Na lodi (2011) [TV seriál]

Na lodi (El barco)
76.9 %
 
 

El barco

Další název: The Boat

    Žánr: dobrodružný / drama / katastrofický / romantický
    Země: Španělsko
    Délka: 70 min., 3 řady, 43 dílů
„Globální katastrofa v důsledku osudové nehody v Ženevě způsobí, že posádka a studenti na palubě školní lodi Polárka zažijí největší dobrodružství v životě.“
Globální katastrofa v důsledku osudové nehody v Ženevě způsobí, že posádka a studenti na palubě školní lodi Polárka (Severní hvězda) zažijí největší dobrodružství v životě. Skupinka různorodých lidí se octne v izolaci a uvědomí si, že je odkázána pouze sama na sebe. Na plavidle, jež se stane jejich jediným domovem, se učí koexistovat v extrémních podmínkách... Třináctidílné španělské dobrodružství se natáčelo na otevřeném moři a na lodi ve skutečné velikosti.

Zbrusu nový seriál na AXN oživuje největší obavy každého z nás: svět zřejmě zanikl kvůli globální katastrofě a vy jste zůstali sami, uvězněni na lodi se skupinou cizích lidí uprostřed rozbouřeného oceánu. Můžete si v duchu myslet, že jste alespoň přežili, ale zůstat naživu a uchovat si důstojnost na této prokleté školní lodi není ve skutečnosti tak snadné, jak se zdá.

Skupina studentů vyplula na moře, aby se naučili námořnickým dovednostem, ale po podivné bouři se padesát metrů dlouhá loď stala jejich jediným domovem. Musí na ní bojovat nejen proti přírodě, ale také jeden s druhým.

Mezitím se vynoří celá řada otázek: jsou opravdu jediní lidé, kteří přežili, dojde k další nebezpečné bouři, podaří se jim najít pevninu? A zůstala vůbec někde nějaká pevnina?!

Seriál Na lodi v sobě spojuje dobrodružství, tajemství i lásku.

Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.