ohodnotit

Rosamunde Pilcher [TV seriál]

Královna noci (2005) - 53. díl

Rosamunde Pilcher - Königin der Nacht

Další název:
Kráľovná noci
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
86 minut
„Lilly začíná žít na anglickém venkově. Netuší, že jí tento domov přinese i novou lásku, která ovšem není bez překážek…“

Celkové hodnocení filmu Královna noci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2014
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.7.2011
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2014
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.12.2019
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2012
Emma53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2010
v214
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.8.2013
Alby22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.10.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44922minih44922Metallica - The Videos (2006) [DVD] 
Metallica The Videos 1984-2004 n
minih32741minih32741Chyť mě, když to dokážeš (2002) 
Catch Me If You Can n
minih8034minih8034Tanečnice Janina (1939) 
Hallo Janine! n
minih51424minih51424Charlie Chan v Riu (1941) 
Charlie Chan in Rio n
minih13790minih13790Nebezpečný klient (1994) 
The Client n
minih16584minih16584Poslední objetí (1979) 
Last Embrace n
minih31292minih31292Bílý šeřík (1943) 
n
minih14865minih14865Ohnivé vozy (1981) 
Chariots of Fire n
minih48209minih48209Babes On Broadway (1941) 
Babes On Broadway n
minih53043minih53043Hraběnka (2009) 
La comtesse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 % (8)
7   - clara.bow
5   - Serpentina
6   - thejduk
7   - Nasudr
6   - Kycky
6   - Emma53
9   - v214
5   - Alby22
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163145
Osobností: 657363
Fotografií: 628173
Plakátů: 301823
Obsahů a biografií: 149603

Poslední komentáře

Lightning Strikes Twice (1951)

Lightning Strikes Twice
Film má dobrou atmosféru, i   když převládla rutina   noirů počátku padesátých   let. Ženské role byly fajn,   Ruth Roman i Mercedes   více >

Autor: Petrkey | Hodnocení: 6 / 10

Ve jménu Krista (2016)

Každý máme nějakou víru.

Ve jménu Krista
Dojemně zpracována   historická pohádka. Dobrý   výběr herců, skvělý   výkon Petra Firtha, (už   starší ročník, pamatuji si   ho jako mladého více >

Autor: Imo | Hodnocení: 10 / 10

Sex Drive (2008)

Ačkoliv

Sex Drive
vím, že se tento snímek jen   řadí do řady podobných (a   těžko od sebe   rozeznatelných) filmů, má   naprosto předvídatelný děj   (o konci ani více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

K-9: Můj přítel se studeným čumá...

K-9: Můj přítel se studeným čumákem 2
Dooley v teto komedii ziska   krasnou kolegyni a take psa   dobrmana Zeuse a kolegyne se   jmenuje Wellesova a je zde   spoustu vtipnych scen a více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Cesta kolem světa za 80 dní (200...

Cesta kolem sveta

Cesta kolem světa za 80 dní
Pekny snimek,kde je hodne akce   i vcelku hodne napeti.Arnold   se zde objevi mimojine take a   tento film se docela   povedl.Ostatni herci take více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.107/0.092