Duben
ohodnotit

Krok za krokem [TV seriál]

Step by Step

Další název:
Krok za krokom (SK)
Rok:
1991
Délka:
30 minut, 161 epizod

Komentáře k filmu Krok za krokem

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 54
MarZav
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.6.2023
Tento rodinný sitcom som si   veľmi obľúbil. Nechýbajú   tu vtipné hlášky, humor a   zábavné scény. Lem škoda,   že COUDY tam skončil. S ním   to malo poriadnu paru.
Máša13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.6.2023
Seriál mého dětství,   který jsem si teď   připomněl s dětmi a i v   pokročilém věku a po   takové době mě dokázal   pobavit.
Ramilie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2020
Příjemný oddechový   seriál. Nevyrůstala jsem na   něm, jako dítě mě to   popravdě moc nebavilo,   viděla jsem to až v   dospělém věku a líbilo se   mi to. Někdy tam sice na můj   vkus bylo až příliš   kýčovité to finální   morální ponaučení, ale   dalo se to překousnout.   Bavily mě strkanice mezi   sourozenci, hlavně Dana vs.   J.D. :-D Cody byl zezačátku   taky dobrej, ale v   pozdějších sériích už   mě neskutečně štval, byla   jsem ráda, když už tam pak   nebyl.
Jinak ale   každá postava měla něco do   sebe a byla svým způsobem   jedinečná a ve výsledku   jsem měla ráda všechny. :-)
RwlBem
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.6.2016
Patrně
patřím k lidem, které tento   žánr neoslovil. Strukturou   je tento seriál cosi jako   české Kameňáky, kdy se   hlavně ze všech sil dělá   legrace, aniž však někdo   chápe proč vlastně. Herci   sice hláškují jak o život,   ale po pár dílech už je ten   prvoplánový humor velmi   předvídatelný, díky   čemuž se veškeré kouzlo   legrace vytrácí do   nenávratna. Jak vidím, své   obecenstvo si seriál našel,   ale mě neoslovil - kromě   jiného mi neskutečně vadí,   když se někdo směje za mě.   Přijde mi trapné, když   tvůrce seriálu ukazuje lidem   před obrazovkou: "teď   jste se měli, vy hlupáci   nedovtipní, smát!"   Smích na povel je totiž   absolutně nejhorší druh   legrace, který existuje.
hejcina
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.4.2016
Supr rodinný seriál.   Dospělí se pobaví a děti   si vezmou i poučení...   Výborně ukázaná   soudržnost rodiny ... Jen   nechápu, proč je tenhle   seriál stavěný na   vedlejší kolej a vysílá se   v noci, kdy ho moc lidí   nevidí :-(
janka29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2015
môj oblubeny serial, kopu a   kopu smiechu... kazda cast   zaujimva , vzdy tam bolo dake   ponaucenie a Coudak,   hviezda!!!
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Dobrý seriál, který mě   jako malého vždy rozesmál,   s odstupem času mi však   většina děje přijde   taková "americká"   a ne již tolik zábavná.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.1.2013
Krok za krokem
Klasický rodinný televizní   sitcom, který si pamatuji   snad od doby, co jsem začal   sledovat televizi. Moje   nejoblíbenější postava   byla vždy samozřejmě Cody,   hloupý teenager který   nevnímá realitu kolem sebe a   který přijel na víkend na   návštěvu. Největší   nevýhoda Kroku za krokem je   jeho věčné moralizování,   kdy zde snad nemáme jediný   díl, kde by nás na konci   neponaučili jak máme jednat.   Patrick Duffy, vždy Bobby z   "Dallasu", teď už   jen Frank ze Step by Step, zde   hraje klasického mužského,   který myslí jen a jen na   sex, je žárlivý a   neuznává jinou než   řemeslnou práci. V jednom   díle se vydal dokonce   zmlátit chlapa, co lehce   flirtoval s Carol. Jejich   přecitlivělost (i ze strany   jeho manželky), vážně   nechápu. Z dětí pak nemám   moc rád Karen, i když je   opravdu kočka, a však časem   se jí v kráse stejně   začíná víc a víc   vyrovnávat Dana, v   dospělosti i Al. Originální   verzi neznám, pouze   dabingovou, kterou jsem asi   milionkrát slyšel na Primě   a na Jedničce, ale musím   konstatovat, že se celkem   povedla...
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2012
Parádní rodinnej   sitcom,který nestárne!   Krásná Suzanne   Somers,sympaťák Patrick   Duffy,kickoboxer Sasha   Mitchell a jejich nezbedné   ratolesti v každodenních   příbězích ze života. Mě   to bude vždycky   bavit,protože mě umí   vždycky rozesmát--->80%
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.3.2012
Opět jsem setkal s Bobbym -   Patrick Duffy, ale toto je   svižný sitcom, plný křiku   a smíchu. Všechno stojí a   padá na sourozeneckém   válčení, které léty   přestává a všichni jsou   jednotní, jedna rodina.   Ovšem jejich vzájemné   naschvály jsem prostě   legrace, super JT a sucharka   Dana! Budu se opakovat, ale   lepší sledovat americký   sitcom než telenovelu bůhví   odkud.
superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.3.2012
Skvělý sitcom. Nejlepší je   Cody. Seriál má skvělé   postavy, výborné herecké   obsazení a moc povedené   vtipy a hlášky, vždy se u   nich jistojistě pobavím. Až   na dost slabou šestou sérii   asi nemám nic, co bych   seriálu vytknul. Prostě je   to jeden z nejlepších   klasických sitcomů, který   byl kdy natočen. Prostě   taková příjemná rodinná   komedie, která zatraceně   vůbec nenudí. Víc netřeba   dodávat. Jasných 90%.
sincero
Hodnocení:
Přidáno: 15.2.2012
hudba
Chtěl bych se zeptat jak se   jmenuje ta písnička ze 6   série prvního dílo ( Nový   Přítel) jak tam ten jean luc   učí tancovat díkes :-)
pataamat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.9.2011
Jeden z najlepších   komediálnych rodinných   seriálov, počas   jednotlivých dielov sledujeme   komické situácie, ktoré sa   v tejto rodine udievajú.
pepo88
Hodnocení:
Přidáno: 15.8.2011
pepo
neviete ktosi kde by som kupil   vseky casti.....je fakt super   eserial.......................   ...............
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.8.2011
Prvni sitcom ktery jsem   pravidelne sledoval uz jako   maly a nemohl se dockat   dalsiho dilu. 9/10 davam jen   proto ze to srovnavam s   dalsimy sitcomy a u me vede na   cele,uplne mega care Dva a pul   chlapa
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.3.2011
Krok za krokem
Krok za krokem patří mezi ty   nejlepší americké seriály.   Nemám proti němu vůbec nic,   jen možná kdyby ho nedávali   tak často člověk by se na   něj rád podíval, ale když   to opakují v jednom roce asi   desetkrát, člověk   přestává mít chuť na to   koukat. Každopádně za to   seriál rozhodně nemůže.
Harihaka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.2.2011
tenhle seriál maji radi asi   vsichni, a ackoli se mi libi,   vzdycky mi vadily ty poucujici   konce, kdy vsechno muselo   dopadnout pocestne a   udobrujice se, bylo to prilis   nucene.
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2011
Rozhodně jeden z těch   lepších amerických   sitcomů, i když je děj   prakticky každého dílu po   pár minutách   předvídatelný. Z mého   dnešního pohledu je Cody   někdy až trapný, Carol   resp. Suzanne Sommers se furt   nakrucuje tak, aby byla vidět   na její věk dokonalá   postava... Škoda, že   později zmizel Brandon. Ač   za krásku je Karen, s   přibývajícím věkem ji   podle mě překonala Al.
Pauzik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Nejlepší
Tehle seriál je fakt dobrej   hlavně Koudy tomu dával   tkovej šmrnc,jen škoda že   nehrál ve všech dílech.
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2010
Step by Step
Najlepší TV seriál, čo   poznám.
Na tento   seriál sa pozerám stále.  
Najlepšie osoby sú   Cody, Frank ...
Steve997
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2010
No jednoznačně jeden z   nejlepších seriálů, na   který se dá koukat pořád   dokola. Pěkné je sledovat   jak se za to dlouhé období   natáčení herci změnili,   teda hlavně děti. Některé   hlášky mě doslova   odbourají a oceňuju i   výběr všech hlavních   herců, kterým role opravdu   sedly. Český dabing je   perfektní, pozdější série   už nemají takové kouzlo,   ale pořád mají vysokou   úroveň.
Alix
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.6.2010
Seriály normálně nesleduji,   tady dělám výjimku.   Vtipné, dobře nadabované,   skvělé herecké obsazení.   Souhlasím ale s tím, že   nejlepší to bylo, když   děti byly ještě malé.
jarda53
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2010
Nebudu opakovat to co řekli   moji předřečníci, ale   zastavím se u českého   dabingu. Fridrichová a   Zedníček jsou skvělý, asi   po patnáctiletým   opakováním někdy už se   nedá něčemu smát ale   dabingová dvojka drží   laťku dost vysoko..
Fantom005
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2010
Toto je podle mě jeden z   nejlepších seriálů.   Nejlepší scény jsou s   Koudym a Dejnou. Škoda že   pak vystřihli ze seriálu   Mamku a ségru Carol.
maxsteel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2009
Krok za krokem je nejlepší   amerrický sitcom co znám a   vždy se na něj rád znovu   podívám.Je úžasně vtipný   a ani po tolika letech   neztrácí své kouzlo a   jedinečnost.Postava Codyho   byla ze všech nejlepší ale   i po jeho odcchodu byl tento   sitcom skvělý.
gabikazavacka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2009
Je to jeden z mála   situáčnych komédií, ktoré   má neunavilo pozerať ani tri   krát. Páčilo sa mi tu   všetko, ale najlepšie to   bolo, ked deti boli ešte   menšie, a Deana, ked chodila   len na strednú školu a mala   dlhé vlasy.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.10.2009
Velmi povedení televizní   seriál který je naprosto  
skvěle   natočen.Tento seriál je   skvěle obsazen Patrick Duffy   je zde naprosto skvělí,je to   senzace jak se člověk   pobaví a srovná.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.10.2009
On a ona, jeho děti,její   děti,jejich děti = rodinka   jako vyšitá. A když se k   téhle tlupě přidá ještě   potrhlý bratránek Cody, tak   je na pořádný kopec srandy   i malérů spolehlivě   zaděláno...
Skóre   si tu u mne vylepšil hlavně   P. Duffy, jehož unylého   Bobíka z Dallasu jsem mu   dlouho nemohla zapomenout!
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.9.2009
Tento sitcom o Franku a Carol   a jejich milých dětech co se   mají hrozně mezi sebou rádi   je opravdu jeden z   nejlepších nedávno jsem   shlédl opět úplně první   díl jak se Frank a Carol   seznámili a začali   seznamovat mezi sebou jejich   děti prostě nej seriál.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Kazdy z nas to uz nekdy   sledoval a kdo rika ze ne,tak   pekne keca.Je to opravdu pekny   sitcomek o osudu dvou   rodinek.Vrele doporucuju.
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.5.2009
Podle mě jeden z nejlepších   sitcomů vůbec...Obrovská a   neuvěřitelně různorodá   rodinka - nadrženej JT,   vymaštěná barbie Karen,   drsňácká Al, mimozemšťan   Cody, feministka Dana,   puntičkářka Carol, šprt(a   pozdějc antireklama na   pubertu:)Mark, nejmladší   člen domácnosti   Brandon(nedostává moc   prostoru, pak úplně   zmizí...)a fakt úžasnej   Frank, jeho hlášky   jako:"Zrovna sem měl   rozečtenou zajímavou   knihu..."(komix   Garfielda:-)"Kde sou moje   kakaový esíčka?!",   "Tos mu mohla rovnou   oholit hlavu strojní   sekačkou...", kterej,   ač chlápek ve středních   letech, je občas víc   nadrženej než JT nebo   Mark:-)Líbil se mi i ten   potrhlej Francouz co se tam   časem objevil("až budu   mít miminko, chtěl bych ho s   tebou":-), jediná Lily   byla dost otravná...asi   hlavně kvůli tomu hroznýmu   dabingu...Super je též   špičkování mezi Danou a   JTem.Celej seriál od prvního   dílu až do konce je prostě   fakt nářez!
Agostino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Čo k tomu dodať: výborná   situačná komédia z   rodinného prostredia. Všetky   postavy, ktoré tam   účinkujú sa výborné   doplnajú. Ale najlepší z   nich je aj tak Cody Lambert,   pri ktorom sa každý divák   zasmeje.
ane15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2009
super rodiný seriál, na   který se nedá zapomenout:-)   je komický jak má být a   každého člena rodiny si   oblíbíte, každého tedy   kvůli něčemu jinému...   samozřejmě, že jeden díl   může být úplně super,   další trošku slabší, ale   proto se tomu říká   seriál:-)
arciking
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.8.2008
Když začali tohle vysílat   na ČT, tak mně mohlo bejt   tak 10 let a nikdy nezapomenu   na ty sobotní podvečery,   když jsme celá rodina   vejrali na tenhle možná   první sitcom co se u nás   vysílal. Dneska znám   všechny díly skoro   nazpaměť a ten humor mě   ještě stále neomrzel -   jinak je tomu ovšem s těma   morálníma poselstvíma co   zaznívaj na konci skoro   každýho dílu - jsou   příšerný a sebelepší   epizodu vždycky úplně   odrovnaj. Škoda....
xerno2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2008
Kouďák je bezesporu   nejlepší postava seriálu,   až na poslední řadu, tu   jsem moc rád neměl, ale   první byly nejlepší. A ten   kouďákův smích, to se   prostě nedá a člověk se   neudrží. Vždy řekne   nějakou kravinu a všichni to   žerou - není divu. Pak   Karen, Dejna a ostatní,   prostě dokonalost sama -   nejlepší rodinný sitkom,   který zatím podle mě   existuje !!!!
vratik7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Velmi skvělý americký   seriál. Divák se zde opravdu   zasměje obzváště pokud na   scénu přijde Cody Lambert.   To je největší borec   celého seriálu. Škoda je   později odejde. Pak už   seriál neni ono.
Lienocka22
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2008
Typický americký sitcom,   ktorý si dokázal získať   srdcia divákov po celom svete   :o) S Patrickom Duffym v   úlohe Franka Lamberta ako   hlavou rodiny sa možme   vybrať do zaujímavej rodinky   a užívať si ich strasti a   slasti... :o) a nakonci   samozrejme ako v správnej   americkej rodinke nás vždy   počká aj poučenie... :o)   you you to je hlína...
Medousek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.6.2008
Jeden z prvních a zároveň   nejlepších sitcomů   vůbec.Příhody hrdinů z   Krok za Krokem mě baví   dodnes...hlavně   Cody("Kouďák").:-)
Petra.Barbie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.5.2008
Byly doby, kdy bych dala i stovku:-))
Když tento seriál u nás   začali asi v roce 1993   dávat, byla jsem do něj   naprosto zamilovaná. Tedy,   pod vlivem Dallasu i do   Patricka Duffyho,   představitele Franka, ale pro   mě je pořád Bobbym Ewingem.   To ale nebylo všechno,   líbilo se mi, že jde o   srandovní siutační humor,   jednotlivé "bitky"   mezi oběma tábory dětí a   báječný Cody, s jeho   "strejdo Franku,   čéče...", prostě   špica:-)) Později už to   původní nadšení opadlo a   jak děti odrůstaly, už to   nebylo ono, jako ze začátku,   někteří dokonce z děje   odešli, nicméně i tak si   seriál do posledního dílu   držel úroveň dobré komiky.   Jen ten podbarvovaný smích   do scén by tam být nemusel,   trhá to uši, ale je to   pořád lepší, nežli   trapnost Ženatý se závazky,   Plný dům apod. Konkurovat   Step By Step může snad   jedině Alf svým dobrým a   vtipným humorem. Dobře se   zde "vyřádili"   naši dabéři. Málo   dabující Pavel Zedníček   zde perlil jako Frank a   úžasně roztomilá a   paličatá byla Carol   namluvená Helenou   Friedrichovou, skvělou   dabérkou, o níž už   bohužel lze mluvit jen v   čase minulém...Z dětských   rolí vyniká   "držkatá" Dana,   jíž propůjčila hlas Jana   Páleníčková, v dětství   herečka, později hlavně   dabérka. V telenovele Juanin   zázrak dabuje titulní roli.   Na Krok za krokem ráda   vzpomínám a i když už mě   pustily doby, kdy jsem si   nahrávala na videokazety   všechny díly a do omrzení   to pouštěla, je to pořád   pěkný komediální rodinný   seriál, že je jo,   čéče?:-)))
Leeslie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.5.2008
Další zábavný seriál,tedy   až na poslední dvě   série,kde už je vidět,že   seriálu dochází dech,ale   vždycky mě pobaví-hlavně   ta blbá bruneta,tak chlapská   dcerunka a přechytralá   štěkna.....jedním   slovem-zábava
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2008
Sitcom na nakterý se dá   dívat pořád dokola, a to je   zajimavé, protože takových   seriálů moc není. Ano, jak   to tak bývá, čím více   sérií natáčeli, tím více   šla úroven dolů, i proto   tomu nedám nejvyšší   hodnocení, Asi ty první 4   řady jsou nej, potom jak   odejde Coudy, jde úroven   trochu dolů. Myslím že 80%   je to pravé ořechové.
simca.talpi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Vtipný seriál plný   blaznvých situací, které   nakonec vždycky nějak   zvládnou. Věčně se   pošťuchující Štěkna a   J.T. jsou spolu s Couďákem   to nejlepší z celého   díla.
Absence COudyho   v dalších řadách je   výrazně znát, jsou horší.   Bohužel.
Rene1
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.2.2008
To je vysoce úspěšný   komediální seriál, je   úspěšný díky   populárnímu "Bobbymu   Ewingovi" v hlavní roli   a díky namixovaným   smíchům, které   nenáročnému divákovi   dávají najevo, kdy se má   smát
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.1.2008
Po dlouhé době jsem se na   tento seriál podíval znova,   naštěstí nic neztratil z   toho kouzla, když se vysílal   na ČT a my (do té doby   zvyklí pouze na komunistické   sriály) jsem to sledovali a   byli jsme na vrcholu blaha.   Doba se změnila, vrchol blaha   je pryč, ale pořád to je   dost sranda. Jediné, co kazí   dojem jsou morální poučky,   které nebyly platné ani v   době natáčení   seriálu(např. sex až po   svatbě :).
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Asi nejlepší americkej   sitcom nepočítám-li   přátele. Pouze můj názor,   ale fakt dost dobrý. Druhý   nej seriál/americký) co   znám.
herzyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2008
Dal bych 10 ,ale po odchodu   koudyho tam skouseli nove   postavy jako blesk   ,francouz...atim to skoncilo!
Lasy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2007
Nej?
Podle mého nejlepší seriál   po boku s MASHem...určitě   kvalitativně nejlepší:)   Takze není co řešit;)..
Kozelíno
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.8.2007
Krok za krokem
Řekl bych, jeden z   nejlepších hraných   seriálů, který nepostrádá   ani špetku humoru.   Především Kouďák dává   seriálu grády...
lilča
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2007
Krok za krokem
na tomto filmu se mi líbí   že je v něm pořád   legrace.a všem kteří mají   rádi komedie bych ho vřele   doporučila!v kině jsem na   krok za krokem nebyla ale   kdybych mohla určitě bych   šla, protože jestli to   uvidíte doma nebo v kině zas   takový rozdíl není, ale je   to určitě o hodně větší   zážitek než doma.děkuji
Pepe6954
Hodnocení:
Přidáno: 26.6.2007
Kouďák
Táto postava vyvoláva aj v   našich deťoch 7, 10 a 18   stelesnenie láskavosti,   rozumnosti, poctivosti a   pritom nepôsobí vôbec nie   in, alebo cool, ako sa teraz   hovorí. A tento seriál   nenazývame tak ako sa volá,   ale mu dávame naše meno,   jednoducho Koudy. Otec Peter   54
Strength
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.6.2007
Step by Step
Tak tehle seriál jsem   milovala, když jsem byla o   něco mladší. Bavilo mě se   na to dívat. Celá rodina   jsme se dokonale pobavili, ale   zase na druhou stranu musím   uznat, že když teď stihnu   nějaký ten díl, už to   není ono. Rozhodně skvělá   rodinná komedie na   jednorázové pobavení, ale   podle mne to není na nějaké   opakované koukání,   bohužel.
psichi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2007
Konečně jsem tenhle seriál   sehnal celej a během   několika týdnů zkouknul a   několikrát se i dobře   zasmál je to dobrej seriál   pro celou rodinu, ale nic   průlomového. Ale jako   oddechovka super.
flufit
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2007
asi nej rodinný sitcom ...   sranda většinou od začátku   do konce ... škoda že pak   vystřídal Codyho ten   francouz :(
hejtman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.1.2007
Bezva bláznivý rodinný   sitcom, na který se rád   znovu podívám.Jednoduchý   scénář jednotlivých   dílů, nenáročná zábava,   unikatní stírací hlášky,   herecké obsazení a podané   výkony nemají chybu (Cody je   borec,s tím francouzem již   to není ono ),dabing je též   na vysoké úrovni a je jen   škoda pár stupidních   nápadů a trapasů,které   pokazí pár dílů,ale   celkově nemám nic proti.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih79943minih79943Méďa (2012) 
Ted n
minih173197minih173197sKORO NA mizině (2020) [TV seriál] 
sKORO NA mizině n
minih81103minih81103Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 
A Good Day to Die Hard n
minih162768minih162768Papírový dům (2017) [TV seriál] 
La casa de papel n
minih128768minih128768Zlatá mládež (2014/1) 
n
minih39486minih39486Karlík a továrna na čokoládu (2005) 
Charlie and the Chocolate Factory n
minih107055minih107055Čtvrtá hvězda (2014) [TV seriál] 
Čtvrtá hvězda n
minih151485minih151485Alita: Bojový Anděl (2019) 
Alita: Battle Angel n
minih122520minih122520Hodinový manžel (2014) 
Hodinový manžel n
minih150284minih150284Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze (2017) 
Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

3 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Útulek pro záchranu šimpanzů J...

18:20 - 19:10

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

8 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178282

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10