ohodnotit

Velká láska [TV seriál]

Big Love

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
60 minut, 53 dílů, 2006-2011
„Myslíte si, že mít tři ženy je sen, který se proměnil ve skutečnost?“

Celkové hodnocení filmu Velká láska

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2009
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.7.2010
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.1.2019
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2009
LUCIUS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31868minih31868Sluneční děti (1986) 
Solarbabies n
minih54481minih54481Pamětnice (2009) 
Pamětnice n
minih54456minih54456Ať žijí rytíři (2009) 
Ať žijí rytíři n
minih46114minih46114Noc, kdy přepadli kabaret Minských (1968) 
The Night They Raided Minsky's n
minih40002minih40002Skrytá identita (2006) 
The Departed n
minih48127minih48127Slepá hrůza (2001) [TV film] 
Blind Terror n
minih28548minih28548Hvězdný Mickey (?) 
n
minih49307minih49307Celý jeden život (1974) 
Toute une vie n
minih25600minih25600Paralelní světy (2001) 
Paralelní světy n
minih36797minih36797Švindl (2002) 
Swindle n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 % (6)
7   - satyr
6   - kudrna6
6   - rosta12
9   - respect
6   - Sandruska
7   - LUCIUS
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166364
Osobností: 661030
Fotografií: 646557
Plakátů: 311190
Obsahů a biografií: 153050

Poslední komentáře

Otevřený kruh (1973) [TV inscena...

Otevřený kruh
Velmi vydařená životopisná   inscenace Marie   Poledňákově. Sestava   našich elitních herců té   doby podala vesměs hodně   nadprůměrné výkony více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Kolotoč (2006)

Kolotoč
Plochá banální historka v   podání herců, kteří jsou   na úrovni ne moc zdatných   ochotníků. Bohužel pro mě   nepatřím k fanouškům ani   M. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.247/0.234