ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vesmír: civilizace v ohrožení

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lynette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.2.2012
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2007
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2007
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.1.2010
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.12.2015
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.6.2018
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2011
s.p.r.e.y
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27129minih27129Wing Commander (1998) 
Wing Commander n
minih20651minih20651Tašunga (1995) 
Tashunga n
minih57422minih57422Willie Boy (1969) 
Tell Them Willie Boy Is Here n
minih44898minih44898Rozpustilý půvab (1999) [Video] 
Wildflower n
minih38878minih38878Den po zítřku (2004) [TV film] 
Post Impact n
minih14793minih14793Odvaha pod palbou (1996) 
Courage Under Fire n
minih3055minih3055Andrej Rublev (1966) 
Andrej Rubljov n
minih42518minih42518Královna (2006) 
The Queen n
minih21280minih21280Trhák (1980) 
n
minih142507minih142507Americká reportérka (2016) 
Whiskey Tango Foxtrot n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.8 % (8)
4   - Lynette
7   - AGAMEMNON
4   - catamount
6   - brnvl2105
7   - 151974
7   - Manučao
6   - gyzmo
6   - s.p.r.e.y
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154590
Osobností: 640017
Fotografií: 588861
Plakátů: 279972
Obsahů a biografií: 141636

Poslední komentáře

Wind River (2017)

Wind River
Dobrodružný thriller Wind   river je film přesně podle   mého gusta. Krásná   příroda, napětí   jednoduchá zápletka a   uvěřitelný příběh spolu více >

Autor: Charlie35

Upgrade (2018)

PROCESOR!

Upgrade
Moc sem od toho nečekal, ale   dostal sem výbornou zábavu.   I když se mi moc nechce   věřit, že v takové   přetechnizované době s   dronem na více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Venom (2018)

PROCESOR!

Venom
Nějak tyhle komiksichty   nemusím, ale nikomu je   neberu. Každému se líbí   holt něco jiného. Tenhle   emzák co vstoupil do   investigativního více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Tisk (2018) [TV minisérie]

Kvalitka.

Tisk
Asi nie pre každého, ale kto   má rád záležitosti, nad   ktorými tvorcovia zjavne   premýšľali, ten si   pošmákne.
Precízny Ben   Chaplin, více >

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Škola otců (1957)

Škola otců
Velmi dobrý film, který   však do průměru sráží   nedokončené drobné   kapitolky. Například já   bych rád viděl, jak   kultivovaný kantor více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.105/0.069