Hop, děti, do života (1974) [TV seriál]

Hop, děti, do života
57.5 %
 
 
    Žánr: komedie
    Země: Československo
    Délka: 50 min.
POZOR, SPOILER

Do varieté se hrnou lidé. Mezi nimi i artista Ivan Brabec s kyticí. Je to nápadník Dany, jedné z artistek. Ovšem ona již zasnoubená je, a to s artistou Isztvánem Foragszim, kterému jí přislíbil její otec kdysi dávno. Tatíček má umělecké jméno Oto Bellinzoni a když sem Ivan s Danou vpadnou, je pěkně naštvaný. Kvůli rumové tresti, které se napil.

Zatímco přichází ten druhý snoubenec, je Ivan potupně vyhozen. Ten se spřátelí ze starým Šíšou, civilně Aloisem Veverkou, který mu dává rozumy. Hlavně o minulosti mistra Bellinzoniho. Takže Ivan za ním jde opět a tyto znalosti použije. Jenže moc neuspěje. Zato Šíša uspěje s údajným telefonem a znalostmi maďarského jazyka. To je totiž klíčové a Alois tak získal hodně důležitou informaci, kterou ihned Bellinzonimu sdělí. A pak také vytáhne dva díly fotografie…  Autor: Pitryx

režie:
Stanislav Strnad
 
 
hraje:
Martin Růžek (Otto Bellinson), Věra Ferbasová (šatnářka), Petr Štěpánek (role neurčena), Daniela Kolářová (role neurčena), Lubomír Kostelka (role neurčena), Bohuš Záhorský (role neurčena), Ludmila Roubíková (role neurčena), Svatopluk Beneš (role neurčena)
 
 
scénář:
Viktor Dusil
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.