Zari

Komentáře uživatele ZdenekJirasko

ZdenekJirasko

ZdenekJirasko zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Zdeněk Jirásko

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 4
Balada pro banditu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Dávám 10 bodů. Je to   srdeční záležitost,   protože jsem v tom učinkoval   a byl to báječný týden ve   společnosti skvělých lidí.
Bella a Sebastián (Belle et Sébastien)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Jeden z prvních seriálů,   které na ČsT běžely.Jako   chlapec jsem se na něj velice   rád díval.Hezký příběh v   pěkném prostředí.
Gagman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.8.2009
Juraj Herz natočil tento   šestidílný seriál v   polovině 80. let 20.stol.   Myslím si že se jedná o   zcela ojedinělý počin a   jedno z nejlepších děl   Juraje Herze.
V   seriálu zazářil v   jedinečné roli Boris Hybner   a skvěle mu sekundovala   Tereza Pokorná ve své, podle   mne nejlepší filmové   roli.
seriál byl,   pokud si dobře pamatuji   natočen Bratislavskou   televizí v Barrandovských   ateliérech. Česká televize   seriál uvedla někdy v letech   1987-88?? Vím že ho i   opakovala.

  Bohužel na podrobnější   děj si již nevzpomínám –   pouze z útržků se mě   vybaví že se jednalo o   seriál z prostředí   natáčení holywoodských   němých filmů. Byla tam   realizována jedna z   největších šlehačkových   bitev co jsem kdy ve filmu   viděl a celý seriál byl   úžasná sranda.
Nevím jestli byl seriál   uveden v porevoluční době v   nějaké televizi, ale za   znovu uvedení se velice   přimlouvám.
Útok lehké kavalerie (The Charge of the Light Brigade)
 
Přidáno: 19.10.2008
Film jsem viděl,kdysi ve   filmovém klubu. Bohužel si   na podrobnosti nevzpomenu.   Mám dojem že se jednalo o   příběh z Krymské války.