On je žena! (2004) [TV seriál]

On je žena!
36.4 %
 
 
    Žánr: komedie
    Země: Česká republika
    Délka: 52 min., 11 x 52 min.
„Komediální seriál ze zákulisí televize“
Komediální seriál TV Nova si bere na paškál zpravodajství fiktivní komerční televize H20, rodinné vztahy, ale i vztahy sousedské.
Zina, Erika a Žofie jsou pěkný trojlístek. Zina je herečka a má jako každý občas v životě obyčejnou smůlu. Její poslední roli přeobsadili a dětské představení Ťapka a Lapka zrušili úplně. Všechno by mohlo být lepší, kdyby se Erika za matku chtěla přimluvit v televizi H20, v níž pracuje. Ale Erika nechce. Nesnáší totiž protekci. A zase přišla babička Žofie, aby si půjčila cédéčka a patrně zase vrátí místo originálů přepálené kopie Zinu drží nad vodou ztřeštěná sousedka a přítelkyně Agáty, která umí jakoukoli situaci řešit nečekaným nápadem. Ona vymyslí, jak obstarat Zině práci, proniknout do mediálního světa a osobně se seznámit se šarmantním moderátorem Leo Rohanem. Agáta ho považuje za třetího nejvíc sexy muže na pomyslném žebříčku popularity. Když v redakci zpravodajství televize H2O vyhlásí konkurz na moderátora Večerních novin, Agáta neváhá ani chvíli. Probere manželovi šatník, rozpomene se na svou minulost maskérky ochotnického divadla a je to. Zina už nemá šanci se z toho riskantního podniku vyvlíknout. Jediný problém je, jak všechno utajit před Erikou a Žofií Do redakce zpravodajství přišla zpráva, která působí ničivě jako bomba. Moderátor Břéťa Rybník se na ostrově Shimboo zamiloval do čokoládové krasavice a už se nikdy nechce vrátit ani domů ani do televize H2O. Šéfredaktor Kaprálek i jeho podřízení Erika, Leo a Sabina jsou v prekérní situaci. Potřebují náhradu za Rybníka, a to rychle! Erika najde na zemi knír a vyvodí z toho, že její matka Zina má nějakého šíleného milence. Totéž si myslí i Štefan Šubák, soused a platonický Zinin nápadník, který se užírá žárlivostí. Vnutí se k Zině do bytu a jako vždycky chce něco opravovat. Tentokrát sporák. Jenže Štefan a plyn, to je výbušná kombinace!

Názvy jednotlivých epizod:
01. Vyhazov
02. Konkurz
03. Titulní strana
04. Zorro v sukni
05. Žofie zasahuje
06. Makrokulos
07. Zlaté prachy
08. Kolaps moderátorky
09. Kabát se diví
10. Leo se zlobí
11. Derniéra

režie:
Václav Vorlíček
 
 
hraje:
Ivana Chýlková (Zina Maxová / Zoran Zahálka), Jiřina Bohdalová (Žofie), Hana Vagnerová (Erika), Naďa Konvalinková (Danuše Šubáková), Jan Kraus (Štefan Šubák), Jaroslava Kretschmerová (Agáta), Martin Stropnický (Leo), Lucie Benešová (Sabina), Pavel Zedníček (Richard Kaprálek), Pavel Řezníček (Martin Kabát), Radek Kuchař (Žluva), Milan Enčev (režisér), Bohdan Tůma, Svatopluk Matyáš, Josef Kubíček
 
 
námět:
Jan Eisner
 
 
scénář:
Jan Eisner
 
 
kamera:
David Ployhar
 
 
výprava-architekt:
Štěpán Exner
 
 
kostýmy:
Evženie Rážová
 
 
střih:
Dalibor Lipský
 
 
zpěv:
Martina Balogová
 
 
masky:
Jiřina Pahlerová
 
 
dramaturgie:
Magdalena Turnovská
 
 
asistent kamery:
Otto Kobylák (grip)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.