Jak nežít svůj život (2007) [TV seriál]

Jak nežít svůj život (How Not to Live Your Life)
90 %
 
 

How Not to Live Your Life

    Žánr: komedie
    Země: Velká Británie
    Délka: 30 min., 21 epizod
„Sitcom o dvacetiletém mladíkovi, kterého doprovází jen smůla.“
Přáli jste si někdy mít v životě tlačítko, které by vždy poradilo, co následně udělat nebo říct? Přesně tohle se stává Donovi, když stojí před velkým rozhodnutím. Don je mladý muž, který má velké ambice, muž v nejlepších letech a také muž, který dokáže zkazit i ty největší prkotiny.

V každé epizodě s ním prožijete několik dní jeho života – uvidíte jak se potácí vstříc dalším výzvám nebo jen prožívá každodenní události. Když se Don ocitne v nepříjemné situaci, jeho bohatá představivost aktivuje zařízení, které mu sdělí vše, co by v dané situaci neměl říct nebo udělat. Tento seznam jako diváci uvidíte též a možná nebudete věřit, co všechno může existovat.

Když se s ním setkáte poprvé, Don se bude muset poprat s rozpaky - jak nejlépe zmizet z bytu dívky, se kterou strávil noc a nepamatuje si její jméno. Don také zjistí, jak se rozhodně nezachovat, když ho vyhodí z práce nebo jak se poprat se svým žalem, poté co mu zemřela babička. A jak se vypořádá Don s radostí nad tím, že mu odkázala svůj dům? Nijak, radost se totiž brzy změní v šokující zjištění. Babiččin dům byl plný haraburdí a nesplacených dluhů. Zkrátka Donův život je jeden velký chaos.

Zdroj: HBO Europe

režie:
Dan Clark, Sam Leifer, Martin Dennis, Gary Reich
 
 
hraje:
Dan Clark (Don Danbury), Laura Haddock (Samantha), Silas Carson (Brian), Tom Meeten (Graham Length), Mark Wood (charitativní pracovník), David Armand (Eddie Singh), Leila Hoffman (paní Treacherová), Daniel Lawrence Taylor (Jason), Sinead Moynihan (Abby Jonesová), Finlay Robertson (Karl Menford), Frank Gallagher (pan Bitchman), Isabel Fay (Fiona), Freddie Lees (George), Bruce Mackinnon, Sheila Donald (Edith Hampshirová)
 
 
scénář:
Dan Clark
 
 
kamera:
Jerry Kelly
 
 
hudba:
Ben Parker
 
 
výprava-architekt:
Suzanne Field
 
 
kostýmy:
Gill Horn
 
 
střih:
Paul Machliss
 
 
výkonný producent:
Simon Lupton
 
 
producent:
Dan Clark, Gary Reich
 
 
překlad:
Ondřej Novák
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.