Zari

Komentáře uživatele LoveMovies

LoveMovies

LoveMovies zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Hobit: Bitva pěti armád (The Hobbit: The Battle of the Five Armies)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.12.2014
The Hobbit: The battle of the five armies (Hobit: Bitva pěti armád)
Tak jsem zpátky z kina a mé   poznatky jsou asi takové:Ta   fronta na lístky se snad   nekrátí.Au, můj zadek. Dvě   a půl hodiny na té   nepohodlné sedačce, není   žádný med.Au, můj nos. Ty   brýle jsou sakra těžké,   ale přestanu si tu stěžovat   a zpátky k filmu. Abych šla   s pravdou na povrch, tak jsem   nemohla odtrhnou zrak od   plátna, i přesto že mi   některé scény přišli   úsměvné a už jsem jen   čekala kdy Frodo někoho,   nehledě na pohlaví,   políbí. Konečně je tu ta   dlouhoočekávaná válka a   musím říct, že se jim   povedla. Hned na začátku mi   bylo Šmaka líto, sakra já   toho draka zbožňuju! Děj se   tak pěkně natahoval, ale já   si to užívala. Vzhledem ke   skutečnosti, že jsem   příznivcem Pána Prstenů i   Hobita, musím vřele   doporučit.
Hunger Games: Síla Vzdoru 1. část (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2014
The Hunger Games: Mockingjay part 1 (Hunger Games: Síla Vzdoru 1.část)
Film, na který mělo smysl   jít i na premiéru do   přecpaného kina. Toto je   revoluce. Hlavní postava   Katniss Everdeen, která je   tak nějak emočně na hraně,   stále zůstává nadějí pro   zbytek lidu, je jejich   reprodrozdem. Naprosto skvěle   provedený film, ze kterého   jde čas od času i mráz po   zádech, podle knihy, jež je   také zcela dokonalá, nemohu   vytknout nic, snad jen, že to   usekli v nejzajímavější   části. Rozhodně   doporučuji.
Hvězdy nám nepřály (The Fault in Our Stars)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2014
The Fault in Our Stars (Hvězdy nám nepřály)
Procítěný film, který si   jednoduše získal mé   sympatie. A to asi proto, že   jsem nikdy tyto   "typy" filmů   nemusela, avšak toto mě   jednoduše učarovalo. Láska,   nemoc, bolest, překážky a   přesto nám to děj tak   drasticky nevnucuje.(Hurá!!)   Neodbytný Augustus Waters   zahrál v životě Hazel Grace   Lancaster dost velkou roli.   Chlapec milující metafory si   zamiluje další věc - Hazel,   dívku, která celičký   příběh působí tak pěkně   a poutavě. Každopádně   krásný emotivní film, podle   stejnojmenné knihy rozhodně   stojí za povšimnutí. Jak   pravila Hazel Grace:   "Některá nekonečna,   jsou delší než jiná   nekonečna." A já si   myslím, že tento film za   jedno malé nekonečno stojí.
Jak vycvičit draka 2 (How to Train Your Dragon 2)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2014
How to Train Your Dragon 2 (Jak vycvičit draka 2)
Vynikající animovaný film   plný dobrodružství. Skvěle   jdoucí děj, lehce   navazující na předchozí   díl. Hlavní postavy, které   si mě získaly hned na první   pohled, jsou prostě   okouzlující.Poodkryl se   původ Škiťákova talentu a   došlo k znovushledání s   osůbkou z minulosti.Bezzubku   nemohu popsat jinak, než   ...Tu chci domů... Grafiku si   nemohu vynachválit. Jsem   naprosto spokojena a vřele   doporučuji všem generacím.
Lovci duchů (Supernatural)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2015
Supernatural (Lovci duchů)
Vzhledem ke skutečnosti, že   jsem zvládla za pouhé 2 a   půl měsíce zhlédnout   všechny dosavadní epizody,   což u mě vlastně   přihlídnutě k mé   chamtivosti po pokračování   není až tak neobvyklé, jsem   se konečně rozhodla   vyjádřit se k celému tomuto   dílku. Nejdříve si to tedy   shrňme: Supernatural mají   všechno. Život, smrt, nebe,   peklo, vtip, zklamání,   dokonce i apokalypsu, zase   smrt a samozřejmě to   neopomenutelné bratské pouto   našich nejhlavnějších   postav Sama a Deana. Když už   jsme u toho, přejděme tedy k   těm postavám. Za zmínku   nestojí jen charaktery, jež   bychom označili jako "ti   dobří" (i když to dost   často není zcela   jednoznačné), ale svým   nepopiratelným charismatem   Vás očarují i ti takzvaní   "záporáci". Po   deseti neuvěřitelných   sériích, kdy jsem měla   téměř nalepený nos na   obrazovce a pomalu nevnímala   nic jiného, než každičký   citátek, vtip, nebo   narážku, které jsem hltala   až dokud se na obrazovce   neobjevily závěrečné   titulky, mi vůbec   nepřipadá, že by kvalita   seriálu, nějak rapidně   klesla. Takže i po   přibližně deseti letech, co   se seriál stále natáčí,   nemám, co vytknout. Co k tomu   tedy dodat? Kripke se   jednoduše překonal.
The 100
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.3.2015
The 100
Tak jsem se konečně   odhodlala zkusit seriál The   100. Hned první díl mě dost   zaujal, a tak jsem   pokračovala ve zhlížení,   až jsem najednou došla až k   druhé série.Dějová linie   se sice nese stále stejným   směrem, ale čas od času   najdeme i nějaké to   překvápko. Dle mého   názoru, je to jakožto boj o   přežití pojaté velice   dobře. Popravdě, postavy mi   sice nepřirostli tak k srdci,   jak je nám to vnucováno, ale   toto dílko bych hodnotila za   velmi slušné a svým   způsobem i originální.
Upíří deníky (The Vampire Diaries)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.7.2015
The Vampire Diaries
Nevím, co se to děje, asi   už stárnu. Dříve bych za   toto dílko trhala ruce,   avšak postupem času mě to   nadšení pomalu, ale jistě   opouští. Co k tomu tedy   říct? Seriál mě vážně   bavil, nejvíce asi ve fázi   třetí a čtvrté řady.   Poté mě to prostě přešlo.   Nadšení bylo pryč a já   pomalu zakopávala veškerý   zájem o celé dění v   seriálu hluboko do země. A   co že z toho vyplývá? No,   zřejmě bych zařadila   seriál do kolonky   jednorázovka.
Živí mrtví: Počátek konce (Fear the Walking Dead)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.9.2015
Fear the Walking Dead
Hned na první pohled   ohromující a impulzivní   podívaná. Když se nad tím   zamyslím trošku víc, nebýt   původního The Walking Dead   asi by mě to tak moc   neoslovilo, ale takhle musím   říct, že se velice bavím.   Hlavní postavy mě z promo   fotek vůbec neoslovili a   přišli mi tak nějak   necharakterní. Opak je však   pravdou a jejich osobnosti se   mi pomalu začínají vrývat   hluboko do mozku.

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

53 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Prvních 72 hodin druhé světové...

13:15 - 14:00

8 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:30 - 13:40

53 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:20 - 14:25

3 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pianistka (La pianiste)

Pianistka
La pianiste

Alan Shearman

Shearman Alan

Naposled navštívené:
Pianistka (La pianiste)

Pianistka
La pianiste

Alan Shearman

Shearman Alan