reklama
 
ohodnotit

Perry Mason [TV seriál]

Perry Mason: Případ skleněné rakve (1991) - 19. díl

Perry Mason: The Case of the Glass Coffin

Další název:
Perry Mason: Prípad sklenenej rakvy (SK)
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
100 minut
„Perry Mason obhajuje iluzionistu obviněného ze smrti své asistentky.“

Celkové hodnocení filmu Perry Mason: Případ skleněné rakve

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2007
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2011
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2013
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.8.2007
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2015
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16120minih16120Pohádka máje (1940) 
Pohádka máje n
minih49529minih49529Vůle přežít (1998) 
Harvest n
minih29125minih29125Lassie (1990) 
Lassie n
minih26882minih26882Záhada hlavolamu (1969) [TV seriál] 
Záhada hlavolamu n
minih12801minih12801Moje první láska (1991) 
My Girl n
minih4252minih4252Bláznivá komedie 2 (1992) 
Comiche 2, Le n
minih34019minih34019Guru (2002) 
The Guru n
minih46346minih46346MacGyver: Cesta do zkázy (1994) [TV film] 
MacGyver: Trail to Doomsday n
minih36878minih36878Sloužit Sáře (2002) 
Serving Sara n
minih2818minih2818Aljaška (1996) 
Alaska n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 % (12)
7   - ignac1
6   - Serpentina
7   - thejduk
9   - REKBRIT
6   - Faye
5   - R.RICKIE
9   - Strength
7   - Brikca
5   - jambroz58
8   - Chroust-Sp
9   - uriel
2   - Ladik80

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

132 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Jako za starých časů

04:15 - 04:35

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

03:55 - 04:55

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

03:55 - 06:20

37 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.13/0.081