Škola zoufalých srdcí (2007) [TV seriál]

Škola zoufalých srdcí (Summer Heights High)
80 %
 
 

Summer Heights High

    Žánr: komedie / drama / rodinný / muzikál / romantický
    Země: Austrálie
    Délka: 27 min.
„Komik Chris Lilley v hlavní trojroli australského komediálního seriálu odehrávajícího se na státní střední škole Summer Heights High.“
Australský komediální seriál se odehrává na „průměrné“ státní střední škole Summer Heights High, z níž vyčnívají tři individuality. Tou první je sebestředný učitel dramatu Mr. G., který je odhodlán změnit podobu výuky svého předmětu a poté, co sám sebe jmenuje uměleckým režisérem, začne psát vlastní muzikál. Druhou je tak trochu nemravná studentka Ja'mie Kingová, která sem přišla na výměnu z exkluzivní dívčí školy a v neznámém prostředí prožívá traumata dospívajících dívek. A do třetice se setkáme s uličníkem jménem Jonah Takalua z Tonga, který připomíná přírodní živel a dělá všechno možné, jen aby se nemusel zabývat svými povinnostmi. Není hloupý - ale rozhodl se, že nebude ani chytrý. Jediné, co má tahle trojice společné, je skutečnost, že ji hraje jediný člověk - autor scénáře, komik Chris Lilley. Zábavný, absurdní a mnohdy šokující seriál nám odhaluje svět, v němž maličkosti nabývají obří velikosti, kde jsou důležité sociální skupiny, kde vznikají životní dráhy, formuje se myšlení, jsou ničeny naděje a plní se sny. Seriál získal dvě ceny Australského filmového institutu a dvě ceny Logie.

režie:
Stuart McDonald
 
 
hraje:
Chris Lilley (Ja'mie Kingová / pan G. / Jonah Takalua), Danny Alsabbagh (Toby Alsabbagh), Alicia Banit (Kaitlyn), Elida Brereton (Margaret Murray), Jessica Featherby (Holly), Asolima Tauti (Leon), David Lennie (Doug Peterson), Zach Fa'atoe (Thomas), Ofa Palu (Ofa), Iro Utaifeau (Joseph), Martin Lee (Kane)
 
 
scénář:
Chris Lilley
 
 
hudba:
Bryony Marks
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.