Vážení uživatelé, Seznam DVD je dočasně nedostupný. Na odstranění chyb se pracuje. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Štít a meč [TV seriál]

Ščit i meč

Další název:
Shchit i mech; Щит и меч
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
327 minut, 4 díly

Celkové hodnocení filmu Štít a meč

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2015
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2008
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27416minih27416Noční stíny (1996) 
Night Shade n
minih45083minih45083Osmý div světa (1989) [TV hra] 
n
minih2624minih2624Agrese (1975) 
L'agression n
minih5398minih5398Čarodějky z Eastwicku (1987) 
The Witches of Eastwick n
minih47251minih47251Sněženky a machři po 25 letech (2008) 
Sněženky a machři po 25 letech n
minih26724minih26724Tri razy svitá ráno (1962) 
Tri razy svitá ráno n
minih106261minih106261Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) [2k digital] 
Dědictví aneb Kurvaseneříká n
minih42183minih42183Velký risk (1960) 
Classe tous risques n
minih51697minih51697Křižáci (1935) 
The Crusades n
minih96315minih96315Pravidla mlčení (2012) 
The Company You Keep n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 % (10)
8   - Erkul
8   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - martin.stu
7   - moldovan
8   - melakara
8   - satyr
7   - lejtenant
8   - lionheart
8   - vo.truhlas

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:45 - 01:20

5 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Člověk plus - budoucnost našic...

00:45 - 01:35

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:25 - 01:15

25 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Námořní vyšetřovací služba (20...

00:25 - 01:20

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 171188
Osobností: 668492
Fotografií: 675865
Plakátů: 323518
Obsahů a biografií: 157027

Poslední komentáře

Jetelín (2016) [TV seriál]

Jetelín
Nechce se mi do komentáře.   Věci se mají nazývat   pravými jmény ale to by   nebylo slušné čtení.   Půjčím si tedy slova   klasikova. "MARNOST NAD   MARNOST VŠECHNO JE MARNOST."

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 1 / 10

Chalupáři (1975) [TV seriál]

Za me osobne nejlepsi miniserie, ktera existuje...

Chalupáři
Je samozrejme tezke, neco   vysvetlovat neznalym, ale   tohle je serial, ktery   milovala babicka, maminka a   ted i my a dokonce i nase deti   více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)

Pach krve 6: Krvavý hotel
Pach krve tedy pošesté a   opět ničím   nepřekvapující. Naopak se   to více potácí v zoufalosti   ve vykrádání sebe sama. To,   co v prvním více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 2 / 10

Ženská na vrcholu (2019)

Ženská na vrcholu
Pustila jsem, viděla jsem,   nepochopila jsem. Co nám to   vlastně chtěli autoři   sdělit? Že někteří chlapi   jsou na ženský a někteří   více >

Autor: beneva | Hodnocení: 2 / 10

Svědectví (1994) [TV minisérie]

Svědectví
Boj dobra a zla dle   biblických rozměrů   počínající patřičnou   regulací lidstva virovou   nákazou. Miniseriál dle   literární tvorby více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení