ohodnotit

Mentalista [TV seriál]

The Mentalist

Rok:
2008
Délka:
60 minut, 94 dílů
„V momentě, kdy mu sériový vrah zavraždil ženu a dceru, jeho život se navždy změnil...“

Komentáře k filmu Mentalista

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 14
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2010
Má to všechno, co má dobrý   seriál mít. Přiměřený   inteligentní humor, jiskru,   emoce i napětí. Je to něco   úplně jiného, než   kriminálky, které do teď   bežely v TV. Má vymakané   postavy a žádné trapné   omyly.
Simmee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Zatím jsem viděla jen   pouhých pár dílů, což je   podle mně škoda. Je to zase   oproti dalším kriminálním   seriálům jiné kafe :)
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2009
Kvalitní seriál, jež je   poměrně zábavnou odnoží   "běžných"   kriminálek. Děj je velmi   dobře promyšlený,   ústředním tématem je   postava Patricka Janea a jeho   pátrání po Red Johnovi -   vrahovi jeho rodiny a   dalších. Patrick zde funguje   jako rebel, neuznávající   autority a pravidla, který   však má výsledky. Tým   doplňují 4 typově odlišní   agenti. Hlavně Rigsby je dost   povedený, takový velký   nemotora.
I přesto,   že děj se může stát   částečně předvídatelný,   vždy znovu přijde s něčím   novým, vtipným, napínavým,   nečekaným. Po pěti   sériích jsem stále v šoku,   že mě to furt baví..   samozřejmě díly týkající   se Red Johna jsou to pravé! a   opravdu překvapující!   skvělé!
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.2.2012
Skvely kriminalni serial,   ktery konecne vybocuje z rad   tech kriminalek Las   Vegas,NY,Miami, Litvínov a   buhvi co jeste :-)
Konzultant ktery ma   neskutecny prehled o chovani   lidi a znalosti o lidske   mentalite.
payo1555
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2012
Mentalista vlastně nic   neumí,neoplývá žádnými   schopnostmi, ale moc dobře se   všem plete do práce a do   života. Umí to a je mu to   tolerováno, sám sebe hledá.   Já obdivuju tu kolektivní   práci.
movie-freak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.6.2014
S velkou chutí sleduji   každý díl tohoto seriálu,   který nabízí zajímavý,   zábavný pohled na   vyšetřování vražd.   Kalifornskému úřadu pro   vyšetřování pomáhá coby   konzultant Patrick Jane.   Bývalý podvodníček,   jasnovidec, který se   obohacoval klamáním lidí.   Bravurní manipulátor,   psycholog, hypnotizér, s   vynikajícím pozorovacím   talentem. Připojil se k CBI,   aby mohl pátrat po sériovém   vrahovi známém jako Rudý   John, který mu zabil ženu a   dítě. Na konci každé   série se užuž těším na   odhalení identity toho   zlosyna. Milovníkům krimi   vřele doporučuji.
JohnCoffey
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.12.2009
Další kriminálka z   americké produkce, která   ovšem chápe, že bylo dost   "městských vražd"   (New York, Miami, Las Vegas) a   zaměřuje se zase na jinou   součást vyšetřování -   lidskou mysl. Nejde ale o   nadpřirozeně rychlé   pochopení souvislostí, ale o   promyšlené a sytematické   pátrání. Zkrátka -   skvělý seriál.
jamasen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2015
Dabing
Souhlas, vysílané poslední   díly mají strašný dabing a   opravdu to kazí celkový   dojem. Těšil jsem se na   další díly, ale bohužel,   není to ono.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Moc dílů z tohoto seriálu   jsem neviděl ale jsou   skvělé
zajímavé zpracování a   zajímavá spolupráce policie   a paranolmálních věd ve   vyšetřování.
Dany.zpa94
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2009
Videl jsem jen jeden dil takze   nehodnotim cely serial ale ten   dil docela dobry takze by se   mi to mohlo libit.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.2.2010
Tady je to docela těžko   hodnotit.Některé díly jsou   až moc přehnané,ale   některé mě zase zaujaly   (např. v tom kasinu) takže   tak.
green-tea
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.9.2013
Přiznávám, že první díly   tohoto seriálu jsem sledovala   s očima na stopkách, ale   postupem času už mi ty   krvavé smajlíky trošku   zevšedněly a neortodoxní   vyšetřovací metody   šaramantního pana   konzultanta rovněž.   Pravidelné večerní   vysílání bych asi rychle   odpískala, ovšem pro   občasné odpolední posezení   před obrazovkou je Mentalista   vcelku únosný.
SNCIS
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.12.2017
Nikdy to nebylo nic   světoborného. 1 a 2 série   jsou ty nejlepší. Hlavní   dějová linka o Rudém   Johnovi je nesmyslná. Po 6   letech se dozvíte že Rudej   John je šerif ze zapadákova,   kterému pomáhá i ředitel   policajtů jen tak vraždit   ženský. Jo, čtete dobře   až tak pitomý to je. Po   Rudém Johnovi je přechod na   FBI. Nové postavy nové   prostředí nicméně na   seriálu jde vidět že pomalu   chcípe až po 1 roce bez   Rudýho Johna chcípne. To   jsou negativa. Proč jsem   vydržel až do konce?   Sympatický herec Simon Baker   v roli nezapomentulného   Patricka Jane.Nebral jsem to   nikdy jako kriminálku ale   spíše jako komediální   seriál. Lhal bych kdyby   tvrdil že jsem se u dost   epizod nebavil - nesmál.   Proto hodnotím 3 hvězdami   60% pro Mentalistu. R.I.P   Patrick Jane.
mates05
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2019
Originální
Ani bych nečekal že to budu   sledovat, hlavní   vyšetřovatel tedy ne tak   docela,nezamlouval se mi.Ale   pak sem si zvykl na jeho   zajimave řešeni   případů.Spis zamrzí ty   tupy kolegové.A hlavní   zaporak to je jen třešnička   na dortu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih7707minih7707Forrest Gump (1994) 
Forrest Gump n
minih87822minih87822Grimm (2011) [TV seriál] 
Grimm n
minih25017minih25017Gattaca (1997) 
Gattaca n
minih49088minih490882012 (2009) 
2012 n
minih43611minih43611Čaroděj (1978) 
The Wiz n
minih29459minih29459Billy Elliot (2000) 
Billy Elliot n
minih32691minih32691Doba ledová (2002) 
Ice Age n
minih32865minih32865Kill Bill (2003) 
Kill Bill n
minih51511minih51511Pravěk útočí (2007) [TV seriál] 
Primeval n
minih36672minih36672Osudové léto (2002) 
Blue Crush n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 % (263)
6   - jarda53
9   - clara.bow
6   - green-tea
6   - veverka-zr
9   - efCZa
5   - Angelika28
7   - Veronika42
1   - hvezdyn
7   - M.A.G.
6   - PROCESOR
2   - Lienocka22
9   - Duri86
9   - georginaa
8   - BinLADIN
4   - Kuvik
6   - PORTER
6   - Serpentina
7   - Karius
6   - roox
7   - vojtam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158105
Osobností: 649226
Fotografií: 605127
Plakátů: 289256
Obsahů a biografií: 145064

Poslední komentáře

K. O. (2001)

K. O.
Joe Somebody je vcelku dobry   film.Komedie s Tim   Allenem.Pracuje zde v reklame   a ma dceru Nataly,ale nema   manzelku...Jednoho dne dostane více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Re-Play (2009) [TV pořad]

Re-Play
Dobry porad o hernich   novinkach.Davam mu 60   procent.Dvojice moderatoru je   vcelku dobra...Tento porad se   mi libi a je prinosny.

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Pěst plná hněvu / Čínská spojka ...

Pěst plná hněvu / Čínská spojka
Vyborny film s Brucem Leem   jako ucnem,ktery prijde o   sveho mistra,jez na zacatku   tohoto filmu umre a ma v nem   pohreb.Lee ke smule prijde o více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 8 / 10

John Wick 2 (2017)

John Wick 2
Akcnak John Wick 2 je vcelku   dobry,Reeves zde docela   exceluje.Zabijak Wick zde ma   paradni auto,ale to trochu   ponici...Dum mu nepratele taky více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 7 / 10

Povolení zabíjet (1989)

Povolení zabíjet
Bond je v tomto filmu svedkem   u jedne svatby a musi   neotrelym zpusobem na ni   prijit,pricemz musi na ni   priletet padakem...Je zde rada   více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.118/0.071