Odjezd z Las Vegas (2007) [TV epizoda]

Odjezd z Las Vegas (Leaving Las Vegas)
100 %
 
 

Leaving Las Vegas

    Žánr: krimi / thriller / mysteriózní
    Země: Kanada / Spojené státy americké
    Délka: 60 min.
Paní Addie Finchová se věnuje vaření, při tom očkem sleduje televizi. Vrznou dveře, žena si myslí, že je to syn Jay, takže se ani neohlédne, je to ale vrah, který ji dlouhým nožem mnohačetně ubodá a nakonec střelí do hlavy.

Catherine Willowsová podle DNA zjistí, že nožem se zranil a zanechal krev syn Jay Finch, je proto obžalován z vraždy matky. Na noži byly nalezeny další dvě stopy krve, ale zatím jsou neznámé. I když syn matku našel v den vraždy, policii zavolal až po 5 dnech a tomu přitížilo. A protože Jay Gregory Finch má skvělého advokáta Adama Novaka, soud rozhodne, že muž je nevinný. Catherine s tímto výsledkem nemůže souhlasit, a i když za tento poslední případ již Finch nemůže být trestán, pustí se do hledání mimo Las Vegas, v okruhu 600 km.

Rozhodne se odcestovat do Larkstonu s Nickem, kde je případ nevyšetřeného zmizení Lore Montoyové a její dcery Robin. Grissom je proti, zítra cestuje na 4 týdny na přednášky a Catherine jej bude zastupovat, ale to až zítra večer. Na místě činu Nick objeví pod stolem bufetu kulku. Šerifka upozorní kriminalisty, že v blízkém okolí je další podobný případ, je tu vražda Mary a její dcery Heather Curtisové. K dvojnásobné vraždě se přiznal instalatér Robert Guffey a dostal doživotní trest. Šerifka má podezření, zda Addie Finchovou nezabil také. Vraždění se vyhnul 10letý Danny, který se schoval do kuchyňské linky. Vrah nevynechal v boudě ani králíky. Catherine navštíví Roberta Guffeye ve vězení a ten se jí přizná, že je nevinný a k přiznání byl donucen policií před tři roky...  Autor: jarda53

režie:
Richard J. Lewis
 
 
hraje:
William Petersen (Gil Grissom), Marg Helgenberger (Catherine Willows), Gary Dourdan (Warrick Brown), George Eads (Nick Stokes), Jorja Fox (Sara Sidle), Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (Al Robbins), Lucinda Jenney (Beth McGuire), Jed Rees (Jay Finch), Michael Sean Tighe (Robert Guffey), Kevin Rankin (Shawn Curtis), Anne-Marie Johnson (Jasmine Davis), Skyler Gisondo (Danny Curtis), Alan Rosenberg (Adam Novak), Pat Destro (Mary Acheson), Ian Gilmore (Jake Hanson), Danielle Kennedy (Addie Finch), Virginia Newcomb (Heather Curtis), Wallace Langham (David Hodges)
 
 
námět:
Anthony E. Zuiker
 
 
scénář:
Allen MacDonald
 
 
hudba:
John M. Keane
 
 
střih:
Augie Robles
 
 
produkce:
Steven Felder
 
 
koproducent:
Kim Cybulski, David Rambo
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Cynthia Chvatal, Ann Donahue, Jonathan Littman, Carol Mendelsohn, William Petersen, Naren Shankar, Anthony E. Zuiker
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.