Duben
ohodnotit

Ordinace v růžové zahradě [TV seriál]

Další název:
Ordinace v růžové zahradě 2
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
62 minut
„Z prostředí gynekologické a chirurgické ordinace.“

Komentáře k filmu Ordinace v růžové zahradě

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 119
klasifikátor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.1.2023
Na tomhle seriálovém   výtvoru se mi ani při   nejlepší vůli nepodařilo   najít vůbec nic, za co bych   dal aspoň tu jednu hvězdu. O   ději a výpravě se vůbec   nemá cenu bavit a bohužel i   herecky je to obrovská   mizérie i přesto, že   tímhle dílem za ta léta   prošla řada zdatných   herců. Problém je v tomto   případě v tom, že nemají   co hrát a jsou stejně   špatní jako ta herecká   šmíra, která je obklopuje.   Možná to není ten úplně   nejhorší náš seriál (v   tomto ohledu skvělé   konkuruje se svými   seriálovými   "skvosty" Prima),   ale stejně je to naprostý   odpad.
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.10.2010
Vůbec nevím, zdá má smysl   se vyjadřovat k této TV   maxisérii. Ale chci se   zařadit mezi odpůrce, a   kdyby byla možná nula, jak   už bylo mnohokrát řečeno,   neváhal bych. Jinak se mi moc   líbí názor How Up, ten   nemá chybu.
clara.bow
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.5.2007
Ordinace v růžové zahradě
Sledování tohoto seriálu v   mém případě začalo až od   120 dílu, takže nevím,   jaké byly ty předešlé :o)   je to koukatelné i když bych   měla výhrady, nicméně   těm, co jej zatracují by   mělo být   "výstrahou" :o),   že jej sleduje více jak 60%   ženské populace....
veverka-zrzka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.1.2008
Tento seriál z lékařského   prostředí (především   gynekologie) je hodně   naučný. Nejen že se tvůrci   tohoto seriálu pokouší   proplétat vztahy všech   hrdinů, ale také pacientek   gynekologické ordinace. Ženy   se zde mohou dozvědět   spoustu informací o   ženských nemocech, ale i o   tom, jak to chodí v porodnici   a na porodním sále. Za   shlédnutí tento seriál   určitě stojí.
efCZa
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.4.2008
ze začátku to vypadalo, jako   oddechový seriál - v   českém duchu, tj. ne úplně   blbý...ale opak je   pravdou....pokud tvůrci neví   kdy přestat, začnou se   většinou plácat ve   vykreslování   vykonstruovaných vztahů...a   nakonec to dopadne , že   každý spí s každým   (aspoň jednou)....a   normálního diváka tam nic   neudrží....
...to to   raději přepneme na Dr.   House...když už chceme   nemocnici...
Angelika2808
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.1.2010
Další "pásová"   výroba rádoby seriálu-v   Ordinaci spí téměř každá   s každým (až se všichni   prostřídají, třeba dojde i   na homosexuální svazky),   pacienti (a jejich rodinní   příslušníci) si   častokrát poroučejí,jakým   způsobem budou léčeni,   personál se mnohdy jde   přetrhnout, aby splnil   nemocným jejich roztodivná   přání (svatba s   umírajícím, nepovolené   návštěvy, osobní dárky   dětem i dospělým pacientům   apod.)-nezasvěcený občan   musí nutně nabýt dojmu, že   zdravotnický personál se   žení a vdává jen mezi   sebou (pravděpodobně jinde   než v nemocnici nebo doma   není), pacienti si   nesčetněkrát určují svou   diagnózu a tím pádem   preferují i následnou   léčbu a ty křečovité   "herecké" výstupy   neherců!! Dost se i divím,   že v takovéto slátanině,   oděné v lékářský   plášť vystupuje   p.Adamovská nebo   p.Štěpánek-ti to přece   nemají zapotřebí... Znovu   opakuju-Zlatá Nemocnice nebo   nyní reprízovaná Sanitka-to   byly seriály z nemocničního   prostředí-samozřejmě je to   jen můj názor a zas tolik   těch dílů jsem   (naštěstí) neviděla.
hledaseniki
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Ordinace v růžové zahradě
Klasická česká   tvorba,která je   podprůměrná a která   poběží ještě hezkou   řádku let,protože proč to   rušit, když na to koukají   tři babky a pár blbců.
První řada byla ještě   snesitelná, leč nic   převratného, tak se na to v   rámci doby dalo koukat, ale   toto už vážně ne!
Justik66
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2009
Serial, který mi dvakrát   týdně dáva naději,   nerušeně sedět přes hodinu   u komplu :). Ordinaci jsem   snad nikdy neviděl ale vždy   poslouchám aspoň zkvuk a to   mě baví :)
PROCESOR
Hodnocení:
Přidáno: 6.9.2020
PROCESOR!
Moc hezký a vypovídající   komentář. Určitě všichni   uživatelé ted vědí, proč   by se na to měli   podívat...Mariedemeterova   vyčerpávající analýza   Vám napoví...)
M.A.G.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 22.3.2010
Tento seriál si našel u nás   asi dost příznivců,jinak by   se asi tak dlouho   nevysílal.Nicméně mě   nenadchl.
Prasoid
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Po nadějném úsvitu tvrdý pád
do louže všednosti,   okoukanosti,   předvídatelnosti, zkrátka   marného pokusu vnést do   české kinematografie zase   nějaký nemocniční epos. S   přibývajícími díly již   nelze jinak, než tupě koukat   a doufat, že se ti herci,   kvůli kterým se na ten   pořad jen a pouze dívá,   objeví co nejdřív a   probudí zakrňující mozek.
Petra.Barbie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.5.2008
Každé sérii bych dala jiné hodnocení...
...tento seriál jsem ze   začátku nedokázala sledovat   vůbec. Přehlídka   gynekologických míst mě   opravdu nenadchla, afektovaná   Linda Rybová, prdlý Petr   Rychlý a hlavně neskutečně   nesympatická a odporně   kladná "svatá" dr.   Gita Petrová v podání   herečky, co vůbec neumí   hrát - Daniely Šinkorové.   Prostě to byl úpadek.   Příchodem Jiřího   Langmajera, co je alespoň   herec profesionálního   projevu, se to trochu   zlepšilo, ale stále ten   debilní scénář.   Sestřička Markéta, to byla   další hrůza, z každého   dílu měl člověk pocit, že   je to ta největší chudinka   a všichni ji musí litovat, i   když tchýně Leona zdaleka   nebyla tak hrozná, jak ona   dělala. Naštěstí přišlo   oživení v podobě dvou   klasik - Jiřího Štěpničky   a Zlaty Adamovské. První   jmenovaný (bohužel!!!) v   seriálu jen okrajově   procházel a zase ho nechali   scénáristé zmizet, což je   škoda, protože pan   Štěpnička svým herectvím   opravdu dodával seriálu   tolik potřebnou úroveň.   Naštěstí paní Adamovská   je také herečka velkých   rozměrů a přece jen díky   Běle Páleníkové, držkaté   i laskavé ženské, která v   civilním životě dělá   hodně chyb, dostal seriál na   lidskosti a přibližení se   reálnému světu...Skutečnou   záchranou byl odchod   nafoukané Šinkorové, z   jejíž   "amerického"   způsobu držení rodiny a   plánování vzájemných   večeří se všemi bývalými   manžely atd. se mi již   dělalo zle. Seriál se   přesunul do civilněji   působícího prostředí   chirurgie, doktorka Pavla v   podání báječné Báry   Munzarové je neafektovaná,   přirozená, milá i   paličatá, miluje a dělá   chyby, prostě to už není ta   svatá a přelaskavá Gita, z   níž mi bylo nanic. Také   ostatní postavy - např.   primář Frynta nebo zástupce   Pusenský, mají více   lidských rozměrů a hlavně   - nejsou to překladní a   přesvatí hrdinové jako   např. sice milý, ale přesto   už senilní a nepřirozený   dr. Čížek (pan Potměšil   má na víc než hrát takové   připitomělé role). Dobrý   výkon odvádí i Adéla   Gondíková jako vrchní   sestra Veronika. Jen ta Sylva   v podání Veroniky Nové a   dceruška svaté Gity, to je   pořád děs běs, ale   naštěstí se v současné   době dostává do pozadí za   správného fracíka Aničku,   jíž hraje stejnojmenná   mladá Stropnická. I tu   majitelku veřejného domu by   si mohli scénáristé s tím   jejím omakáváním každých   kalhot odpustit. U hodnocení   seriálu jsem dlouho   váhala...za první série   bych dávala jen 1, nebo   spíš nuly! Pak by se to   pohybovalo tak kolem trojky,   postupně by to přešlo na   pětku, dnes jsem ochotná   dát za některé dějové   linie i osmičku, ale protože   to mám hodnotit jako komplex,   volím zlatou střední cestu   pětky a sama uvidím, jak   budu po čase názor   případně měnit.
Duri86
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.8.2012
Některé díly jsem dokonce i   viděl, možná že na   začátku to byla zajímavá   sestava ehrců a docela   slušné příběhy ,ale tak   na dvacet třicet dílů, ne   na milion. tyto nekonečné   seriály moc nechápu. navíc   z původní sestavy tam snad   není už ani noha
PORTER
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.8.2013
Další hrozná nuda s   falešnýma doktorama a jejich   milostnýma pletkama.Hrozná   telenovelská sračka   fuj!!!!!!!!!!!
BinLADIN
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.7.2009
jeto sice opravdu slušné    
ale již hodně dlouho   se mi zdá že jeto moc   protáhlé jinak vcelku dobré   z nemocnice
Karius
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.12.2012
Nebudu si tady hrát na hrdinu   a tvrdit,že jsem na to nikdy   nekoukal anebo že by jsem   žádnej díl neviděl.   Naopak,ze začátku se mi to i   líbilo. Když jsem ještě   sledoval komerční   televize,tak jsem na tohle z   nudy koukal a to hlavně ze   dvou důvodů. Kvůli   sympaťákovi se jménem Petr   Rychlý a kvůli komu hlavně?   Daniela Šinkorová,jedna z   nejkrásnějších hereček   ČR a jedna z nejhezčích   ženských českého   showbyznysu   vůbec...přiznávám se,že   jiný důvody jsem ke   sledování týhle   nekončící kraviny neměl.   Skončila Daniela a skončil i   Kari u Ordinace --->20%
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2014
Cokoliv natočí Nova, je   podle některých komentujích   odpad, ale jak to, že na to   koukají "mizerné"   dva miliony diváků,   zatímco na veledíla na   ostatních programech s bídou   statisíce. Chcete se u   televize bavit a ne příliš   přemýšlet.
rankinfitch
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.3.2010
Člověk běžně vydrží   dost. Ale jsou věci, který   prostě jen tak vydržet   prostě nejdou. A jednou z   těhle věcí je zásadní   kinematografie TV Nova,   jejíž stěžejní   součástí je tento seriál.   Ať si na to kouká kdo chce,   to je samozřejmě věc   každýho. On by to sám o   sobě až tak úplně blbej   seriál nebyl, ale problém je   v tom, že nemocniční   prostředí je divácky silně   atraktivní záležitost. A   konkurence je masivní. Takže   když si vzpomenu na Nemocnici   na kraji města, Sanitku, ze   zahraničních na Dr.House či   vynikající Chirurgy,   vychází mě z toho jeden   jediný závěr...že Ordinace   je skutečně hodně dementní   "dílo",   zahrávající si s psychickou   hranicí diváka, co všechno   vydrží. A že jsou na tomhle   seriálu někteří doslova   závislí? To jedině ukazuje   na mentalitu našeho národa.   Toť můj názor, jinak ať si   na to fakt kouká kdo chce.
Mlapiska
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.7.2007
Pořád dokola
Je to přesně ten typ   seriálu, který širokou   veřejnost nikdy nemůže   zklamat. Dívala jsem se   prakticky od začátku a   docela se to dalo (na to   odreagování). Faktem ale je,   že neustálé omýlání   věcí pořád dokola mi už   leze na nervy, vlastně celý   mi to začíná lézt na   nervy, je toho moc a je to   pořád to samý. Neustále   nastavovaná kaše, stupidní   dialogy, nejvíce mi na nervy   leze Daniela Šinkorová a   její doktorka Gita Petrová.   Ano, ta žena, která si hraje   na dokonalou, všem poradí,   všechno ví, všechno umí, a   jak je moudrá, chytrá a   krásná... tato postava mi   zde připadá nejnudnější a   nejotravnější, není na ní   nic moc zajímavého, a tak   jenom prudí svou častou a   zbytečnou přítomností. Od   té doby, co jsem Šinkorovou   viděla v reklamě na prsa, na   vlasy a kdo ví, na co   všechno ještě, tak ji   opravdu nemám příliš v   lásce. Naopak k velkým   kladům seriálu patří Zlata   Adamovská, její Běla   Páleníková patří k tomu   nejlepšímu, co seriál   nabízí. Je vtipná, silná   osobnost, která má své   mouchy, které však můžou   být divákovi sympatické.   Jinak je to bída. Poslední   dobou už se na to radši   nedívám.
collen
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.10.2016
Dávám tři z deseti za prví   sérii seriálu, ale dívat se   dnes už opravdu nejde. V   nejlepším se má přestat a   to platí nejen pro tuhle   nadstavovanou slátaninu.
payo1555
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.9.2013
Od začátku mi tento seriál   nesedí. Viděl jsem jen pár   dílů a všude se to hemží   doktory , co mluví odborným   jazykem a tváří   chápavě.Za rohem si   začínají s pacientkami nebo   sestřičkami, prostě   guláš.Je tam spousta lidí,   vlastně žádný příběh,   hodně vztahů a problémů.   Po těch pár dílech jsem to   vzdal a nepotřebuji vědět,   co kdo dělá s kým a proti   komu.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.8.2012
Ztráta času, ubohé herecké   výkony. Českým seriálovým   hercům nevěřím ani   kýchnutí. Trapná parodie   "Pohotovosti" a   jiných zahraničních   seriálů z nemocničního   prostředí. Jak vidím   Čenského, otevírá se mi   nůž v kapse. Víc jak   polovina těchto   "herců" je spojena   pokrevně, milenecky a jinak,   odskakujíc dopoledne z   jednoho seriálu, k večeru do   druhého, každý dohazuje job   každému z rodiny... Že jsou   mi navíc ty jejich ksichty   tak nepřirozeně ohrané, jak   moc jsou všude - s tím se   smířím, ale najít   člověka, který je pro mě   novým zjevem, abych si   nakonec odplivla z jeho hlasu,   (který např. propůjčuje   Dr. Houseovi, reklamám aj.),   protože zase je to tlačenka,   dále okořeněno   přeživšími herci "z   I. světové" a snahami o   vtipné scény... = to je mi   skutečně blivno!
karlosphonic
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Komediální seriál
Když první série byla z   gynekologického   prostředí,tak to bylo   alespoň trošku   zajímavé.Čím je tento   seriál delší,tím je to   horší a horší.Připadá   mě to,že děj se   neodehrává v České   republice,ale přinejmenším   na jiné   planetě.Nepřeháním,když u   každého dílu se doslova   válím smíchy.Takový   přehnaně kladný přístup k   pacientům od doktorů se   opravdu nikde nevidí.Uvedu   jen jeden příklad za   všechny:převoz pacienta   Císaře s rakovinou do jiné   nemocnice řeší celkem   šest(!)doktorů včetně   gynekologa a ředitele   nemocnice,který prý kvůli   tomu sám celou noc   nespal.Celou parodii završuje   ošetřující   lékařka,která si ho   soukromě přiveze z jeho   domova zpátky do   nemocnice.Někdo totálně   podělal scénář...
lion71
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.2.2015
tož...
kvu
li tomuhle   vagonusraczek jsem si musel   přikupiť ješče jednu   televizu, aby ho moja milovana   a draha polovička mohla kukat   v klidu sama. Bo mně už při   te prvni znělce chodi husi   skura po zadach a uši sa mi   roluju jak koberec před   klepačem :-)
MildaX
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Seriál není zas tak   špatný, ale začíná z něj   být nastavovaná kaše.
Jako exkurze do českého   zdravotnictví to je trochu   mimo, snad nebudou skutečné   pacientky u svých lékařů   příliš překvapeny, že to   v ordinaci nevypadá jako v   Růžové zahradě. :-)) Jen   se prosím neodvolávejte na   své známé lékaře Čížka   a Mázla.... :-)
Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.3.2009
Ač má seriál kvalitativně   sestupnou tendenci a celkově   je poznat, že je šitý   horkou jehlou, je to   jednoznačně v současné   době nejlepší TV seriál   mezi všemi těmi Velmi   křehkými vztahy,   Pojišťovnami štěstí   atd.....
mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.4.2017
Co jsem to jen udělal ?
Z nostalgie jsem si pustil   starou, dobrou Nemocnici na   kraji města a hned vzápětí   jsem byl donucen zhlédnout   dva díly tohoto růžového   hnoje.
Je to něco,   jako by člověk jel z Brna do   Prahy Mercedesem a druhý den   tu samou trasu absolvoval v   hadraplánu.
Kde bych   mohl začít kydat ?   "Pochválit"   totálně zoufalé   scénáristy, nebo se zamyslet   nad ochotnickými výkony   většiny herců, a nebo si   "půjčit"   režiséra, který snad ani   žádný není. Spíš to   vypadá, že novácký   ansámbl někam postaví   kameru, někdo, kdo jde kolem   jí zapne, Ti co před ní   stojí si rychle vymyslí co   řeknou a...je to v kufru.   Výsledkem je odpad, který   živí jen chudáci diváci,   kteří zasedají týden co   týden u telky, aby věděli,   jak že to všechno dopadne.   Je mi jich líto, vypadá to   totiž, že tahle žumpa nikdy   neskončí.
XXXXXXXXX
Rozhodl   jsem se, že svůj komentář   doplním. Stalo se totiž   něco, co jsem nechtěl.   Přítelkyně mě naučila se   na Ordinaci pravidelně   dívat. No, to fakt nikdo   nechtěl. Ale stalo se.
Nicméně moc toho ve   svém komentáři měnit   nebudu. Herecké výkony se   stále pohybují od průměru,   přes podprůměr až po   výkony doslova strašidelné.   A to nejen u   "křoví", ale i   tzv.hvězd. Jako příklad   uvedu paní Morávkovou,   která umí jen jeden výraz   tváře. Ale vystačí si s   ním.
Scénáře jsou   poněkud kolísavé. Od   doslova příšerných   dialogů, až k těm, které   občas dávají smysl.   Nicméně nemohu tvůrcům   upřít jistou dávku invence   při vymýšlení nových   zápletek.
Co je také   doslova příšerné je   vlezlý a vtíravý PP. Když   totiž umírající pacient   najednou zázračně obživne   a začne kolem stojícím   lékařům vysvětlovat   výhody jisté zdravotní   pojišťovny a po svém   monologu opět začne   poslušně umírat, obrací se   vám žaludek a začnete   přemýšlet co ve vaší   lednici by tento stav mohlo   změnit.
A tak bych to   asi nechal. Přidal jsem ke   svým původně třem   puntíkům ještě dva a to   proto, že seriál si dal za   úkol oslovit širokou masu   lidí, kterým nejde o   nějaké veledílo, ale o   pravidelný přísun známých   tváří a jejich příběhů.   A tento úkol se mu daří   plnit beze zbytku. To, že v   rámci množství trochu   vyprchává kvalita, je vcelku   normální. Dietl by také   neudržel kvalitu Nemocnice na   kraji města, kdyby psal už   šestistý sedmdesátý   díl...
Ale on by nic   takového neudělal.
Howgh.
Tom_Hardy
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Viděl jsem snad všechny   možné seriály z   nemocničního prostředí. A   dá se říct, že každý   měl něco do sebe (pominu-li   německou produkci). Je   zajímavé, jak Nova dokáže   debilitu svého díla   perfektně vystihnout již   samotným názvem. Ordinace v   růžové zahradě je   dokonalým příkladem toho,   co je v českých seriálech   špatně – přebarvené a   prázdné kulisy, herci   prkenně recitující své   dialogy vedené na   „přehazovanou“, nikoli   plynule (v tomhle jsou české   seriály skutečný unikát),   a do toho nulová atmosféra.   Člověk je pak vděčný i za   průměry typu Letiště,   které aspoň působí   trošičku „živě“…   <b>clara.bow</b>:   Ženu, která by mi tvrdila,   že je to třeba i   <b>jen</b>   slušný seriál, bych doma   tak jako tak nechtěl..:)
JVSoolen
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.9.2007
Tak tohle je hruzu.   Nejsledovanejsi cesky serial   je zaroven temer tim   nejhorsim, co lze na ceskych   obrazovkach videt.
Rene1
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.5.2007
Tak tenhle seriál hodnotím   nejníže, jak se dá. Ale je   pravda, že toto hodnocení   nemusí být úplně   objektivní. Já z něj viděl   v kuse jen deset minut, které   mnou otřásly a šokovaly.   Nevěděl jsem, zda se dívám   na parodii nebo zda tu   šílenou sračku někdo   myslí vážně. To mě tak   odradilo, že nejsem schopen   se na to dívat znovu, natož   pak nezaujatě. Ale nejde   úplně vyloučit, že jsem   měl jen smůlu a shlédl jsem   deset výjimečně špatných   minut tohoto televizního   monstrózního eposunebo jsem   nestačil pochopit parodický   podtext.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.12.2007
Nesouhlasím s většinou   názorů co tento seriál   kritizují. Je to ze života a   vše co se tam děje se může   stát komukoliv z nás   (nevěra, havárka, nemoc   apod.) i když co si tam   někteří pacienti   dovolí..., nevím jestli by   si tohle dovolili na doktory   ve skutečnosti. První 3   řady byli super, teď pravda   tvůrcům trochu dochází   dech ale pořád je na co   koukat. Ohledně šesté řady   jsem ale už skeptik.
bobo336
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.1.2015
Ordinace v růžové zahradě
Neuveriteľná   trapošina.Hrozný herci,zlý   scenár a otrasná   kamera.Videl som jednu jedinú   epizodu a naozaj mi stačilo.
Papaja73
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.7.2008
Tento seriál měl zřejmě   ambice vyrovnat se   legendární staré Nemocnici   na kraji města.Výsledek je   ovšem dost ubohý.Mýdlová   opera na český způsob.
hlavsa5
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.2.2012
Někdo si může myslet, že   tenhle seriál je nástupcem   Nemocnice na kraji města, Je   a není. V každém případě   odpovídá dnešní době.
nash
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.3.2007
Když sem tenhle seriál   viděl poprvé,pomyslel sem   si,aha další průměrná   věc,a přepnul jinam.O pár   měsíců později sem shodou   okolností viděl další   díl,a svůj názor musel   přehodnotit.Tohle vážně   není nic průměrného,to je   naprostá katastrofa.Od té   doby mám kvůli Ordinaci   konflikty s mámou,jakožto   velikou fanynkou tohohle   díla.Nikdy se neshodneme   jestli to vlastně je ze   života,nebo neni:-)
m.king
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Totální odpad. Sedm herců   se prostřídá na sobě a až   jsou okoukaní tak jeden   odejde, noví ho nahradí a   kolotoč začíná na novo.   Prostě česká swingers   party. To vše v prostředí   nemocnice a dvou hospod.
Steve997
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.10.2009
Na první díly se ještě   dalo koukat, ale později se   to stao už tak   překombinované, že snad   tvůrci už neví koho s kým   dát dohromady a tak mi   připadá že tam chodí   každej s každým a o ničem   jiným to není. Seriál má   určitě hodně skalních   příznivců, ale pro mě   absolutní ztráta času.   Naprosto stupidní seriál s   dobrými herci.
ELEONORA
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.9.2009
No, dala bych i 1, ale tu jsem   si schovala na Kameňák.   Shlédla jsem kdysi pár   prvních dílů Růžovky,   zdálo se mi to zajímavé.   Lidské, pravděpodobné   osudy. Ale když tam začal   Langmajer smršť sexuálních   úletů, to bylo něco tak   odtrženého od reality, že   jsem přestala sledovat. Ze   "zlých" se stali   "andělé". Stále   ve stejné kavárně. Asi po   roce jsem opět nedopatřením   shlédla a již jsem se   nechytala. Přítelkyně   bedlivě sleduje a tak to   prožívá, já nechápu.   Budiž, raději sáhnu po   dobré knížce. Tedy, abych   se přiznala, nesleduji   žádné seriály, tedy ty   typu novela, VKV, RP atd.
Zaplman
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.8.2007
Nejhorší
Nejhorší český seriál co   jsem kdy viděl !! Normálně   docela slušní herci   (Ladislav Potměšil,Jiří   Jangmajer) předvádí své   nejhorší výkony.
Ivett
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.9.2007
Přetrpěla jsem několik   dílů, ale pak už se to   nedalo. Naprostá blbost,   vhodná snad pro lidi bez   mozku a bez očí. Proč tohle   někdo sleduje mi je záhadou.
Brikca
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Kdyby v televizi dávali něco   kvalitnějšího, tak by   tenhle seriál nemohl nikdo   vzít na vědomí. Jeden z   nejhorších seriálů z   lékařského prostředí   vůbec. Kvůli pořadům   tohoto typu raději TV ani   nepouštím.
leunka592
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.12.2009
První řada byla dobrá a u   druhé mě stačí se dívat   na reklamy, protoře víc   "důležitých"   věcí se tam stejně nedajde.
AshT
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.12.2009
VKV vs OVRZ
Pro mě zbytečnost těch   pár dílu co jsem viděl pche   blpost panebože eště z   nemocnice vkv opravdu pro mě   jsou lepší.
Warrior7
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.10.2010
Jak že se jmenovala cena pro   nejhorší film roku? Nebylo   to něco s malinou? Něco jako   malina roku nebo tak? Myslím,   že kdybychom tento seriál   nominovali, možná (nebo   spíš určitě) bychom   vyhráli :) :)
andriy
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Sakra fakt mne mrzí, že tady   není 0, protože nic jinýho   si tahle chujovina   nezaslouží. Naprostá   zbytečnost, nikdy nepochopím   jak někdo může dát peníze   na takovouhle slátaninu.   Osobně bejt scénáristou tak   se stydím a radši se někam   zakopu, a jestli si někdo   myslí, že jsou tam nějaké   naučné momenty tak mi je   prosím ukažte. O%
martas_v
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.2.2008
Kam se to řítí český   seriál. Asi do pekel, snad   nevznikl za poslední dobu   žádný kvalitní. Jsem pro,   aby se tady zavedla kategorie   KANÁL nebo ODPAD.
teta.Essie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.10.2010
Sh.t!!!
Tak tohle se fakt nedá...až   mi budou chybět hádky a   věčné   urážky,pomluvy.....pustím   si tohle.Rovněž až Vás   někdy budou trápit   žaludeční potíže mrkněte   na tohle.....sice budou   zvratky aj na zdi ale žaludek   bude   prázdnej!HNUS!HNUS!!HNUS!!!  

Plyšovýho   lva na tenhle seriál.Bo   vrhejte rajčata a   vajíčka-to se osvědčí   víc!!!
K.I.T.T
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.1.2011
Tento seriál charakterizuje   stanici, která jej vysílá.   Nechutný, odporný seriál,   který ničí dobré mravy,   vulgární, sprostý...   Hádky, pomluvy, střídání   partnerů! Nejhorší TV   seriál s nejhoršími   hereckými výkony!!!
JanaOss
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Mám ráda tento seriál a   když si jej oblíbili i mí   puberťáci, získal u mne na   váze. Milé příběhy   lékařů, kteří mají své   starosti, jejich vzájemné   vztahy, jejich rodiny, jejich   lásky a zklamání -   příjemná a dobrá   podívaná, řekla bych že o   třídu lepší, než Dietlova   Nemocnice na kraji města.
IZiz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.2.2009
čím dál horší a   horší... co k tomu dodat...   snad jen to že doufam že   další sérii už na   obrazovky nepustěji...
Nikii
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.6.2013
Ordinace v růžové   zahradě.... docela dobrý   seriál,ale těch 8* dávám   za tu první Ordinaci. Byla   lepší myslím, že i ten   děj měl něco do sebe,   avšak ta dnešní ... no nic.   :)
Jaruna.cimrman
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.9.2020
Seriál Ordinace
Seriál Ordinace v růžové   zahradě

nestojí ani za psí   štěk. Proto se k němu   nevyjadřuje ani můj pes   Žeryk, narozdíl od individua   s názvem Mariedemeterova.   Mimochodem Žeryk je velmi   inteligentní pes a umí   ovládat klávesnici u PC,   chodí mi nakupovat do   obchodu, nákup platí přes   apku v chytrých hodinkách.   Výčet jeho schopností je   velmi rozsáhlý. Proč to   tady píšu? Proto, aby bylo   jasné, že kdyby se Žerykovi   zachtělo vyjádřit svůj   názor na tento podřadný   seriál, tak by to zvládl za   použití bezchybné české   gramatiky na úrovni vtipného   fejetonu o rozsahu stránky   A4. Bez použití pitomých   srdíček a nadměrného   množství interpunkce.   Ještě jsem zapomněla   zmínit, že Žeryk se ve   volném čase zabývá   překladatelskou činností v   několika psích světových   jazycích. Ale to hlavní, co   chci svým názorem   vyjádřit, je zamyšlení nad   tím, kam dospěla ta slavná   opěvovaná inkluze,. Tady to   vidíme zřetelně, když i   můj pes má lepší   vyjadřovací schopnosti, než   to výše zmíněné individum   Mariedemeterova. Možná, že   to není osoba a já tomu   křivdím. Třeba je to   blanokřídlý hmyz.
Tímto se s Vámi loučím   já a můj Žeryk.
Blackhawk13
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Nuda.......
Mě se tenhle ten serial   prostě nelíbí, příjde   nějaká postava nová, potom   začne chodit s tímhle a zase   s tím potom za pár měsícu   umře a tak to jde furt   dokola, já prostě nechápu   co by mě mělo na tomhle   bavit, je to furt stejné.
Pauleta
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.9.2007
Skutečnost, že tato   neuvěřitelně příšerná   stupidita je   nejsledovanějším pořadem   na našich obrazovkách, jen   nepříliš lichotivě   vypovídá o průměrné   inteligenci občanů České   republiky.
Micinka1237
Hodnocení:
Přidáno: 23.2.2016
Ze začátku mě Ordinace   bavila,sledovala jsem jí od   prvního dílu,ale poslední   dobou to začíná být   pěkná nuda,protože tam   skoro pořád začínají   hodně cpát skryté reklamy   (např.: na kečup   Otma,svačinku od   Hamé,Altisport...) a   umírají a odcházejí   některé moje oblíbené   postavy jako třeba Gita   Petrová nebo doktor Šebek.   Chvíli jsem na to ještě   koukala kvůli dvojce Bobo a   Heluš,ale ode dneška s   Ordinací končím. Už mě   moc nebaví. Dávám 50% za   Boba a Heluš.
ricky4
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.1.2014
1.řada ještě celkem   šla...jenomže kdo z ní tam   hraje teď? Každý s každým   je podle me vystiznejsi   název... Když si tam diváci   někoho oblibi, hned ho   scenaristi zabijou...druhá   ulice. Hnusi se mi podobný   sracky...bohužel jich je   čím dál víc
Sygi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2008
Je to dobrý seriál,nejdřív   začínal na gynekologii,ale   teď začíná i v   chirurgickém   prostředí.Dívám se každé   úterý a čtvrtek.Sice už   tam nehraje šinkorová,ale ti   noví herci to za ní nějak   ´´dotáhli´´.
bušt
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Néééééééé :D Jestli   má takhle ve skutečnosti   vypadat Česká nemocnice tak   to poteš teda,těmhle   expertům se dostat pod ruce   tak se snad raděj doprovolně   zabiju.Seriál je možná   dobrý pro babičky v   důchodu,ale nikdo jinej tohle   sledovat rozhodně   nemůže.Než oni se tam   domluvím jen na postupu tak   by jim pacient tisíckrát   zemřel.Škoda jen,že tu   není hodnocení v mínusu   protože 1 je na tenhle   seriál ještě moc !
Karabekian
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.7.2006
Wow :-) Tak takhle bych se   chtěla mít - dojít ke   svému gynekologovi a usmívat   se od ucha k uchu.. Ukažte mi   ženskou, která tam ráda   chodí... a ještě se   vybavuje se svým doktorem o   tom, co právě uvařila   manželovi k snídani bla bla   bla :-D A jeden doktor hezčí   než druhej.. pokud mi zrak   neselhává, tak snad v   každé nemocnici převažuje   upocená, obézní a hlavně   ne zrovna komunikativní   vrstva lékařů... Asi se v   případě scénáristů   jedná o nějaký utopický   realismus či dokonce sci-fi..   :-) Přemýšlela jsem nad   tím, zda mi je nějaká   postava aspoň trochu   sympatická... ale nepřišla   sem na nic.. Možná Máňa by   ušla :-D
renata.kamenska.94
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.2.2014
tak tento seriál je můj   oblíbený tak jako byla   jednička na tento seriál   koukám opravdu moc ráda a je   fajn že ted Nova má nový   kanál Nova+ takže mohu   koukat i když mně nějaký   díl uteče takže už ted se   těším na další nové   díly
Hellish_Satanica
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.8.2006
Hrůza! Kam ty ženské daly rozum? :-)
No říkám ženské, ač jsem   taky ženská, jenže   většinou tenhle seriál   sleduje právě dámská   část diváků, když to   běželo, tak mé kolegyně z   práce celý den snad nic   jiného neprobíraly :-)) (Asi   jsem měla být chlap :-)))
Já jsem z toho viděla   asi tak čtvrt hodiny a musela   jsem to vypnout, jinak bych tu   bednu nakopala :-) Vážně,   co je na tom tak úžasného,   že to má takovou   sledovanost? Ať mi někdo   vykládá, že je to ze   života. Takhle nikdo nežije.   Že je to únik z reality?   Radši se nechám unést od   reality v pořádném sci-fi,   než v tomto paskvilu. Nechci   nikoho urážet, ostatně   každý máme jiný vkus. Jen   by mě zajímalo, co na tom ti   lidé mají.. Já v tom   vážně nic nevidím.
Petr1984
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.12.2008
Hodně slušnej seriál,   zvlášť jeho druhá řada.   Bára Munzarová Ordinaci jen   prospěla, jen by ještě   mohli něco udělat s tou   trapnou Lucií, co pořád   jenom plká o Hrůšovi.   Celkově to ale má spád a je   fajn, že na našich   obrazovkách je i něco ze   života, na co se dá koukat.   Z obsazení mě hodně baví   Adéla Gondíková a Milan   Bahúl. Akorát bych udělal   změnu v úvodní písni, ta   trapárna "Tvůj svět je   můj", nebo jak se to   jmenuje, by potřebovala   vyměnit za něco   svižnějšího.
Komparsista11
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2009
Líbí se mi komentář   JanyOss. Dodávám, že tento   seriál určitě není jen pro   ženský, jak si hodně lidí   myslí. Koukám na něj rád a   nestydím se za to. Řada z   chirurgie je určitě   zajímavější, v tom taky   souhlasím s předchozími   komentáři. Bára Munzarová   je výborná.
chipushit
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Český seriál? A ze   zdravotnictví? Dokonce   gynekologie...Proboha, co to   bude?
Vydržela jsem   vzdorovat asi 15 dílů.   Neodolala, podívala a   pochopila, proč je mé okolí   tak nadšeno. Seriál ukazuje,   jak bychom si my ženy   představovaly přístup   lékaře k nám jako   pacientkám. Do toho trochu   limonády, červené knihovny   a seriál trhá rekordy.
Leeslie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.5.2008
SHIT ČESKÉ SERIÁLOVÉ TVORBY
Další shit české   seriálové tvorby(ale co bych   pochopitelně   čekal,že?!).Docela mě   štve,že na těchto   stránkách nemůžeme dávat   za známku odpad! jako tomu je   CSFD.cz,ale co,on by i ten   odpad byl až moc dobrý na   tehleten seriál.Absolutně   nechápu,jak může tenhleten   seriál být   nejsledovanějším seriálem   ČR a dává mi to zase   najevo,že čeští divácí   jsou jen přihlouplé figurky   v tomhletom tolik   nepochopitelném   světě.Mimochodem by mě   zajímalo,jak se můžou   takhle debilně chovat   lidi,přijít do ordinace   doktorů a hned jim začít   zdělovat své tolik osobní   problémy.Jo,dnešní lidi   jsou víc a víc   vypatlaný....
Anilvap6
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.2.2011
Zezačátku jsem se na tento   seriál dívala, ale i pro mě   to upadá čím dál víc.   Skoro vůbec se už na něj   nedívám a když to třeba po   měsíci zapnu, tak vím o   čem to je. Už by to mohli   stáhnout a dávat tam něco   lepšího. Proč tam třeba   nedají Vlak dětství a   naděje :-)))
kolos
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.12.2009
Totalní hovadina,jak se mohou   někteří skvělí herci do   tohoto škváru   angažovat.Nemá to ani hlavu   ani patu.
Luluvampík
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.2.2009
Dříve jsem se na tento   seriál dívala   pravidelně-kvuli mé   tehdejší oblíbené herečce   Daniele Šinkorové.Ted se na   něj koukám občas...je to   celkem fajn seriál...,ale už   pro mě začíná být   nudný...myslím,že ne jen   pro mě :o)
Vašulda
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Jak může někdo tvrdit,že   je to seriál ze   života??Vždyt to je typický   nekonečný seriál,kde je   dvacet postav z toho deset   mužů a deset žen + 4   děcka,navzájem se tam   proplétají vztahy a když   už je to všelijak   propletené,že děj je   vyčerpán,tak tam jednoduše   nahodí novou   herečku,nejlépe zase   nějakou slovenku,protože my   máme asi málo schopných   hereček...
Dr.film
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Celé to působí jako   výtažek z Novácké estrády   (náhoda nebo záměr?).   Třepotající se kulisy,   herecký projev pod úrovní   první klapky a režie, která   prakticky nejde znát. Všemu   dává korunu scénář -   vhodný možná tak na   vytření zadnice. Po   dosledování asi čtyř   dílů je mé hodnocení   definitivní a řadím tento   seriálový paskvil do   šuplíčku vedle Rodinných   pout.
toaneta
Hodnocení:
Přidáno: 1.7.2013
Typický produkt toho, co se   dnes natáčí v některých   komerčních televizích.   Tvůrci nám ukáží nějaké   místo, tam pak herci sedí,   něco odříkají, střih   další místo a opět další   dialog. Je to takový slepenec   míst a chatrného děje.
jezurka42
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.10.2011
Vynikající Zlata Adamovská
První řada se mi velmi   líbila. Pak jsem se na to   dívala jenom proto, že v   telce nedávali nic jiného.   Příchod Báry Munzarové mě   nadchl a zase jsem se na   tenhle séroš díval ráda. A   pak to šlo z kopce. Každý   měsíc jiní partneři,   přístup doktorů hrůza,   operace, kde doktoři musí   vyndat bonbu z břicha a z   paní Adamovské udělali   úplného blázna. No to bylo   to nejhorší, co mohli   udělat. Okamžitě jsem se   přestala koukat. Asi po půl   roce mě to nedal a zase jsem   se na to podívala a to jen   kvůli vynikající paní   Adamovské. Ona to tam drží   nad vodou. Jí hlavně patří   velký dík...
Anamorph
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.3.2009
Pseudo-
Psát pseudoscénář k   tomuhle pseudoseriálu je   jistě výnosná věc, ale já   bych se pod to nepodepsal ani   pseudonymem. Pseudorežie vede   pseudoherce leda ke   ztrapnění a zajímavým   výplatnicím. A před TV   obrazovkou se z diváka   stává divák s pseudomozkem.
MikeCool
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.12.2012
Ordinace v růžové zahradě
Úplné začátky ordinace (v   roce 2005) se mi líbili, ale   bohužel postupem času se z   tohoto českého TV-seriálu   stával čím dál tím   větší propadák. Čili dá   se říct, že 4* dávám za   úplné začátky Ordinace.
Puhdys
Hodnocení:
Přidáno: 12.5.2009
Tohle je opravdu skvost všech   seriálů.Jak někdo může   vypotit takovouhle   neskutečnou hovadinu je   opravdu záhadou.To se nedá   ani hodnotit.
herzyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Tak tato stupidita si ani   nezaslouzi nejake hodnoceni   spise by se meli hodnotit lide   kteri to sleduji .Slovaci to   davaji po svojom ,ale aspon to   maji vypravnejsi co se tyce   snimani a exterieru i   interieru jinak taky blabol.To   uz ani jeden serial nebude na   film a nebude se odehravat   vlepence??!!!
pusinkadenniska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.11.2009
ale jooo musím uznat , že   ordinace je fajn. některé   díly jsou slabší, ale i   přesto ok:)
Manuela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.5.2009
Tohle je určitě nejlepší   seriál, co se u nás dává.   Snažím se ho sledovat   pravidelně, ale pokaždý to   taky nejde. Líbí se mi, že   je to ze života a jsou tam   dobré i špatné vztahy.   Přesně takhle to chodí.   Moje mamča sice říká, že   v nemocnicích to ve   skutečnosti není takhle   idylický. Prý jsou i nevrlí   doktoři a sestřičky. Tak   asi jo, ale možná proto je   hezký na Ordinaci koukat a   říkat si, že by to tak   mohlo být i normálně, ne?
ninus1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.2.2008
Tento seriál se někomu   může zdát stupidní a   nudný ale mě se prostě   líbil, a moc ráda jsem   sledovala zajmavé,propletené   a někdy smutné příběhy a   osudy lidí. Myslím si že i   prostředí gynekologie bylo   celkem zajmavé člověk se   dozvěděl spoustu věcí   které se mohou přihodit i v   reálném životě.Jen mě   mrzí že po odchodu Gity...je   ordinace z prostředí   chirurgie celkem   nezáživná..no prostě mě   chybí staré obsazenstvo   tohoto seriálu
jedlickaj
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Dokonalá zábava pro stání   u žehlícího prkna. Nutno   podotknout že s walkmanem na   uších a klapkama na očích   nebo vyplím zvukem. Rád bych   upozornil na komentáře   dvojice Težký pokondr na   rádiu Express který popisuje   každý nový díl. Chlapci   tento seriál popisují   zřejmě jak ji TV nova   napsala avšak s takovou   ironií že by člověk měl   snad chuť se jít podívat   jestli to může být tak   blbé.
How_Up
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.6.2010
Tohle smrdí kriminálem,   začlo to jak pokulhávající   průměr a to, co se tam   dějě nyní je horší než   leckterá přírodní   katastrofa. Ať už to   skončí.
sissi
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Řečeno už snad bylo   všechno, zbývá mi možná   tak přirovnat to k německým   filmům podle Rosamundy   Pilcherové. Stupidní a   ještě stupidnější   dialogy, dost průměrné   herecké výkony. Ale je   dobré vidět alespoň občas   nějaký díl, aby si člověk   udělal obrázek o tom, co je   to brak na televizní   obrazovce...Nejhorší je, že   je to nejsledovanější   seriál. To už v tý TV fakt   asi nic jinýho neni...
jaruš50
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2010
Tento seriál sleduji   pravidelně,líbí se mi,ale   přeci jenom,jestli mohu   napsat nějakou kritiku,tak   snad co se mi nelíbí je   to,že seriál je tak trošku   utopistický,protože ve   skutečnosti a v běžné   praxi se opravdu málokdy   lékaři takhle chovají k   pacientům. Ve skutečnosti je   to právě obráceně.Lékaři   jsou panovační,křičí na   pacienty,nevěří tomu,co jim   pacient poví o svých   potížích atd.Každý   člověk je individualita a   tak nemohou brát choroby   pouze podle knih.Každý   člověk prožívá nemoc   odlišně a má různé   potíže.Kdyby to v životě   bylo tak,jako v seriálu,bylo   by to fajn.
kerm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.6.2009
Hezký seriál z proztřetí   nemocnice. Občas i zábavný,   ale někdy je děj až dá se   říct   "neuvěřitelný".   Také je po skoro čtyřech   letech vysílání trochu moc   dlouhý.
maxsteel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2009
Myslím že kdo tady hodnotí   1 až 2 hvězdičkama tak že   to většina z vás ani   pořádně neviděla a   hodnotíte to špatně jen   abyste nebyly odlišní od   ostatních   uživatelů.Náhodou je to   dobrý seriál z lékařského   prostředí a určitě se dá   v pohodě dívat na každý   díl a nenudit se.Také se na   to musíte podívat   takhle,kdyby to bylo tak   špatné tak jakto že to   pravidelně v televizi sleduje   1,5-2.miliony lidí?Takže o   hodně víc než některé   filmové trháky.
roberos
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.1.2010
mě se takový živý seriál   s reálného životy   líbí,příběhy které se   odehrávají jsou celkem   dobré, já mám realismus   rád ve filmech i seriálech   takže až na drobné   nedostatky dobrý seriál
lubos969
Hodnocení:
Přidáno: 17.9.2014
No teda!!!!!!!
Sledoval jsem tento   seriál.jen 5 min.a tak mě   hrozně rozbolela hlava,   musel jsem okamžitě vypnout   tv.Už nikdy vice co budu živ   TAK PŘÍSAHÁM! Doufám, že   TV upustí od natáčení   dalších podobně tvořených   děl,vždyť je toto pro lidi   bez IQ.Hodcení celkové je :   -0
Linville
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.2.2008
Totální odpad!!!!
Tohle opravdu může sledovat   jen osoba s hodně silným   žalůdkem, i když   prostředí mohli vybrat   ještě horší, jako   například Urologie,nebo   oddělení kožních chorob.
O.K.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.9.2007
Typická trapná limonáda
Dva z deseti protoze jsou   jeste horsi. Pokud je clovek   pri smyslech neda se na to   koukat. Stale me prekvapuje ze   se najde tolik lidi co hledaji   podobny zanr.
R-a-D-u-S-h-A
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2009
dívám se sice na to ráda   ale už mi to připadá moc   ohrané ..... ten zažátek se   mi líbil prostě mi tam   chybí Roman Zach a Linda   Rybová já si nemůžu pomoc   :)
Karmína
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.10.2015
No, já nevím. Není to nic   moc, je to taková   nastavovaná kaše a dnes už   je to jen o tom, který   lékař s kterou sestřičkou   se...však víte. Ale dřív   to nebylo tak špatné, mělo   to docela akci i nápad, jen   tu mělo platit, že v   nejlepším se má skončit.   Postrádám Milana Bahula,   jeho postava byla takovou   příjemnou změnou v   seriálu, naopak za vyloženě   trapnou považuji Zlatu   Adamovskou, asi je to tím,   že nemám ráda tuto   herečku, nemohu vydýchat ani   její "Pálenici". Z   nostalgie 50 procent.
Jetchelas
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.9.2012
Seriál je naprostá   slátanina. Seriál je   celkově umělý a režie se   ani nesnaží nic udělat aby   tomu tak nebylo. Ale díky   geniálnímu způsobu vypnutí   mozku při učení dávám 5   bodů místo 1.
Vlčisko
Hodnocení:
Přidáno: 17.2.2010
Stará mama to stále sleduje.   Tento seriál je určený   skôr pre dôchodcov, no ako   pozerám na tento web skôr   chodia mladí a tí radšej   trillery, horrory, drámy a   podobne. Takže neviem   posúdiť ale mňa osobne to   nebaví...
hejcina
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.4.2016
Tento seriál máme doma   puštěný jen jako tzv.   kulisu. Televize běží a   občas odtrhneme oči na 2   min. Dle mého pohledu nuda,   není na co koukat. Když   vidíte reklamní spot, tak   vlastně vidíte všechno.   Docela dobrý byly scénky   Bobo-Heluš, ale jinak když   nechám TV vypnutou, o nic   nepřijdu. Připadá mi, že   ani samotný herce už to   nebaví, proto ze seriálu   elegantně mizí např. pan   Čenský
pilotka737
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2009
středem pozornosti
Je to poměrně úspěšný   seriál, avšak nejsem si   jistá, zda na něj někdo   kouká s oblibou. Já se na   něj koukám vždy, když   nemám co dělat a myslím,   že je to takový   odpočinkový seriál. První   řady ušly, ted´ se to jen   vleče k závěru. Nic jen   dodat 75%
pavloss
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.4.2010
1/10
Tento nekonečný   seriál,jehož díl jsem   nedávno shlédnul,byl   poslední.Herecká elita sice   skvělá,ale jinak   vyumělkovaný sračky,které   možná zaujmou   důchodkyně,které se   nudí.Zbytečný čas u   tv.....
bombastic.1
Hodnocení:
Přidáno: 15.2.2010
Nekonečný seriál
Jednoduchost střídá naivita   až hloupost.Tato nekonečná   slátanina se nedá vůbec   hodnotit,proto některé   příspěvky hrbí rozum.Jinak   dobří herci ztrácí kvalitu   a začínají být   směšní.Proto je lepší se   odstěhovat nebo zemřít.A   nebo že by peníze???Je mi   smutno že jedna pětina   národa toto sleduje a   nedospěla k vyšším   kulturním hodnotám.Ale proti   vkusu…………………
french
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.5.2010
Kdyby byla soutěž o   nejhloupější seriál a   nejslabší herecké výkony v   něm, tak by tento   "seriál"   bezkonkurenčně vedl. Zlatý   *M*A*S*H* :)
macinka090
Hodnocení:
Přidáno: 26.3.2016
ODPAD VŠECH ODPADŮ.
Tohle mě bude strašit i po   smrti. Tenhle seriál sleduje   každé úterý a čtvrtek cca   1,5 miliónů diváků.   Zabijte mě. To bych raději   koukala do mikrovlnky, jak se   točí talíř, než ztratit   hodinu svého času   sledováním této stupidity.   O čem to je? Odpovím si   sama. O ničem.
Katulinka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Prvních pár dílů bylo   dívatelných, ale nyní mi to   připomíná kraviny typu   Esmeralda. Opravdu už neví   co by vymysleli. Každý   chodí s každým...atp. ;-)
Felion
Hodnocení:
Přidáno: 1.6.2013
Blbost
Klasická telenovela s dílny   TV Nova. Nejhoší blbost s   Ulicí! Vždycky co natočí   televize Nova je blbost a děj   není o ničem. Bohužel!
znalec
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.2.2016
:-D :-D :-D :-D
Tak tento seriál je opravdu   "skvost". Je to   seriál který je jen pro   náročného diváka!! Je to   opravdu mega seriál pro   jednoduché!
Stupidní   od úvodní písničky přes   dialogy po závěrečné   titulky!
Nechápu a   chtěl bych opravdu vidět   jeho diváky
veverka24
Hodnocení:
Přidáno: 16.6.2015
Tent seriál je velice   ponaučný!
Zjísí se   zde hodně nemocé a osobních   problémů.
Tento   seiál doporučuji!
jechsoft
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Mohu-li porovnat současně v   televizi běžící seriály,   jednoznačně vyhrává   Ordinace. Dívám se od   začátku a stále tam   nacházím lidský pohled na   závažné problémy. Je   škoda, že mnozí plivou na   seriál, který je dobře   napsaný i zpracovaný. Mnoho   věcí, které jsou zde   chváleny nesahají Ordinaci   ani po kotníky.
AVS
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.12.2013
bože to je strašná   hovadina, možná by tvůrci   tohoto seriálu udělali   dobře kdyby ho zkusili   nabídnout NSA aby ho   využívali k mučení   vězňů v Guantanámu, po   dvou hodinách sledování   téhle hrůzy by jim vše   rádi řekli
Mr.Pelisek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2014
Dobrý
na tento serial se koukam od   10 let... porad me stejne   baví.........................   ..............................   ......
Lada30
Hodnocení:
Přidáno: 12.1.2008
Lada
tento serial sleduji kazdy   utery a ctvtek a je super a   nesmi mi utect ani jeden dil   kdyz se nemohu koukat tak si   to nahraji proste super serial
sabina3000
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.11.2013
ordinace v...
ordinace v růžové zahradě   2 mě baví, ale neviděla   jsem předešlé díly. Ale   ordinace je jinak boží a   doktoři taky :) , ale kromě   Švarce
solisek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.12.2017
hnuj
ubohost nad ubohost pro   dementni cumily kterym staci   nulova hodnota tohodle   veledila
Rubin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2014
škoda že Kárský zmizel
dnes je to už o něčem   jiným. Je to nastavovaná   kaše. Když tam byly tyhle   obličeje, mělo to větší   říz !
Lucka313
Hodnocení:
Přidáno: 26.4.2016
Do seriálu Ordinace v   růžové zahradě jsem se   normálka zamilovala.
Některý jsou drsný a   některý pohoda.
Od   samého začátku mám touhu o   zahrání ve filmu ale vím   že to tak nebude tak si o tom   nechám jen zdát.
:)
vaclavherel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.1.2016
Koukáme z manželkou   pravidelně od počátku   seriálu, ale kdyby skončil a   Nova přišla do vysílání z   novým seriálem zase z   úplně jiného prostředí   tak by bylo lépe. Jinak co se   týká hereckých výkonů,   tak tento seriál teprve   ukázal jak dobré máme u   nás v Čechách herce.   Obzvláště pak pan Petr   Rychlý
Willi1
Hodnocení:
Přidáno: 26.5.2010
Začátek, kdy se velká   část odehrávala v ordinaci   mě zaujala. Postupem se   ordinace přestěhovala do   nemocnice a dnes se Ordinace v   růžovce vůbec nevidí jenom   samé blabla, bez hlavy a   paty. Střídání partnerů   jak na běžícím pásu. Je   škoda času čučet na bednu.   Zlatá Nemocnice na kraji   města.
zuzinek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.4.2017
Ordinace v růžové zahradě
Ordinace v růžové zahradě   je bomba film. První sérii   jsem moc nechápala, ale na   druhou se dívám moc ráda a   velmi mě baví
emous
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.6.2017
Odpad
lidi víte co by se stalo   kdyby se tyto sračkový   nekonečný seriály strhly a   zrušily z televize? Tak by TV   Hovna ztratila svoji   miliónovou sledovanost   (každý den den) a kdyby   místo Televizních novin   dávali třeba seriál tak by   Novu nikdo nesledoval. Ano   Nova vysílá sračky už   několik let, vážně   nekvalitní tvorbu který by   nikdo nesledoval ale lidi to   žerou!!! Kdyby Nova vysílala   jen reklamy i tak by to byla   Nejsledovanější televize v   ČR. Nemá to cenu abych   komentoval tuhle sračku.   Minule jsme se díval jen 10   minut a vůbec mě to   nebavilo. Na Novu se vůbec   nedívám. Ani jeden z naší   rodinu nesleduje Ordinaci v   zkurvené přehradě. Nova za   vlády Železného byla   lepší. Zrušit a strhnout   celou sračkovou Novu (Nova   Cinema ještě ujde)
dejv608
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.1.2008
První série ještě   jakž-takž ušla, i když   Rybová je silně   nesympatická. V dalších   sériích se ale jedná o   stoprocentní odpad, zejména   díky dementním vztahům a   dialogům. Kamera je nechutně   statická.
Původně   jsem chtěl dát 1/10, ale   poté, co jsem zhlédl jeden z   dílů Ulice a Rodinných   pout, dávám 3/10.
petas12345
Hodnocení:
Přidáno: 4.2.2020
Růžová zahrada
Nekonečný příběh o   ničem, postavy, děj a   ještě tam dají cikána,   nestačí že tam byl vietnam.   S prostředím ve   zdravotnictví krásná   pohádka. Skutek utek. Doufám   že to brzo skončí a   přestanou nám matlat med   okolo úst. Za mě totální   propadák.
VercaHucova
Hodnocení:
Přidáno: 7.9.2007
Ordinace
No já si myslí m že stojí   zato se na tenhle film dívat   protože je hodně o životě   co se může člověku stát,a   ne jen jako některé   telenoveli které nejsou   oničem.já se dívám od   začátku co tenhle seriál   dávají a myslím si že je   opravu zajímaví
Barunka96
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2015
nejlepší seriál na světě   sleduji už od Odrinace v   Růžové zahradě 1 :-)) od   prvniho dilu do tedka a budu   sledovat na dale :-))

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih132907minih132907Jak přežít loučení se svobodou (2015) 
Cómo sobrevivir a una despedida n
minih3184minih3184Apokalypsa (1979) 
Apocalypse Now n
minih47494minih47494Blonďáček (2007) 
Michou d'Auber n
minih42982minih42982Prázdniny (2006) 
The Holiday n
minih11305minih11305Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa (1932) 
Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa n
minih67769minih67769Čtvrté patro (1999) 
The 4th Floor n
minih82906minih82906Don Juan 68 (1968) 
Don Juan 68 n
minih170581minih170581Volej mámu! (2019) 
Ring Mamma! n
minih67570minih67570Další šance (2010) [TV film] 
Second Chances n
minih24718minih24718Šance (1971) 
Šance n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Doktoři z Počátků (2013) [TV seriál]

 Doktoři z Počátků (2013) [TV seriál]
Doktoři z Počátků n
 
Žánr: rodinný / drama
Země: Česká republika
Režie: Jiří Chlumský, Libor Kodad, Magdalena Pivoňková

(spin-off)

Ordinácia v ružovej záhrade (2007) [TV seriál]

 Ordinácia v ružovej záhrade (2007) [TV seriál]
Ordinácia v ružovej záhrade n
 
Žánr: rodinný
Země: Slovenská republika
Režie: Marta Ferencová, Martin Kákoš, Stanislav Párnický

(alternativní jazyková verze)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190548
Osobností: 697847
Fotografií: 763972
Plakátů: 376574
Obsahů a biografií: 178276

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10