reklama
 
ohodnotit

Perry Mason [TV seriál]

Perry Mason: Případ muzikálové vraždy (1989) - 11. díl

Perry Mason: The Case of the Musical Murder

Rok:
1989
Délka:
100 minut
„Z vraždy nesnesitelného, krutého a despotického režiséra muzikálu obvinili divadelního inspicienta, ale sám Perry Mason může dosvědčit jeho alibi!“

Celkové hodnocení filmu Perry Mason: Případ muzikálové vraždy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2007
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2011
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2014
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.8.2007
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.3.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44431minih44431Hitman (2007) 
Hitman n
minih102329minih102329Špioni, lži a alibi (1992) 
Spice Inc. n
minih73025minih73025Bolek a Lolek vyrážejí do světa (1968) [TV seriál] 
Bolek i Lolek wyruszają w świat n
minih7981minih7981Grošák (1965) 
The Appaloosa n
minih54969minih54969Ochránce (1996/1) [TV seriál] 
The sentinel n
minih38499minih38499Předčasná úmrtí - Je samo tělo tvé a kolem zem (2002) [TV film] 
n
minih4068minih4068Billy Madison (1995) 
Billy Madison n
minih34105minih34105Zkurvená noc (2003) 
11:14 n
minih27653minih27653Maléry pana účetního 2 (1983) 
Fantozzi subisce ancora n
minih22835minih22835Vražda v Bílém domě (1997) 
Murder at 1600 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 % (11)
6   - ignac1
6   - Serpentina
7   - thejduk
8   - REKBRIT
6   - Faye
5   - R.RICKIE
5   - Strength
7   - Brikca
9   - Area
5   - jambroz58
9   - uriel

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných - Vladimír Dl...

06:40 - 07:35

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Novinky z přírody

07:20 - 07:30

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Show Toma a Jerryho (2014) [TV...

07:10 - 07:35

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:20 - 07:50

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150717
Osobností: 634146
Fotografií: 574752
Plakátů: 273119
Obsahů a biografií: 138459

Poslední komentáře

Hračičky (2010)

Hračičky
Blaznivy animovany   komedialni serial od   francouzskych   animatoru.

Život na   skládce je ponurý a smutný.   Malý pískající králíček více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Máří Magdaléna (2018)

Máří Magdaléna
‘Podle křesťanských   evangelií byla Marie   Magdaléna přítomna při   smrti Ježíše i jeho   pohřbu; a je uznávána jako   první svědek jeho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Deník princezny 2: Královské pov...

Deník princezny 2: Královské povinnosti
Že je to pitomost by mi ani   tak nevadilo, ale marně jsem   hledala v tomto fascinujícím   filmu něco, co by odůvodnilo   jeho vznik. Nebylo to ani více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 4 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
No, musím se přiznat, že   jsem na konci vůbec nemohla   uveřit tomu, že jsem se   právě dodívala na sci-fi.   Drama na historickém pozadí   více >

Autor: Didinka | Hodnocení: 7 / 10

Robocop 3 (1992)

Robocop 3
Velká slabota. Nemůžu si   pomoct, ale jak dají   protivníka hrdiny asiata, tak   je to propadák. Na první a   druhý díl to nemá ani   náhodou.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.302/0.245