Zari

Komentáře uživatele pjotri

pjotri

pjotri zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Dokonalý polibek (The Perfect Kiss)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.11.2018
Komedie
Jednoho dne Venca odhodil   lopatu a chopil se kamery,   Pepa se vykaslal na sbijecku a   zasedl ke strihacskemu pultu,   Mana hodila varecku do mycky a   zacala psat scenar. Franta   vstal od taboraku a zacal psat   filmovou hudbu. A takovych   lidi, co se rozhodli zmenit   svuj zivot a stat se filmari   bylo vice. Jaksi se sesli na   filmu The Perfect Kiss a - z   mne neznameho duvodu - si tuto   partu amateru vybrala pro svuj   svetovy start PhDr. Lucie   Vondrackova. Je to zajimave,   protoze ja, napriklad, bych do   toho s nimi urcite nesel. Jak   si to vysvetlit? Ze by   zaslepenim vlastni osobou?   Nebo "sanci" tocit v   KANADE (wauu, to budou vsichni   zavidet)? Nevim, ja, at si   lamu hlavu jak muzu,   nenachazim relevantni duvod,   vydat se na svetova platna s   partou totalnich amateru a   jeste si na tento pocin delat   v Cesku reklamu - v nejakem   "VIP" rozhovoru   zaznelo cosi ve smyslu   ".. nemuzu jezdit do   Ceska casteji, protoze tocim v   Kanade film.." (clovek by   rekl, ze - minimalne - se   Spielbergem). No, takze si   myslim, ze doktorka filozofie   prokazala hoodne spatny pud   sebezachovy, kdyz na tuto   praci pristoupila. Vzdyt   totalni nezkusenost celeho   "tymu" musela smrdet   na hony daleko uz z principu   veci. Ale herci - sorry -   PERFORMERI - se radi exhibuji   za jakychkoliv okolnosti a   reklama, ci zviditelneni se -   at uz zaporne, ci kladne (to   oni nerozlisuji) je svata.   Lucie, to, s tim filmem,   myslis vazne? Hmm, asi jo,   kdyz uz tocis se stejnym   "stabem" dalsi film.   Inu, komu neni rady, tomu, jak   znamo, neni pomoci. Jen by me   zajimalo, NAC jste potrebovali   - udajne - 66 milionu korun (v   prepoctu)?? Pripada mi to,   jako typicky cesky tunel   (sehnali jsme prachy, ty si   rozebereme a pak natocime   nejakou s-ra_c=ku, aby se   nereklo).. Opravdu se mi   nechce verit, ze byste jeste   nekdy v budoucnu sehnali   prachy na dalsi film..
Hon na ponorku (The Hunt for Red October)
 
Přidáno: 5.2.2015
Prisernej dabing
Prisernej dabing - vecne   nespravnej - napr po zapnuti   ticheho pohonu rve rusak, ze   ma kontakt TESNE PRED nimi, i   kdyz je jasny, ze amici jsou   ZA nimi - viz nasledujici   zaber, dal, kdyz diskutuje   Ryan s poradcem prezidenta,   poradce rekne, '..ale ty   jsi..' a Ryan doda   'NEPOSTRADATELNY', coz je,   samozrejme, blbost, spravne   melo byt, uz ze smyslu te   diskuse,   'POSTRADATELNY'(nekdo, koho   muzou pri pruseru obetovat,   nejaka nula). Dalsi chyba v   dabingu: kdyz sonarista Jones   vysvetluje kapitanovi Dallasu,   jak objevil Rudy rijen, rika   'POSLOUCHAL jsem to   desetkrat', ale spravne melo   byt 'ZRYCHLIL jsem to   desetkrat'. A pak nastava   kouzelna sekvence nesmyslu pri   proplouvani Rude stezky na   tichy pohon: kapitan veli:   'ZVYSTE rychlost na 20 uzlu a   UDRZUJTE ji', prvni dustojnik   opakuje rozkaz 'Zvyste   rychlost na 20 uzlu'. Najednou   ale zazni od prvniho   dustojnika 'Kurz 195 a DRZTE   rychlost 26 uzlu'. Kde se tam   vzalo tech 26 uzlu, kdyz   Ramius velel drzet 20 uzlu a   prvni dustojnik to potvrdil???   Po poruse ticheho pohonu se   najednou objevuje prekvapujici   rozkaz 'SNIZTE OTACKY - taky   blbost, ma tam byt RYCHLOST,   na 20 uzlu'. Jak to? Jak muze   snizovat na rychlost, kterou   pred tim naridil a prikazal ji   drzet? Ja jsem zadnej rozkaz,   ke zvyseni rychlosti na 26   uzlu, neslysel. Dalsi krpa je,   kdyz se rozhodne kapitan   Dallasu upozornit Rudy rijen   na jejich pritomnost tim, ze   ztropi velky hluk, je scena   nadabovana blbe takto: kapitan   Mancuso: 'Plny VYKON!', ale   spravne melo byt 'Plny ZPETNY   TAH(nebo ZPETNY CHOD', coz je   patrno hned z nasledujiciho   zaberu na jejich lodni sroub,   ktery se toci OBRACENE a tedy   hrne vodu dopredu k Rudemu   rijnu, brzdi Dallas - viz   zaber - a vytvari hluk.   Samozrejme, ze i reakce Jonese   'Kapitane ZPOMALTE, uslysi   nas', je nesmyslna, protoze   tim plnym zpetnym tahem   ponorka ZPOMALUJE. Jones mel   nejak vyjadrit zdeseni, neco   ve smyslu 'Kapitane, co to   delate, uslysi nas'. Dal   nasleduje logicky nesmysl, a   to, kdyz z Dallasu odplouva   delegace ZACHRANNOU ponorkou   na Rudy rijen. Pri prebirani   Ryana od vrtulniku je ale   jasne videt, ze na Dallasu   zadna zachranna ponorka   upevnena NENI!! Tak kde se tam   vzala? Dalsi dabingovej   nesmysl: pote, co kpt. Tupolev   osobne odpalil torpedo na Rudy   rijen, se Dallas nasune mezi   torpedo a Rudy rijen, aby ho   odvedl od Rudeho rijna.   Zastupce Jonese u sonaru se   raduje: 'Torpedo zachyceno, uz   NAS minulo'. Je to blbost,   torpedo je neminulo, minulo   Rudy rijen, a proto, aby se   Dallas pronasledujiciho topeda   zbavil, se nouzove vynori,   pote, co odhodil klamne cile -   vse je videt v zaberu(pro   zajimavost si vsimete, kterym   smerem se otaci lodni sroub   Dallasu pri DOPREDNEM pohybu a   porovnejte pri brzdicim   manevru, coz dokazuje   nesmyslny dabing, viz drive).   Videl jsem ten film s jinym   dabingem, presnym, tak vim, o   cem pisu...
Bohumil   Svarc dabuje hned 5 lidi   naraz: ruskeho velvyslance,   cernosskyho admirala Greera,   admirala Hollise na porade s   bezpecnostnim poradcem   prezidenta, pruvodce dejem   (narratora) a v zaveru filmu -   nevim proc - zaskakuje pri   dabingu zbranoveho dustojnika   na vojenske lodi (kdyz tento   dustojnik odpocitava   vzdalenost torpeda, ktere   shodil vrtulnik od Rudeho   rijna v yardech, dabuje ho   nekdo jiny, nez pozdeji   Bohumil Svarc. Nechapu, proc,   faktem zustava, ze zaber je na   Greera, ktery mlci, nicmene   veta je pronasena 'Greerovym'   hlasem a jediny, kdo tu vetu   mohl pronest, je prave ten   zbranovy dustojnik.. Ale je   treba uznat, ze se Bohumil   snazi s hlasem pracovat a   postavy rozlisit..

A jeste komentar k   HLASKAM: Hlasku, jak je   uvedena, NEPRONESL kapitan   Borodin! Borodin nebyl ani   kapitan, anobrz prvni   dustojnik na Rudem Rijnu.   Hlasku pronesl kpt. Mancuso,   takto kapitan americke ponorky   Dallas. Zda se, ze soudruzka   prispevatelka zije v hlubokem   omylu.
Kontakt (Contact)
 
Přidáno: 5.2.2015
Chybicka se vloudila
chyba ve filmu (v dabingu):   kdyz je Ellie v posteli s   Palmerem, rekne mu, ze otec   zemrel, kdyz ji bylo 8 let.   Pozdeji v letadle u Heyse, ji   tento rika jeji zivotopis, ze   se narodila v roce 1969 a otec   zemrel na infarkt v roce 1974.   Pokud umim pocitat, byloji tou   dobou ne 8, ale 5 let.

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

13 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Křesťanský magazín (1993) [TV ...

05:15 - 05:45

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

58 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

05:00 - 05:55

43 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Adél Kováts

Kováts Adél

Naposled navštívené:
Adél Kováts

Kováts Adél