Lazos de amor (1995) [TV seriál]

Lazos de amor
40 %
 
 

Další název: Love Ties / Putá lásky

    Žánr: romantický / drama
    Země: Mexiko
    Délka: 45 min., 100 dílů
Příběh se točí kolem identitckých trojčat Maríe Guadalupy, Marie Pauly a Maríe Fernandy, které ač vypadají stejně, jsou naprosto odlišné osobnosti. Jejich rodiče zahynuli při autonehodě, když byly velmi malé.

María Guadalupe je po pádu z hory do řeky považována za mrtvou. Avšak trpí pouze amnézií a zapomene, že má rodinu a dvě sestry. Jako vlastní ji vychová Ana Salasová, která v té době prochází vlastní tragédií a snaží se vyrovnat se smrtí své matky. A to i poté, co se dozví její pravou identitu.

María Fernanda je sladká dívka, která doufá, že se její sestra najde, avšak v důsledku nehody zůstává slepá.

María Paula se od sester liší - je okouzlující, sobecká a svéhlavá. Vždy chce být středem pozornosti, zejména u babičky Mercedes a strýce Eduarda Rivase.

Nemoc přivádí Maríu Guadalupe a Anu do Mexico City, kde se María zamiluje do Nicoláse - řidiče taxíku s dobrým srdcem, který do Mexika přišel, aby žil s babičkou. Ana se však obává, že by Maríu mohl někdo poznat a tak ji omezuje. Nicolásova babička však Anino tajemství odhalí.

Pouta lásky nakonec sevedou tři sestry dohromady a vzájemně si ovlivní životy tak, že by to nikdy nečekaly.  Autor: efCZa

režie:
Miguel Córcega, Monica Miguel
 
 
hraje:
Lucero (María Fernanda Rivas Iturbeová), Luis José Santander (Nicolás Miranda), Marga López (Mercedes de Iturbeová), Luis Bayardo (Edmundo Sandoval), Demián Bichir (Valente Segura), Maty Huitrón (Ana Salasová), Felicia Mercado (Nancy Balboaová), Guillermo Murray (Alejandro Molina), Ana Luisa Peluffo (Aurora Camposová), Otto Sirgo (Eduardo Rivas), Juan Manuel Bernal (Gerardo Sandoval), Bárbara Córcega (Flor), Crystal (Soledad Jiménezová), Nerina Ferrer (Irene), Mariana Karr (Susana Ferreiraová), Veronica Merchant (Virginia Altamiranová), Alejandra Peniche (Julieta), Fabián Robles (Geno), Angélica Vale (Tere), Guillermo Zarur (Mariano Pérez), Orlando Miguel (Osvaldo Larrea), Erick Rubín (Carlos León), Mónica Sánchez (Diana), Marisol Santacruz (Patricia), Karla Talavera (Rosy), Paty Thomas (Cecilia), Monica Miguel (Chole), Gastón Tuset (Néstor), Guillermo Aguilar (Pablo Altamirano), Emma Teresa Armendáriz (Felisa), Enrique Becker (Dr. Sergio Campos), Rosenda Bernal (Sonia Altamiranová), Víctor Carpinteiro (Javier), Juan Carlos Colombo (Samuel Levy), Luis De Icaza (Gordo), Arturo Lorca (José de Jesús), Silvia Derbez (Milagros), Irene Arcila (Claudia), Rafael Bazán (Marito), Ernesto Bretón (Leoncio), Giovan D'Angelo (Armando), Lourdes Dechamps (Valenteho žena), Silvia Eugenia Derbez (Olga), José Antonio Estrada (Pedro), Ramiro Huerta (Jerónimo), Ana María Jacobo (Esperanza), Rodrigo Montalvo (Julián), Arturo Paulet (Prisciliano)
 
 
scénář:
Carmen Daniels, Jorge Lozano, Tere Medina
 
 
kamera:
Isabel Basurto, Alejandro Frutos
 
 
hudba:
Jorge Alberto Sánchez
 
 
kostýmy:
Tino Chezchitz
 
 
střih:
Juan Franco, Antonio Trejo
 
 
masky:
Mike Salas
 
 
umělecká spolupráce:
Juan Antonio Sagredo
 
 
výkonný producent:
Carla Estrada
 
 
producent:
Arturo Lorca, Guillermo Gutiérrez, Diana Aranda
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.