NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Emil i Lönneberga [TV seriál]

Další název:
Emil z Lönnebergy (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
1973
Délka:
25 minut, 13 dílů

Celkové hodnocení filmu Emil i Lönneberga

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.1.2010
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.2.2011
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2015
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2007
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2017
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.6.2012
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.12.2008
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.2.2011
susane1212
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.2.2011
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48094minih48094Carnets d'ados - La vie quand méme (2003) [TV film] 
Carnets d'ados - La vie quand méme n
minih24594minih24594Tím pádem (1979) 
n
minih15100minih15100Ostrov dr. Moreaua (1996) 
The Island of dr. Moreau n
minih15266minih15266Pád orlů (1989) 
La Chute des aigles n
minih56597minih56597Lorna Doonová (2000) 
Lorna Doone n
minih28394minih28394Fantom Paříže (2001) 
Vidocq n
minih12550minih12550Misery nechce zemřít (1990) 
Misery n
minih46971minih46971Hrdinové z Telemarku (1965) 
The Heroes of Telemark n
minih5774minih5774Ďáblova past (1961) 
Diablova pasca n
minih58741minih58741Elán: Megakoncert (2003) [Video] 
Elán: Megakoncert n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Michal dělá pořádek (1972)

 Michal dělá pořádek (1972)
Michal dělá pořádek n
Nya hyss av Emil i Lönneberga
Žánr: rodinný
Země: Švédsko / NDR
Režie: Olle Hellbom

(jiná verze filmu)

Hodnocení filmu

82 % (10)
4   - Agostino
10 - Lienocka22
8   - Krikri
8   - Faye
9   - Manučao
10 - POMAJZ
6   - jakuza29
10 - Janinka73
10 - susane1212
7   - Merry

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

21:10 - 21:44

32 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Profesionálové (1966)

20:00 - 22:00

102 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - SuperStar

20:20 - 22:40

82 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Špunti na vodě (2017)

20:15 - 22:05

87 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 176989
Osobností: 676630
Fotografií: 706874
Plakátů: 336523
Obsahů a biografií: 161748

Poslední komentáře

Král sokolů (2000)

Nie je nad kunu, ktorá poslúcha

Král sokolů
Nemôžem povedať, že to je   nejako dokonalý film, ale   čímsi sa mi strašne   zapáčil. Videl som ho keď   vyšiel a aj teraz myslím,   že je ok. více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Náhradníci (2009)

PROCESOR!

Náhradníci
Námět je luxusní. Komu by   se nelíbilo mít svého   náhradníka a poslat ho za   sebe do práce, zatímco jste   v pohodlném křesle v   teplákách více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Doom (2005)

PROCESOR!

Doom
Hru neznám, takže se tím   nebudu zdržovat a půjdu   rovnou na film. Za mě to   není určitě další tupá   vyvraždovačka, kde parta   marináků si více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

BAC Nord (2020)

BAC Nord
Pokud znáte filmy Bídníci   (2019) a Shorta (2020) tak BAC   Nord je v mnohém podobný   těmto dvoum. Snímek je na   základě skutečných   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Beckett (2021)

Beckett
Nebylo to vůbec špatné,   ačkoliv prvních 20 min. je   to pruda. Beckett je zprvu   reálný, ale postupně se z   něj stává menší Rambo,   skok z více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení