Duben
ohodnotit

Lajna [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2017
Délka:
22 minut, 24 dílů

Komentáře k filmu Lajna

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Edward52
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2022
supr
na rozdíl od jiného   komentáře se mi Lajna   líbila, sice v 1 řadě jsem   kvůli postavy Denisy chtěl   seriál opustit, ale   Vágnerová mě postupně   přesvědčovala svým   výkonem šlapky, že na to   má. Hrouzek ml dobrej,   překvapila mě účast   Stanislava Šárského,   kterého bych absolutně v   takovémto seriálu nečekal,   vadná byla postava manažerky   Karolíny, čímž jen   (zřejmě jen mě)   přesvědčila o tom, že   ženy jakkoliv mají   sportovní průpravu , se   nehodi ve sportu na vysoké   pošty, ale to je jen čistě   můj osobní názor . jinak   už jen čekám až budu mít   zase volnější večer a   sjedu 3 řadu na jeden   zářez, protože jsem   zjistil,že takhle je to   nejlepší, mám to v   podstatě jako delší   celovečerní film, což je v   tomto ale i jiných seriálech   to nejlepší, aby se   neztratila kontinuita vývoje   postavy, potažmo děje
Máša13
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.3.2019
No
první díl vypadal celkem   nadějně,ale pak už jen   průměr, s občasnými   hláškami.Langmajer celkem   dobrý,ale úplně mi k té   roli neseděl.
mikee007
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.7.2017
Opakovaný vtip...
...ale však to znáte...
Internetová televize   OBBOD vtrhla na český trh,   jako velká voda a hned   všechny odrovnala prvními   pěti díly seriálu   Vyšehrad, který se   brilantně trefoval do   nešvarů v českém fotbalu.   Týdny se v českých   hostincích, fotbalových   šatnách a pokojíčcích   pubertálních kopálistů   nemluvilo o ničem jiném.
A protože lidé z OBBODu   tak nějak tuší, že   sledovanost nepadá z nebe,   rozhodli se kout železo,   dokud je žhavé a posvítit   si tentokrát na český   hokej.
No jo, jenže to   staré známé, nevstoupíš   dvakrát do téže řeky, tu   platí na sto procent. Lajna   prostě nefunguje.
Už   jen to, že si tvůrci, jako   hlavní postavu vybrali   Vladimíra Růžičku   (nejmenuje se tak, ale   všichni tuší o koho se   jedná) je šlápnutím vedle.   Růža se sice v posledních   letech trochu zprofanoval, ale   pořád je to miláček   národa za tituly mistra   světa, ale hlavně za Nagano.   Dělat si prču z takové   persony není to samé, jako   vysmívat se tupohlavým   fotbalistům. A za druhé je   to humor, který se v Lajně   používá. Je totožný s   Vyšehradem, takže už po   pár minutách si připadáte,   jako když vám někdo začne   vyprávět vtip, který už   jste slyšeli mockrát.
Nic na průměrnosti   tohoto dílka nemění ani   velmi slušné obsazení, kdy   do hlavní role nabruslil   Jiří Langmajer a role jeho   syna se zhostil výborně   Zdeněk Piškula.
Má   li se se seriál Lajna,   dočkat svých věrných   diváků, bude se muset   zlepšit. Ne jako Vyšehrad,   který se s každým dalším   dílem horší.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Svatá kněžna Ludmila

11:10 - 12:05

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

39 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani