Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Mr. Robot

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.7.2015
Nový Dexter?
Seriálová novinka Mr.Robot   má velké ambice. Fanoušci i   filmový kritikové pějí   ódy. I já jsem byl do   příběhu vtažen okamžitě   a to se v tom IT světě moc   nevyznám. Náš hrdina není   zrovna klaďas, ale na druhou   stranu není ani moc   záporák. Prostě něco mezi,   pač jeho genialita se mísí   s jeho vnitřními démony a   děj je nasáklý takovou   zvláštní, pro diváka   lákavou temnotou a neznámem.   Rami Malek je jako hlavní   hrdina více než zajímavý   týpek a já jsem natěšen,   co bude dál.....
Elliot je mladý   programátor, který má   problém navazovat vztahy s   lidmi. Má pocit, že se s   okolním světem může bavit   pouze tak, že hackuje jejich   přístroje. Pracuje u   bezpečnostní firmy, kde ale   musí skrývat své skutečné   umění. Navíc ho osloví   tajná hackerská organizace,   která chce s jeho pomocí   zničit nadvládu jednoho   procenta nejmocnějších   lidí světa, kteří údajně   řídí běh   dějin(oficiální text   distributora)
Seriál   byl hned po prvním díle   prodloužen i na příští   rok. Za mě S1=10 dílů 75%
karlosphonic
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.7.2015
Existuje skupina mocných   lidí,která potají vládne   světu.Jde o neznámé   lidi.Jsou to ti nejbohatší z   nejbohatších a bez dovolení   si hrají na boha.
Takto začíná   vyprávění v novém seriálu   Mr. Robot,který se pilotem   katapultoval mezi nejlepší   seriály tohoto   roku.Právem.Mr. Robot mě   zatím pohltil beze   zbytku.Domnívám se,že by   mohl doplňovat seriálový   trojúhelník na poli   vytváření moderních   světových dějin Spojenými   státy.Homeland na poli   špionážním,House of cards   na poli politickém a Mr.   Robot na poli   kybernetickém.
Že se   vytváří revoluce pomocí   hackování není žádná   utopie.Vzpomeňme na nedávnou   demokratickou revoluci na   Islandu s pomocí wikileaks v   čele s Assangem.
Jsem   zvědavý na další díly,na   propracovanost   nejednoznačných   charakterů,na zvraty.Pilot   vše obsahoval v míře   vrchovaté a také doufám,že   Christian Slater bude v   dalších dílech.Mám   obavy,aby ženské role   mladých dam neobsahovala   příliš heroického výkonu   pro teenagerské   publikum,který v konečném   důsledku vypadá   vyumělkovaně.
Zatím   80 procent
P.S. Po   první sérii dávám 60   procent a nevím,zda se k   seriálu vrátím.Pro mě   příliš zaměřený na   teenagerské publikum a   nelíbí se mi jakoby   rozdvojená osobnost hlavního   hrdiny.Tím se příliš   dějem kličkuje bez efektu   než aby se šlo přímo na   cíl.Vše je "co by se   stalo,kdyby se stalo".A   ono se zase toho za 10 dílů   tolik nestalo.Pravda,zhroutil   se finanční svět,ale nějak   jsme ten den propásli.
ponorka.bary
Hodnocení:
Přidáno: 1.11.2015
Zaprvé nechápu,jak někdo   může psát fundovaný názor   na seriál po shlédnutí   pilotního dílu.Zadruhé   spojení lidské geniality a   duševní   nemocí/schizofrenie/,není   nic co bychom hlavně v   životopisných seriálech,či   filmech neviděli.V kontextu   dnešní doby a hlavně oboru   IT,vyznívá toto spojení   velmi neotřele a   zajímavě.Pokud tuto hlavní   dějovou osnovu doplníte o   téma pomsty a sociální   rebelii na hranici   kyberzločinu,vše spojíte s   umně provedenou režií,máte   o úspěch,tedy alespoň u mne   postaráno.A to přesně   splňuje Mr.Robot.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:45

3 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

08:30 - 09:25

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:35 - 09:35

28 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:55 - 09:25

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190473
Osobností: 697717
Fotografií: 763643
Plakátů: 376271
Obsahů a biografií: 178168

Poslední komentáře

Velký Jake (1971)

Velký Jake
Johna Wayne já jaksi   nemusím, ale jako Big Jake,   zřejmě díky dobrému   scénáři, jsem visel očima   na obrazovce. Ve filmu hrál i   jeho syn Patrick, spolu   natočili 11 filmů...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Andělské oči (1994)

Andělské oči
Tenhle film je dokladem toho,   že 90.léta byla z hlediska   naší kinematografie hodně   podivnou dekádou.Kvalitní   Hrabalova literární   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Těžká Barbora (1960) [TV divadel...

Potěšení

Těžká Barbora
Herecké výkony a hudební   doprovod Orchestr Karla Vlacha   vdechují tomuto kousku   neopomenutelný život.

Autor: Rostislav-Bartosz

Ohnivý máj (1974) [TV inscenace]

Ohnivý máj
Jedna ze série hodně   povedených televizních   inscenací z naší dávné   historie, které vznikly v   roce 1974. Tentokrát   církevní koncil v více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Šťastné a krvavé (2023)

Šťastné a krvavé
O tom, že existují skřítci   Elfové pro země, které o   vánočních svátcích   vyznávají reklamní postavu   Santa Clause společnosti   Coca-Cola, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10