ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vesmír: civilizace v ohrožení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.2.2012
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2007
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2007
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2010
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2018
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.12.2015
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2011
s.p.r.e.y
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih148455minih148455Robin Hood: Výprava pro krále (2007) [Video] 
Robin Hood: Quest for the King n
minih28543minih28543Mrazivý faktor (1999) 
Chill Factor n
minih29228minih29228Neviditelný útočník (1997) 
Black Thunder n
minih41086minih41086Phenomena (1985) 
Phenomena n
minih57817minih57817Jesse Jane: Image (2007) [Video] 
n
minih44789minih44789Hranice (2007) 
Partition n
minih7190minih7190Dvojitý zásah (1991) 
Double Impact n
minih25504minih25504Chobotnice (1998) 
Deep Rising n
minih20709minih20709Tekwar (1994) 
Tekwar n
minih10422minih10422Komando (1985) 
Commando n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 % (8)
4   - Lynette
7   - AGAMEMNON
4   - catamount
6   - brnvl2105
7   - Manučao
7   - 151974
6   - gyzmo
6   - s.p.r.e.y

TV Program

ČT1 - Je to ten pravý? (2009) [TV ep...

20:10 - 21:00

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Do země lovců lebek

20:00 - 21:00

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

20:20 - 21:25

32 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Vinaři (2014) [TV seriál]

20:15 - 21:30

37 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165538
Osobností: 660236
Fotografií: 639605
Plakátů: 308188
Obsahů a biografií: 151834

Poslední komentáře

Blízká setkání třetího druhu (19...

Blízká setkání třetího druhu
Právě sleduji tenhle film v   televizi a vzpomínám na   mládí. Byl jsem na něm v   kině a ten 70 zážitek na   mě tehdy opravdu hodnë   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Brewsterovy milióny (1985)

Brewsterovy milióny
Povedená komedie režiséra   Waltera Hilla. Richard Pryor   je i bez svého parťáka Gene   Wildera výborný a pozadu   nezůstává ani John Candy,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

O rybáři a rybce (1986) [TV insc...

O rybáři a rybce
Tak na rozdíl od ostatních   se mi to moc nelíbilo.   Zdlouhavé a zprasené   přepracování originálu. Je   jedno zda máme na mysli   Puškina či více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

O princezně, která pořád vařila ...

O princezně, která pořád vařila
Veselá pohádka k nedělnímu   dopoledni pro celou rodinu.   Zvláště děti by mohla   pobavit. Vhodné pro celou   rodinu.  
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Neviditelný muž (1933)

Neviditelný muž
Zde je třeba smeknout pře   filmovými triky, a to   hodně hluboko. Ten konec měl   být zpracován lépe. Skoro   celý film je na co koukat.   Děj je svižný a občas je i   trocha legrace.  
 
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.118/0.102