Duben

Komentáře uživatele holcinazmoravy

holcinazmoravy

holcinazmoravy zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Helena

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 16
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2008
Myslím, že tenhle film je   jeden z mála akčních   filmů, na který se člověk   dokáže dívat hodně často.   Mě osobně ani chvilku   vydechnout, abych pak ztratila   nit jako u jiných filmů.   Herecké obsazení naprosto   vychytané. Takže: kdo tenhle   film čirou náhodou neviděl,   tak vřele doporučuju!!
8 MM
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2008
Tento film chvilkami není nic   pro slabší povahy a z   počátku asi moc nezaujme.   Ale mě osobně patří tento   film mezi mé oblíbené a   herecké obsazení naprosto   schvaluju :-)
Asterix & Obelix: Mise Kleopatra (Astérix & Obélix: Mission Cléopatre)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.2.2008
Řekla bych, že je to   nejpovedenější zfilmovaný   Asterix!!! Sranda od začátku   do konce a bezkonkurenční   hlášky :-D Kdo to ještě   neviděl, udělal chybu a měl   by to rychle napravit!!!
Barevný závoj (The Painted Veil)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Tento film se mi hodně   zalíbil. Moc jsem od něj   nečekala ale nakonec jsem   hltala každou minutu děje.   Dost tomu pomohlo i hodně   slušné herecké obsazení.   Samotný děj je   nekomplikovaný a stavěný   pro ty, co mají rádi   romantiku a prostředí Číny   dodává filmu zvláštní   nádech. Takže vřele   doporučuji všem.
Bavorák (Bumer)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2008
Tento film snad může být   pro někoho hodně   nezáživný, nudný a pod.   Ale pro mě osobně (jako   milovníka ruských filmů) je   to film na úrovni. Jen škoda   toho dabingu. Řekla bych, že   byl dost špatný. Druhý díl   filmu je ale o moc lepší,   ale není bohužel česky. Ve   zkratce vřele doporučuji oba   filmy!!
Bavorák 2 (Bumer Film vtoroj)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2008
Tento film je rozhodně   lepší než ten první. Děj   poněkud komplikovanější.   Fakta, která nám chybí a   některým vrtají hlavou, se   dozvídáme až někde   uprostřed filmu. Tento film   rozhodně doporučuju!!

A musím   souhlasit: soundtrack je   opravdu povedený.
Dluh (The Debt)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2011
Good :)
Můžu jen doporučit. Jak   dějem, tak i hereckými   výkony je film hodně   kvalitní. Co se žánru   týká, je to od všeho   trochu: něco akce... něco   romantiky..

Od   tohoto filmu jsem moc   neočekávala a to víc jsem   pak byla příjemně   překvapená :) Pokud někdo   váhá, jestli film omrknout,   tak neváhejte a prostě ho   omrkněte ;)
Donnie Darko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2011
Good :)
Na začátku sem si říkala,   že to bude zase jeden z   podprůměrných filmů,   kterých je jak máku a měla   jsem choutky to vypnout, ale   nakonec musím říct, že je   to kvalitní film a jsem max.   spokojená. Film je   zvláštně pojat tak, že   celou pointu filmu se vlastně   dovíte (nebo si spíš sami   vyberete) na samém konci   filmu. Herecké výkony jsou   výborné. Bohužel na   Patricku Swayzem už byla   vidět choroba, ale i tak   uměl zahrát :) Takže film   určitě doporučuju ;)
Drákula: Neznámá legenda (Dracula Untold)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.10.2014
Dějově je tento film dobře   sestaven. Dozvíme me se   "jak Drakula ke svým   špičákům přišel". V   mém případě i ukápla   malá slza během jedné   scény. Ovšem celý film jsem   čekala, kdy se z něj stane   opravdový záporák, jak to   mívá ve filmech obvykle v   povaze, ale kdepak :)Což bych   považovala za malé minus   (resp. to může být jen   nezvyk :)) Okolí (vyjma   Turky) Drakulovu přeměnu   přijmulo bez nějak zvlášť   velkého remcání a smířilo   se s tím až moc rychle.   Další co bych tomuto filmu   vytkla byly efekty. V   některých scénách se mi   nezdály úplně dotažené do   konce. Herecké obsazení se   mi líbilo. Luke Evans byla   opravdu dobrá volba. Ve   výsledku ale tento film mohu   jen doporučit.
Fantastická čtyřka (Fantastic Four)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2008
Velice povedený film ;-)   Nečekala jsem, že bude tak   dobrý. Dějově se úplně   liší od jiných   fantastických filmů a to je   jedno velké plus! Velice   chválim obsazení Juliana   McMahona do role Dr. Dooma ;-)
Fantastická čtyřka a Silver Surfer (Fantastic Four: Rise of The Silver Surfer)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.2.2008
Z prvního filmu jsem byla   nadšená, ze dvojky jsem   úplně happy!!! I když bych   řekla, že oproti jedničce   má o hodně jednodušší a   kratší děj. Ale i tak je to   hodně dobrý film!!
Ghost Rider
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.1.2008
Film je úplně super. Líbil   se mi od začátku až do   konce. Příběh je opravdu   zajímavý, originální a   celkem jednoduchý, takže se   neztrácíte v ději. Herecké   obsazení mi připadne v celku   v pohodě, až na Evu Menndes.   Řekla bych, že se tam moc   nehodila. A musím uznat, že   Nicholas Cage zahraje opravdu   všechno :-)
Lovci zločinců (Person of Interest)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2018
Super
Narazila jsem na tento seriál   náhodou v TV (kterou   zapínám tak jednou za rok   :-)). Seriál je konečně   něco jiného než pořád   dokola vysílané kriminálky.   Děj je díl od dílu   napínavější. Hlavně,   pokud chcete přijít o   všechny nervy, doporučuji 9.   díl 3. serie (nedýchala jsem   od začáčtku do konce a   rozdýchat ho nemůžu ani   teď). Seriál rozhodně   doporučuji. Malé minus je za   změnu dabingu od třetí   serie ale časem se na to dá   zvyknout. Herecké obsazení   je vydařené a soundtrack je   parádní. Škoda, že už se   netočí další díly.
Odpor (Defiance)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.1.2009
Film mě dost překvapil.   Čekala jsem od toho úplně   něco jiného. Daniel Craig se   mi zprvu moc v téhle roli   nelíbil, ale nakonec musím   uznat, že mu ta role sedla. I   další herecké obsazení   bylo skvělý. Co se týká   děje, jsem spokojená. Film   je natočený i pro ty, co   nemají moc rádi typické   válečné filmy, kde se   střílí od začátku do   konce. Z mého pohledu tento   film rozhodně nezklame.
Satan přichází (The Omen)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2009
Je to jeden z hororů, kde   krev neteče proudem (i když   1-2 takové záběry tam   jsou). Občas se tam něčeho   leknete, ale to je asi tak   vše. I když to není   klasický horor, tak se mi   tenhle film hodně líbil.   Nemůžu srovnávat se   starší verzí, ale myslím,   že tahle nová je hodně   povedená.
Twilight sága: Stmívání (Twilight)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.12.2009
film se mi líbil od začátku   do konce. Jen nemůžu   přijít na chuť Kristen   Stewart... Některé scény mi   od ní nepřipadly moc dobře   zahrané, ale já bych to asi   líp nezahrála :-D Ostatní   herci mi přišli jako dobrý   výběr a soundtrack je na   jedničku ;-) Co se týče   českého dabingu tak to je   jedna velká katastrofa!   Jestli můžete tak se na to   mrkněte v originále,   protože český dabing dal   některým větám uplně   jiný význam...

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

21:05 - 21:59

20 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodruh (1983)

20:00 - 21:50

85 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - 2012 (2009)

20:20 - 23:35

65 minut již uběhlo
130 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

20:15 - 22:00

70 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763990
Plakátů: 376627
Obsahů a biografií: 178296
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10