Duben
ohodnotit

Lenssen & spol. [TV seriál]

Lenßen und Partner

Další název:
Lenßen & Partner
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
22 minut

Komentáře k filmu Lenssen & spol.

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 20
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.8.2008
Netradiční krimi seriál...
...pojatý však naprosto   výborným způsobem.   Přiznávám rovnou, že jsem   neviděla úplně všechny   epizody, které u nás   běžely, ale snad mi to   odpustíte, že i přesto   dávám to nejvyšší   hodnocení. Nejde totiž o   hodnocení obsahu   jednotlivých epizod, ale o   zhodnocení seriálu jako   komplexu. A to je skutečně   vynikající. I když   příběhy jsou hrané,   přesto díky skutečným   postavám včetně samotného   advokáta Inga Lenssena   působí velmi realisticky.   Osobně jsem docela alergická   na ty krimi seriály, kdy mimo   hlavní osnovy zločinu se   řeší ještě soukromí   vyšetřovatelů, milostné   avantýry, hádky s potomky,   plkání s kamarády atd.   "Lenssenovky" jsou   udělané opravdu jako   dokumentární rekonstrukce   vyšetřování soukromých   detektivů s absencí   zabíhání do jakýchsi   nedůležitých vedlejších   dějů a řešení jejich   soukromých problémů. Máte   pocit, že sledujete   autentický dokument či   reportáž z vyšetřování.   Vše má spád, logický sled   a i přesto, že epizody   nejsou dlouhé, nechybí   napětí a momenty k   přemýšlení nad pachatelem   zločinu. Šéf Ingo i jeho   vyšetřovací týmy jsou   dynamičtí lidé, kteří si   svou věcností a   praktičností získají   rázem sympatie diváka.   České znění je pojato jako   překrývací dabing, jemuž   běžně moc nefandím, ale   protože seriál má působit   jako dokument, vnímáte   české dialogy spíše jako   tlumočení původních   hlasů, tudíž také jako   dokumentární formu. Proto mi   tento fakt zde vůbec nevadí,   naopak. Seriál Lenssen a   spol. je skutečně   netradiční krimi a mrzí mne   jedině to, že na televizní   obrazovce je s ním docela   "čachrováno" ve   vysílacích časech, lituji   tak epizod, které mi tím   unikly.
Petr1984
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.11.2008
Už to tady někdo napsal, je   to nejlepší kriminální   seriál, co jsme u nás mohli   vidět. Těch deset bodů mu   dám, i když asi pisatel   předchozího komentáře   radost mít nebude. Třeba to   není vyloženě perla   světové kinematografie, ale   snad se tu hodnotí podle   toho, jak se divákovi co   líbí. Mně se tento seriál   líbí moc. Fakt má formu   připomínající dokument a   nejsem líný si nařídit   budíka na půl páté ráno,   když ho reprízují. Chtělo   by to víc podobných   seriálů.
Manuela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2009
Pro Martinu 21 - ahoj, já   mám taky ráda tenhle   seriálek, je fakt skvělej a   vy co tady píšete že je   špatnej tak se na něj   nekoukejte. Já mám taky   ráda Chrise a Sandru, no ale   jinak je mi jedno, kdo zrovna   vyšetřuje. Nechápu, co se   někomu na tom nelíbí, je to   ze života. Tyhle blbý věci   se stávají a nemůžeme   koukat jenom na pohádky. Je   dobře že tohle dává jak   Nova tak i Nova Cinema a   doufám, že se nenechají   odradit těma, co se jim to   nelíbí a vysílání   nestopnou. Jo a Lenssenovi   náhodou ten knírek   sluší!!!!
Martina21
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Ahojky serial Lenssen a spol   je nejlepší kriminálka   jakou sem ještě   neviděla,moc se mi serial   líbí.Film je o jedné   detektivní kanceláře,jehož   hlavní představitel je   advokát Ingo Lenssen,další   představitelé jsou   detektivní   vyšetřovatele,Christian   Storm jeho partačka Sandra   Nitka, a druhý tým je Katja   Hansen a Tekin Kurtulus.V   tomto serialu jde o to že si   advokáta Inga Lenssena najme   nějaká klientka a chce pomoc   od advokátní   kanceláře.Uvedu příklad:K   Ingu Lenssenovi příjde   klientka která požaduje od   advokáta aby jí zjistili   jestli jí její manžel   podvádí,ingi si vyslechne   klientku a případné   skutečnosti a povolá na   případ jeden ze svých   týmů.Storm a Nitka,nebo   kurtuluse a hansen.jeden tým   detektivu budou sledovat a   prověřovat manžela   klietky,najdou případné   důkazy o nevěře a pak   stěmi to skutečnostmi budou   vyšetřovatelé informovat   inga a ten zase svojí   klientku pokud se prokáže   nevěra manžela stane se tak   případ vyšetřen a klietka   ve většině případech   požádá inga aby jí   zastupoval u rozvodového   řízení.Neboj te není tento   seriál jen o nevěrách   manželůči manželek ale   většinou se jedná o   vraždy,znásilnění,přepade   ní,krádeže,podvody a   spousta jiných   ůdálosti.Tento seriál je   můj nejoblíbenější nejen   proto,že je je to dobrej   seriál a le je dobrej i proto   že ti herci co tam hrají to   hrají velice dobře a navíc   některé ženy či dívky   semnou budou souhlasit když   řeknu že Christian Storm je   sexbomba že ano.Takže jistě   ste s této věty pochopili   že sem i na tento seriál   dívám i kvůli Christianu   Stormovi a také Sandra   Nitková,moc bych si přála   aby tento pár jednou byl   spolu v normál životě   protože by byli hezkým   párem.
leunka592
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.12.2009
pěkný serilál, který je   točený podle skutečných   událostí. Ale mohlo by to   být realističtejší (když   už si stím dali takovou   práci) aby na vyšetřovatele   byly záběry z méně kamer.
Komparsista11
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2009
Musím se smát nad dvěma   protipóly názorů k tomuto   seriálu. Jedni ho milují,   druzí nenávidí. Já ten   seriál mám rád. Možná je   to nízkorozpočtovej projekt,   ale rád na něj koukám.   Narozdíl od kiminálek s   Monkem s fóbií na mlíko a   mluvícím psem Tequillou je   tohle docela dobrý. U krimi   mě nezajímá, kolik   uštrikovala Jessica Fletcher   svetrů nebo čeho se Monk   zase bojí. Zajímají mě ty   případy. Akceptuju názory,   že se to někomu nelíbí. To   je otázka osobního vkusu.   Respektuju záporný názory.   Jenom bych měl malou   připomínku ke komentáři   Llewelyna. Hodnotit se můžou   i seriály, nejen filmy. Tady   v databázi je seriálů   docela dost. Spíš by možná   bylo dobrý, aby seriálová a   filmová tvorba měla každá   zvláštní žebříček   hodnocení. Pak by se   nemíchalo dohromady třeba   Beverly Hills s Forrestem   Gumpem. Tohle je ale spíš   návrh do diskuze než do   komentáře.
JanaOss
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.12.2008
tento seriál mi připadá   jako úsměvná parodie na   detektivku. Jsou díly, kde   pravdivě ukazuje, jak se   věci dějí v reále, ale   častěji je to tak trochu   přihlouplé a divné. Ti, co   hrají detektivy, vypadají   jako naprosto nepohyblivé   figurky, tak trochu i   neschopné. Je to spíš nuda.
veverka-zrzka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.10.2008
Lenssena a spol jsem kdysi   sledovala na TV Nova, když   zrovna nikde jinde nic   nedávali. Jako je fajn, že   se "pan advokát"   chtěl zviditelnit, ale tohle   naprostá ptákovina. 3 body   dávám jen proto, že se mi z   vyšetřovatelů líbil Tekin   Kurtulus. Jinak fakt bída!
BinLADIN
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.7.2009
Mně osobně to moc nechytlo    
podle mně moc   afektované scény a moc   vyumělkované
davidek
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Nejhorší seriál co kdy NOVA   koupila. Absolutní debilita   soukromých oček je až do   nebe volající. Na druhou   stranu, kdyby aspoň takhle   pracovala česká policie,   bylo by méně znechucených   občanů českého státu.
fred.appl
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Lenßen & popel
Seriál Lenßen & Partner   běží v TV době, kdy se   obvykle na televizi nedívám,   ale po víru diskusí na   tomhle serveru jsem tedy   projednou po poledni namísto   přípravy topiva a   vynášení popele zasedl   před obrazovku. - Moje chyba,   vynášení popele považuji   za výrazně zajímavější.
argenson
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.1.2009
Nikomu neberu osobní pohled a   hodnocení. Ale vy, kteří   jste TOMUHLE dali deset bodů,   shazujete svá ostatní   desítková hodnocení (dobře   se podívejte, co tam máte) a   naopak, povyšujete do   nadprůměru tuhle naprosto   neuvěřitelnou slátaninu s   příšerným dabingem a   křečovitě vyšponovaným   scénářem. Něco tak   otřesnýho jsem dlouho   neviděl.
Hugin
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.11.2008
Hodnotit filmové kvality   tohoto seriálu je zhola   nemožné, jelikož žádné   nemá a přirovnávat ho k   domácímu videu by mohla být   urážka pro mnohé   amatérské filmaře. Svým   zaměřením vhodné tak   akorát k uvádění v rámci   policejního magazínu, typu   Na stopě, nebo   Stodvanáctka.

Ps: Ty vysoké známky v   hodnocení mám chápat tak,   že tento seriál považují   dotyční členové za jeden z   vrcholů světové   kinematografie, čemuž by   mělo 10 bodů odpovídat?
M.A.G.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.4.2010
Něco podobného jsem ještě   neviděl.Ono je to tak trapně   natočené,že to snad ani   není možné.Nejprve jsem si   myslel,že si tvůrci dělají   srandu,ale pak jsem   pochopil,že ne.I když je to   podle mě jejich záměr to   tak natočit,tak mě se to   teda nelíbí.
Phreaker
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.4.2011
Viděl sem dohromady asi 3   díly a musím uznat, že   seriál je to vskutku   šílený. Zpracování   naprosto otřesné, herecké   výkony strašné, scénář   postrádá jakoukoli logiku,   dialogy stupidní. Člověk se   až nestačí divit, jaké   díla může někdo   financovat.
Llewelyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.1.2009
Od toho jsou filmy - aby se na   ně koukalo-následně   hodnotilo..je to stupidita   nultého řádu a navíc   úplná pitomost, nevím, kdo   by si najal takového   detektiva...opravdu,   připomíná to spíš   filmovou tvorbu   prváků...někde na mat-fyz.   To nemá s kinematografií co   dělat, měřit se s tímto   "velikánem"   detektivních seriálů může   tak akorát...Charlieho   andlílci nebo Policejní   akademie 6,7 nebo kolik jich   bylo...:-P
POMAJZ
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.3.2010
celé neskutečně trapně   nahrané,snad jen největší   najivka by si mohl myslet že   je to doopravdy.:D :D :D
Pauleto
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.2.2011
Krimiseriál, který se   snaží o to, aby vypadal jako   realita. Ale bohužel se mu to   málokdy daří. Případy   jsou často směšné stejně   jako celý tento seriál.   Horší seriál snad už   vzniknout nemůže...
cynik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.2.2009
Někdy mi tu chybí možnost záporného hodnocení :-)
Bohužel nula dát nejde! Budu   stručný. Vedle této rádoby   reality show vypadá Martin   Tomsa s Markem Vašutem jako   umělecké veledílo!!!
arciking
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.3.2009
Johohohoho!!!! Tak tohle je   síla. Toto jsem vždy   považoval za úplně   nejslabší vysílaný pořad   všedního odpoledne. A hola!   Koukám, že je zde i hodně   pozitivních ohlasů. To se   tedy nestačím divit....

Styl dabingu zde   výmluvně hovoří za vše:-D

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih12862minih12862Morálka paní Dulské (1958) 
Morálka paní Dulské n
minih42101minih42101Jindřich VIII (2003) [TV film] 
Henry VIII n
minih24802minih24802Vím, že jsi vrah (1971) 
Vím, že jsi vrah n
minih8471minih8471Honba za klenotem Nilu (1985) 
The Jewel of the Nile n
minih17544minih17544Ptáci v trní (1983) [TV minisérie] 
The thorn Birds n
minih23345minih23345Z českých mlýnů (1941) 
Z českých mlýnů n
minih4875minih4875Bylo nás pět (1994) [TV seriál] 
Bylo nás pět n
minih28535minih28535Duch český (2000) [TV seriál] 
n
minih25276minih25276Návrat idiota (1999) 
Návrat idiota n
minih7158minih7158Dvojčata (1988) 
Twins n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto moto test

18:35 - 18:50

9 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

49 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190568
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178287

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10