Jeden svět

TV Program - Pátek 3. března

      
Vyberte datum:
Filtr:  
Zobrazit vybrané
TV Paprika TV Paprika
Spektrum Home Spektrum Home
TV Noe TV Noe
Doma Doma
05:04
Daniela (13)
Daniela Hernandez se narodila v Mexiku. Její otec je uznávaný mexický básník a spisovatel, ale v Dan...

Daniela Hernandez se narodila v Mexiku. Její otec je uznávaný mexický básník a spisovatel, ale v Daniele se stejně silně projevují i maďarské kořeny zděděné po mamince. Ve světě se proslavila jako tanečnice, ale už méně je o ní známo, že v rodném domě, jehož pohostinnost je právem proslulá široko daleko, se spolu s matkou – a většinou vysloveně od ní – vždy s chutí učila vnikat do tajů svérázné kulinářské palety své středoamerické vlasti a přípravy legendárních mexických jídel. Daniela teď naštěstí vyučuje v jedné maďarské taneční škole, a tak máme možnost seznámit se prostřednictvím její strhující, temperamentní osobnosti s neméně temperamentní mexickou kuchyní a pestrostí jejích receptů. Nemyslete si, že stačí znát jen quesadillu, enchiladu, taco a tortillu! V našem pořadu, podbarveném ohnivými rytmy, budete moci nahlédnout nejen pod mexické pokličky, ale i do kulturního pozadí této svérázné gastronomické říše, tvořeného bohatou plejádou tradic, lidových zvyků a svátků.Olé!

05:30
Bytová restaurace (6)
Bytová restaurace je místo, kde se z času na čas v bytě otevře opravdová restaurace, přicházejí sem ...

Bytová restaurace je místo, kde se z času na čas v bytě otevře opravdová restaurace, přicházejí sem lidi, kteří se odněkud dozvěděli o této možnosti, sní svou večeři, zaplatí a odejdou. Poté se restaurace promění znovu v kvartýr. Je třeba vědět, že počet míst je konečný a kvůli velkému zájmu si musí hosté rezervovat místa předem. Žofi, Tomi a Marci rádi vaří, ale nejsou profesionálními kuchaři. Všichni tři se zabývají něčím jiným, z čehož vyplývá, že jsou někdy nejistí, hodně experimentují a zkoušejí. To ale není znát na jejich pokrmech, protože se vždycky usilují o to, aby se za své meni nemuseli nikde stydět. Pokaždé si oni sami vymyslí téma pro večeři, kalkulují, porovnávají, posílají pozvánky svým známým. Samozřejmě, i na nápoje kladou obrovský důraz, takže výsledkem je pokaždé jedno chutné, lahodné meni, které lze i v domácích podmínkách velice snadno připravit. A na které budou všichni členové náhodně sestavené společnosti dlouho a rádi vzpomínat.

06:00
Piknik (5)
Když je venku hezky, přijde ke slovu kavárenská zahrádka, pláž, lesy a louky -- je to vlastně jedno,...

Když je venku hezky, přijde ke slovu kavárenská zahrádka, pláž, lesy a louky -- je to vlastně jedno, hlavně aby byl člověk volný a ve volné přírodě! Odedávna je známo, že něco dobrého k zakousnutí a na svlažení jazyka nám zlepší náladu i v té nejlepší společnosti. A tak je načase vytáhnout piknikový košík a naplnit jej dobrotami, abychom mohli jíst a pít pod širým nebem! Ale co to bude? Na tuto otázku nám odpoví gastronomický “průvodce” stanice TV Paprika nazvaný Piknik. Z jeho dvanáctiminutových relací si bezpečně osvojíme přípravu takových jídel a nápojů, které potom už jen velice snadno a rychle sbalíme do piknikového koše -- a hurá do přírody! V 16 dílech tohoto seriálu jsou prezentovány převážně recepty mistra kuchaře Viktora Segala z jeho stejnojmenné kuchařské knihy. Do tajů jejich přípravy nás zasvětí mladý pár: Odett Polgár, zpěvačka, která nepohrdne žádným dobrým soustem a je známá také jako food stylist amatér, a Tamás Dános, pyšnící se přídomkem “profesionální kuchařský koníčkář”.

06:15
Vysloužil jsem si… (5)
Šedý skot, bagoun, ovce racka, perlička … Copak to všechno asi je? Zvířata chovaná od nepaměti na úz...

Šedý skot, bagoun, ovce racka, perlička … Copak to všechno asi je? Zvířata chovaná od nepaměti na území dnešního Maďarska. A jejich maso je pochutinou přicházející poslední dobou stále výrazněji do módy! Tento seriál nás seznámí se základními vlastnostmi daného živočišného druhu, s prostředím, ve kterém žije, s jeho specifickými rysy, s nejdůležitějšími údaji spojenými s jeho chovem a potravinářským zpracováním, dozvíme se, kde v sobě skrývá to nejchutnější masíčko. Zeptáme se odborníků, v čem se tato zvířata liší od svých blízkých příbuzných. Proč má šedý skot chovaný zastudena maso jiné chuti, než jaké dávají skvrnití jedinci běžného tura domácího, rozšířeného v Maďarsku až později? Na tyto a mnohé jiné otázky u nás dostanete odpověď. Zlatým hřebem každého dílu bude vaření dvou jídel. Jedno z nich bude tradiční, zatímco druhé dostane trochu nevšední a modernější ráz, i když k oběma kuchař pochopitelně použije maso zvířete, jemuž bude aktuální díl seriálu věnován. Vysloužil jsem si… co vlastně? To zjistíte, když budete sledovat naše vysílání!

06:30
Těstovinová vášeň (21)
Centrální rekvizitou pořadu Pasta Mania je mobilní těstovinový bar, který projíždí celým územím maďa...

Centrální rekvizitou pořadu Pasta Mania je mobilní těstovinový bar, který projíždí celým územím maďarského státu, aby na nejrůznějších, někdy i dosti neobvyklých místech nabízel stravu vynikající kvality, jak se na správné vozítko street food sluší a patří. Úlohy moderátorky se zhostila Fruzsina Marenec, která má k ruce dva pomocníky. Jedním je mistr kuchař Gábor Proksa a druhým Jani Jancsa, blogger píšící o gastronomii. Oba divákům střídavě doporučují jídla z těstovin, jedno lepší než druhé. Proto dostal seriál název Pasta Mánia. Vše, co se tu nabízí, má v sobě něco neobvyklého, ale základem každého receptu jsou domácí těstoviny nejrůznějších forem. Uvedená “neobvyklost” se může popřípadě projevit i v přiostřených nebo naopak dietních variantách jednotlivých pokrmů.

06:45
Bryndáček (1)
Mámy i tátové dobře vědí, jak je důležitá správná výživa jejich potomků, zejména v počátečním stadiu...

Mámy i tátové dobře vědí, jak je důležitá správná výživa jejich potomků, zejména v počátečním stadiu, kdy děti teprve začínají z mateřského mléka přecházet na pestřejší jídelníček. Ale situaci jim neulehčují ani regály potravinářských prodejen prohýbající se pod skleničkami s nejrůznějšími druhy dětské výživy; ty jsou jednak mimořádně drahé, jednak si navzdory informacím na etiketě nemohou být rodiče nikdy úplně jisti, co přesně která sklenička obsahuje. A proto neustále roste obliba dětského papáníčka zhotovovaného podomácku. Tyto dětské kašičky mají však jednu vadu. Obyčejně se v nich totiž (k největší lítosti našich ratolestí) pořád dokola opakují tytéž suroviny. A přitom i jídla pro nejmenší mohou být – pokud chceme – skoro stejně pestrá a rozmanitá, jako to, co jedí dospělí. Zita Görög a Mark McMenemy už spolu kdysi na obrazovce vystupovali společně a náhoda tomu chtěla, že oba přibližně ve stejné době začali žít nelehký rodičovský život. Zita má chlapečka Milana, kterému je 12 měsíců, zatímco Mark je otcem desetiměsíčního syna Felixe.

07:00
Teleshop
05:00
Green Team II (65)
Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice...

Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice v zahradách i bytech televizních diváků a celebrit a my opět budeme moci sledovat její práci, pro kterou je i nadále typický dynamismem sršící, a přesto sympaticky ležerní styl.

05:15
Green Team II (66)
Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice...

Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice v zahradách i bytech televizních diváků a celebrit a my opět budeme moci sledovat její práci, pro kterou je i nadále typický dynamismem sršící, a přesto sympaticky ležerní styl.

05:30
Naše malé městečko (7)
Opět nový seriál na programu televizní stanice deko! Osmidílný pořad Naše malé městečko je televizní...

Opět nový seriál na programu televizní stanice deko! Osmidílný pořad Naše malé městečko je televizní variantou urbanistické hry, ve které mezi sebou soutěží dvě družstva: jedno „laické“ složené z „civilních“ místních obyvatel a jedno „profesionální“, jehož členové z valné většiny pocházejí z hlavního města. Jde o to, které družstvo přijde s lepšími nápady, jak zkvalitnit a zpříjemnit život v určitém městě. V pořadu nám oba týmy předestřou své plány a představy a dozvíme se, kdo by jak zlepšil nebo znovu navrhl směr územního rozvoje dané lokality. Stanovený hrací čas je 48 hodin, tedy dva dny jsoucí po sobě, a každému družstvu je určena jedna městská část, ve které se snaží co nejlépe vyřešit soutěžní úkol. Soutěžící nejprve zmapují „místo činu“, sbírají informace a ptají se náhodných kolemjdoucích na jejich názor ohledně zadaného území nebo budovy, plánují, kreslí projekty a debatují o nich. Na konci druhého dne každý tým vypracuje funkční plán, který pak musí veřejně obhájit na radnici. O vítězném týmu rozhoduje pětičlenná porota složená z členů, kteří danou lokalitu dobře znají – ze starosty města, z ředitelů místních institucí, z jedné místní celebrity a ze statutárního zástupce nějaké místní občanské iniciativy. Místní obyvatelé, které pojí silné citové pouto k místu jejich bydliště, se snaží v této soutěži kreativně vyřešit budoucnost určité městské části. Hra má dvojí účel: jednak dostanou členové městského zastupitelstva přímo od obyvatel neotřelé nápady, a to v rámci dialogu, jehož prospěšnost tak mohou všichni zúčastnění zažít na vlastní kůži. A jednak přiměje samotné obyvatele, aby se zamysleli nad možnostmi, výhodami a problémy svého města, přičemž se jim potvrdí, že i oni mohou přispět k jeho rozvoji a mohou být aktivními účastníky územního plánování v místě, které je jejich domovem.

06:00
Teleshop
06:05
Zpravodajské Noeviny (844)
Dobré zprávy pro všechny
06:25
Hrdinové víry (10)
Křesťanský politik Jaroslav Cuhra
07:35
Kurzy Alfa
Úvod do kurzů Alfa
07:50
Zachraňme kostely (4)
Kostel sv. Archanděla Michaela v Jiříkově
05:35
seriál
minih111929minih111929
Chlapi neplačú

Další díl/opakování:
23.11.2020 v 14:25 (Doma)


Rodinný seriál SR (2014).
 
TV program: Chlapi neplačú
06:25
seriál
minih148762minih148762
Sandhya - svetlo môjho života

Další díl/opakování:
17.12.2020 v 08:10 (Doma)
18.12.2020 v 08:25 (Doma)
19.12.2020 v 09:00 (Doma)
20.12.2020 v 09:00 (Doma)
21.12.2020 v 08:10 (Doma)
22.12.2020 v 08:25 (Doma)
23.12.2020 v 08:20 (Doma)


Romant. seriál India (2011-2014).
 
TV program: Diya Aur Baati Hum
07:05
seriál
minih43441minih43441
Ženy z rodu Gilmorovcov

Další díl/opakování:
27.03.2024 v 18:25 (Nova Lady)
28.03.2024 v 02:40 (Nova Lady)
29.03.2024 v 02:40 (Nova Lady)
30.03.2024 v 02:40 (Nova Lady)
31.03.2024 v 03:45 (Nova Lady)
01.04.2024 v 03:05 (Nova Lady)
02.04.2024 v 08:45 (Nova Lady)
03.04.2024 v 08:40 (Nova Lady)

II (10/22)
Rodinný seriál USA (2001-2002).
 
TV program: Gilmorova děvčata (Gilmore Girls)
TV Paprika
08:00
Mlýnek na recepty (87)
Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty ...

Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty dobře vědí, že diváci, ať už jsou jakéhokoli rodu, určitě ocení pořad, ve kterém bude mít hlavní slovo praktičnost a drobná každodenní kreativita. Mlýnek na recepty vám na obrazovce přípravu jídel, díky kterým vy, vážená divačko, diváku, nebo kdo má u vás v rodině na starosti kuchyňské záležitosti, budete mít značně usnadněnou práci s vymýšlením týdenního menu pro své nejbližší a nejmilovanější. Pro potřeby seriálu jsme si sice recepty rozdělili do čtyř základních kategorií (jídla levná, rychlá, zdravá a chutná), ale zdaleka tím nehodláme tvrdit, že by se nemohlo vyskytnout jídlo, které je rychlé a zároveň chutné, případně zdravé a současně i praktické. Kromě stabilní moderátorské dvojice budou v pořadu pravidelně vystupovat různí hosté – mistři kuchaři, specialisté na maďarskou kuchyni i na gastronomii jiných národů, dále cukráři, somelieři, baroví číšníci a barmani, ale i známé osobnosti, které se proslavily nejen tím, že jsou příšerně slavné...

08:15
Mlýnek na recepty (88)
Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty ...

Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty dobře vědí, že diváci, ať už jsou jakéhokoli rodu, určitě ocení pořad, ve kterém bude mít hlavní slovo praktičnost a drobná každodenní kreativita. Mlýnek na recepty vám na obrazovce přípravu jídel, díky kterým vy, vážená divačko, diváku, nebo kdo má u vás v rodině na starosti kuchyňské záležitosti, budete mít značně usnadněnou práci s vymýšlením týdenního menu pro své nejbližší a nejmilovanější. Pro potřeby seriálu jsme si sice recepty rozdělili do čtyř základních kategorií (jídla levná, rychlá, zdravá a chutná), ale zdaleka tím nehodláme tvrdit, že by se nemohlo vyskytnout jídlo, které je rychlé a zároveň chutné, případně zdravé a současně i praktické. Kromě stabilní moderátorské dvojice budou v pořadu pravidelně vystupovat různí hosté – mistři kuchaři, specialisté na maďarskou kuchyni i na gastronomii jiných národů, dále cukráři, somelieři, baroví číšníci a barmani, ale i známé osobnosti, které se proslavily nejen tím, že jsou příšerně slavné...

08:30
Mlýnek na recepty extra II (4)
09:00
Slavní v maléru II (21)
Povzbuzeni úspěchem Slavných v maléru na maďarské scéně, se v druhé řadě seriálu odvažujeme už i za ...

Povzbuzeni úspěchem Slavných v maléru na maďarské scéně, se v druhé řadě seriálu odvažujeme už i za hranice a do bláznivé soutěže TV Paprika zapojíme také osobnosti ze světa rumunských, českých a slovenských celebrit. Hra bude nyní ještě napínavější, protože vítězové získají hodnotné dárky, ale neméně nápadité budou i ceny rozdávané pro útěchu těm, kteří nevyhráli. Pravidla soutěže zůstávají stejná: dvojice slavných má dvacet minut na to, aby podle instrukcí moderátora uvařila předváděný pokrm. Maďarské soutěžící vezme „pod svá křídla“ jako zkušený moderátor Róbert Bede, rumunské celebrity dostane na povel šaramantní Antonio Passarelli, zatímco o české a slovenské hosty se postará šikovný mistr kuchař Laci Hornáček. Za každou zemi bude v pořadu zasedat dvoučlenná odborná porota, kterou tvoří gastronomičtí žurnalisté, šéfkuchaři, případně blogeři zabývající se kulinářskými tématy. Ti budou hodnotit výkony soutěžících, rozhodnou o tom, který hlavní chod jim chutná lépe a kdo půjde umývat nádobí.

09:30
Když dva dělají totéž… (5)
Televizní kuchaři stanice TV Paprika – Serényi Zsolt a Róbert Bede – si vymysleli zajímavý gastronom...

Televizní kuchaři stanice TV Paprika – Serényi Zsolt a Róbert Bede – si vymysleli zajímavý gastronomický experiment. Řekli si, že vyzkoušejí, jak budou chutnat starobylá jídla připravovaná přesně podle autentických receptů z dávných kuchařských knih. Dějištěm vaření a natáčení je Skanzen (Muzeum lidové architektury) v Szentendre, malebném městečku poblíž Budapešti, přesněji řečeno tamější selská kuchyně a stodola. Kuchyňské prostředí si zamluvil Róbert Bede, aby tu mezi měděnými kotlíky a kameninovými hrnci a ve společnosti pravé venkovské pece mohl soustředěně studovat a přetvářet ve skutečné pokrmy dobové receptury. Nedalekou stodolu obsadil Zsolt Serényi, který si v ní vybudoval moderní kuchyni, se všemi dnešními prostředky, náčiním a surovinami. Ovšem zatímco se Róbert Bede slovo od slova přesně držel receptů sepsaných před dvěma sty lety, jeho kolega Serényi používal starodávné texty volně, spíše jen jako zdroj inspirace: jednotlivé pokrmy se snažil modernizovat, kde uznal za vhodné, tam je zjednodušil, jinde zase mírně doplnil. Ačkoliv jsme se v dětství všichni naučili, že jídlo není na hraní, v tomto případě vznikla z pokusů našich dvou kuchařů zajímavá hra – když si s recepty a kombinacemi rozličných chutí zahrávají erudovaní mistři svého oboru, snad to tolik nevadí... Robi složitě bádá v záznamech z dějin gastronomie, zatímco Sera umělecky dotváří, vykládá si recepty po svém, a kde je třeba, postupuje zcela novátorsky. A televizní divák, který je sleduje, může sám zauvažovat, zda bude experimentovat s nimi, zda se také vydá na cestu do minulosti, nebo zůstane u svého oblíbeného a osvědčeného jdelníčku.

09:45
A la Mode (5)
Jak se asi dělá Kyjevský kotlet? A jak vypadají kapří prsty á la Orly? A co takový candát po mlynářs...

Jak se asi dělá Kyjevský kotlet? A jak vypadají kapří prsty á la Orly? A co takový candát po mlynářsku? Jaké může být kuře á la Dubarry nebo koleno na způsob paní pekařky? Na jídelních lístcích se vyskytuje spousta výrazů, o kterých si myslíme, že by se slušelo je znát, ale obyčejný člověk při jejich čtení v restauraci často znejistí. Mnoha lidem připadá trapné ptát se na jejich význam číšníka, a tak si raději na taková „podivná” jídla nechají zajít chuť. Vy ale buďte jiní! Noblesní názvy (a vynikající chuti, které se za nimi skrývají) si snadno trvale zapamatujete s pomocí našich pozoruhodných příběhů, z nichž se poučíte, s kterou historickou érou, případně osobností – ať už skutečnou nebo smyšlenou – si máte to které jídlo spojovat. Může se ovšem také ukázat, že nabubřelý název byl a je pouze improvizovaným výplodem kuchařovy fantázie. A aby výuka exotických výrazů byla opravdu názorná, Zoltán Magos, známý televizní kuchař TV Paprika nám pochoutky s nimi spojené jednu po druhé uvaří. Díky tomu se ve všech těch jídlech a s podivně znějícími názvy a tajemstvích jejich přípravy brzy vyznají i „vizuální typy”.

10:00
Mléčná dráha (13)
TV Paprika začíná vysílat nový seriál, jenž asi zaplní citelnou mezeru, protože jde konečně o pořad ...

TV Paprika začíná vysílat nový seriál, jenž asi zaplní citelnou mezeru, protože jde konečně o pořad věnovaný speciálně mléčným výrobkům a možnostem jejich použití, které uvádí mimo jiné i ve formě receptů. V první části tohoto seriálu (Mléčná dráha) bude Róbert Bede, mistr kuchař stanice TV Paprika, navštěvovat v závislosti na právě přetřásaném tématu kombináty, manufaktury, případně rodinné podniky na zpracování mléka, aby divákům předvedl nějakou místní specialitu – například sýr, jogurt či máslo – a její výrobu. Mistr kuchař si potom přizve experta, s jehož pomocí pohovoří o vybraném produktu, respektive o procesu jeho vzniku, jeho fyziologických účincích a oblastech použití, velmi podrobně. Diváci se tak dozvědí, jestli je UHT skutečně totéž, co mléko, jaký je rozdíl mezi klasickým máslem, máslovým krémem a margarínem a v čem se od sebe liší různé druhy tvarohů (z ovčího, kozího nebo kravského mléka), když pomineme, že každé mléko pochází od jiného zvířete. Na konci každého dílu překvapí Róbert Bede diváky pokrmem, k jehož přípravě je jako základ nejvhodnější právě probíraný mléčný výrobek. Rovněž 15 dílů má navazující cyklus vysílaný pod názvem Recepty z Mléčné dráhy – ten už jsme natáčeli ve studiu – dále rozvádějící aktuální téma předchozího seriálu a předvádějící divákům přípravu o něco náročnějšího pokrmu na základě složitějšího receptu, ovšem pořád z jednoho a téhož mléčného produktu. Mléčná dráha zábavným způsobem informuje, zdůrazňuje důležitost zdravého stravování a používání čerstvých surovin a v souvislosti s tím poukazuje na přednosti menších podniků a domácí výroby.

10:15
Recepty z Mléčné dráhy (13)
Rovněž 15 dílů má navazující cyklus vysílaný pod názvem Recepty z Mléčné dráhy – ten už jsme natáčel...

Rovněž 15 dílů má navazující cyklus vysílaný pod názvem Recepty z Mléčné dráhy – ten už jsme natáčeli ve studiu – dále rozvádějící aktuální téma předchozího seriálu a předvádějící divákům přípravu o něco náročnějšího pokrmu na základě složitějšího receptu, ovšem pořád z jednoho a téhož mléčného produktu. Mléčná dráha zábavným způsobem informuje, zdůrazňuje důležitost zdravého stravování a používání čerstvých surovin a v souvislosti s tím poukazuje na přednosti menších podniků a domácí výroby.

10:30
Daniela (14)
Daniela Hernandez se narodila v Mexiku. Její otec je uznávaný mexický básník a spisovatel, ale v Dan...

Daniela Hernandez se narodila v Mexiku. Její otec je uznávaný mexický básník a spisovatel, ale v Daniele se stejně silně projevují i maďarské kořeny zděděné po mamince. Ve světě se proslavila jako tanečnice, ale už méně je o ní známo, že v rodném domě, jehož pohostinnost je právem proslulá široko daleko, se spolu s matkou – a většinou vysloveně od ní – vždy s chutí učila vnikat do tajů svérázné kulinářské palety své středoamerické vlasti a přípravy legendárních mexických jídel. Daniela teď naštěstí vyučuje v jedné maďarské taneční škole, a tak máme možnost seznámit se prostřednictvím její strhující, temperamentní osobnosti s neméně temperamentní mexickou kuchyní a pestrostí jejích receptů. Nemyslete si, že stačí znát jen quesadillu, enchiladu, taco a tortillu! V našem pořadu, podbarveném ohnivými rytmy, budete moci nahlédnout nejen pod mexické pokličky, ale i do kulturního pozadí této svérázné gastronomické říše, tvořeného bohatou plejádou tradic, lidových zvyků a svátků.Olé!

11:00
Hughovy tři dobré věci (21)
Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobré...

Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobrého“ – ať už to jsou tři klobásy, fazolová pyré nebo rebarborové pudinky s drobením. V tomto seriálu je formulován jednoduchý vzkaz: nedejte se odradit složitými recepty, neboť k tomu, abyste připravili dokonalý pokrm, nepotřebujete nic jiného než tři ingredience, které se ovšem navzájem dokonale doplňují. V každé epizodě se k Hughovi a jednomu z členů jeho protřelého týmu z chalupy v River Cottage připojí jako host některý ze zkušených mistrů kuchařů a ve trojici reagují na každodenní výzvu: uvařit rychlou a snadnou večeři s pomocí jedné „prominentní“ ingredience, kterou doplňují dalšími dvěma chutěmi. Výsledkem této snahy musí být jídlo, které si zasluhuje nejvyšší gastronomické ocenění. Po hrdinsky zvládnutém vaření jak Hugh, tak jeho dva kuchařští rivalové předloží plody své práce odborné porotě, aby se ukázalo, která kreace si vysloužila titul „nejlepší pokrm dne”.

11:30
Hodný kuchař, zlý kuchař V (56)
Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, př...

Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, představují dva zcela různé přístupy k vaření, v důsledku čehož se jejich přítomnost v televizním studiu rázem přemění v pravý a nefalšovaný gastronomický souboj. Adrianovy lukulské hody, které se pranic nestarají o strávníkovu štíhlost, a jeho fanatická láska k masu se střetávají s vášní pro co nejzdravější ingredience a perfektní znalostí potravin s léčebnými účinky, které do pořadu vnáší Zoe. Pro diváky, když se jim před očima objeví výsledek úsilí obou moderátorů, je opravdu nelehké rozhodnout, který typ jídel mají mít raději. Tento seriál upozorňuje veřejnost na takové neodolatelné ingredience, recepty, kuchyně a jiná gastronomická témata, z nichž lze načerpat inspiraci pro domácí vaření, a navíc vede diváky nenásilně k tomu, aby při sestavování svého jídelníčku dbali na zdravou vyváženost, lehkost a střídmost.

Spektrum Home
09:00
Top 10 - Architekti (4)
V posledních letech přibylo v Maďarsku architektů, kteří si dokázali vytvořit vlastní styl, výrazně ...

V posledních letech přibylo v Maďarsku architektů, kteří si dokázali vytvořit vlastní styl, výrazně je odlišující od jejich kolegů. Někomu dokonale „sedí” puritánský modernismus, jiní se vydali cestou využívání přírodních materiálů, zatímco ještě jiní se navrátili k tradicím. Jednu vlastnost ale mají všichni společnou: vědí, že jejich povolání je pro ně zároveň i celoživotní láskou. Dovolte, abychom vám představili Top 10, desítku nejznámějších a nejuznávanějších maďarských architektů, a to včetně jejich nejvýznamnějších prací, jejich představ o architektuře a myšlenek reflektujících jejich vlastní činnost.

09:30
Klub designérů (17)
Špičkoví maďarští designéři – design skloňovaný ve všech pádech, od tapet přes svítidla, až po vizuá...

Špičkoví maďarští designéři – design skloňovaný ve všech pádech, od tapet přes svítidla, až po vizuální ztvárnění celých měst.V novém televizním seriálu z původní produkce Spektrum Home se budete moci seznámit s mladými maďarskými výtvarníky, kteří nejenže obohatili oblast užitého umění něčím novým a zajímavým, ale navíc si tím vydobyli úspěch i za hranicemi své vlasti.Kromě toho bude v každém dílu vystupovat stálý znalec (mladý odborník na otázky designu), který nám jednak každého tvůrce, jemuž je věnován daný medailon, pomůže zasadit do mezinárodního a/nebo uměleckého kontextu, jednak také pohovoří o základních pojmech designérského oboru, jež se v tom kterém dílu vyskytnou, jakož i o souvisejících mezinárodních trendech a konkrétních příkladech.

09:45
Green Team II (96)
Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice...

Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice v zahradách i bytech televizních diváků a celebrit a my opět budeme moci sledovat její práci, pro kterou je i nadále typický dynamismem sršící, a přesto sympaticky ležerní styl.

10:00
Green Team II (97)
Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice...

Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice v zahradách i bytech televizních diváků a celebrit a my opět budeme moci sledovat její práci, pro kterou je i nadále typický dynamismem sršící, a přesto sympaticky ležerní styl.

10:15
Green Team II (98)
Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice...

Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice v zahradách i bytech televizních diváků a celebrit a my opět budeme moci sledovat její práci, pro kterou je i nadále typický dynamismem sršící, a přesto sympaticky ležerní styl.

10:30
Green Team II (99)
Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice...

Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice v zahradách i bytech televizních diváků a celebrit a my opět budeme moci sledovat její práci, pro kterou je i nadále typický dynamismem sršící, a přesto sympaticky ležerní styl.

10:45
Green Team II (100)
Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice...

Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice v zahradách i bytech televizních diváků a celebrit a my opět budeme moci sledovat její práci, pro kterou je i nadále typický dynamismem sršící, a přesto sympaticky ležerní styl.

11:00
12 pokojů - kolem světa (2)
Veleúspěšný seriál televize deko, 12 pokojů, se tentokrát vydává na cestu kolem světa. Podstata je s...

Veleúspěšný seriál televize deko, 12 pokojů, se tentokrát vydává na cestu kolem světa. Podstata je stále stejná: ukážeme vám, jak si můžete zařídit byt s pomocí snadno dostupných materiálů a bez větší finanční zátěže – a přitom podle nejmodernějších trendů bytové kultury. Jednotlivé interiéry se tentokrát budou inspirovat atmosférou světových velkoměst.

11:20
12 pokojů - kolem světa (6)
Veleúspěšný seriál televize deko, 12 pokojů, se tentokrát vydává na cestu kolem světa. Podstata je s...

Veleúspěšný seriál televize deko, 12 pokojů, se tentokrát vydává na cestu kolem světa. Podstata je stále stejná: ukážeme vám, jak si můžete zařídit byt s pomocí snadno dostupných materiálů a bez větší finanční zátěže – a přitom podle nejmodernějších trendů bytové kultury. Jednotlivé interiéry se tentokrát budou inspirovat atmosférou světových velkoměst.

TV Noe
08:15
Příběhy odvahy a víry: Svatý Serafim (7)
Na zemi anděl, v nebi člověk
08:40
Noční univerzita
Jeff Scaldwell - Poznávejme Hospodina...
09:40
Víra do kapsy
O různých tématech z pohledu víry a o tom, jak je prožíváme
10:00
ARTBITR - Kulturní magazín (33)
S profesorem Ludvíkem Armbrusterem
10:10
Řím, hlavní město víry (4)
Katolická reforma - Plačící Panna Maria a Solidární Itálie
10:35
Dům ze skla? (13)
Doc. PhDr. Michal Stehlík, Ph.D
11:40
Sedmihlásky (69)
Sadila Anička
11:45
Maminčiny pohádky (17)
Ostrov blaženosti
Doma
08:30
seriál
minih101284minih101284
Mike a Molly

Další díl/opakování:
18.01.2021 v 03:45 (Nova 2)
19.01.2021 v 03:50 (Nova 2)
20.01.2021 v 03:45 (Nova 2)
21.01.2021 v 03:45 (Nova 2)
22.01.2021 v 03:45 (Nova 2)
23.01.2021 v 03:45 (Nova 2)
24.01.2021 v 03:40 (Nova 2)
25.01.2021 v 03:45 (Nova 2)


Komed. seriál USA (2013-2014).
 
TV program: Mike a Molly (Mike & Molly)
09:00
zábava
Šperkománia
10:00
seriál
minih101284minih101284
Mike a Molly

Další díl/opakování:
18.01.2021 v 03:45 (Nova 2)
19.01.2021 v 03:50 (Nova 2)
20.01.2021 v 03:45 (Nova 2)
21.01.2021 v 03:45 (Nova 2)
22.01.2021 v 03:45 (Nova 2)
23.01.2021 v 03:45 (Nova 2)
24.01.2021 v 03:40 (Nova 2)
25.01.2021 v 03:45 (Nova 2)


Komed. seriál USA (2012-2013).
 
TV program: Mike a Molly (Mike & Molly)
10:50
seriál
minih132120minih132120
Zakázaná láska

Další díl/opakování:
18.01.2020 v 05:55 (Kino Barrandov)
19.01.2020 v 05:45 (Kino Barrandov)
25.01.2020 v 05:45 (Kino Barrandov)
26.01.2020 v 05:45 (Kino Barrandov)

(132/158)
Romant. seriál Tur. (2008-2010).
 
TV program: Zakázaná láska (Aşk-ı Memnu)


TV Paprika
12:00
Šetřete s Jamiem (5)
Jamie Oliver opět přichází na televizní obrazovky, tentokrát v nové gastronomické show, plné optimis...

Jamie Oliver opět přichází na televizní obrazovky, tentokrát v nové gastronomické show, plné optimismu, invence a superužitečné pomoci. Chce inspirovat lidi na celé naší planetě, aby zjistili, že mohou jíst lépe, a přitom ještě uspořit podstatnou část týdenní sumy, kterou obvykle na jídlo vynakládají. Jamie přichází, aby dokázal, že je možné se královsky najíst, aniž bychom byli nuceni vyloupit před vařením banku. Vášnivě věří tomu – a tato jeho víra se nikoli bezdůvodně brzy přenese i na diváky – že existuje dostatečně velké množství nápaditých triků, které značně rozšiřují prostor pro naši představivost a snižují kuchyňské náklady... přičemž vzhled i chuť připravovaného pokrmu budou i nadále fantastické. Dynamický pořad magazínového typu nás hned strhne pestrým děním v Jamieho „experimentální a studijní“ kuchyni, z níž vycházejí jedno po druhém jídla, která jsou neuvěřitelné dobrá, ačkoli právě s nimi nejvíc ušetříme. Kromě samotných jídel nám však tato kuchyně nabídne i řešení a strategie, s jejichž použitím se sníží náklady, aniž by se současně snížila přitažlivost našich kuchyňských kreací; ba naopak... Vždyť jak říká Jamie, „kdo by se nechtěl lépe najíst za méně peněz?”

13:00
Labužníkem každý den IV (20)
Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce divák...

Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce diváky celou svou činností přesvědčit, že stojí za to, aby ze svých kuchyňských možností doma vytěžili maximum. Oblíbená soutěžící první řady australské kuchařské soutěže, Justine Schofield, nám ve své samostatné televizní show nabízí snadno uskutečnitelné nápady, tipy, triky a užitečné rady, abychom získali patřičné kuchařské sebevědomí a otáčeli se v kuchyni s profesionální zdatností. Justine razí zásadu, že když jde o vaření, každá dávka samozřejmosti a sebejistoty má ohromný význam, a proto - kromě prezentace receptů a samotného vaření - věnuje většinu času tomu, aby posílila naše sebevědomí a ukázala nám, že do kuchyně není třeba vstupovat se strachem. O totéž se snaží její stálí i speciální hosté, mezi kterými najdeme mistry kuchaře, gastronomické experty i účastníky kuchařských soutěží!

13:30
Superpotraviny pro celou rodinu (5)
V tomto novém šestidílném seriálu připravuje Jamie Oliver naše nejoblíbenější rodinné pokrmy, a to s...

V tomto novém šestidílném seriálu připravuje Jamie Oliver naše nejoblíbenější rodinné pokrmy, a to s těmi nejlepšími ingrediencemi a s vyrovnaným obsahem živin. Divákům ukáže, jak jednoduše to jde, a zavede je tak na cestu vedoucí ke zdravějšímu a šťastnějšímu životu.

14:30
James Martin - doma v kuchyni II (1)
James Martin se ve vlastní kuchyni podělí s diváky o své recepty, vysloveně domácího charakteru, a o...

James Martin se ve vlastní kuchyni podělí s diváky o své recepty, vysloveně domácího charakteru, a o všelijaké tajné metody a praktiky, kterými žádná správná hospodyňka nikdy nepohrdne. Pokrmy domácí kuchyně se obvykle nevyznačují elegantním vzhledem, bylo by zpozdilé čekat od nich nějakou pastvu pro oči, ale jednou věcí si buďme jisti: dokud má vařečku v ruce James, najíme se velice chutně.

15:30
Co je v ledničce? (4)
Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, k...

Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, které měl právě doma, tedy v chladničce nebo ve spižírně. Ale právě tak často nastává situace, že po větším nedělním obědě se chladnička zaplní množstvím jídel, která by nám bylo velice líto vyhodit. V našem seriálu, ve kterém se hledají právě takovéto pokrmy, očekávají nápadití moderátoři - Dóra Havas, Gerti Kapusi a Róbert Bede - diváky s takovými jednoduchými recepty, které nabízejí řešení v případě obou dvou situací. A kromě samotných receptů nám moderátoři poslouží i různými dalšími drobnými nápady a praktikami, s jejichž pomocí můžeme chladničku nebo spižírnu naplnit i vyprázdnit co nejchytřeji a nejhospodárněji.

Spektrum Home
12:00
Celebyty Hu (9)
12:30
Celebyty Hu (10)
13:00
Na chalupě – Austrálie III (2)
Tasmánský šéfkuchař povzbuzený úspěchem svého britského předchůdce Hugha se na své australské farmě ...

Tasmánský šéfkuchař povzbuzený úspěchem svého britského předchůdce Hugha se na své australské farmě snaží už několik let dosáhnout podobných výsledků jako jeho zbožňovaný televizní vzor. Hospodaří v úsporném a udržitelném duchu a v harmonii s přírodou. Avšak jak přibývají léta, výzev neubývá, naopak, stále se množí. Vybrušování svérázných metod hospodaření si od Paula vyžaduje stále více kreativních řešení.

14:00
Daleko od mlžného Albionu II (14)
Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počas...

Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počasím? V seriálu se ukáže, že za cenu, kterou dostane za svůj dům v Anglii, si může pohodlně vybrat z nejrůznějších nemovitostí situovaných v doslova nejkrásnějších koutech Evopy. Od Francie po Chorvatsko, od Německa po Itálii, respektive až po Španělsko, uvidíme celou plejádu krásných domů, usedlostí, ba dokonce i zámků, a zároveň prožijeme s anglickými dobrodruhy toužícími po slunečních paprscích vzrušující chvíle vyplněné hledáním vhodného obydlí.

15:10
Malinkaté domky II (6)
Představivost a kreativita nezná hranice! Tento výrok zaznívá obyčejně v okamžiku, kdy stojíme před ...

Představivost a kreativita nezná hranice! Tento výrok zaznívá obyčejně v okamžiku, kdy stojíme před nějakým závratně velkým úkolem. Ovšem nyní se děje něco úplně opačného. V tomto televizním seriálu našim divákům poskytnou rady a povzbuzení ke zútulnění naprosto malinkatých prostorů největší mistři promyšleného plánování a důsledné a nápadité realizace!

TV Noe
12:00
Polední modlitba
Zveme vás k polední modlitbě
12:05
Mše svatá z kaple Telepace
Přenos mše svaté
12:50
Ars Vaticana (11)
Historické a umělecké zajímavosti z nejmenšího státu na světě. Do jedenáctého dílu jsme pro vás přip...

Historické a umělecké zajímavosti z nejmenšího státu na světě. Do jedenáctého dílu jsme pro vás připravili reportáže "Dům lidských slov" a "Od Giotta ke Caravaggiovi"

13:00minih119498minih119498
Bet Lechem - vnitřní domov

Další díl/opakování:
09.11.2018 v 16:45 (TV Noe)
23.11.2018 v 13:00 (TV Noe)
26.11.2018 v 13:40 (TV Noe)

(46)
Jaromír Kubů
 
TV program: BET LECHEM - vnitřní domov: Petr Kliment Koutný
13:20
Putování modrou planetou
Galapágy peklo nebo ráj?
14:15
Příběh o Žofii
Dokumentární film režiséra Petra Kudely ukazuje, jak v sedmdesátých letech 20. století byla srovnána...

Dokumentární film režiséra Petra Kudely ukazuje, jak v sedmdesátých letech 20. století byla srovnána Žofinská huť v Ostravě se zemí - zbourána unikátními odstřely ocelových konstrukcí

15:00
Cesta kříže
Křížová cesta v hudbě a obrazech
Doma
12:00
seriál
minih145569minih145569
Vymenené životy

Další díl/opakování:
21.01.2020 v 22:35 (Doma)
22.01.2020 v 10:05 (Doma)
23.01.2020 v 10:10 (Doma)
24.01.2020 v 10:10 (Doma)
27.01.2020 v 22:25 (Doma)
28.01.2020 v 10:15 (Doma)
29.01.2020 v 10:15 (Doma)
30.01.2020 v 10:20 (Doma)

(220, 221)
Romant. seriál Tur. (2014-2015).
 
TV program: Vyměněné životy (Paramparça)
14:40
seriál
minih148762minih148762
Sandhya - svetlo môjho života

Další díl/opakování:
17.12.2020 v 08:10 (Doma)
18.12.2020 v 08:25 (Doma)
19.12.2020 v 09:00 (Doma)
20.12.2020 v 09:00 (Doma)
21.12.2020 v 08:10 (Doma)
22.12.2020 v 08:25 (Doma)
23.12.2020 v 08:20 (Doma)


Romant. seriál India (2011-2014).
 
TV program: Diya Aur Baati Hum
15:35
seriál
minih111929minih111929
Chlapi neplačú

Další díl/opakování:
23.11.2020 v 14:25 (Doma)


Rodinný seriál SR (2014).
 
TV program: Chlapi neplačú
TV Paprika
16:00
Šetřete s Jamiem (6)
Jamie Oliver opět přichází na televizní obrazovky, tentokrát v nové gastronomické show, plné optimis...

Jamie Oliver opět přichází na televizní obrazovky, tentokrát v nové gastronomické show, plné optimismu, invence a superužitečné pomoci. Chce inspirovat lidi na celé naší planetě, aby zjistili, že mohou jíst lépe, a přitom ještě uspořit podstatnou část týdenní sumy, kterou obvykle na jídlo vynakládají. Jamie přichází, aby dokázal, že je možné se královsky najíst, aniž bychom byli nuceni vyloupit před vařením banku. Vášnivě věří tomu – a tato jeho víra se nikoli bezdůvodně brzy přenese i na diváky – že existuje dostatečně velké množství nápaditých triků, které značně rozšiřují prostor pro naši představivost a snižují kuchyňské náklady... přičemž vzhled i chuť připravovaného pokrmu budou i nadále fantastické. Dynamický pořad magazínového typu nás hned strhne pestrým děním v Jamieho „experimentální a studijní“ kuchyni, z níž vycházejí jedno po druhém jídla, která jsou neuvěřitelné dobrá, ačkoli právě s nimi nejvíc ušetříme. Kromě samotných jídel nám však tato kuchyně nabídne i řešení a strategie, s jejichž použitím se sníží náklady, aniž by se současně snížila přitažlivost našich kuchyňských kreací; ba naopak... Vždyť jak říká Jamie, „kdo by se nechtěl lépe najíst za méně peněz?”

17:00
Hodný kuchař, zlý kuchař V (57)
Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, př...

Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, představují dva zcela různé přístupy k vaření, v důsledku čehož se jejich přítomnost v televizním studiu rázem přemění v pravý a nefalšovaný gastronomický souboj. Adrianovy lukulské hody, které se pranic nestarají o strávníkovu štíhlost, a jeho fanatická láska k masu se střetávají s vášní pro co nejzdravější ingredience a perfektní znalostí potravin s léčebnými účinky, které do pořadu vnáší Zoe. Pro diváky, když se jim před očima objeví výsledek úsilí obou moderátorů, je opravdu nelehké rozhodnout, který typ jídel mají mít raději. Tento seriál upozorňuje veřejnost na takové neodolatelné ingredience, recepty, kuchyně a jiná gastronomická témata, z nichž lze načerpat inspiraci pro domácí vaření, a navíc vede diváky nenásilně k tomu, aby při sestavování svého jídelníčku dbali na zdravou vyváženost, lehkost a střídmost.

17:30
Piknik (5)
Když je venku hezky, přijde ke slovu kavárenská zahrádka, pláž, lesy a louky -- je to vlastně jedno,...

Když je venku hezky, přijde ke slovu kavárenská zahrádka, pláž, lesy a louky -- je to vlastně jedno, hlavně aby byl člověk volný a ve volné přírodě! Odedávna je známo, že něco dobrého k zakousnutí a na svlažení jazyka nám zlepší náladu i v té nejlepší společnosti. A tak je načase vytáhnout piknikový košík a naplnit jej dobrotami, abychom mohli jíst a pít pod širým nebem! Ale co to bude? Na tuto otázku nám odpoví gastronomický “průvodce” stanice TV Paprika nazvaný Piknik. Z jeho dvanáctiminutových relací si bezpečně osvojíme přípravu takových jídel a nápojů, které potom už jen velice snadno a rychle sbalíme do piknikového koše -- a hurá do přírody! V 16 dílech tohoto seriálu jsou prezentovány převážně recepty mistra kuchaře Viktora Segala z jeho stejnojmenné kuchařské knihy. Do tajů jejich přípravy nás zasvětí mladý pár: Odett Polgár, zpěvačka, která nepohrdne žádným dobrým soustem a je známá také jako food stylist amatér, a Tamás Dános, pyšnící se přídomkem “profesionální kuchařský koníčkář”.

17:45
Vysloužil jsem si… (5)
Šedý skot, bagoun, ovce racka, perlička … Copak to všechno asi je? Zvířata chovaná od nepaměti na úz...

Šedý skot, bagoun, ovce racka, perlička … Copak to všechno asi je? Zvířata chovaná od nepaměti na území dnešního Maďarska. A jejich maso je pochutinou přicházející poslední dobou stále výrazněji do módy! Tento seriál nás seznámí se základními vlastnostmi daného živočišného druhu, s prostředím, ve kterém žije, s jeho specifickými rysy, s nejdůležitějšími údaji spojenými s jeho chovem a potravinářským zpracováním, dozvíme se, kde v sobě skrývá to nejchutnější masíčko. Zeptáme se odborníků, v čem se tato zvířata liší od svých blízkých příbuzných. Proč má šedý skot chovaný zastudena maso jiné chuti, než jaké dávají skvrnití jedinci běžného tura domácího, rozšířeného v Maďarsku až později? Na tyto a mnohé jiné otázky u nás dostanete odpověď. Zlatým hřebem každého dílu bude vaření dvou jídel. Jedno z nich bude tradiční, zatímco druhé dostane trochu nevšední a modernější ráz, i když k oběma kuchař pochopitelně použije maso zvířete, jemuž bude aktuální díl seriálu věnován. Vysloužil jsem si… co vlastně? To zjistíte, když budete sledovat naše vysílání!

18:00
Těstovinová vášeň (21)
Centrální rekvizitou pořadu Pasta Mania je mobilní těstovinový bar, který projíždí celým územím maďa...

Centrální rekvizitou pořadu Pasta Mania je mobilní těstovinový bar, který projíždí celým územím maďarského státu, aby na nejrůznějších, někdy i dosti neobvyklých místech nabízel stravu vynikající kvality, jak se na správné vozítko street food sluší a patří. Úlohy moderátorky se zhostila Fruzsina Marenec, která má k ruce dva pomocníky. Jedním je mistr kuchař Gábor Proksa a druhým Jani Jancsa, blogger píšící o gastronomii. Oba divákům střídavě doporučují jídla z těstovin, jedno lepší než druhé. Proto dostal seriál název Pasta Mánia. Vše, co se tu nabízí, má v sobě něco neobvyklého, ale základem každého receptu jsou domácí těstoviny nejrůznějších forem. Uvedená “neobvyklost” se může popřípadě projevit i v přiostřených nebo naopak dietních variantách jednotlivých pokrmů.

18:15
Bryndáček (1)
Mámy i tátové dobře vědí, jak je důležitá správná výživa jejich potomků, zejména v počátečním stadiu...

Mámy i tátové dobře vědí, jak je důležitá správná výživa jejich potomků, zejména v počátečním stadiu, kdy děti teprve začínají z mateřského mléka přecházet na pestřejší jídelníček. Ale situaci jim neulehčují ani regály potravinářských prodejen prohýbající se pod skleničkami s nejrůznějšími druhy dětské výživy; ty jsou jednak mimořádně drahé, jednak si navzdory informacím na etiketě nemohou být rodiče nikdy úplně jisti, co přesně která sklenička obsahuje. A proto neustále roste obliba dětského papáníčka zhotovovaného podomácku. Tyto dětské kašičky mají však jednu vadu. Obyčejně se v nich totiž (k největší lítosti našich ratolestí) pořád dokola opakují tytéž suroviny. A přitom i jídla pro nejmenší mohou být – pokud chceme – skoro stejně pestrá a rozmanitá, jako to, co jedí dospělí. Zita Görög a Mark McMenemy už spolu kdysi na obrazovce vystupovali společně a náhoda tomu chtěla, že oba přibližně ve stejné době začali žít nelehký rodičovský život. Zita má chlapečka Milana, kterému je 12 měsíců, zatímco Mark je otcem desetiměsíčního syna Felixe.

18:30
Velké zahájení (2)
„Jak si otevřít restauraci?” - to je motto, které by mohl mít tento seriál v záhlaví; zpracovává reá...

„Jak si otevřít restauraci?” - to je motto, které by mohl mít tento seriál v záhlaví; zpracovává reálný příběh v reálném prostředí, neboť můžeme být svědky procesu vedoucího ke vzniku skutečného nového restaurantu. Děj v sobě zahrnuje tříměsíční období před jeho otevřením, a to od chvíle, kdy se teprve omítají zdi, až po první čerstvě uvařenou porci jídla na stole. Šéfkuchařem této restaurace nebude nikdo jiný, než Zsolt Serényi, a v řízení kuchyně mu pomohou jeho neméně populární kolegové – Zoltán Magos, Róbert Bede a Tamás Jenei. Tyto čtyři kuchařské hvězdy jsou, jak známo, stálými postavami pořadů našeho televizního kanálu, ale toto je první seriál v dějinách stanice TV Paprika, ve kterém bude vystupovat celá čtveřice společně! Zsolt Serényi provází diváky pořadem ve funkci moderátora. Kamery jsou neustále v patách nejen jemu, ale i ostatním důležitým postavám, které se podílejí na stavbě restaurantu a zařizování jeho interiéru (ať už mají na starosti kuchyňskou techniku, design, sestavení jídelníčku a zkušební vaření, nebo je jejich úkolem nákup potravin, případně vytvoření grafické úpravy jídelního lístku), takže jim neunikne ani ten nejdrobnější detail. Na vlastní oči uvidíme, jak se vybírají vhodné sporáky, nádobí a kuchyňské náčiní, můžeme sledovat obkládání stěn i pokládání podlahových krytin, to, jak postupně dostane restaurant svůj charakteristický kolorit, jak bude vybaven nábytkem a osvětlovacími tělesy. Kromě toho se samozřejmě dozvíme, jaký gastronomický styl bude zdejší kuchyně představovat, a seznámíme se také s několika stěžejními recepty.

19:00
Dlouhý víkend Ricka Steina (2)
Rick Stein ve svém gastronomickém seriálu navštěvuje trhy, restaurace, vinné sklepy, kavárny a bary ...

Rick Stein ve svém gastronomickém seriálu navštěvuje trhy, restaurace, vinné sklepy, kavárny a bary a na všech těchto místech hledá nejchutnější jídla a zajímá se o nejlepší recepty. Svoje víkendy naplněné labužnickými zážitky tráví v nejrůznějších městech, jejichž jména jsou dobře známá: Bordeaux, Reykjavík, Berlín, Vídeň, Boloňa, Lisabon, Kodaň, Cádiz, Soluň a Palermo.

Spektrum Home
16:00
Jak si zpříjemnit bydlení (2)
Pokud něco v domě nebo celý byt už neslouží, není dost dobrý nebo velký, je zastaralý, nepraktický n...

Pokud něco v domě nebo celý byt už neslouží, není dost dobrý nebo velký, je zastaralý, nepraktický nebo prostě není dost hezký, ale stěhování nepřichází v úvahu, pomůže nám moderátor tohoto seriálu, Peter Fallico, který se svým týmem expertů přeladí náš oblíbený příbytek podle nových potřeb rodiny. Sledujte užitečné rady a tipy, jak se dá drobnými nápady dosáhnout obrovských změn a zlepšení v našem bydlení!

16:30
Jak si zpříjemnit bydlení (3)
Pokud něco v domě nebo celý byt už neslouží, není dost dobrý nebo velký, je zastaralý, nepraktický n...

Pokud něco v domě nebo celý byt už neslouží, není dost dobrý nebo velký, je zastaralý, nepraktický nebo prostě není dost hezký, ale stěhování nepřichází v úvahu, pomůže nám moderátor tohoto seriálu, Peter Fallico, který se svým týmem expertů přeladí náš oblíbený příbytek podle nových potřeb rodiny. Sledujte užitečné rady a tipy, jak se dá drobnými nápady dosáhnout obrovských změn a zlepšení v našem bydlení!

17:00
Úžasné prostory George Clarka V (4)
Architekt George Clarke pokračuje ve své objevné cestě po říši překvapivých obytných prostorů, ničím...

Architekt George Clarke pokračuje ve své objevné cestě po říši překvapivých obytných prostorů, ničím neohraničené fantazie a odvážného odhodlání. Při pohledu praktickýma očima, který se zároveň nehodlá dát omezovat vžitými zvyklostmi, může posloužit jako domov i staré rozhrkané auto, zrušený bunkr nebo kanál, jak nám to v tomto seriálu dokáží moderní dobrodruzi, které nám moderátor představí.

18:00
Lovci ostrovů (19)
Myslíte si, že mít vlastní ostrov by bylo nedosažitelným snem? Existují šťastné rodiny, které si tak...

Myslíte si, že mít vlastní ostrov by bylo nedosažitelným snem? Existují šťastné rodiny, které si takovou věc mohou dovolit, a tak opouštějí svůj městský dům a stěhují se na ostrov v Karibském moři. Výběr ale není lehký! Zvolit si z rajských zahrad, jejichž břehy omývají vlny tyrkysového moře, tu pravou je možná ještě těžší úkol, než když se člověk rozhoduje pro koupi toho či onoho tradičního domu nebo bytu.

18:30
Lovci ostrovů (20)
Myslíte si, že mít vlastní ostrov by bylo nedosažitelným snem? Existují šťastné rodiny, které si tak...

Myslíte si, že mít vlastní ostrov by bylo nedosažitelným snem? Existují šťastné rodiny, které si takovou věc mohou dovolit, a tak opouštějí svůj městský dům a stěhují se na ostrov v Karibském moři. Výběr ale není lehký! Zvolit si z rajských zahrad, jejichž břehy omývají vlny tyrkysového moře, tu pravou je možná ještě těžší úkol, než když se člověk rozhoduje pro koupi toho či onoho tradičního domu nebo bytu.

19:00
Co je na prodej? (9)
Chata, to je místo, kde se člověk může schovat před otravnými povinnostmi a šedí všedních dnů, může ...

Chata, to je místo, kde se člověk může schovat před otravnými povinnostmi a šedí všedních dnů, může si odpočinout v lůně matičky přírody, přijít na jiné myšlenky a setřást ze sebe nahromaděnou únavu a neklid. V jednotlivých dílech tohoto seriálu se seznámíme s rodinami hledajícími chatu, která by jim po všech stránkách vyhovovala. S pomocí rockera a realitního makléře Roba Serediuka si mohou diváci vždy spolu s danou rodinou prohlédnout tři chaty, které mohou přicházet na základě formulovaných požadavků v úvahu, a v závěru epizody se dozvíme, který dům si rodina opravdu vybrala, aby v něm nalezla ostrůvek klidu uprostřed moře každodenního shonu.

19:30
Co je na prodej? (10)
Chata, to je místo, kde se člověk může schovat před otravnými povinnostmi a šedí všedních dnů, může ...

Chata, to je místo, kde se člověk může schovat před otravnými povinnostmi a šedí všedních dnů, může si odpočinout v lůně matičky přírody, přijít na jiné myšlenky a setřást ze sebe nahromaděnou únavu a neklid. V jednotlivých dílech tohoto seriálu se seznámíme s rodinami hledajícími chatu, která by jim po všech stránkách vyhovovala. S pomocí rockera a realitního makléře Roba Serediuka si mohou diváci vždy spolu s danou rodinou prohlédnout tři chaty, které mohou přicházet na základě formulovaných požadavků v úvahu, a v závěru epizody se dozvíme, který dům si rodina opravdu vybrala, aby v něm nalezla ostrůvek klidu uprostřed moře každodenního shonu.

TV Noe
16:00
Rangers na Mohelnickém Dostavníku 2015 (7)
Vystoupení kapely Rangers - Plavci na Mohelnickém dostavníku 2015 k padestému vyroči založení skupin...

Vystoupení kapely Rangers - Plavci na Mohelnickém dostavníku 2015 k padestému vyroči založení skupiny

16:50
V pohorách po horách (18)
Rabštejn - Hrubý Jeseník
17:00
Angola: Nepřestanu chodit ulicemi
Dokument o saleziánských domech Casa Margarida a Casa Magone pro opuštěné děti z ulice
18:00
Zpravodajské Noeviny (844)
Dobré zprávy pro všechny
18:25
Sedmihlásky (69)
Sadila Anička
18:30
Maminčiny pohádky (18)
Skřítek Domácníček
18:45
Můj Bůh a Walter
Člověk
19:00
Putování po evropských klášterech
Notker Wolf, generální představený benediktýnů
19:30
Setkání Salesiánů spolupracovníků na Sva...
Dokument o prvním celostátním setkání Salesiánů spolupracovníků na Svatém Kopečku
19:40
Velehradská zastavení
Díl 2. - Cyrilometodějská tradice v Olomouci
Doma
16:40
seriál
minih49096minih49096
Skrytá vášeň

Další díl/opakování:
17.05.2017 v 16:30 (Doma)
18.05.2017 v 16:45 (Doma)
19.05.2017 v 16:35 (Doma)
22.05.2017 v 16:35 (Doma)
23.05.2017 v 16:55 (Doma)
24.05.2017 v 16:40 (Doma)
25.05.2017 v 16:55 (Doma)
26.05.2017 v 16:50 (Doma)

(59, 60/188)
Telenovela Kol./Šp. (2003).
 
TV program: Plameny vášně (Pasión de gavilanes)
18:40
seriál
minih29320minih29320
Priatelia

Další díl/opakování:
27.03.2024 v 09:25 (HBO3)
27.03.2024 v 12:50 (Nova Fun)
28.03.2024 v 06:20 (Nova Fun)
28.03.2024 v 09:30 (HBO3)
29.03.2024 v 06:20 (Nova Fun)
29.03.2024 v 10:00 (HBO3)
30.03.2024 v 06:20 (Nova Fun)
31.03.2024 v 06:20 (Nova Fun)


Komed. seriál USA (1998-1999).
 
TV program: Přátelé (Friends)
19:40
seriál
minih56881minih56881
Mentalista

Další díl/opakování:
03.04.2024 v 12:50 (Markíza)
04.04.2024 v 01:00 (Markíza)
05.04.2024 v 00:15 (Markíza)


Krimiseriál USA (2009-2010).
 
TV program: Mentalista (The Mentalist)
TV Paprika
20:00
Labužníkem každý den IV (21)
Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce divák...

Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce diváky celou svou činností přesvědčit, že stojí za to, aby ze svých kuchyňských možností doma vytěžili maximum. Oblíbená soutěžící první řady australské kuchařské soutěže, Justine Schofield, nám ve své samostatné televizní show nabízí snadno uskutečnitelné nápady, tipy, triky a užitečné rady, abychom získali patřičné kuchařské sebevědomí a otáčeli se v kuchyni s profesionální zdatností. Justine razí zásadu, že když jde o vaření, každá dávka samozřejmosti a sebejistoty má ohromný význam, a proto - kromě prezentace receptů a samotného vaření - věnuje většinu času tomu, aby posílila naše sebevědomí a ukázala nám, že do kuchyně není třeba vstupovat se strachem. O totéž se snaží její stálí i speciální hosté, mezi kterými najdeme mistry kuchaře, gastronomické experty i účastníky kuchařských soutěží!

20:30
Co je v ledničce? (5)
Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, k...

Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, které měl právě doma, tedy v chladničce nebo ve spižírně. Ale právě tak často nastává situace, že po větším nedělním obědě se chladnička zaplní množstvím jídel, která by nám bylo velice líto vyhodit. V našem seriálu, ve kterém se hledají právě takovéto pokrmy, očekávají nápadití moderátoři - Dóra Havas, Gerti Kapusi a Róbert Bede - diváky s takovými jednoduchými recepty, které nabízejí řešení v případě obou dvou situací. A kromě samotných receptů nám moderátoři poslouží i různými dalšími drobnými nápady a praktikami, s jejichž pomocí můžeme chladničku nebo spižírnu naplnit i vyprázdnit co nejchytřeji a nejhospodárněji.

21:00
Superpotraviny pro celou rodinu (6)
V tomto novém šestidílném seriálu připravuje Jamie Oliver naše nejoblíbenější rodinné pokrmy, a to s...

V tomto novém šestidílném seriálu připravuje Jamie Oliver naše nejoblíbenější rodinné pokrmy, a to s těmi nejlepšími ingrediencemi a s vyrovnaným obsahem živin. Divákům ukáže, jak jednoduše to jde, a zavede je tak na cestu vedoucí ke zdravějšímu a šťastnějšímu životu.

22:00
James Martin - doma v kuchyni II (2)
James Martin se ve vlastní kuchyni podělí s diváky o své recepty, vysloveně domácího charakteru, a o...

James Martin se ve vlastní kuchyni podělí s diváky o své recepty, vysloveně domácího charakteru, a o všelijaké tajné metody a praktiky, kterými žádná správná hospodyňka nikdy nepohrdne. Pokrmy domácí kuchyně se obvykle nevyznačují elegantním vzhledem, bylo by zpozdilé čekat od nich nějakou pastvu pro oči, ale jednou věcí si buďme jisti: dokud má vařečku v ruce James, najíme se velice chutně.

23:00
Dlouhý víkend Ricka Steina (3)
Rick Stein ve svém gastronomickém seriálu navštěvuje trhy, restaurace, vinné sklepy, kavárny a bary ...

Rick Stein ve svém gastronomickém seriálu navštěvuje trhy, restaurace, vinné sklepy, kavárny a bary a na všech těchto místech hledá nejchutnější jídla a zajímá se o nejlepší recepty. Svoje víkendy naplněné labužnickými zážitky tráví v nejrůznějších městech, jejichž jména jsou dobře známá: Bordeaux, Reykjavík, Berlín, Vídeň, Boloňa, Lisabon, Kodaň, Cádiz, Soluň a Palermo.

Spektrum Home
20:00
Daleko od mlžného Albionu II (15)
Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počas...

Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počasím? V seriálu se ukáže, že za cenu, kterou dostane za svůj dům v Anglii, si může pohodlně vybrat z nejrůznějších nemovitostí situovaných v doslova nejkrásnějších koutech Evopy. Od Francie po Chorvatsko, od Německa po Itálii, respektive až po Španělsko, uvidíme celou plejádu krásných domů, usedlostí, ba dokonce i zámků, a zároveň prožijeme s anglickými dobrodruhy toužícími po slunečních paprscích vzrušující chvíle vyplněné hledáním vhodného obydlí.

21:10
Malinkaté domky II (7)
Představivost a kreativita nezná hranice! Tento výrok zaznívá obyčejně v okamžiku, kdy stojíme před ...

Představivost a kreativita nezná hranice! Tento výrok zaznívá obyčejně v okamžiku, kdy stojíme před nějakým závratně velkým úkolem. Ovšem nyní se děje něco úplně opačného. V tomto televizním seriálu našim divákům poskytnou rady a povzbuzení ke zútulnění naprosto malinkatých prostorů největší mistři promyšleného plánování a důsledné a nápadité realizace!

22:00
Na chalupě – Austrálie III (3)
Tasmánský šéfkuchař povzbuzený úspěchem svého britského předchůdce Hugha se na své australské farmě ...

Tasmánský šéfkuchař povzbuzený úspěchem svého britského předchůdce Hugha se na své australské farmě snaží už několik let dosáhnout podobných výsledků jako jeho zbožňovaný televizní vzor. Hospodaří v úsporném a udržitelném duchu a v harmonii s přírodou. Avšak jak přibývají léta, výzev neubývá, naopak, stále se množí. Vybrušování svérázných metod hospodaření si od Paula vyžaduje stále více kreativních řešení.

23:00
Pekelné hotely Gordona Ramsayho II (8)
Gordon Ramsay se divákům představí opět snad v poněkud nové roli, ale každopádně v novém prostředí. ...

Gordon Ramsay se divákům představí opět snad v poněkud nové roli, ale každopádně v novém prostředí. Uznávaná kuchařská celebrita s dlouholetými zkušenostmi na poli vedení restaurací teď bere do rukou osud zanedbaných, krachujících hotelů a penzionů. Špinavé ložnice, koupelny s plesnivými stěnami, nemožný personál a příšerná obsluha... A to je jen několik příkladů, co bije v navštívených hotelích Gordona do očí a co se snaží dát do pořádku. Žádná situace nemůže být natolik zoufalá, aby se jí lekl. Gordon Ramsay, dobře známý svým nesmiřitelným maximalismem, si předsevzal, že při jeho odchodu bude každý hotel konkurenceschopný a bude mít šanci na přežití i v současné ekonomické situaci. Náš razantní šéfkuchař, zatímco krok za krokem vytváří podmínky, které mohou vést ke zlepšení obchodních ukazatelů daného hotelu, musí majitele nebo členy personálu svým svérázným a nenapodobitelným způsobem také přesvědčit o tom, že jeho metody a zásady budou fungovat. Oko při tom samozřejmě nezůstane suché, to je více než evidentní!

23:50
Daleko od mlžného Albionu II (15)
Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počas...

Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počasím? V seriálu se ukáže, že za cenu, kterou dostane za svůj dům v Anglii, si může pohodlně vybrat z nejrůznějších nemovitostí situovaných v doslova nejkrásnějších koutech Evopy. Od Francie po Chorvatsko, od Německa po Itálii, respektive až po Španělsko, uvidíme celou plejádu krásných domů, usedlostí, ba dokonce i zámků, a zároveň prožijeme s anglickými dobrodruhy toužícími po slunečních paprscích vzrušující chvíle vyplněné hledáním vhodného obydlí.

TV Noe
20:00
Kulatý stůl
Maximální křesťanství. Životní příběh Adolfa Kajpra, Antonína Mandla a Josefa Zvěřiny
21:40
Vezmi a čti
Únor 2017
22:00
Večeře u Slováka
Debata nad nedělním Božím slovem
22:25
Cvrlikání (46)
Václav Fajfr & Acustrio
23:35
Outdoor Films s Františkem Machem (57)
Deník z cest do jiného světa
Doma
20:30
film
minih141069minih141069
Znovu zamilovaní

Další díl/opakování:
20.01.2024 v 07:10 (Spektrum Home)


Romant. film Kan. (2015).
 
TV program: Love, Again
22:15
seriál
minih93232minih93232
Bostonské vraždy

Další díl/opakování:
22.03.2024 v 08:50 (Nova Gold)
22.03.2024 v 10:55 (NOVA)
23.03.2024 v 03:30 (Nova Cinema)
24.03.2024 v 03:40 (Nova Cinema)
25.03.2024 v 04:10 (Nova Cinema)
25.03.2024 v 08:15 (Nova Gold)
25.03.2024 v 10:55 (NOVA)
26.03.2024 v 08:10 (Nova Gold)

V (9, 10/18)
Krimiseriál USA (2014-2015).
 
TV program: Rizzoli & Isles - Vraždy na pitevně (Rizzoli & Isles)
TV Paprika
00:00
Šetřete s Jamiem (6)
Jamie Oliver opět přichází na televizní obrazovky, tentokrát v nové gastronomické show, plné optimis...

Jamie Oliver opět přichází na televizní obrazovky, tentokrát v nové gastronomické show, plné optimismu, invence a superužitečné pomoci. Chce inspirovat lidi na celé naší planetě, aby zjistili, že mohou jíst lépe, a přitom ještě uspořit podstatnou část týdenní sumy, kterou obvykle na jídlo vynakládají. Jamie přichází, aby dokázal, že je možné se královsky najíst, aniž bychom byli nuceni vyloupit před vařením banku. Vášnivě věří tomu – a tato jeho víra se nikoli bezdůvodně brzy přenese i na diváky – že existuje dostatečně velké množství nápaditých triků, které značně rozšiřují prostor pro naši představivost a snižují kuchyňské náklady... přičemž vzhled i chuť připravovaného pokrmu budou i nadále fantastické. Dynamický pořad magazínového typu nás hned strhne pestrým děním v Jamieho „experimentální a studijní“ kuchyni, z níž vycházejí jedno po druhém jídla, která jsou neuvěřitelné dobrá, ačkoli právě s nimi nejvíc ušetříme. Kromě samotných jídel nám však tato kuchyně nabídne i řešení a strategie, s jejichž použitím se sníží náklady, aniž by se současně snížila přitažlivost našich kuchyňských kreací; ba naopak... Vždyť jak říká Jamie, „kdo by se nechtěl lépe najíst za méně peněz?”

01:00
Co je v ledničce? (5)
Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, k...

Každému z nás už se snad stalo, že musel vykouzlit rychlý oběd nebo večeři výhradně z ingrediencí, které měl právě doma, tedy v chladničce nebo ve spižírně. Ale právě tak často nastává situace, že po větším nedělním obědě se chladnička zaplní množstvím jídel, která by nám bylo velice líto vyhodit. V našem seriálu, ve kterém se hledají právě takovéto pokrmy, očekávají nápadití moderátoři - Dóra Havas, Gerti Kapusi a Róbert Bede - diváky s takovými jednoduchými recepty, které nabízejí řešení v případě obou dvou situací. A kromě samotných receptů nám moderátoři poslouží i různými dalšími drobnými nápady a praktikami, s jejichž pomocí můžeme chladničku nebo spižírnu naplnit i vyprázdnit co nejchytřeji a nejhospodárněji.

01:30
Hughovy tři dobré věci (21)
Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobré...

Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobrého“ – ať už to jsou tři klobásy, fazolová pyré nebo rebarborové pudinky s drobením. V tomto seriálu je formulován jednoduchý vzkaz: nedejte se odradit složitými recepty, neboť k tomu, abyste připravili dokonalý pokrm, nepotřebujete nic jiného než tři ingredience, které se ovšem navzájem dokonale doplňují. V každé epizodě se k Hughovi a jednomu z členů jeho protřelého týmu z chalupy v River Cottage připojí jako host některý ze zkušených mistrů kuchařů a ve trojici reagují na každodenní výzvu: uvařit rychlou a snadnou večeři s pomocí jedné „prominentní“ ingredience, kterou doplňují dalšími dvěma chutěmi. Výsledkem této snahy musí být jídlo, které si zasluhuje nejvyšší gastronomické ocenění. Po hrdinsky zvládnutém vaření jak Hugh, tak jeho dva kuchařští rivalové předloží plody své práce odborné porotě, aby se ukázalo, která kreace si vysloužila titul „nejlepší pokrm dne”.

02:00
Superpotraviny pro celou rodinu (6)
V tomto novém šestidílném seriálu připravuje Jamie Oliver naše nejoblíbenější rodinné pokrmy, a to s...

V tomto novém šestidílném seriálu připravuje Jamie Oliver naše nejoblíbenější rodinné pokrmy, a to s těmi nejlepšími ingrediencemi a s vyrovnaným obsahem živin. Divákům ukáže, jak jednoduše to jde, a zavede je tak na cestu vedoucí ke zdravějšímu a šťastnějšímu životu.

02:54
Mlýnek na recepty (87)
Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty ...

Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty dobře vědí, že diváci, ať už jsou jakéhokoli rodu, určitě ocení pořad, ve kterém bude mít hlavní slovo praktičnost a drobná každodenní kreativita. Mlýnek na recepty vám na obrazovce přípravu jídel, díky kterým vy, vážená divačko, diváku, nebo kdo má u vás v rodině na starosti kuchyňské záležitosti, budete mít značně usnadněnou práci s vymýšlením týdenního menu pro své nejbližší a nejmilovanější. Pro potřeby seriálu jsme si sice recepty rozdělili do čtyř základních kategorií (jídla levná, rychlá, zdravá a chutná), ale zdaleka tím nehodláme tvrdit, že by se nemohlo vyskytnout jídlo, které je rychlé a zároveň chutné, případně zdravé a současně i praktické. Kromě stabilní moderátorské dvojice budou v pořadu pravidelně vystupovat různí hosté – mistři kuchaři, specialisté na maďarskou kuchyni i na gastronomii jiných národů, dále cukráři, somelieři, baroví číšníci a barmani, ale i známé osobnosti, které se proslavily nejen tím, že jsou příšerně slavné...

03:07
Mlýnek na recepty (88)
Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty ...

Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty dobře vědí, že diváci, ať už jsou jakéhokoli rodu, určitě ocení pořad, ve kterém bude mít hlavní slovo praktičnost a drobná každodenní kreativita. Mlýnek na recepty vám na obrazovce přípravu jídel, díky kterým vy, vážená divačko, diváku, nebo kdo má u vás v rodině na starosti kuchyňské záležitosti, budete mít značně usnadněnou práci s vymýšlením týdenního menu pro své nejbližší a nejmilovanější. Pro potřeby seriálu jsme si sice recepty rozdělili do čtyř základních kategorií (jídla levná, rychlá, zdravá a chutná), ale zdaleka tím nehodláme tvrdit, že by se nemohlo vyskytnout jídlo, které je rychlé a zároveň chutné, případně zdravé a současně i praktické. Kromě stabilní moderátorské dvojice budou v pořadu pravidelně vystupovat různí hosté – mistři kuchaři, specialisté na maďarskou kuchyni i na gastronomii jiných národů, dále cukráři, somelieři, baroví číšníci a barmani, ale i známé osobnosti, které se proslavily nejen tím, že jsou příšerně slavné...

03:20
Mlýnek na recepty extra II (4)
03:45
Slavní v maléru II (21)
Povzbuzeni úspěchem Slavných v maléru na maďarské scéně, se v druhé řadě seriálu odvažujeme už i za ...

Povzbuzeni úspěchem Slavných v maléru na maďarské scéně, se v druhé řadě seriálu odvažujeme už i za hranice a do bláznivé soutěže TV Paprika zapojíme také osobnosti ze světa rumunských, českých a slovenských celebrit. Hra bude nyní ještě napínavější, protože vítězové získají hodnotné dárky, ale neméně nápadité budou i ceny rozdávané pro útěchu těm, kteří nevyhráli. Pravidla soutěže zůstávají stejná: dvojice slavných má dvacet minut na to, aby podle instrukcí moderátora uvařila předváděný pokrm. Maďarské soutěžící vezme „pod svá křídla“ jako zkušený moderátor Róbert Bede, rumunské celebrity dostane na povel šaramantní Antonio Passarelli, zatímco o české a slovenské hosty se postará šikovný mistr kuchař Laci Hornáček. Za každou zemi bude v pořadu zasedat dvoučlenná odborná porota, kterou tvoří gastronomičtí žurnalisté, šéfkuchaři, případně blogeři zabývající se kulinářskými tématy. Ti budou hodnotit výkony soutěžících, rozhodnou o tom, který hlavní chod jim chutná lépe a kdo půjde umývat nádobí.

04:11
Když dva dělají totéž… (5)
Televizní kuchaři stanice TV Paprika – Serényi Zsolt a Róbert Bede – si vymysleli zajímavý gastronom...

Televizní kuchaři stanice TV Paprika – Serényi Zsolt a Róbert Bede – si vymysleli zajímavý gastronomický experiment. Řekli si, že vyzkoušejí, jak budou chutnat starobylá jídla připravovaná přesně podle autentických receptů z dávných kuchařských knih. Dějištěm vaření a natáčení je Skanzen (Muzeum lidové architektury) v Szentendre, malebném městečku poblíž Budapešti, přesněji řečeno tamější selská kuchyně a stodola. Kuchyňské prostředí si zamluvil Róbert Bede, aby tu mezi měděnými kotlíky a kameninovými hrnci a ve společnosti pravé venkovské pece mohl soustředěně studovat a přetvářet ve skutečné pokrmy dobové receptury. Nedalekou stodolu obsadil Zsolt Serényi, který si v ní vybudoval moderní kuchyni, se všemi dnešními prostředky, náčiním a surovinami. Ovšem zatímco se Róbert Bede slovo od slova přesně držel receptů sepsaných před dvěma sty lety, jeho kolega Serényi používal starodávné texty volně, spíše jen jako zdroj inspirace: jednotlivé pokrmy se snažil modernizovat, kde uznal za vhodné, tam je zjednodušil, jinde zase mírně doplnil. Ačkoliv jsme se v dětství všichni naučili, že jídlo není na hraní, v tomto případě vznikla z pokusů našich dvou kuchařů zajímavá hra – když si s recepty a kombinacemi rozličných chutí zahrávají erudovaní mistři svého oboru, snad to tolik nevadí... Robi složitě bádá v záznamech z dějin gastronomie, zatímco Sera umělecky dotváří, vykládá si recepty po svém, a kde je třeba, postupuje zcela novátorsky. A televizní divák, který je sleduje, může sám zauvažovat, zda bude experimentovat s nimi, zda se také vydá na cestu do minulosti, nebo zůstane u svého oblíbeného a osvědčeného jdelníčku.

04:24
A la Mode (5)
Jak se asi dělá Kyjevský kotlet? A jak vypadají kapří prsty á la Orly? A co takový candát po mlynářs...

Jak se asi dělá Kyjevský kotlet? A jak vypadají kapří prsty á la Orly? A co takový candát po mlynářsku? Jaké může být kuře á la Dubarry nebo koleno na způsob paní pekařky? Na jídelních lístcích se vyskytuje spousta výrazů, o kterých si myslíme, že by se slušelo je znát, ale obyčejný člověk při jejich čtení v restauraci často znejistí. Mnoha lidem připadá trapné ptát se na jejich význam číšníka, a tak si raději na taková „podivná” jídla nechají zajít chuť. Vy ale buďte jiní! Noblesní názvy (a vynikající chuti, které se za nimi skrývají) si snadno trvale zapamatujete s pomocí našich pozoruhodných příběhů, z nichž se poučíte, s kterou historickou érou, případně osobností – ať už skutečnou nebo smyšlenou – si máte to které jídlo spojovat. Může se ovšem také ukázat, že nabubřelý název byl a je pouze improvizovaným výplodem kuchařovy fantázie. A aby výuka exotických výrazů byla opravdu názorná, Zoltán Magos, známý televizní kuchař TV Paprika nám pochoutky s nimi spojené jednu po druhé uvaří. Díky tomu se ve všech těch jídlech a s podivně znějícími názvy a tajemstvích jejich přípravy brzy vyznají i „vizuální typy”.

04:38
Mléčná dráha (13)
TV Paprika začíná vysílat nový seriál, jenž asi zaplní citelnou mezeru, protože jde konečně o pořad ...

TV Paprika začíná vysílat nový seriál, jenž asi zaplní citelnou mezeru, protože jde konečně o pořad věnovaný speciálně mléčným výrobkům a možnostem jejich použití, které uvádí mimo jiné i ve formě receptů. V první části tohoto seriálu (Mléčná dráha) bude Róbert Bede, mistr kuchař stanice TV Paprika, navštěvovat v závislosti na právě přetřásaném tématu kombináty, manufaktury, případně rodinné podniky na zpracování mléka, aby divákům předvedl nějakou místní specialitu – například sýr, jogurt či máslo – a její výrobu. Mistr kuchař si potom přizve experta, s jehož pomocí pohovoří o vybraném produktu, respektive o procesu jeho vzniku, jeho fyziologických účincích a oblastech použití, velmi podrobně. Diváci se tak dozvědí, jestli je UHT skutečně totéž, co mléko, jaký je rozdíl mezi klasickým máslem, máslovým krémem a margarínem a v čem se od sebe liší různé druhy tvarohů (z ovčího, kozího nebo kravského mléka), když pomineme, že každé mléko pochází od jiného zvířete. Na konci každého dílu překvapí Róbert Bede diváky pokrmem, k jehož přípravě je jako základ nejvhodnější právě probíraný mléčný výrobek. Rovněž 15 dílů má navazující cyklus vysílaný pod názvem Recepty z Mléčné dráhy – ten už jsme natáčeli ve studiu – dále rozvádějící aktuální téma předchozího seriálu a předvádějící divákům přípravu o něco náročnějšího pokrmu na základě složitějšího receptu, ovšem pořád z jednoho a téhož mléčného produktu. Mléčná dráha zábavným způsobem informuje, zdůrazňuje důležitost zdravého stravování a používání čerstvých surovin a v souvislosti s tím poukazuje na přednosti menších podniků a domácí výroby.

04:51
Recepty z Mléčné dráhy (13)
Rovněž 15 dílů má navazující cyklus vysílaný pod názvem Recepty z Mléčné dráhy – ten už jsme natáčel...

Rovněž 15 dílů má navazující cyklus vysílaný pod názvem Recepty z Mléčné dráhy – ten už jsme natáčeli ve studiu – dále rozvádějící aktuální téma předchozího seriálu a předvádějící divákům přípravu o něco náročnějšího pokrmu na základě složitějšího receptu, ovšem pořád z jednoho a téhož mléčného produktu. Mléčná dráha zábavným způsobem informuje, zdůrazňuje důležitost zdravého stravování a používání čerstvých surovin a v souvislosti s tím poukazuje na přednosti menších podniků a domácí výroby.

Spektrum Home
00:55
Francouzské zahrady Montyho Dona (3)
Miliny lidí mohou jen snít o domově na pobřeží, odkud se jeho majitelům nabízí den co den překrásný ...

Miliny lidí mohou jen snít o domově na pobřeží, odkud se jeho majitelům nabízí den co den překrásný výhled na uklidňující nekonečnou vodní plochu. V tomo seriálu bude naším průvodcem Charlie Luxton, který nás zavede k nejkrásnějším, nejzvláštnějším a nejpozoruhodnějším domům stojícím na mořském břehu, ať už se skrývají v malebné, ale bohužel zastrčené rybářské vesničce, nebo se pyšně a okázale stavějí na odiv celému okolí v nějakém oblíbeném letovisku.

TV Noe
01:05
Noční repríza dopoledních pořadů
Noční repríza dopoledních pořadů z minulého dne
Doma
00:05
film
minih44379minih44379
Odhodlaná zabiť
Triler USA/Kan./N (2007).
 
TV program: Svědkem zločinu (While She Was Out)
01:45
seriál
minih29320minih29320
Priatelia

Další díl/opakování:
27.03.2024 v 09:25 (HBO3)
27.03.2024 v 12:50 (Nova Fun)
28.03.2024 v 06:20 (Nova Fun)
28.03.2024 v 09:30 (HBO3)
29.03.2024 v 06:20 (Nova Fun)
29.03.2024 v 10:00 (HBO3)
30.03.2024 v 06:20 (Nova Fun)
31.03.2024 v 06:20 (Nova Fun)


Komed. seriál USA (1998-1999).
 
TV program: Přátelé (Friends)
02:40
seriál
minih43183minih43183
Dr. House

Další díl/opakování:
12.01.2024 v 18:15 (Nova Gold)
13.01.2024 v 00:25 (NOVA)
13.01.2024 v 07:35 (Nova Cinema)
15.01.2024 v 13:35 (NOVA)
15.01.2024 v 18:10 (Nova Gold)
16.01.2024 v 00:10 (NOVA)
16.01.2024 v 07:10 (Nova Cinema)
16.01.2024 v 18:10 (Nova Gold)

VIII (5, 6/23)
Seriál USA (2011-2012).
 
TV program: Dr. House (House M.D.)
04:05
seriál
minih93232minih93232
Bostonské vraždy

Další díl/opakování:
22.03.2024 v 08:50 (Nova Gold)
22.03.2024 v 10:55 (NOVA)
23.03.2024 v 03:30 (Nova Cinema)
24.03.2024 v 03:40 (Nova Cinema)
25.03.2024 v 04:10 (Nova Cinema)
25.03.2024 v 08:15 (Nova Gold)
25.03.2024 v 10:55 (NOVA)
26.03.2024 v 08:10 (Nova Gold)

V (9, 10/18)
Krimiseriál USA (2014-2015).
 
TV program: Rizzoli & Isles - Vraždy na pitevně (Rizzoli & Isles)