Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Futurama

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 54
fraeric123
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.1.2022
Na Simpsonovi se koukám   často a někdy tam bývají   odkazy na Futuramu. Tento   seriál mám moc rád protože   je vtipný a hlavně je to   KOMEDIÁLNÍ SCI-FI. Půdobý   trochu zastarale ale jinak je   vtipný a zábavou úplně   naplněný. Za mě nej seriál   tohohle žánru. Doporučuju   všem co rádi SCI-FI A HUMOR.
sokeres777
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Polib mi můj naleštěnej zadek!
Kdo by neznal futuramu!   Přihlouplý prosťáček Fry,   sebevědomá kyklopka Leela,   alkoholický robot Bender,   korumpující byrokrat Hermes,   osamělý krab Zoidberg a   senilní Profesor Farnsworth.   Tenhle seriál jsem celý   viděl několikrát už od   mala, ale nemůžu si pomoct,   není to až tak skvělý, aby   mé hodnocení stouplo nad   7/10. Každopádně zůstane   navždy v mém srdci.
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.7.2018
Kreslený seriál plný   odfrkov v rangu Simpsonovcov   ale toto ma veru zaujalo viac   a slušne som sa pobavil na   trampotách Phillipa   rozmrazeného po 1000rokoch,   tápajúci robot tiež nemá   chybu.
geojezek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.3.2015
Klasika!
Vymazleny serial, ktery si v   nicem nezada se Simpsonovymi.   Ba co vic-je lepsi. Snad   proto, ze ve sci-fi svete je   vice moznosti, nez v tom   skutecnem. Zatim jsem nenasel   slabsi dil.
roox
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.2.2015
futuristické a fenomenální
Skvělej seroš od tvůrce   Simpsnovic rodinky, který mě   dost pohltil! Na VŠ kolejích   jsem se přes diskusní fóru   dozvěděl o novým seriálu,   co se vysílá v americe na   FOXu. Jen ten první díl jsem   viděl aspoň 50x, když jsem   je pokaždý někomu   vychvaloval a pak mu jej s   velkou slávou pustil :-).   Jeho břitkost a vtip nejlépe   vyzní v originále s   titulkama. No mám tak trochu   pocit, že jsem mu vlastně u   nás, aspoň v našem městě,   trochu vyšlapal cestu...   díky a tady je 10/10
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Další z animovaných   komediálních seriálů,   který mě však trochu minul.   Byť vtipnost a originálnost   se nedá upřít tak celkově   mě nijak zvlášť nenadchl.
Bartson
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Ano, je to luxusní počin,   ale to co museli Simpsonovi   zvládnout humorem v   přítomnosti jedné rodiny,   zde mají tvůrci k tvorbě   humoru defakto vše co zrovna   vyfantazírujou a proto je to   taková lehčí tvorba humoru.   A občas mě tam štvalo až   extrémní zapálení do   rolí, například u Fraye,   který je někdy až   neuvěřitelně stupidní, že   to až odpuzuje, takový Homer   byl prostě lidsky   jednodušší.
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.12.2014
Oproti Simpsonům má Futurama   pár odlišností a specifik,   které když uzříte, pak   teprve máte možnost si   tenhle výborný seriál   opravdu užít. Zaprvé   Futurama nefunguje pokud   neuvidíte první sérii   seriálu, protože ta vás   uvede do tohoto specifického   satirického světa. U   Simpsonů jelikož se jedná o   rodinu lze vidět jako první   kterýkoliv díl aniž by jste   pocítili jakoukoliv újmu. Za   druhé je zde mnoho narážek   na nové objevy co se týče   vesmíru a světa částic,   takže bez zájmu o to jak   funguje mikrosvět a   makrosvět budete o mnohé   ochuzeni. Za třetí je   vidět, že autoři toho mají   opravdu hodně nakoukané a   mnoho dílu je vyloženě   parodií na různé filmové a   seriálové kulty. Futurama mi   tak trochu přijde jako   americký animovaný Červený   trpaslík se Simpsonovským   humorem a šmrncem a   nekřižujte mě za to -   Červený trpaslík je ještě   o level výše. Nevím nevím,   ale i přestože se jedná o   animovaný seriál pro děti   to asi moc dívatelné není,   ale třeba se pletu.
pajaehe02
Hodnocení:
Přidáno: 5.11.2014
klasika
stary dobra klasika na kterou   se divam skoro kazdy rano.  
 
super
kamicorp
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2014
Futuramu považuji za   nejlepší animovaný seriál,   který dávají momentálně   v televizi. Epizody jsou   originální a nápadité,   objevuje se svěží vtip   (hlavně od Bendera ale   nejenom). Postavy se dokonale   doplňují a některé   nadčasové myšlenky jsou až   vtipné (například nějaké   vynálezy z prvních řad již   dneska máme.) Sem tam se   objeví epizoda co mi moc   nesedne, ale není ani   zdaleka tak strašná jako   nová série Simpsonových   (26). Nejraději mám   samozřejmě Bendra, i celou   posádku Planet Express.   Dobrá je také společnost   Mámin hodný robot a Máma.   Doporučuji shlédnout epizodu   s Auphony (v orig. Eyephone)   která paroduje Iphone.   Celkově 10/10
LetztesBiest
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Nevím, nevím ... mám z toho   tak nějak rozporuplné   pocity. Viděl jsem jeden   díl, občas se zasmál,   vyloženě mě to nenudilo,   ale ani úplně nenadchlo ...  
Jako velký fanoušek   původní série Star Treku   jsem se časem dověděl o   existenci speciálního ST   dílu (tuším 4x12), tak jsem   si řekl, že to zkusím, ale   výsledek opět stejný -   občas mě to pobavilo, ale   celkově mi to přišlo občas   příliš přehnané či   příliš absurdní ...   nejspíš hodnotím zbytečně   brzo, ale na druhou stranu,   když to nezachránila ani ST   tématika, tak tohle asi   nebude úplně můj šálek   čaje. Možná tomu v budoucnu   ještě šanci dám, ale   zatím to vidím tak půl na   půl, takže prozatím 5/10.   Jinak, Philip ze sebe sice   dělal hrozného fanouška ST,   ale pak je klidně schopen   prohlásit "79 dílů   seriálu, z toho asi 30   dobrých" nebo   "Walter Koenig se po Star   Treku začal věnovat   herectví" a když se s   tím modrým oblakem (dalším   fandou ST) hádali o tom,   jaké číslo má epizoda   Ballance of terror, tak   neměli pravdu ani jeden ;-)
jonny.net
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Skvělý seriál který si   specifickým humorem opravdu   umí pohrát a zparodovat kde   co. Navíc není vázaný na   současnost jako Simpsonovi,   čímž si může dovolit   prakticky vše. "Jo   Bender, joo bender"
Ostrovan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.2.2012
Ať žije sarkasmus, ironie a   Martin Stránský! S   M.A.S.H.í snad jediný   seriál, který je lepší v   dabingu, než originále.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2012
Mě tenhle seriál baví a   líbí se mi mnohem víc než   Simpsonovi. Viděl jsem skoro   všechny díly a žádný mě   dosud nezklamal. Děj je   originální, vtipy jsou   trefné a postavy jako Bender   nebo Hermes jsou nejlepší v   seriálu. Opravdová pecka.   Nejlepší animovaný seriál,   který existuje!
scareface68
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2011
Hajzlík Bender je pecka!
Tento seriál je   legendááárny, super   hlášky a perfektná zábava.   Milujem Simpsonovcov, tak som   bol zvedavý na ďalšie   dielko z kuchyne ich tvorcov a   po pár dieloch som si seriál   zamiloval. Odporúčam!
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.9.2011
Musím se přiznat že ze   začátku mě tenhle seriál   příliš nebral ale postupem   času sem si k němu našel   cestu.Nekoukám uplně na   každý díl spíš jen tak   občas ale vždycky se u toho   zasměju,na odreagování   skvělá zábava.
Eidos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2011
Ďalší fantastický seriál   z dielne geniálneho   Groeninga. Výborné hlášky,   fantastický dabing. Bender   rules!!!
mikee007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2011
Muzsím přinést dříví do   lesa a pochválit futuramu. Je   výborná,bezchybná. Tam,kde   simpsonovský humor limitují   bariéry matičky země( až   na epizodu Homer ve vesmíru a   pár hallovýnských dílů)   tam ve futuramě autory   nelimituje už vůbec nic a   patřičně si to užívají.   Slyšel jsem,že v Americe   nebyl seriál z nějakého   důvodu zas až tak   doceněn,nicméně jeho   nevelký rozsah a to,že si   diváky získával postupně   mu zajistilo jistou kultovnost   a další díly už se prý   připravují. Tak milý   Fryi,Bendere a   další,těšíme se na vás.   Nenechte nás dlouho čekat.
Assguard
Hodnocení:
Přidáno: 17.7.2010
Futurama je mi jediný známý   animovaný seriál, kterému   se podařilo svou kvalitou   předčít i Simpsony. 10*
andiiisek1994
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2010
Nejlepší seriál. Podle mě   je Futurama lepší než   Simpsnovi. Fakt se povedla. A   Bender, to je prostě týpek   :). Všem doporučuji :).
Steve997
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.4.2010
Stejně jako u Simpsonů není   díl, který by mě nepobavil.   Na tohle můžu koukat klidně   pořád dokola a lepší   seriál než tyhle dva snad   neznám. Co se týče dabingu   - stejně jako hodně lidí   jsem tento seriál sledoval   už dlouho před tím než ho   začali dávat i u nás takže   jsem byl zvyklý na   originální znění a   přišlo mi, že dabovaná   verze tomu ubírá ten náboj.   Pak jsem si ale po několika   dílech už zvykl a i když   není tak geniální jako u   Simpsonů (ten se těžko   překoná), je výborný a k   seriálu se hodí. Skvělá   práce!
filip.marley
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.2.2010
10/10
Futurama je děsně dobrej   seriál. Už jenom to, že je   od tvůrců Simpsonových   znamená, že to bude kvalita.   Nenapadá mě vtipnější   pojetí vzdálené   budoucnosti. Co jiného   ještě říct než TO MUSÍTE   VIDĚT. Futurama není jenom   seriál...Futurama je   Životní styl.
leunka592
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2010
Best!
Futurama je asi nejlepší   animovaný seriál co   znám!
Kam se hrabou   Simpsonovi! Můj největší   oblíbenec je určitě Bender   se svými hláškami.
sismik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Futurama je bláznivý a   vtipný animovaný seriál.   Prostě jsem si to zamilovala.   Postavy jsou propracované a   jejich vtipy taky. Vždy se u   toho serálu pobavím a tím   podle mě splněn účel.   Takže za 10
Grassazione
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Futurama, to jsou prostě   lepší Simpsnovi. Nevím   čím to je, ale na Futuramě   se tvůrci více odvázali a   také to podle toho dopadlo   (myšleno v dobrém). Sice   film asi není pro celou   rodinu, ale když si svého   diváka najde, tak bude   věrný...
Hortensie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.7.2009
Tento seriál mi doporučilo   několik lidí. Všichni z   něj byli absolutně unešeni.   Sice jsem nevěřila, že by   mohl být tak dobrý jako   Simpsonovi, na které jsem   koukala celkem ráda, ale že   mě nebude Futurama až tak   extrémně bavit, jsem taky   nepředpokládala. Nevím, kde   se stala chyba, ale ač jsem   se snažila koukat asi na pět   dílů (někdy člověka   chytne třeba až ten   několikátý), výsledek   stále nulový - nuda, nuda,   nuda. Dialogy mi vůbec   nepřišly vtipné, ale   trapné a o ničem. Celé to   působí takovým nanicovatým   dojmem. Věřím, že seriál   má své fanoušky a je fajn,   že se lidem líbí. Mě však   neoslovil naprosto ani v   nejmenším...takže mi   promiňte mé hodnocení.   Nemohu jinak.
tajlang
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.7.2009
futurama
je to cool super dobry   nejlepší good cool super   dobry nejlepší good cool   super dobry nejlepší good.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2009
ten to seriál docela jde   nemá to sice až tak   takovou štávu ale jde to   taky to chce asi skalního   fanouška který to dokáže   posoudit
ValaMalDoran
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.6.2009
Tak podle mě seriál, který   se docela vyrovná   Simpsonovým. Líbí se mi na   něm to, že to pořád   navazuje. Bender je opravdu   originální. A co se týká   českého dabingu, tak je   super. Když vezmu The big   bang theory a jeho český   dabing - no fakt je děsný.
tommypalas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.6.2009
Tenhle seriál je skvělej   podle mě dokonce o něco   lepší než Simpsonovi   hlavně s originarnim dabingem   českej dabing neni špatnej   ale na originalní prostě   nemá.Zvlašt hlas doktora   Zodiberga je takovej   nevíraznej.
hvezdyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2009
Jestli jsem něčemu v   poslední době propadl, pak   to byl tento kreslený   seriál. Je od týchž   tvůrců, kteří natáčejí   Simpsonovi. Humor, často   laděný černě, proplouvá   celým seriálem. Zatím bylo   natočeno pět sérií.   Nepatřil jsem mezi   internetové lovce,mezi   kterými seriál koluje už   několik let, ale vychutnal   jsem si je až teď, s   krásným českým dabingem na   Prima COOL. Pokud máte rádi   skvělou zábavu, humor,   kterému není nic svatý a   není vám cizí ani trocha   drsnosti, pak tento seriál je   ten pravý.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Výborný seriál plný   neskutečně povedených   scén, výborných fórů a   zajímavých postav. Výsledek   mírně kazí stagnující   kvalita epizod. Simpsonovi mi   sedí o něco víc.
Dawid199
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Opravdu bezvadný seriál od   bezvadného tvůrce, kterému   se stejně jako Simpsonovi   Futurama povedla, prostě   nemá chybu!!
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2009
Miluju Simpsny a tohle je dost   podobné. Bender mi někdy   hodně připomíná Homera,   ale ani trochu mi to nevadí.   Jen ten český dabing, který   je u simpsnů skvělý je u   futuramy příšerný a   raději koukám v originále.   Když promluví dabovaný   Hermes s rádoby moravským   přízvukem, tak to okamžitě   vypnínám.
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.4.2009
Velice, ale velice podobné   Simpsonům. Stejná grafika   atd. No jo, vždyť je to od   jedněch a těch samých   tvůrců. Nejvíce se jim   povedl Bender a jeho   oblíbená hláška:   "polib mi můj   naleštěnej zadek".   Musím uznat, že tvůrci   filmu měli opravdu skvělou   představivost.
ZuzikD
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Super dílko od tvůrců   Simpsonových. Úvodní   znělka super....několik dní   mi leží v hlavě a stále si   ji musím broukat....zatím   jsem viděla jen 5 dílů, ale   chlámala jsem se jak už   dlouho u seriálu ne. Vidět   Bendera pod psa a zničeného   bylo vážně k popukání.
Markst
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Dal bych 10/10 ale podle mě   poslední epizody už nejsou   takový jako ty první, ale   chybý tomu hodně málo,   Zoidberg a Bender jsou   vážně kolíci.
Cllementine
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2008
Nové epizody Simpsonů nejsou   nic moc, co si budem   nalhávat. Každý chce ty   staré dobré Simpsonovi,   takové jako v době své   největší slávy, jenže ta   už je dávno pryč a tak je   tu Futurama, aby zaplnila   místo v srdcích smutných   fanoušků Simpsonových.
Amthauer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.10.2008
Takoví Simpsonovi bez všech   jejich neduhů a s podstatně   větším prostorem po   fantazii tvůrců. A Bender je   prostě klasik :)
massa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.9.2008
Úžasný americký seriál.   Je o hodně lepší než   Simpsonovy, i když je od   stejného autora, pořád je   mnohem lepší.
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.8.2008
Futurama
Sezóna 1 1999 - 10/10
Ani jiná známka než 10   nelze. Jako fanda   "Simpsonů" jsem se   na seriál těšil jak malé   děcko a po schlédnutí jsem   neměl slov:-) opravdu   fantastické. a   nejoblíbenější postava?   Jednoznačně hlavní hrdina   Fry, protože má stejnou   povahu jako já a taky doktor   Zoidberg (mám ho rád pro   jeho znalost anatomie).

Sezóna 2   1999-2000 - 10/10
Futurama se už stává   klasikou, není snad nikdo,   kdo by tyhle týpky z   budoucnosti neznal. A podobně   jako v televizi běží stále   dokola jedna americká žlutá   rodinka, i tahle partička s   robotem a přerostlým humrem   se tam už natrvalo usadila a   běží stále dokola.   Původně jí chtěla koupit   Česká televize, ale   finanční podmínky tomu moc   nepřáli, tak po ní hmátla   televize Prima. Snad   nejlepším dílem druhé   série pro mě byla epizoda   Anthology of Interest I, o   tom, co by se stalo, kdyby   profesor vynalezl dlouhý   prst. Ještě že Fry nakonec   cestoval do roku 3000, díky   němu nám asi Vesmír ještě   jen tak nezanikne, i když   známe tu jeho šikovnost,   raději potichu a   nezakřiknout...
Marigold
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.7.2008
Je to můj nejoblíbenější   seriál. Je to nabyté   humorem, skvělými postavami   a originálními zápletkami.   Líbí se mi to více než   Simpsonovi, jelikož je to v   budoucnosti a to dává   tvůrcům daleko větší   možnosti fantazie. Moje   nejoblíbenější postava je   Bender, Zapp Brannigan a Dr.   Zoidberg. Nejradši mám   epizodu The Problem with   Popplers.
s.p.r.e.y
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2008
A nezmění to historii?   ÁÁÁ lekce jak nezměnit   historii od pana "jsem   svůj vlastní deděček! :-D   Futurama je prostě   nepřekonatelná. GO BENDER GO   BENDER!!!!
Majda88
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.11.2007
Wow, tak to bych nečekala ani   v nejmenším, že tu bude   Futurama s nepřekonatelným   Benderem! Velmi nápadité.   Tvůrci tady mnohem   volnější ruku než v   Simpsonech, přeci jenom si v   budoucnosti můžou vymýšlet   větší bruty než v   přítomnosti. Nejvíc se mi   prostě líbí sebevražedné   budky, ty mě dostaly. A pak   taky, jak doktor Zoidberg   vždy vymyslí nějaký plán   a pak se zasekne: ,,A, kosti,   pořád zapomínám."
P.S.: Náš doktor je   trochu divný,nosí   sandály.:-D
mijala
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Musím se přiznat, že jsem   nikdy moc nesledovala   simpsnovi. Pak jsem slyšela o   futuramě a myslela jsem si,   že to bude na stejný brdo.   Ale když jsem si to pustila,   tak jsem musela souhlasit se   svými kamarády, kteří   tvrdí, že je to vynikající   seriál a lepší než   simpsnovi.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Měla jsem možnost vidět   několik dílů a strašně se   mi to líbilo. Musím říct,   že o malilinko je to lepší   než Simpsonovi. Nejvíc se mi   líbil Bender, to je snad   nejlepší postava :-).
MarcusOplus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.8.2007
Futurama
Nejlepší, nejgenialnější,   nejzábavnější serial   který jsem kdy viděl! A to   jsem jich pár již viděl.   Zkouknul jsem včechny serie a   moc se těším až tento   prosinec výjde film   Bender:Big scores, a   příští rok (2008) se   Futurama vrátí zpět do TV   ve 13ti dílné nové serii!   Moc se těším! Těšte se   taky :) -Marc
Ivett
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2007
Výborný seriál. Podobnost   se Simpsňákama se sice nedá   zakrýt, ale komu by to   vadilo. Umístění děje do   velmi vzdálené budoucnosti   se ukazuje jako prozíravý   tah. Dává tvůrcům téměř   neomezené možnosti a tak   vás ani nepřekvapí sexy   kyklopka či mírně citově   nestabilní robot. Společně   s Červeným trpaslíkem je   tohle jeden z nejlepších   seriálů, co kdy vznikly.
Kozelíno
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2007
Podle mě se jedná o   fantastický seriál, který   má sice podobné prvky jako u   The Simpsons (hlavně postava   Bendera je velmi podobná   Homerovi), ale dalo se to   očekávat. Unikátní   myšlenka (posadit děj do   roku 3000) je dle mého velmi   zajímavá. Jestliž e někoho   z vás nebaví sci-fi filmy   (Stars wars, ... ) nemusíte   se obávat, že by váš   Futurama nudila. Každému   doporučuji, aby si sehnal   alespon první sérii a   věřte, že vás určitě   dostane jako mě.
sobmaster
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Spolu se Simpsnovými   jednoznačně nejlipší   kreslený serial jaký znám.   Moje nejoblíbeněší   postavičky jsou doktor   Zoidberg, přerostlej krab bez   anotomických znalostí   lidského těla, a   samosřejmě Bender,   kleptomanický robot, kterej   vážně stojí zato. Takze   muzu jenom doporučit.
Shmick
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2007
Futurama - buď ji milujete   nebo ji odkopnete - hlásá   jedna z úvodních hlášek   série z budoucnosti. Je to   tak trochu pravda. Buď v ní   naleznete zalíbení hned od   začátku nebo si k Futuramě   vztah už budete asi jen   těžko pěstovat. Rok 3000   dal tvůrcům neomezené   možnosti (a to ještě   vzkřísily všechny možné i   nemožné celebrity z roku   2000). Futurama přináší   skvělou originální zábavu,   jeden gag stíhá druhý a   ještě ke všemu má každý   díl dobře promyšlenou   koncepci.
flufit
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2007
tenhle animovaný seriál bych   přiřadil náplní i humorem   nejblíže k simpsonům, asi   proto že je od stejných   tvůrců ... hodně dobré   zkloubení budoucího světa,   života v roce 3000 a   minulosti v podobě Frye ...   Nej postava robot Bender a   jeho hláška "kiss my   shiny metal ass"
dave86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2007
Serial The Simpsons to ma   tezsi v tom ze jsou omezeni   jakousi zabehlou simpsonovskou   realitou a vyradit se tvurci   muzou jen na specialni   carodejnicky dil. Tak tohle ve   Futurame neplati tady je kazdy   dil specialni. Scenarista si   muze vymyslet jakoukoliv   silenost protoze rok 3000 je   taky sileny. Bezvadny serial u   ktereho sem se nekdy tak smal   ze sem uz ani nedoufal ze   prestanu.
cutac
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.3.2005
Sehr gut
Nejlepší seriál škoda že   ho u nás nedávaj myslím že   by měl brutálně vyoku   sledovanos

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih12623minih12623Mladé pušky (1988) 
Young Guns n
minih101304minih101304X-Men: Budoucí minulost (2014) [2k digital] 
X-Men: Days of Future Past n
minih78126minih78126Madagaskar 3 (2012) 
Madagascar 3: Europe's Most Wanted n
minih138455minih138455Rogue One: Star Wars Story (2016) 
Rogue One: A Star Wars Story n
minih29890minih29890Černý jestřáb sestřelen (2001) 
Black Hawk Down n
minih115335minih115335Kniha života (2014) 
The Book of Life n
minih145345minih145345Příchozí (2016) 
Arrival n
minih44225minih44225František je děvkař (2008) 
František je děvkař n
minih140859minih140859Než jsem tě poznala (2016) 
Me Before You n
minih32722minih32722Pán prstenů: Dvě věže (2002) 
The Lord of the Rings: The Two Towers n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10