Duben
ohodnotit

Kriminálka Miami [TV seriál]

CSI: Miami

Další název:
C.S.I.: Kriminálka Miami (SK)
Rok:
2002
Délka:
60 minut, 232 dílů (2002-2012)
„Tým kriminalistů z Miami pod vedením Davida Carusa dokáže vyřešit i takové případy vražd, které by jiné laboratoře pro náročnost vzdaly. Otisky prstů, biologický materiál a porovnávání DNA v nejlépe vybavených laboratořích prozradí dostatek informací o pachatelích.“

Komentáře k filmu Kriminálka Miami

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.8.2018
Taká Americká rozprávočka   o tom ako sa nedá tomu   uveriť, že za pár   okamžikov vyriešia prípad z   minima záchytných dôkazov a   to som moc nemusel starého   dobrého Colomba. Seriál čo   nič nové neponúkne a len   zbytočne vizuálne vykráda   pestrofarebnosť poňatú Tony   Scottom, nehovoriac o   podradných počítačových   trikoch, ktoré vyznejú skôr   smiešne než nápadito, o   postavách a ich šikovnosti   či obratnosti škoda   hovoriť, všetky CSI podľa   jednej zaužívanej šablóny   a hlavne že je producent   Jerry Bruckheimer aspoň to   televízie ľahšie nakupujú.   Možno zaujímavé to príde   akurát tým čo nezachytili   seriály 80. a 90.rokov ináč   to nič nové neprináša.
100000052556420
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.11.2017
Krimi-seriál
Celkem dobrý seriál,který   má však mnoho   epizod.Hodnotím 6/10.Tento   seriál je plný akce a   exotiky.David Caruso je v   čele týmu velmi dobrý...
Xpojntman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2016
No jo to nejsou případy   bolševika Zemana ani   obtloustlého rady Vacatka.   Tohle je Miami skoro jako   Miami Vice.
movie-freak
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.8.2013
Ráno se najde mrtvola, nebo i   více. A večer už mají   pachatele. Za jediný den (   ano, občas je vidět, že   některé případy řeší i   více jak jeden den )   zvládnou udělat všechny   analýzy a rozbory vzorků,   testy DNA, výslechy,   povolení k prohlídkám atd.   Navíc všichni detektivové   jsou oblečeni v drahých   hadrech, dámy na podpatcích,   jezdí v hamrech a co je   největší hloupost - soudní   patoložka přijde na místo   činu ve šteklích,   nalakované nehty, drahé   hadry a krásně upravené   vlasy se kterými rozhodně   nehrozí, že by kontaminovala   místo činu. Aby to   nepřipadalo divákovi stále   stejné, tak se samozřejmě   musí řešit i osobní   životy kriminalistů. Ano,   občas se vrací k starším   případům, navštvují   kolegy v NY a LV kvůli   provázanosti některých   kauz. Ale jinak je to pořád   to samé. Jen se mění   vynalézavost pachatelů a   vyšetřovatelů. Pro mě   osobně po dvou sériích   noční můra v televizi.   Pohádka pro dospělé. Nechci   se opakovat u CSI: New York a   CSI: LV. Tam bych dal stejný   komentář.
Duri86
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.2.2013
Možná kdyby udělali jeden   takový seriál, ale proč je   CSI Miami, CSI New York, CSI   Las Vegas ... ??? A bůhví   jaké ještě CSI. Navíc tady   mě hrozně pije krev ten   Horatio, jak si hraje na   strašně klidného   vyrovnaného člověka. v   každém díle si sundá 50x   sluneční brýle a tak   poooooooooomalu se koukne   člověku do očí , no hrůza
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.12.2012
Viděla jsem několik epizod a   v souvislosti s Davidem   Carusem mně to nedá, musím   srovnávat se starším   seriálem "Policie-New   York", který jsem   sledovala poměrně často a   kde mě právě Caruso zaujal.   Rozdílné je hlavně   zaměření "Miami"   na vraždy, v "New   Yorku" se v omšelé   ošoupané kanceláři   řešily obyčejné menší i   větší poklesky velkoměsta,   nebyly tam laboratorní   přístroje hodné třetího   tisíciletí, ale bylo tam   něco jiného - téměř   hmatatelná atmosféra   pracovního shonu všedního   dne, hrdinové měli svůj   osobní, intimní život a   intenzivní vztahy mezi sebou.   V nových, odlidštěných   kriminálkách, které se   navzájem podobají jako vejce   vejci, se díky sterilně   technickému prostředí dá   dívat jen na perfektně   zvládnuté počítačové   triky. Téměř vždy   pracovně vystupující   vyšetřovatelé, z nichž   někteří mají své kouzlo   (D.Caruso např.), nejsou   schopni navázat opravdový   kontakt s divákem, což je   asi nový trend čerpající   zkušenosti z našeho   současného způsobu života,   bohužel. Jo, a u Carusa by   měli začít používat   nějakou kvalitnější   řasenku, ten shit, co ho s   ním (bůhví proč) líčí,   mu dělá cucky na řasách   :-))
Neo1tex
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.8.2012
Americka blbost
Neskutecne iritujici americka   kravina, aneb jak to v praxi   rozhodne nevypada. Pic...na   neskutecna, ktera se jeste k   tomu opakuje porad dokola.   Hlavne, ze jsou po americku   vsichni krasni a hrozne   chytri.
payo1555
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.7.2012
Bohužel, tři kriminálky,   ale tato mě nějak nebaví.   Občas je to nuda sledovat   Davida Carusa jako Horatia,   jak si se vším ví rady a   jak s chladnou tváří   řeší zločiny. Pak tady má   velkou roli vyšetřovací   technika, to jsou samé   záběry do laboratoře, na   počítače, tak to vlastně   vypadá, že vyšetřují   stroje. Nenašel jsem žádnou   sympatickou duši.
ancaz
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.4.2011
Ze všech tří kriminálek ho   považuji za prostřední.   Celkem nápadité, celkem   sympaťáci herci a celkem   fajn šéf. Co dodat? Nasaď   brýle Horacio a jdeme na   vrahy!
matej69
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2010
Z těch tří a snad ze všech   kriminálek se mi tahle   líbila nejvíc. Las Vegas je   takový pořád stejný a v   New Yorku sou až moc chytrý.   Tohle má aspon nějakej   příběh: Horatio dá slib a   nezastaví se, dokud ho   nesplní a vy si pořád   řikáte, jestli si Eric a   Caleigh řeknou, že se   milujou.
Ode mě maj   100%
Charlii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Ze všech CSI je moje   nejoblíbenější právě   Miami. Všichni herci jsou mi   sympatičtí a nejvíce mě   asi zaujal Horatio.
riso.svec
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.8.2010
napinak to suhlasim. bolka   veci neexistuje ako databazy a   take chemicke postupi ake su v   niektorych dieloch su na   siech. napr. vyroba diamantov   v laboratoriu z grafitu to   nejde na vyrobu diamantu   potrebujete silu zodpovedajucu   sile erupcie sopky jedine co   je pravda je to ze diamanty su   z grafitu to je jednoduch na   smiech co to tam za bludy   trepu
Simmee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Seriál stojí za to, patří   k mým nejoblíbenějším.
Nejvíce mě asi zaujala   hlavní postava - Horatio   Caine.
dadablinova
Hodnocení:
Přidáno: 21.3.2010
kriminálku Miami sleduji už   hodně dlouho pořád mě   báví z postav se mi tam   líbí horatio caine (david   caruso) a eric delko (adam   rodriguez) dávám bodů 10/10
delfínek8
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.3.2010
delfínek8
je to moc hezkej filmmoc se mi   lbí jak vyřešujou záhady   jak všechno ví a na všechno   přídou moc moc se mi to   líbí
usov
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.10.2009
usov
můj názor je že ze všech   kriminálek jako je   kriminálka New York,Las Vegas   a atd. je kriminálka miami   nejpovedenější   vyšetřovací tým je dobře   složený a je dobře že   celý obsah seriálu není   jen:vražda,vyšetřování,za   tknutí pachatele.
je   dobře že je tam zamotaný i   osobní život   vyšetřovatelů
hodně   se mi tam líbí Horacio   Caine(David Caruso) zbožnuju   vždy ten záběr na jeho   brýle, a Eric Delko (Adam   Rodriguez)
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Skvělí Americký seriál z   prostředí vyšetřovacího   oddělení
a práce   laboratoře je skvělá.Tento   seriál je parádní.
Ocean
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2009
Výborný kriminálny seriál   s najmodernejšími   vyšetrovacími metódami, ako   dolapiť páchateľov. Celý   Miamský vyšetrovací   kolektív na čele s Horaciom   Cainom tu pracuje ako jeden   článok.
nikušenka
Hodnocení:
Přidáno: 23.8.2009
nikušenka
ja hrozne miluju kriminalku   predtim jsem ji moc   nesledovala,ale potom sem se   na ni začala divat a začalo   me to bavit.a je moje   nejoblibenejši   kriminalka,moje oblibena   postava je horatio caine   (david caruso) je sympaticky a   erik ,caleigh i rayen sou   dobři moje bodovani je 10/10
martina24
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Ze všech tří kriminálek je   moje   nejoblíbenější,protože   má nejvíce napětí.Z postav   mám nejradši Horacia a   Calleigh. Horacio je muž,   který umí porozumět   ostatní a Calleigh zase   balistice.Ostatní jsou však   také fajn.
Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2009
Hodnotit mnohodílný seriál   je velmi obtížné, neboť   kvalita jednotlivých dílu je   velmi nevyrovnaná, přesto si   myslím, že ze všech CSI je   nejlepší, právě díky   zajímavému prostředí,   které zavání exotikou.
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Luke
Výborná kriminálka !!!! Ze   všech tří co běží na   nově se mi nejvíc líbí   právě Maiami,skvělej je   Horacio. Nevím proč,ale Las   vegas a New York mě nějak   nezaujaly...samozřejmně jsou   také dobré,ale já fandím   Miami!!! :)
ondrech
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.2.2009
Pro mne nejlepší   kriminálka. Sice né tak   komplexní a ucelená jako Las   Vegas, ale krásně   kýčovitě efektní. Caruso   je fakt machr, myslím, že   všechny vtipy o Chucku   Norrisovi by se daly přepsat   na něj. Horácio nemyslí,   Horácio ví. Banda   jasnovidců běhá po městě,   z jediné šmouhy na dveřích   poznají, že mají jet přes   celé město, protože tam   bydlí jedinej člověk, co   dělá takovéto šmouhy. V   každém dílu minimálně   jeden letecký záběr   přibližující se k   mrakodrapů po moři.   Nejlepší je český pokus o   napodobení   efektů(rozmazané,   roztřepané, nehotové,   amatérské)(myšleno v   Kriminálce Anděl) a abych   nezapomněl - ze všech žen v   tomto seriálu vyzařuje   zvláštní erotická   energie(i z patoložky) a tak   blondýna je vážně pěkná.
Luluvampík
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
nej...
CSI Miami je můj   nejoblíbenější   seriál.Myslím,že se   vyrovná CSI Las Vegas.Tento   seriál mám ráda,protože v   něm hraje má   nejoblíbenější herečka   Emily Procter.
romarikan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2009
moj oblubeny serial o miamskej   partii detektivov, ktorej veli   Horatio,dalej eric delco   odbornik na odtlacky   prstov,calleigh specialistka   na balistiku,a dr.alex ktora   je strcena hlavne v pitevni
MucBar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2009
Inteligentní zábava
Kriminálka Miami patří   rozhodně k   "chytřejším"   kriminálkám. Bláznivě se   tam nehoní za pachatelem v   obroské rychlosti, ale k   pachateli vede věda a   chladné uvažování. Když   jsem tento seriál viděla   prvně, nadchl mě podobně   jako Sběratelé kostí na   Primě, akorát ho dávají   podstatně dříve.
Detektiv Horatio Caine v   podání Davida Carusa se Vám   za krátkou dobu vryje do   paměti a tuto postavu si   snadno oblíbíte, stejně   jako dvojci vědecky   zaměřených vyšetřovatelů   Calleigh Doquesne (Emily   Procter) a Rayena   Wolfa(Johnathan Tago). Pro mě   je tato krimi nejen relax,ale   i inteligentní televizní   zábava.
Manuela
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2009
Kriminálka N. Y. je určo   lepší než Miami, ale i na   tohle se ráda koukám,   protože je to takovej dobrej   relax v době po příjezdu ze   školy. Akorát se mi zdá,   že je to docela někdy moc   zbytečně rozvleklý. Kdyby   ty díly byly kratší, nebylo   by to na škodu. Jestli   používaj kriminalisti nový   nebo starý metody nemůžu   posoudit. V tom se fakt   nevyznám:-) Já to posuzuju   po stránce záživnosti a po   týhle stránce mě to celkem   baví.
L4cost3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2009
Z počátku mě to příliš   nenadchlo.Pak jsem se podíval   na pár dílů a z ničeho nic   mě to bavilo.Sice to jejich   pátrání a ty přístroje   jsou všelijaké, ale to k   tomu patří.Opět jako   ostatní chci zdůraznit   postavu Horatia.Jeden z mála   seriálů na které se dá   dívat.A proto dávám 8 z 10.
Rocky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2009
Ze všech kriminálek je,   myslím si nejlepší tahle.   Hodně mně v tom utvrzuje   postava Horatia Cainea, v   podání Davida Carusa. Někde   jsem četl, že při   natáčení je prý nervní a   sprostý vztekloun. Nevím co   je na tom pravdy, ale je to   sympaťák. Jeho role si mi   líbí a sedne mu. Kriminálku   pravidelně nesleduju, ale na   tuhle se občas kouknu.   Zápletky jsou taky docela   originální.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.12.2008
Bezesporu se jedná o jednu   velmi povedených kriminálek,   kde používají nové   technologie k dopadení vrahů   a všelijakých zločinců.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.9.2008
Ani nevím, jestli to lze   nazvat detektivkou - na   všechno se přichází jenom   pomocí ,,moderních   vědeckých metod", bez   nichž by detektivové snad   nikdy nic nevyřešili;   jedinou přemýšlející je   vždy hlavní postava a   hlavně - v případech skoro   nikdy nedojde ke zvratu: když   si člověk říká ,,ten to   nebyl, to by bylo moc   průhledný", u těchto   Kriminálek se vždycky   mýlí. Navíc všechny   hlavní postavy jsou klasicky   americky ,,správné" -   zásadně se chovají podle   hesla ,,zákon   především". Pravda,   někdo tvrdí, že jsou tyto   seriály reálnější, ale   stejně jako nikdo nebude   sledovat seriál o vědcích   hledajících podstatu   nějakého nesmyslu, nemám   aspoň já zájem koukat se na   nezajímavé kriminální   případy.
Nejhorší   je, jak se postavy mnohdy   snaží mluvit sofistikovaně,   ale průměrně znalý   člověk se může při   sledování těchto   Kriminálek bavit   odhalováním faktografických   chyb, které naleznete asi v   každém díle a skutečně k   tomu nemusíte být mistr   vědomostí.

Takto jsem před časem   komentoval všechny tři   americké Kriminálky,   nicméně nyní musím   podotknout, že Kriminálka   Miami se v něčem výrazně   liší a tvůrcům se časem   podařilo vytvořit poměrně   poutavý seriál.
Již   se nesnaží, aby postavy byly   tak uměřené, vždy   správné, ale naopak   vykreslují detektivy jako   skutečné lidi v čele se   skvělým Horatiem Cainem.   Právě na této postavě a   jejím skvělém ztvárnění   Davidem Carusem stojí celý   seriál, který, protože   Kriminálky sledovávám   večer a v podvečer tak   jedním okem při práci, jsem   si nakonec celkem oblíbil.
Když na začátku   prvního dílu jedné tehdy   nové série zabili Horatia,   což neváhali ukázat předem   v upoutávkách, říkal jsem   si, že už ten seriál tím   nejspíš definitivně   pohřbili a že v případě,   že s nimi Caruso nechtěl   dále spolupracovat, měli   seriál zabalit úplně. Kdo   však tento díl viděl, ví,   že všechno bylo úplně   jinak a třeba zrovna tato   epizoda dokazuje, že   Kriminálka Miami se už   zdaleka nebere tak vážně,   jako původně všechny   Kriminálky. To je potřeba   například proto, že   odlehčenému seriálu   kupříkladu odpustíme mnohem   více faktografických či   logických nedostatků než   seriálu, jenž se bere   smrtelně vážně.
ICEMAN1979
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.7.2008
Od prvního dílu mě to moc   nenadchlo.ASi proto že první   byl u mě tým z Las Vegas a   měl jsem tendenci to   srovnávat.Podle mě to nejde   srovnat tým z las vegas má   podle mě asi větší   charisma alespoň na mě to   tak pusobilo.JInak v zásadě   není špatné ale myslím že   už je těch kriminalních   služeb na nás moc ale ať si   každý vybere co chytne za   srdce jeho v žádném   případě to nezatracuju ani   nechválím jak jsem psal   Vegas bylo pro mě první a   asi ho těžko jiná   krimanilka překoná
Prasoid
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Tato je pro mne z těch všech   tří krimináleh   nejatraktivnější, protože   v hlavní postavě je   soustředěno vše, co by měl   mít policista, který má v   sobě něco z dnešní doby,   něco ze staré školy: čest,   heroismus, nekompromisnost,   charisma, tvrdost.
efCZa
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.4.2008
jako každý jsem nejprve   srovnávala se zažitou CSI:   L. V., ale to se nedá...
takže tedy....na Horacia   je nutné si zvyknout, je dost   svůj, a zvláštní...celé   prostředí Miami svádí k   úplně jiné stylizaci -   barevnější, živější a   to se také děje. Je pravda,   že jsem už nesedávala se   zatajeným dechem, ale přesto   mi to přijde jako manuálně   výborně odvedené   řemeslo(ve všech   směrech)...jen mě to prostě   až tolik nechytlo, možná   proto, že já jsem spíš na   ten sucharský styl, žádné   velké emoce, spíš jen   náznaky a hlášky.
Daniela91
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2008
Kriminálka Miami
Musím přiznat, že   zezačátku jsem si také   říkala, že Miami je   špatná napodobenina Las   Vegas, ale po čase jsem   změnila názor. David Caruso   brilantně zahrál roli   poručíka Horatia
Caineho a ostatní herci   taky nejsou tak špatní.   Seriál STOJÍ za shlédnutí.   A proto dávám 10.
Strength
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Kriminálka Miami rozhodně   není špatný krimi seriál,   ale kdo nejprve viděl Gila   Grisoma a jeho tým v   Kriminlce Las Vegas, dá mi   jistě za pravdu, že tým z   Miami se jim nvyrovná. Tato   kriminálka je rozhodně   chudší za týmovou práci a   přátelství, dokonce i   řešené případy jsou si   podobné, na ukrácení   dlouých večerů je to ale i   tak velmi dobrá podívaná.
Mlapiska
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.9.2007
Viděla jsem asi tři díly a   ani jeden mě nebavil. Je to   seriál, který upřímně   vůbec nijak nevybočuje z   těch nekonečných řad   kriminálních seriálů.   Proto tento žánr nemám moc   ráda. Poslední dobou se   totiž přímo roztrhl pytel s   krimi seriály, které mi   však připadají všechny na   stejný kopyto. Pokud bych si   z těch současně   prezentovaných měla vybrat   jeden jediný, tak by to byly   asi Vraždy v Midsomeru – ty   ve své kategorii považuju za   nadprůměrné. Ale tohle tedy   určitě ne.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2007
Jako všechny kriminálky, i   tahle se mi líbí. Má to   švih a děj, při kterém se   nemůžete nudit. Moc je mi   sympatická herečka Emily   Procter alias Kelly Ducaine.
Madam_Horatio
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2006
komentář
Tenhle seriál je skvělej.   Myslím si to, protože tam   jsou nejen skvělí herci, ale   i dobrý děj, zápletka. Ale   mrzí mě, že to strašně   rychle končí. Chtělo by to   nějký pořádný film s   originálním obsazením:)   Každý má něco do sebe. Ale   nejlepší je si myslim David   Caruso. Svou roli hraje   bravurně.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih55751minih55751X-Men: První třída (2011) 
X-Men: First Class n
minih45168minih45168Lovec snů (1998) [Video] 
Dream Catcher n
minih162916minih162916Godzilla vs. Kong (2021) 
Godzilla vs. Kong n
minih33401minih33401Pavučina snů (2002) 
Dreamcatcher n
minih134443minih134443Sicario: Nájemný vrah (2015) 
Sicario n
minih130299minih130299Sejmi prezidenta (2014) 
Big Game n
minih132103minih132103Buchty a klobásy (2016) 
Sausage Party n
minih48583minih48583Hotel pro psy (2008) 
Hotel for Dogs n
minih125201minih125201Batman: Útok na Arkham (2014) [Video] 
Batman: Assault on Arkham n
minih131578minih131578Liga spravedlivých: Válka (2014) [Video] 
Justice League: War n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kriminálka New York (2004) [TV seriál]

 Kriminálka New York (2004) [TV seriál]
Kriminálka  New  York n
CSI: New York
Žánr: krimi / thriller / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Norberto Barba, Deran Sarafian, Jonathan Glassner

(spin-off)

Kriminálka Las Vegas (2000) [TV seriál]

 Kriminálka Las Vegas (2000) [TV seriál]
Kriminálka Las Vegas n
CSI: Crime Scene Investigation
Žánr: krimi / thriller / mysteriózní / drama
Země: Kanada / Spojené státy americké
Režie: David Grossman, Danny Cannon, Charles Correll

(spin-off)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190552
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376579
Obsahů a biografií: 178279

Poslední komentáře

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10