Zari

Komentáře uživatele Tonouss

Tonouss

Tonouss zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 1
Nová trilogie - Staré jen v novém kabátě
Tak jako mnoho lidí přede   mnou, i já jsem v novém   díle poznal díly staré.   Krom sympatického   oranžovo-bílého robota,   nepřináší film nic   nového. Temná strana opět   povstala, opět postavila   superzbraň a tu nakonec odboj   zničí v posledním náletu.   Bohužel film je pouze jen   drahou kopií dílů   předchozích a tak je hned po   první půlhodině jasné, kam   film směřuje a jak dopadne.   Bohužel film postrádá vtip,   šarm a opravdovost a to nejen   co se hlavních postav týče   a nezachránil to ani   originální Han Solo.   Člověk ve filmu postrádá   opravdovost i závěrečném   rádoby zoufalém   náletu,(pár stíhaček proti   planetě, ale hlavní   hrdinové otevřou díru ke   slabému místu a na poslední   chvíli...) a tak se film   mění ve dvě hodiny skryté   nudy a je vhodný akorát pro   nenáročné publikum.
Další chybou je, že   hned první díl prozradil, co   se stane v dílech dalších.   Hlavní hrdinka Rey najde   svého otce, který ji v   dětství opustil a tím není   nikdo jiný než Skywalker.   Ten ji naučí lépe   naslouchat a používat sílu   jako se to on sám doučil v   odloučení od malého   zeleného mistra v bažinách   a i hlavní záporák Kelo Ren   se jde doučit temné síle,   aby nakonec, jako jeho   dědeček, našel cestu zpět   ke světlu a to jak jinak než   že obětuje svůj život, aby   zachránil svou sestřenici   (hlavní hrdinku Rey) před   svým mistrem.... tak jako to   udělal Darth Vader pro svého   syna Luka.
Navíc Rey   se bude potýkat v milostném   trojúhelníku mezi Finnem a   Poem, tak jako kdysi Leyla,   než zjistila že Luke je   její bratr.
Zkrátka   pokud se moje téze potvrdí,   dokáže Lucas Film, že nemá   již co nabídnout.

TV Program

ČT1 - Místo činu: Drážďany - Parasom...

21:40 - 23:09

55 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Návrat Casanovy

22:25 - 00:00

10 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

21:45 - 23:10

50 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Show Jana Krause

21:40 - 22:40

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dotan Baer

Baer Dotan

Mary Madeiras

Madeiras Mary

Naposled navštívené:
Dotan Baer

Baer Dotan

Mary Madeiras

Madeiras Mary