Zari

Komentáře uživatele Dushko

Dushko

Dushko zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Argo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.2.2014
Vynikající
Hodnotit tento snímek bude   velmi snadné. Je to naprostá   paráda, film obsahuje   všechno co má správné   špionážní drama obsahovat   a u tohoto bijáku je všeho   jaksi nějak víc. Ben Affleck   se vyznamenal jako herec i   jako režisér. Film má   notnou dávku napětí hned od   úvodních titulků. Rozhodně   si nemyslím, že bylo zcela   jasné, že těch 6 lidí ze   země odveze, byl jsem celou   dobu jak na jehlách jestli   ano , nebo ne. Když ještě   uvážíme, že je to podle   skutečné události, tak   opravdu klobouk dolů před   nápadem udělat z diplomatů   po kterých jde celý   zfanatizovaný národ,   filmaře, kteří hledají   lokace k filmu. Za tento   snímek dávám deset bodů,   protože je to po dlooouhé   době opravdu film, který se   zabývá naplno realitou a je   naprosto bezchybně natočen   se skvělým hereckým   obsazením,   výborné-doporučuji.
Forrest Gump
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2014
Říkají mi Forrest Gump a jmenuju se Forrest Gump
Forrest Gump...tento film je   první u kterého jsem brečel   jak želva a pokaždé, když   ho vidím, pláču znova. Je   to neskutečné dílo plné   triků, které vůbec   nezaznamenáte, dílo, které   vás krásně rozesměje, hned   potom rozpláče a zároveň i   seznámí s mnoha   historickými fakty,   přirozeně přizpůsobenými   k ději filmu. Režisér Bob   Zemeckis se opravdu ukázal v   tom nejlepším světle a   vytknout tomuto filmu nelze   nic. Film, který mě pohladil   po duši a vždy ho budu   považovat a jeden z   nejlepších. Rád bych ovšem   zmínil i český dabing   filmu, který považuji za   jeden z nejlepších a velmi   mě rmoutí, že pan Vladimír   Dlouhý, už nikdy Toma Hankse   nenadabuje. Velká škoda.
Schindlerův seznam (Schindler's List)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2014
Nej
Schindlerův seznam je   bezesporu jedno z nejlepších   filmových děl. Tento film   vás od samého začátku   vtáhne do děje, sledujete   intriky Oskara Schindlera,   který se snaží vydělávat   peníze, podplácí, zatahuje   nešťastné Židy, kteří   nemají na vybranou do svých   obchodů, vytváří si   umělé přátele mezi   nacisty. První část filmu   vám rozhodně nepřipadá   jako nějaké válečné   drama. Pak se ovšem dostává   do děje Amon Goeth (Ralph   Fienes)a film začíná   nabírat na obrátkách. To co   je ve své surovosti a   krutosti ve filmu ukázáno je   vskutku nevídané a myslím,   že režisér Spielberg   udělal velmi dobře, že se   do toho pustil právě takto.   Příkladně likvidace   krakovského ghettha, pálení   mrtvol, nebo třeba nudící   se Amon Goeth střílející   po vězních z vily, to vše   jen mírně napodobuje dobu,   která byla tak strašně   krutá.
Tento film je   u mě osobně na prvním   místě a myslím, že se to   jen tak nezmění. Někteří   oponují, že Oskar Schindler   nebyl ve skutečnosti takový   lidumil, ale to na kvalitě   filmu nic nemění...není to   dokument, je to hrané drama,   které pouze vychází z   historických faktů, tak ho   tak i hodnoťme. Ono i tak   zachránit 1100 Židů za   druhé světové války je   opravdu hrdinství a jestli na   tom vydělal, či nikoliv je   až druhořadé.
Všichni kdo takto mluví   ať navštíví třeba   Osvětim a změní názor.
Mimochodem natáčení   Schindlerova seznamu v   Osvětimi nebylo povoleno a   tak filmaři museli natáčet   pouze venku před branou   smrti. Kdo v Osvětimi byl,   tak si toho všimne.
Moje hodnocení 100%.