ohodnotit

Štít a meč [TV seriál]

Ščit i meč

Další název:
Shchit i mech; Щит и меч
Žánr:
Země:
Rok:
1968
Délka:
327 minut, 4 díly

Celkové hodnocení filmu Štít a meč

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2015
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.3.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2009
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.7.2008
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2008
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2459minih2459Československá spartakiáda 1975 (1975) 
Československá spartakiáda 1975 n
minih25141minih25141Prezident Truman (1995) 
Truman n
minih12687minih12687Mlýnek na maso (1993) 
The Killing Box n
minih54762minih54762Švýcarský Robinson (1960) 
Swiss Family Robinson n
minih50485minih50485Sluníčko na houpačce (1981) [TV film] 
Sluníčko na houpačce n
minih16149minih16149Pohrdání (1963) 
Le mépris n
minih7413minih7413Eskorta (1989) 
The Package n
minih39667minih39667Psané ve větru (1956) 
Written On The Wind n
minih29763minih29763Zlatíčka pro každého (2001) 
America's Sweethearts n
minih6600minih6600Dobrý voják Frigo (1930) 
Doughboys n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 % (10)
8   - Erkul
8   - clara.bow
7   - hvezdyn
8   - martin.stu
7   - moldovan
8   - melakara
8   - satyr
7   - lejtenant
8   - lionheart
8   - vo.truhlas
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Neuvěřitelný Hulk (2008)

TOP film. 95%

Neuvěřitelný Hulk
Tak toto bolo geniálne,   normálne lepšie ako prvý   film od Marvelu a to Iron Man.   Chválim všetko čo sa len   dá a nemôžem uveriť že   film více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.167/0.129