Duben
ohodnotit

Hlava Medúzy [TV seriál]

Vykročení do života (2020) - 2. díl

Žánr:
Rok:
2020
Délka:
58 minut
„Jitka Čvančarová a Jiří Dvořák v rolích detektivů brněnské kriminálky vyšetřují případ znásilnění a vraždy mladé dívky.“

Komentáře k filmu Vykročení do života

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.1.2021
Případ zasaditelný do   jakékoli vyšetřovací   skupiny, ať už jsou v Brně,   v Praze nebo na Modravě.   Omladina jako každá jiná,   třídní hvězdy, outsideři,   šprti a průměr. Co mě ale   trefilo mezi oči, tak   dramatická scéna vraždy ve   sprcháči. To dělá každá   oběť, když jí dostane po   palici, že dlaně dramaticky   plácnou do stěny sprcháče   a vykreslují krvavé stružky   po stěně? Navíc, kde se   vzala ta krev? To si stihla   sáhnout na hlavu? Pominu, že   chtěla vše nahlásit a šla   se umýt? Což mi došlo, až   po přečtení komentáře   níže, protože já se   zastavila v přemýšlení už   u pravděpodobnosti, že   zrovna nejbližší barák byl   ten čí byl? To už je   pravděpodobností jak v   telenovele.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.1.2021
Druhý díl krimi série Hlava   Medůzy je o něco lepší,   ale upřímně asi celá tahle   krimoška bude spíš ve   znamení průměru. Michal   Isteník mluví jak kastrát,   Proč? Jitka Čvancarová mi   prostě jako protřelý   vyšetřovatel moc nesedí,   celá parta není moc   důvěryhodná. Případ byl   dobrý, rozuzlení taky, tak   uvidíme dál.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.1.2021
Oproti prvnímu dílu menší   ústup od napětí a kvality   námětu. Poměrně banální   případ znásilnění a   vraždy, jakých už v   různých televizních   kriminálních seriálech byly   zpodobněny stovky a to i v   českých. Je to klasika   detektivek vyšetřovat   vraždu z jednoho kruhu   podezřelých; ten   nejpodezřelejší je vždy   nevinný a nutno hledat v   pozadí. I zde v polovině   příběhu se pravidelný   divák kriminálek dovtípí,   maximálně splete v rodině.   Je to televize, ale nabízí   se některé logické   otázky": proč   znásilněná vyhledá místo   pomoci rodiče viníka a   následně smyje ve sprše   všechny důkazy; proč není   mluva přizpůsobená alespoň   trochu místu děje?
Trochu mě irituje čapka   majora Jitky, no budiž, je to   image. Zase to Čvančarová   nahradí nějakou hláškou ve   vietnamštině. Zůstávám v   očekávání, koho v další   pokračování zmlátí bratr   Heřmánek ml., že by matku   Švandovou, která ho nakonec   přece jen ve vězení   navštíví?

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Buchty po ránu (2023) [TV pořa...

14:00 - 14:30

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

13:25 - 14:20

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:35 - 14:35

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

48 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani