Duben
ohodnotit

Velmi křehké vztahy [TV seriál]

Další název:
VKV
Rok:
2007
Délka:
50 minut, 248 dílů

Komentáře k filmu Velmi křehké vztahy

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 33
Luka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2008
Tenhle seriál přeci musí mít fanoušky !?
Tomuhle seriálu jsem dal   desítku, i když jsem z jeho   stovek dílů viděl tak asi   čtyři a to jen proto že   někde dávali reklamy a já   přepínal. Ale desítku   dostal pro svůj boj v   televizním světě. Natočit   tolik dílů, nacpat do toho   tolik peněz a přitáčet   další další díly . . .   Neříkejte mi že ti bossové   v televizích nemají grafy o   tom, že polovina národa na   to dvakrát týdně kouká a   proto to finančně a časem v   televizi podporují ! Ten   seriál je bojovník a bude tu   ještě dlouho.
James000
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.5.2008
Každý má svůj názor
Mě se tento seriál moc   líbí sleduji ho někdo   může říct Že se mu   nelíbý ale každý má svůj   názor a já říkám že je   dobrý uděluji mu tedy 10 b
Hannibal.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.7.2010
vkv jsou fakt supeer nejlepsi   ja uz to sleduju od zacatku co   to zacli davat v televizi a   porad se na to divam protoze   je to proste suuppeerr. Jen   velka skoda že je teho konec.
Nasudr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Môžem povedať, že je to   jeden z lepších seriálov a   snáď jediný, ktorý sme   roky pozerali takmer celá   rodina. Je nám ľúto, že   seriál skončil. Pravdou je,   že je to už niekedy   zdĺhavé, ale pozerať sa na   to dalo.
michaela666
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2007
na tenhle seriál mě dostala   moje babička, ale to se   jmenoval rodinná pouta. teď   se na něj dívám, jenom   kvůli určitým osobám a   postavám.
netopir55
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.9.2009
Zdlouhavý seriál,který po   čase začne i nudit,občas   lepší díl,jindy   hrúza.Příběh je totálně   ohraný,postavy pořát   nové,ale nic nového   nenabízi.Typ   seriálu,kterého kvalita se   snižuje s příchodem nové   řady.Herci sice známy,ale   někdy fakt moc nudí,no   myslím že 2x do týdne   stačí.
Komparsista11
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.3.2009
Ale jo, dá se na to koukat,   je to teda blbina a o ničem,   ale když si chcete dát v   klídku kafe s cigaretkou a   vypnout mozek, občas i něco   takového může mít dobrej   relaxační účinek.   Úmělecká úroveň je ovšem   slabá, to beru.
davidek
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.9.2008
Nemyslím si, že by tohle   bylo něco co někomu něco   dá. Opět si myslím že je   to zbytečně vypatlaný   filmový materiál a bohužel   je ho hodně.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.9.2009
Rodinná pouta s novým názvem
Vzhledem k tomu, že situace   popsaná mým titulkem je   zcela obecně známá,   nepovažuju za nic špatného   okomentovat ,,tento"   seriál stejně jako Rodinná   pouta. Každý ví, že se   jedná o totéž a divím se,   že seriál byl na FDb   rozdělen na dva.
Seriál, kde se tvůrci   chlubí, že scénáristky se   učily v Americe a prakticky   neexistuje vývoj...
Pokud se stačí podívat   na jeden díl a čas od času   zhlédnout projev nějakého z   herců a víte o   ,,příběhu" seriálu   prakticky všechno, je ztráta   času pouštět si ho po   večerech v televizi.
Známku 2/10 ode mě   seriál dostal pouze proto,   že z 1/2 jednoho dílu si   přeci jen netroufám ho   posuzovat až tak přísně   (na 1/10), ale rozhodně už   nehodlám vidět ani minutu.
AshT
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Ta poslední řada mě baví   víc než RP ,ale na druhou   stranu zase a zase napínají   a jde to pomalu.
bušt
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Ježdááá,že si ti Češi   už nedaj pokoj s natáčením   seriálu z nemocničního   prostředí vždyt je to   parodie na jakoukoliv   nemocnici na zemi.Předešlé   série s názvem RP ještě   tak nák šli vydržet pokdu   se to tak dá říct,ale todle   už se opravdu nedá :(
klasifikátor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.6.2021
Tohle není samostatný   seriál ale přejmenovaná   RODINNÁ POUTA po roztržce s   autorskými právy. Důsledně   si zachovává nebetyčnou   stupidnost původního   projektu a možná, že v   ubohosti přidává i něco   nového. Každý divák se   špetkou vkusu a trošičkou   smyslu pro kumšt si nad   tímhle "skvostem"   musí odplivnout!
veverka-zrzka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.2.2009
Tak tohle snad nemá cenu ani   komentovat. Herci jsou sice   prima, ale ten děj už je   fakt šílenej! Prostě o   ničem!
M.A.G.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.9.2009
To snad ne - pokračování   nekonečné blbosti.Nechápu   to,skutečně to nechápu,jak   to může být populární.A   jak to tak vidím,je to   nejenom můj názor.
Petra.Barbie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Co se nelíbí mně, může se líbit druhému...
...proto mne zaráží u   některých komentářů forma   "divím se, že na to   ještě někdo kouká..."   Mně se Velmi křehké vztahy   taky nelíbí, je to   příšerný seriál a není   rozhodující, zda se jmenuje   Rodinná pouta či nějak   jinak. Ale má své   příznivce, jestliže se   někomu líbí - proč ne? Tak   jako mně se nelíbí takové   Pelíšky, které každý   chválí...no, a je to přece   subjektivní názor každého   z nás. Naopak jsem   příznivec zahraničních   telenovel a vůči nim panuje   velká averze. Považuji za   správné vyjádřit svůj   názor, ať už negativní   nebo pozitivní, o tom to   také je, ale už není dobré   se pozastavovat nad tím,   proč se to někomu líbí,   když mně nikoliv a zase   naopak...každý člověk   jedinec je jiný, s odlišným   vkusem a smyslem pro jiné   téma. Nemůže se nám všem   líbit stejný filmový   žánr, nebo dokonce jeden   film či seriál. To by bylo   trošku zvláštní,   nemyslíte? A bylo by to něco   podobného, jako kdyby nosili   všichni lidé stejné   oblečení nebo boty...Komu se   tedy VKV líbí, nechť se na   ně kouká a nestydí se za   to. Protože by měla být na   1. místě tolerance k názoru   každého z nás.
Agostino
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Neviem, čo by som mal dodať,   k tomu seriálu.
Len,   že je to seriál   desaťročia, ktorý nemá   konca kraja.
Začiatok   sa dal pozerať, ale od   polovice je tom istom.
Za to som ho aj prestal   pozerať. Mne tento seriál   pripomína modernú   telenovelu.
261972
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Toto pokračování se mi   vůbec nelíbí. Je to   pořádně zamotané, člověk   když prošvihne jeden díl,   tak už v dalším neví, o co   tam jde. Pro mě nuda
Vig
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.5.2010
Nudný nudný nudný,   zdlouhavý zdlouhavý a   možná ještě delší.   Chápu, že se tenhle seriál   líbí nějaké skupině   lidí, o jejich omezenosti tu   hovořit nebudu. Všude kolem   je tolik kvalitních seriálů   a filmů a tolik českého   národa se upne na seriál, ve   kterém se nedívat   neznamená, že nevíte o co   jde - ubohá reklamní   propaganda Primy, která se   snaží udělat něco, co   nikdy nedokáže - být na   úrovni.
Rene1
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Viděl jsem kousek, ale   nezaujalo. Je to jen vata,   kterým televizní společnost   vyplňuje díry v programu.
mikee
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.5.2008
Hnus a děs , tímhle odpadem   nás krmí ty naše slavné   komerční TV , je to jako   kafemlejnek , pořád dokola ,   styďte se! No jo , ale když   je to levné a lidi na to   koukaj , že?
MaKy92z
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.2.2010
...Konečné, že to už   skončilo. Fakt má to už   vôbec nebavilo. Pomaly sa z   toho začala stavať   "JEDNÁ NEKONEČNÁ   SÉRIA"..., ktorá už   väčšinu neuveriteľné   začínala nudiť.
ELEONORA
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.3.2008
DĚS BĚZ
Nevím, jak může někdo   trávit čas u takového   braku. Vymyslet takovýto   děj, který je zcela mimo   realitu, to je opravdu   strašné. Lituji čas, a bylo   ho, bohudík málo, který   jsem ze zvědavosti u této   slátaniny trávila.
Obivan
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.7.2008
Tohle je snad nejhorší   seriál všech dob. Viděl   jsem jeden díl a to mi   stačilo. Seriál kde je vše   špatně - herci, hudba, děj   téměř žádný, Radši   koukejte do zdi, nebo jděte   spát, uděláte mnohem lépe.
Ivett
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.3.2008
No nic. Prostě další   strašnej českej seriál. Jen   rozšířil už tak dost   široké řady absolutních   blbin.
martas_v
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.1.2008
Kvůli této stupiditě by   chtělo přdat ještě jednu   kategorii a to ODPAD. To už   je lepší seriál Okres na   severu. BRRR
Mary.Elwood
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.8.2008
Je to dementní klišé,to   každopádně. Ale na vypnutí   mozku,relax nebo křoví při   práci se to dá použít.
Amthauer
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.10.2008
A já doufal, že něco se   zkratkou VKV musí přece být   dobrodružstvím ze života   rádioamatérů. Oj, běda.
sisakov
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.7.2008
typický rodinný seriál
Rodinný seriál = pro mě   ztráta času, absolutní   výplach mozku( brainwashing   zní líp), nesmysl a takto se   tváří všichni vyjma pár   jedinců, tak 1 ze 100. Pak   vidíme statitistiky   sledovanosti a zjistíme, že   na Velmi křehké vztahy se   dívá 2×více lidí než na   finále Ligy mistrů. Ale   chápu, že se diváci   Rodiných pout, Ordinací nebo   Ošklivých Katek za svůj   oblíbený seriál stydí, to   je jako přiznávat se k   masochismu.
Thomax
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.4.2008
Nevidím jediný důvod   sledovat takovouhle blbost.   Každé úterý a čtvrtek   ztratit hodinu a čtvrt při   gumování mozku, to už   radši dobrovolnou lobotomii.
Leeslie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.7.2008
A teď si smlsnu!
Jo,teď se do toho opřu z   plných plic.Takže všichni   poslouchejte:
Je   opravdu dost nezajímavé   sledovat osudy lidí,kteří   nejsou ani trošilinku   sympatičtí,nebo Vám   blízcí.Vždyť od čeho jsou   seriály?Od toho,aby jste se v   postavách poznali sami   sebe,od toho,aby jste vnich   poznali známé,od toho,aby   jste jim každou minutu a   vteřinu fandili.Jak můžete   fandit rodině   Rubešovým?Vždyť jsou nám   tak vzdálení,vždyť jsou   tak strašně   nesympatičtí.Podíváte se   na jednu postavu,která se   chová naprosto trapně a hned   začnete doufat,kdy ta postava   už konečně zemře.Říkáte   si:''Bože,ať vypadne ze   seriálu,třeba se tím děj   posune konečně někam   dopředu''.Postavy jsou od   toho,aby se vyvíjely,aby se   něco v jejich životě   změnilo.A co se tady   změní?Co?.....jednoduše   hov*o....Za všechno to může   jednoznačně tvůrčí   krize.Tvůrci této české   soap-opery se chtěli asi   nějak nenápadně   přiblížit ke   kolumbijským,španělským,la   tinským a ještě nějakých   dalších afrických   desetitisícedílových   seriálů(no ono se to asi   nedá nazývat   seriál,že?!),ale   samozřejmě se jim to zase   nepovedlo(jako   vždycky).Chatrný   scénář,který se bortí   scénáristům pod rukama jako   domeček z karet vypadá jako   laciná fraška plná   klišé,otřepaných frází a   úděsně nudných   zápletek(to slovo je také   zavádějící).Další   problém je výběr   (ne)herců,kteří na vás   hodí nudný ksicht a vy hned   usnete.I fakt,že seriál má   nějakých 100 dílů za rok   je dost absurdní,kdyby se   přiučili od amerických   tvůrců,tak by mohli natočit   okolo 20dílů,naplnit tím   zápletku,najít více peněz   na kulisy(které tu vypadají   jako ve špatném sitcomu)a my   bychom tak konečně mohli   nahodit otázku:MÁ,NEBO NEMÁ   CENU POKRAČOVAT V NATÁČENÍ   ČESKÝCH SERIÁLŮ?(můžete   odpovídat:-))....takže   sečteno a podtrženo-další   nudný český seriálový   zvratek,který sice překousnu   víc,jak Ordinaci,ale stačí   mě když vidím jednu minutu   250dílu a pak po dvou letech   půl minuty   658dílu.Sbohem...............   PS:Jak říká Sisakov,lidi se   dokonce bojí přiznat,že   tuto frašku sledují,je to   pravda:-)
dennykr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.9.2008
áááááááááááááááách
skvěláskvěláskvěláskvěl   áskvěláskvěláskvěláskv?   ?láskvěláskvěláskvělásk   věláskvěláskvěláskvělá   skvěláskvěláskvěláskvěl   áskvěláskvěláskvělá
ICEMAN1979
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.8.2008
Odpak
Nevím co k tomu dodat vše   už bylo řečeno snad jen to   že takovej salát jsem už   dlouho neviděl a myslím že   tohle může překonat jen   esmeralda
Devilian
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Tohle snad ani není   možný...! Divím se, že se   na to ještě někdo kouká.   Jestli vůbec...Já teda   přepínám. A okamžitě.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih54948minih54948Kult (2007) 
Cult n
minih40441minih40441Simpsonovi ve filmu (2007) 
The Simpsons Movie n
minih42360minih42360Král videoher (2006) 
Grandma's Boy n
minih43862minih43862Jak krtek ke kalhotkám přišel (1957) 
Jak krtek ke kalhotkám přišel n
minih7707minih7707Forrest Gump (1994) 
Forrest Gump n
minih25126minih25126Matrix (1999) 
The Matrix n
minih28753minih28753Červený trpaslík (1988) [TV seriál] 
Red Dwarf n
minih13938minih13938Nekonečný příběh (1984) 
Die unendliche Geschichte n
minih39925minih39925Tom a Jerry (1940) [TV seriál] 
Tom and Jerry n
minih34304minih34304Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Rodinná pouta (2004) [TV seriál]

 Rodinná pouta (2004) [TV seriál]
Rodinná pouta n
 
Žánr: rodinný / drama / romantický
Země: Česká republika
Režie: Zdeněk Švarc, Jan Sládek, Mojmír Kučera

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

16 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

ČT2 - Hartheim: Nacistický zámek hrů...

12:05 - 13:05

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:25 - 13:40

21 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10