';
ohodnotit

Emil i Lönneberga [TV seriál]

Další název:
Emil z Lönnebergy (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1973
Délka:
25 minut, 13 dílů

Celkové hodnocení filmu Emil i Lönneberga

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.2.2011
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2015
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2007
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2017
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.6.2012
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2008
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.2.2011
susane1212
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.2.2011
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37242minih37242Pomsta (2002) 
Zemsta n
minih18830minih18830Signum laudis (1980) 
Signum laudis n
minih28314minih28314Detroit Rock City (1999) 
Detroit Rock City n
minih7374minih7374Eolomea (1972) 
Eolomea n
minih15269minih15269Padělatelé (1953) 
I falsari n
minih39899minih39899Smrt na dálnici (2004) 
Highwaymen n
minih6595minih6595Dobrý synek (1993) 
The Good Son n
minih39418minih39418Million Dollar Baby (2004) 
Million Dollar Baby n
minih28417minih28417Já, mé druhé já a Irena (2000) 
Me, Myself and Irene n
minih33590minih33590Pan Nerozhodný (2001) 
Mr In-Between n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Michal dělá pořádek (1972)

 Michal dělá pořádek (1972)
Michal dělá pořádek n
Nya hyss av Emil i Lönneberga
Žánr: rodinný
Země: Švédsko / NDR
Režie: Olle Hellbom

(jiná verze filmu)

Hodnocení filmu

82 % (10)
4   - Agostino
10 - Lienocka22
8   - Krikri
8   - Faye
9   - Manučao
10 - POMAJZ
6   - jakuza29
10 - Janinka73
10 - susane1212
7   - Merry
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183527
Osobností: 687886
Fotografií: 735390
Plakátů: 354315
Obsahů a biografií: 168918

Poslední komentáře

Jdi a dívej se (1985)

Jdi a dívej se
Jeden z nejlepších   válečných filmů, kdy se   někdy musí zavřít oči.   Tak se lehce likvidovali   vesnice, ve kterých přežili   lidé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Wrong (2011)

Wrong=špatně

Wrong
Tak pro tuhletu absurditu si   Quentin Dupieux nejen napsal   scénář, zrežíroval si ji,   ale také si to pěkně   nasnímal na   více >

Autor: MambaX | Hodnocení: 8 / 10

Na krok od nebe (2011) [TV seriá...

Na krok od nebe
Seriál sleduji, když mě   neuteče. Příroda je   nádherná, debilní   příběhy, baby jsou pěkné   ale jejich chování se mi   nelíbí. A ten blbec Hubert a   jeho pošahaná rodina mění   detektivku v parodii...

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Tarzan (1991) [TV seriál]

Tarzan
Kdyby seriál měl jen pár   epizod, možná bych se koukal   o něco více ale okupovat   televizi přes dva měsíce, v   době kdy v tv. běží Ms v   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 3 / 10

Tchyně a uzený (2011) [TV film]

Tchyně a uzený
Předloha podle Simony   Monyové se mi zdála trochu   přitažená za vlasy. Že by   Sylvie (Sandra Nováková)   byla taková kráva a nechala   sebou více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení