Duben
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Misfits: Zmetci
Pětici mladých delikventů svedou dohromady veřejně prospěšné práce. Jednoho dne jsou svědky zvláštní bouře, díky které každý z nich získá nějakou superschopnost. Plachý a ostatními přehlížený Simon se umí zneviditelnit a vyzývavá Alisha vzbuzuje touhu v každém, kdo se jí dotkne. Curtis, kterému drogová aféra zničila kariéru sportovce, dokáže vracet čas a Kelly zase umí číst myšlenky. Zdá se, že jen Nathan nedostal žádnou schopnost
Naneštěstí však bouře poznamenala i jejich vedoucího Tonyho, u kterého vyvolala chorobnou nenávist vůči mladým delikventům a touhu všechny je zavraždit. Pětice však využije nově nabytých schopností a vedoucího v sebeobraně zabije. Je však jasné, že pravdivý příběh by zněl vyšetřovatelům poněkud nepravděpodobně, a proto tělo ukryjí.
„Superhrdinové“ se snaží vypořádat se svými schopnosti, které jsou mnohdy spíš na obtíž, a zjišťují, že nejsou jediní ve městě, které tahle zvláštní věc potkala. Curtis se sbližuje s Alishou a Nathan se stále snaží zjistit, co by mohlo být jeho speciální schopností. Mezitím do komunitního centra nastupuje nová vedoucí Sally, která se snaží vypátrat, kam zmizel její snoubenec Tony. Za tímto účelem se sbližuje se Simonem, kterého považuje za nejslabší článek týmu, a snaží se ho využít.


Autor: H4N1CK4

Popis / Obsah / Info k filmu Misfits: Zmetci
Britské komediální drama popisuje zážitky pěti teenagerů, kteří jsou při vykonávání veřejně prospěšných prácí zachyceni bouří a následně zjišťují, že mají superschopnosti.

Kelly ovládá telepatii, Curtis se může pohybovat v čase, Alisha může pouhým uvést lidi do sexuálního šílenství a Simon může být neviditelný. Bouře zdánlivě neovlivnila jen chytrého Aleca Nathana, i když se poději ukáže, že jeho výhodou je nesmrtelnost.


Autor: efCZa

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:05

87 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

13:30 - 14:25

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:35 - 14:35

22 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

32 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178202

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10