Vládci kouzel 1 (1995) [TV seriál]

Vládci kouzel 1 (Spellbinder)
74.3 %
 
 

Spellbinder

    Žánr: fantasy / sci-fi / dobrodružný / rodinný
    Země: Austrálie / Polsko
    Délka: 24 min.
Existují paralelní světy? Paul Reynolds je obyčejný šestnáctiletý středoškolák ze Sydney, který se zajímá o vědu. Při třídní exkurzi za městem se mu povede shodou náhod otevřít tajemný portál, kterým následně projde. Ocitá se geograficky na stejném místě, kde je však všechno jinak – žijí obyčejní lidé, kteří jsou na minimální technické úrovni, ale mají své vůdce – Vládce kouzel, kteří řídí jejich životy pomocí „kouzel“.

Paul však zná techniku, proto tuší, že to s kouzlením nebude tak slavné. Hlavní jeho prioritou je ale dostat se zpátky domů. Postupem času zde najde také přátele – dívku Rianu a nakonec si získá i důvěru Correona, je to jeden ze tří regentů, kteří řídí chod zdejší společnosti. Má však také nebezpečné protivníky – Vládkyni kouzel Ashku a jejího učedníka Gryvona…  Autor: mildaaxe

režie:
Noel Price
 
 
hraje:
Zbych Trofimiuk (Paul Reynolds), Gosia Piotrowska (Riana), Brian Rooney (Alex Katsonis), Michela Noonan (Katrina Muggleton), Heather Mitchell (Ashka), Andrew McFarlane (Brian Reynolds (otec Paula a Christine)), Georgina Fisher (Christine Reynolds), Rafał Zwierz (Gryvon), Krzysztof Kumor (Correon), Andrzej Grabarczyk (Bron), Slawa Michalewska (Maran), Stanislaw Brejdygant (posel), Julia Biczysko (Arla), Erlan Buchan (Jal)
 
 
scénář:
Ron Saunders, Mark Shirrefs, John Thomson
 
 
kamera:
Danny Batterham, Martin McGrath
 
 
hudba:
Ian Davidson
 
 
střih:
Pippa Anderson
 
 
kaskadér:
Avril Wynne
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.