Zari

Komentáře uživatele maillen

maillen

maillen zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 1
Piráti z Karibiku: Na konci světa (Pirates of the Caribbean: At World´s End)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.7.2007
Na tento díl jsem se po   předchozích docela těšil.   Očekával jsem vtípky   Jonnyho Deepa okořeněné   pirátskou scenérií. U   předchozích dílů jsem   většinou až u   závěrečných titulků   zjistil jak je film dlouhý a   to většinou podle   otlačenýho zadku :-)   Bohužel u třetího dílu   jsem toto začal pociťoval   už po cca půl hodině.   Podívaná je to hezká,   scenérie nádherné, efekty,   že přechází zrak jenže ,   právě to jenže, jenže tomu   chybí a spoustu přebývá.   Asi nejvíce my otrávilo to   natahování a zbytečné   prodlužování někdy i   úplně zbytečných scén.   Někam do pozadí se vytratil   i tolik očekávaný humor   Jonny Deepa, i když abych mu   nekřivdil, pár hlášek   přece jenom z rukávu   vysypal.
U   předchozích dílů jsem z   kina odcházel plný dojmů a   ještě několik dní jsme s   přáteli probírali některé   scény, které nás zaujali. U   tohoto dílu jsem odcházel z   kina jakýsi   "prázdný". Bylo   tam pár scén, které mě   zaujali, ale celkově, ač ten   termín nerad používám, byl   tento film označil jako   nastavovanou kaši.
  Pokud bych to měl nějak   schrnout, tak pokus se vám   líbily předchozí dva díly,   podívejte i na tento. Už   jenom proto, aby jste   nevypadli z děje, kdyby se   náhodou rozhodlo o natočení   dalších dílů.
  Jenom tiše doufám, že si s   dalšími díly dají trošku   více práce a že v třeba   konečné najdeme nové a   neotřelé nápady   okořeněné tím pravý   pirátskám humorem.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ezra Barnes

Barnes Ezra

Only You

Only You
Only You

Marino Masé

Masé Marino

Nicol Štíbrová

Štíbrová Nicol

Naposled navštívené:
Ezra Barnes

Barnes Ezra

Only You

Only You
Only You

Marino Masé

Masé Marino

Nicol Štíbrová

Štíbrová Nicol