reklama
 
ohodnotit

Sechs auf einen Streich [TV seriál]

Král zlodějů (2010) - 3. díl (3. série)

Der Meisterdieb

Další název:
Rozprávky bratov Grimmovcov: Kráľ zlodejov (SK)
Rok:
2010
Délka:
80 minut
„O mazaném mladíkovi, který musí splnit tři neřešitelné úkoly, aby dokázal, že je skutečným králem zlodějů.“

Celkové hodnocení filmu Král zlodějů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.2.2012
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2013
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.7.2014
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.3.2011
johnie1lenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2016
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.7.2017
Cinik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
16.12.2012
Abika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.4.2015
wewere
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.2.2012
saharka2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.4.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih137530minih137530Labyrint (2015) [TV seriál] 
Labyrint n
minih122201minih122201In the Blood (2014) 
In the Blood n
minih37376minih37376Arnoldovy patálie (2002) 
Hey Arnold! The movie n
minih2986minih2986Anatomie vraždy (1959) 
Anatomy of a Murder n
minih42535minih42535Zamoření (2006) 
The Plague n
minih138919minih138919Tajemná dívka (2011) [TV film] 
A Crush on You n
minih40263minih40263Krakatice (1996) [TV film] 
The Beast n
minih49001minih49001Jezero smrti (2008) 
Eden Lake n
minih35682minih35682Náš člověk v Havaně (1959) 
Our Man in Havana n
minih83115minih83115Jako bych tam nebyla (2010) [DVD kinodistribuce] 
As If I Am Not There n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44 %
3   - curil
6   - thejduk
3   - stanko
5   - Persefonia
5   - johnie1len
9   - pauli1
1   - Cinik
3   - Abika
4   - wewere
5   - saharka2
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 145753
Osobností: 619520
Fotografií: 545658
Plakátů: 260869
Obsahů a biografií: 133606

Poslední komentáře

Škola otců (1957)

60 let a beze změny

Škola otců
Je 60 let od natočení toho   díla. Je až zarážející   jak ten film platí i po 60   letech. Místo angažovaných   donašečů a členů KSČ si   je více >

Autor: New | Hodnocení: 6 / 10

Já, kocour (2016)

Já, kocour
Prošedivělý Kevin Spacey v   rodinné komedii, která je   labutí písní jeho herectví   a režisérských "řachand"   Barryho Sonnenfelda. Muži v   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Twilight sága: Rozbřesk - 2. čás...

Konec dobrý, všechno dobré

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Zatímco Hunger Games jejich   poslední díl totálně a   definitvně pohřbil, bez   naděje na exhumaci, Twilight   sága byla dle mého názoru   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 8 / 10

Timber - Lovec pokladů (2016)

Timber - Lovec pokladů
Nevím už kolikátá komedie   s mluvícími zvířátky.   Snesl jsem to ještě u "Babe,   galantní prasátko", i když   už ani tento film nebyl   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Rubín má barvu krve (1989) [TV i...

Rubín má barvu krve
Restaurátorovi Rauchovi se   dostane do ruky pohár, který   má zhodnotit, zjistí, že ty   malé červené sklíčka   nejsou sklíčka ale pravé   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.46/0.414