Duben
ohodnotit

Dr. House [TV seriál]

House M.D.

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
45 minut, 177 dílů
„Nevyléčitelná nebo nediagnostikovatelná nemoc? Pro doktora Gregoryho House to není žádný problém. Má totiž na diagnózy podivných nemocí tým lékařů. Je to jeho práce.“

Komentáře k filmu Dr. House

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 86
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.5.2022
Základní obsahovou premisu   tohoto seriálu raději   ponechám stranou, protože   jde nakonec "jen" o   televizní seriálový konzum.   Z mého pohledu tenhle seriál   dostává nad průměr   především výborný Hugh   Laurie v titulní roli a i   další obsazení je na   produkt tototo druhu   nadstandardní. Pro českého   diváka je tu ještě jeden   bonus v podobě velmi dobrého   dabingu. Takže vezmu-li to za   sebe spravedlivě, musím s   hodnocením nad průměr,   protože jsem určitě viděl   víc seriálů, které byly   horší, než těch co byly   lepší.
Martal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.11.2018
Dr.House
Zezacatku jsem tento serial   nemusel, jen jsem se podival   na par dilu, ted na podzim ho   tv Nova zacala opet visilat a   tak mne zaujal, ze jsem se   stal dr. House velkym fandou.
BOURQUE
Hodnocení:
Přidáno: 6.8.2018
Veľmi dobre si spomínam na   ten deň, keď som sa stal   nekompromisným fanúšikom   tohto seriálu. Na začiatku   som vedel len toľko, že v TV   vysielajú „nový“   lekársky seriál a v podstate   to bolo všetko. Avšak potom   som sa rozprával s mojim   veľmi dobrým kamarátom,   ktorý povedal že sa musí   ponáhľať domov, aby   nezmeškal aktuálnu epizódu   spomínaného seriálu. Potom   som si povedal, že sa na to   doma taktiež podívam. A   musím uznať, ten seriál ma   chytil (Bola to epizóda z 1.   série – „Tri   príbehy“)!! Od tej doby som   bol verným fanúšikom! Ako   všetci vieme, seriál sa   skončil po ôsmych sezónach   (podľa mňa včas – aby z   toho nebol „prepadák“).   Prečo je míľnikom tento   seriál vo svojom žánru?   Význam tohto seriálu   spočíva hlavne v tom, že   naveky zmenil náš obraz o   zdravotníctve, o stereotype   lekára (zaujímavá analógia   so Sherlockom Holmesom) a aj o   nás, pacientoch. V podstate   základná myšlienka seriálu   je neskutočne geniálna:   nepátrame po zločincoch ale   po chorobách, čili liečime   choroby a nie pacientov! Na   základe toho vzniklo   niekoľko kultových viet,   ktoré však nesú v sebe   skutočnú pravdu:   „Everybody lies!“ „It´s   a basic truth of the human   condition that everybody lies.   The only variable is about   what.“ „Normal is   overrated“ alebo „It´s   never lupus“ . Keď mi   dovolíte, tak nebudem   rozobrať charaktery   jednotlivých postáv – to   už bolo prediskutované   mnohokrát. Ale ešte raz by   som chcel zdôrazniť to, že   Hugh Laurie je génius! Jeho   herecké predstavenie a   koncert v roli Dr. Housa (a aj   šarm) boli pre tento seriál   kľúčové! K tomu ešte   citom vybrané pesničky   podali obzvlášť   výnimočnú eufóriu.   Úprimne sa priznám, že   nevedel by som vybrať   najobľúbenejšiu epizódu,   lebo každá má svoje   výnimočné momenty a   nezabudnuteľné scény. O   kvalite daného seriálu   nesvedčí len vysoký počet   vyhraných trofejí, ale aj   fakt, že v roku 2008 bol   najsledovanejším seriálom   na Svete! A keby toho ešte   bolo málo, tak v roku 2012 sa   dostal aj do Guinessových   knihy rekordov, ako najviac   obľúbený seriál na Svete   (približne to sledovalo 81,8   miliónov ľudí)!!!! Osobné   hodnotenie jednotlivých   sezón : 1. sezóna 100%   (*****) , 2. sezóna 100%   (*****) , 3. sezóna 100%   (*****) , 4. sezóna 98%   (*****) , 5. sezóna 98%   (*****) , 6. sezóna 98%   (*****) , 7. sezóna 98%   (*****) , 8. sezóna 98%   (*****) . Celkové osobné   hodnotenie seriálu HOUSE   M.D.: 100%
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.10.2017
"Není to chřipka,
...je to zlomená   noha."
Ale Housi,   rentgen nic neukázal a ten   chlap má horečku a   chrchlá.
"Říkám vám, že   má zlomenou nohu..."
Tam kde má pan Monk   přihlouplého kapitána   Stottlemayera a Randyho   Dishera, tam kde má Sherlock   Holmes oponujícího   dr.Watsona a inspektora   Lestrada, tam dr.House bojuje   s předsudky a znalostmi celé   kupy kolegů. Stanoví   diagnózu a tvrdě jde za   její obhajobou. A diváci   sykají a říkají si   "au, takovýho chlapa   bychom ve svém okolí mít   nechtěli, ale až nás něco   píchne, budeme volat právě   jemu".
Tisíckrát   omleté klišé a k tomu   navíc prostředí nemocnice.   Fungovalo to vždycky a   funguje to i v tomto   případě. Není to vůbec   špatné, ale Monk a Cvach pro   mě stejně zůstávají   zábavnější...
PROCESOR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2017
PROCESOR!
V prostředí kde se House   pohybuje, je určitý   řekněme odstup na místě.   Chladná-perfektní analýza   netypického případu, kam   emoce nesmí. Nebo jo, ale pak   syndrom vyhoření na sebe   nenechá dlouho čekat. Soucit   s nemocným je jaksi   žádoucí, to ho ale   nevyléčí při stanovení   diagnózy. To, že je House   cynický a sarkastický i ke   svým kolegům a i v životě   je nabíledni. Přece nebude   pracovat a pak žít s jinou   maskou na tváři. Myslím,   že mnozí, kteří jsou   nuceni si tu pomyslnou masku   nasazovat mu mohou jen   závidět. Jako dobrý tah mi   přijde, jeho "boj"   s nohou. Posouvá ho totiž   paradoxně z cynické do   lidské roviny a mnohé   vysvětluje.
angi5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2017
Doktor Hause
Jeden z nejlepších seriálů   z lékařského prostředí.   Čas od času si jej   pouštím opakovaně. Nenudí   a Hugh Laurie je prostě   skvělý.
GeorgeB
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.8.2017
Hulvát na jedničku
Doktor House?
Cynický,   necitelný, neotřelý a   hulvátský jak je popsán v   obsahu tohoto filmu ?   Jistě!
Arogantní   namyšlené doktorské prase a   hovado v jednom, jak uvádí   ve svém komentáři níže   M.A.G.? Jistě!
A   doplnil bych ještě   ješitný, náladový, ale   hlavně neuvěřitelně   inteligentní! A to všechno   zabaleno do seriálu, který   je stejně inteligentní, kde   z pohledu laika všechny   diagnosy do sebe zapadají.   nemusím seriály z   nemocničního prostředí,   svědí mě z nich celé   tělo, ale jsem rád, že se   tato větev filmu vyvinula   tímto inteligentním směrem,   kdy můžeme přemýšlet   společně s filmem a nechat   se překvapovat rozuzleními v   každém díle.
H.   Laurie je v této roli   nepřekonatelný a člověk ho   musí buď milovat, nebo   přetáhnout jeho holí, a   nebo obojí.
Xpojntman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2017
Pro mne - jako tragického   fobika skrz nemoci a jiné   lahůdky - je tenhle seriál   něco jako cukr a bič...na   jednu stranu mně dělají   šíleně dobře všechna ta   fakta a technické možnosti   medicíny, na straně druhé   jsem si schopen vsugerovat po   každém díle tytéž   příznaky a neméně   závažné diagnozy jako   pacienti z tohoto seriálu.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.9.2016
Už dlouho jsem se chystal k   tomu, že napíšu komentář   k tomuto seriálu. Nějak mě   to pořád nevycházelo.
Co k tomu říct?
Od prvního dílu, který   jsem viděl ( nejsem si   jistý, jestli to byl zrovna   první díl seriálu, ale na   tom nesejde :-) ), mě to hned   zaujalo.
Zajímavé pro   mně byly ty nemoci, řešení   jejich léčení atd.
No a rozhodně jsem od   tohoto seriálu začal   víceméně vnímat a uznávat   herce H.Laurie. Velice se mně   totiž líbilo jak dokázal   bravurně zahrát to   "arogatní namyšlené   doktorské prase a   hovado" v jednom :-),   které má víceméně   téměř pokaždé pravdu.
Já se přiznám - já   jsem mu tu roli skutečně   věřil - pro mě to byl velmi   přesvědčivý výkon.
100000052556420
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.6.2016
Seriál
Výborný seriál.Hodnotím   jej 8/10.Laurie zde   exceluje.Můj oblíbený   seriál...Je to vcelku i   zábavné!Dnes již   populární.
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Vynikající Hugh Laurie ve   své životní roli...Sice   mám o pár sériích pocit   že mám všechny speciální   nemoci světa, ale každý   díl má něco do sebe:)
AVS
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.12.2013
tento seriál je naprosto   fenomenální, jaký to   kontrast s ordinací v   růžové zahradě která je   naprostý odpad. Tento seriál   je vyjimečný v mnoha   ohledech, ať už je to   prostředí nemocnice   zobrazena zcela nově díky   diagnostickému oddělení   které se v jiných   doktorských seriálech   prakticky nevyskytuje ale   hlavním trumfem je hlavní   postava věčně   sarkastického, zarostlého a   manipulujícího Hause
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.10.2013
Dr. House
1. série - 6/10
Seriálů z nemocničního   prostředí je mnoho, a tak se   Dr. House musí něčím   odlišovat. Narozdíl od   "Chirurgů", kde je   spíše řešen osobní život   jednotlivých protagonistů,   se House M.D. zabývá více   jednotlivými případy. Ale   to je možná právě ten   kámen úrazu. I když se v   každé epizodě objeví   nějaký nový zajímavý a na   první pohled   nediagnostikovatelný   problém, řešení probíhá   vždycky následovně:
Vůbec nevíme co to   může být, jsme totálně v   koncích, něco vyzkoušíme a   uvidíme. V polovině epizody   jsme si jistí, co pacientovi   je a zahájíme léčbu. Co,   to, jeho stav se kriticky   zhoršil a my jsme na tom   ještě hůř, než na   začátku. Ale zatímco když   pacient přišel, mi aspoň   trochu tušili, co mu je, teď   už vůbec nevíme. Něco si   možná může myslet někdo z   týmu, House ho ale krutě   setře a přijde s tou   nejméně vhodnou variantou,   jak začít další léčbu.   Pacient s tím samozřejmě   nesouhlasí a tak se musí   obelhat, vžyť on přeci lhal   od samého začátku. Povedlo   se, experimentální léčba   vyšla a pacient se v   závěrečných pěti   minutách zcela   vyléčil...

2.   série - 7/10
I když   mě druhá série ze začátku   dost štvala - scénáristé   se totiž rozhodli předělat   House na romantickou komedii -   po pár dílech se rozhodli   zbavit jedné z postav a vše   se vrátilo do starých   kolejí. Dokonce bych řekl,   že ještě do lepších   kolejích...
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.9.2013
Nemocniční seriál, který   se od jiných v mnohém   odlišuje. Černý humor,   sarkasmus, cynismus, ale   zároveň lidskost a snaha o   nemožné. Dr. House, postava,   která tu opravdu chyběla.   Žádný bacil, vir, či   nějaká neplecha v organizmu   mu neunikne, i když musí i   za cenu toho překročit   veškerá pravidla i jisté   slušnosti, jen aby dosáhl   cíle a záchraně zdraví či   života. Používá tvrdé   hlášky, které když   neurazí, tak aspoň   poníží, vše však v dobru   věci. Těžko říci, jestli   by v reálném životě takto   obstál, ale v seriálu baví   a diváka nutí mu fandit.   Hugh Laurie se s touto rolí   popral obstojně a dal tomu   tak neuvěřitelnou energii,   že mi je až líto, že   každý díl trvá pouze 40   minut.
Petantino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2013
Dr. Gregory House je cynik dle   mého gusta a jako přidanou   hodnotu přidává detektivní   pátrání po příčině   nemoci, která se často   nachází jinde, než je   obvykle hledána. A jelikož   se rád bavím, tak ve jménu   zábavy neposlouchejme   nadřízené, ignorujme   standardní lékařské   postupy a vrážejme   prudícím pacientům   teploměr do řitního otvoru.
kacii.v
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.11.2012
Nejsarkastičtější seriál,   jaký jsem kdy viděla   :))))))) A Greg House??   Nejlepšííííííííí :))   Zbožňuju, jak se snaží   přijít na diagnózu :)
volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.9.2012
Vždy je nádej
Ja to nadšenie až tak   nezdieľam. Ide síce o dobrý   seriál, ktorý často i   celkom zaujme, ale mám zo dve   výtky. Tie choroby čo   riešia. No, neviem ako to je   v skutočnosti, ale podľa   mňa sa s tak extrémne   nezvyčajnými prípadmi   lekári stretávajú možno   tak dva razy do roka, možno   raz za život, ale Dr. House   to má čo dva dni. Tak je   zasa špecialista, tak fakt   neviem. No a ešte tá druhá,   tou je skutočne neľudská,   arogantná a cynická hlavná   postava. Je mi jasné, že   nemusí byť zrovna doktor z   hôr, ktorý vás nielen   vylieči, ale poskytne   psychologickú, sociálnu,   materiálnu, duchovnú a   možno i turistickú výpomoc   po rakúskych horách, ale   troška ľudskosti (hlavne,   keď je lekár) by   nezaškodilo. Na strane druhej   mu pri niektorých   čiernohumorných cynických   hláškach rozhodne išla   karta. Každopádne ide o   pozoruhodný, tak trocha iný   seriál, ktorý má niečo do   seba
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2012
Určitě jeden z nejlepších   seriálů současnosti a   nejspíš i nejlepší mezi   seriály z lékařského   prostředí vůbec. Důvod?   Výborný představitel   hlavní role,spousta černého   humoru,upřímnost,ironie,sark   asmus,neuvěřitelný   nadhled,inteligence,charisma a   styl. Přemejšlim,jak by byl   seriál přijatý   kritikou,kdyby tam nehrál   Hugh Laurie,ale troufám si   tvrdit,že by se s takovým   ohlasem nesetkal--->90%
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.6.2012
Seriál sleduji nárazově,   ale aby se stal něčím, na   co se těším, to tedy   rozhodně ne. Ne, že by nebyl   zajímavě natočený, k   hereckým výkonům taky   nemám výhrady, ale nelíbí   se mně cynické jednání Dr.   House jak s pacienty, tak s   kolegy - ať je borec jak   chce, přesto ho jeho   schopnosti k takovému   jednání neopravňují,   právě naopak - největší   špičky ve svých oborech se   vyznačují pokorou a   skromností. Tady mám pocit   až podbízivosti divákovi -   s osvědčeným schematem -   čím hůř, tím líp. Navíc   mám u samolibých výroků a   hulvátského chování pocity   jakéhosi de javu, že by   naše zdravotnictví?
vdobes
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Jak už tady jeden uživatel   napsal, po 5. sérii, bych dal   s chutí plnou palbu   hvězdiček, ovšem s   přibývajícím časem,   začínám přicházet, že   už je to všechno na jedno   brdo, a House tím začíná   pěkně nudit.
Miloval   jsem tento seriál pro   skvělý výkon H.Lauriehe,   pro skvělý, černý a drsný   humor samotného House, pro   krásnou Olivii Wilde, pro   výborně hrajícího Kala   Penna, a jistě bych našel   mnoho dalších plusových   bodů, díky kterým u mě   House získal takovou   oblibu.
Bohužel,   postupem času tohle všechno   sebou vezmou stále   nudnější a opakující se   díly. Bohužel, chtělo by to   více toho sociálního   zpestření, na úkor   nemocných pacientů.
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2012
House jako seriál uznávám,   i když první série mě   nadchla pro Housovo aroganci a   neomalenost vůči komukoliv.   Bavil mě těmi hrubými   vtipy,protože bylo cítit,   že skrývá svou bolest, tak   trochu si v ní liboval. Na   druhé straně byl   vynikající doktor, který se   nevzdával zachránit život.   Myslím, že už to s ním jde   z kopce a už tolik nebaví.
kara.lol
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.2.2012
Naprosto zbožňuju tento   seriál. Za prvé je z   lékařského prostředí a za   druhé miluju Housovy   hlášky, drsný humor,   slovní souboje s kolegy i   pacienty a především jeho   naprosto dokonalé   diagnostické schopnosti.
Yontalcar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.12.2011
Původně jsem chtěl snížit   své hodnocení o jednu   hvězdu, protože kvalita   seriálu mírně klesla (a   není se čemu divit po tolika   odvysílaných dílech),   nakonec jsem to však zavrhl.   Tvůrcům sice pomalu   dochází nápady a tak   dávají dohromady   neslučitelné - House a   Cuddyovou; to ale považuji od   nich za největší a   nejvtipnější úlet navzdory   tomu, že podle mě nejlepší   série byla třetí, kdy se   House cpal vicodinem. Tehdy to   mělo ty správné grády.   Ještě štěstí, že Hugh   Laurie má dost rozumu a podle   toho, co jsem se dočetl, chce   s Housem skončit. Má být   natočena už jenom jedna   série, tak snad se ten   závěr podaří se vší   parádou.
Kaaza
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.9.2011
Člověk shlédne jeden díl a   už se nemůže přestat smát   :)
Doktor House je   opravdová komedie, která   doufam bude mít alespoň   těch zmiňovaných 9 serií.
o.barina
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Tento seriál je nejlepší   nejvíc ze všech seriálů   které znám, sleduji to   pokaždé když mám   příležitost.
vernom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2010
10/10
Housík to je chlap teda, co   dodat není nad lepší   seriál, ale je fakt, že   začátek byl nej ted ke konci   nooo není to špatný, ale   jako kdyby někdy bez   inspirace.
ancaz
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.12.2010
První ři řady ještě šly,   ale pak se už nejde ubránit   dojmu, že to je pořád   totéž a znovu dokola. Je to   jen jeden hlavní magor,   který všechny okolo uráží   a vy se ho snažíte pochopit,   ale ono to ani nejde. Plus   několik dalších   nezajímavých přehnaně   morálních postav. To celé   zalito omáčkou doktorských   keců, kterým nikdo   nerozumí.
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.11.2010
Ještě nedávno bych s chutí   dala plný počet bodů, ale s   přibývajícími díly   pomalu, leč jistě ubývá   mého nadšení a   "milý" dr. House mi   svou arogancí začíná   nějako lézt na nervy.   Prostě - čeho je moc, toho   je příliš!
teta.Essie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Senza
Tento seriál se mi vellmi   líííbí a jsems ním velmi   spokojen...člověk může   vidět jaký život mají   doktoři a jak těžce i lehce   dokáží vést svůj život i   povolání.
Jarda.ftr
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.10.2010
Odrhovačka
Jestli je něco dobrého, tak   je to výkon H. Laurieho, ale   tím začíná i končí. Po   odborné stránce je to   spousta plácání, po   stránce dějové je to stále   jedno a totéž jen s jiným   pacientem, jinak stále   stejné obličeje, stále   stejné scény (jen trochu   jinak obarvené), stále   stejné stupidní kecy....po   pár dílech ztráta času.
Warrior7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.10.2010
Možná ne nejlepší nebo   nejúspěšnější ale   rozhodně nejzajímavější   seriál z lékařského   prostředí, který kdy byl   natočen. Občas si říkám,   jestli jsou všechny ty nemoci   vůbec reálné a jestli   existují :D Každopádně   skvělý herecký výkon Hugha   Laurieho, který se doslova   překonává každým dílem.   To vše doplněno skvělými   výkony ostatních herců a   bravůrním humorem a ironií   ve spojení s napětím. A   lidem, kteří tady podemnou   píší, že to je nuda a   všechno pořád na jedno brdo   bych rád vzkázal toto:

Vemte si do ruky   tužku, papír, napiště pět   nebo šest řad seriálu a do   každého dílu zakomponujte   něco nového, když jste   takoví experti. Budu se   těšit na Vaše výtvory :)   :)
MichalVoska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2010
Dr.House - nejlepší seriál z lékařského prostředí
...no, možná přehnané, ale   tento seriál má vše,   napětí, skvělý humor,   grimasy a skeče Hugh   Laurieho, umírněné   chování Caddyové, která   ovšem House dokáže pěkně   sejmout, není to nuda, ikdyž   vesměs nechápete ani tuk co   myslí jakou diagnózou,   nevadí to, beztak to nakonec   pochopíte. Tento seriál   předčí veškeré nemocnice,   pohotovosti, chirurgy a   podobné seriály svým   neotřelým humorem a   genialitou Dr.House
Simmee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Tento seriál mám opravdu   rádá již od prvního   dílu.
Postava doktora   House je opravdu   nezapomenutelná a moc jsem si   ji oblíbila a to je co   říct, když takoví lidé   jsou mi obvykle proti srsti   :D.
m.king
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.5.2010
Tak tohle dílo jsem   nepochopil a obejdu se bez   něj. Ale když se to někomu   líbí tak proč ne. Pro mě   ztráta času.
Ell3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2010
Tento seriál je úplně něco   jiného.Dobré,milé lidské   chování už nejspíše   vyletělo z mody,tak   přichází na scénu drzý   genius.Tento seriál mám moc   ráda,ráda se na něj   podivám.Je prostě pojatý   jinak,než ostatní a někdo   to odsoudí,někdo si v tom   hoví.
Pavka89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Kolik seriálů z   nemocničního prostředí už   tady bylo? Ale House to je   úplně jiný kafíčko. Ach   ta bezcitnost a sarkasmus ;-)
Agostino
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Je to výborný alebo zlý   seriál? Pre koho, ako sa to   aj vezme. Ja osobne som si   nikdy nedokázal zvyknúť na   sledovanie tohto seriálu. A   to mi stačilo vidieť len   zopár epizód. V každej   jednej to bolo stále o tom   istom, že ako sa lekári   medzi sebou pretekajú, že   ktorý z nich určí   pacientovi presnejšiu   diagnózu, a po prípade k   toho aj skôr vylieči. Skôr   mi to pripadalo, akoby   študenti medicíny   súťažili medzi sebou o   študentské štipendium. Dej   je vysoko nad-hodený a má   ďaleko od skutočnej reality.   Strašné veľa sa tu   rozpráva o starostlivosti ku   pacientom. Keby ozaj tomu tak   bolo. Nechýbajú tu   zbytočné hlášky a   dialógy, a stále je to o tom   istom.
Boyolomouc
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Nic moc!
Je to stále stejný!A taky   nudný!A ty jeho blbé   kecy!!!No raději budu   slušný a nebudu to dále   komentovat!
Dany.zpa94
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.12.2009
Zajimavy serial nekdy sou dily   opravdu napinave tak doufam ze   to bude pokracovat ale na   stejne urovni.
suil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2009
Na House se dívám hlavně,   abych si poslechla některou z   jeho mnoha hlášek, někdy mi   sice jeho černý humor   přijde trochu na hraně, ale   přesto sleduju, jak mi   ucukávají   koutky...Příběhy se sice   opakují, jen nemoci se   mění, ale co se dalo čekat,   vždyť už z názvu seriálu   jasně plyne, že je o   lékaři, který co..léčí..
leunka592
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.11.2009
Nejlepší seriál co znám
Dr. House (HouseMD) je můj   nejoblíbenější seriál a   je od série k sérii   lepší!!! Jsem hlavně z   vědavá jak to dopadne z   Huddy (vztah House z Cuddy).   Jestli se nakonec dají   dohromady.
poupatecko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.11.2009
Skvělej serial z   lékařského   prostředi,užasny Dr.HOUSE-   super herci co dodat serial u   ktereho se i člověk zasmeje.
ICEMAN1979
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.9.2009
Není to vubec špatny   člověk se zasměje docela   dost:o)Ale bál bych se   doktora co lečí všechno až   na počtvrté nebo i na víc   pokusu:o)
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2009
skvělí a dosti dobře   odvedení seriál z   lékařského prostředí   naprostá senzace v tomto   podle mně unikátním   seriálu
Brikca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2009
Dneska končila 5. série a   já jsem už napnutá jak to   bude pokračovat. Tenhle   seriál mi přijde jako CSI   jen z lékařského světa.   Výborné napínavé případy   a do toho pěkně   propracovaný příběh   postav, který se díl od   dílu vyvýjí zajímavěji.   Hugh Laurie je výborný herec   a tahle role mu skvěle sedí.   Je tak přesvědčivý, až mi   někdy běhá mráz po   zádech.
pataamat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2009
skvelý seriál , len občas   sa my niektoré prípady   zdajú zž moc nereálné
Ajanka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2009
To je jeden z mála seriálů,   na které jsem se někdy   vydržela koukat. Laurie tam   hraje perfektně   problematickou roli, že to   vypadá, jako kdyby takový   byl skutečně. I když se   píše, že ve skutečnosti,   také prý trpí depresemi.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2009
výbornej seriál z   lékařskýho prostředí,   kterej úplně na jinou   úroveň posouvá právě Hugh   Laurie, kterej je opravdu   mistr nepříjemných grimas a   úžasných hlášek.Je to   opravdu zajímavej doktor a   kdybych měl nějakej   problém, nevim jestli bych   šel za nim, většinou   pacientům pomůže, ale   často jim to pěkně nandá a   nešetří opravdu nikoho, ani   kolegy, ani nadřízený, ani   příbuzenstvo   pacientů...hlavní ale je,   že má výsledky:-D
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Luke
Skvělej seriál....naprosto   skvělý herci a úžasnej   gregory House...vždycky   čekám co z něho vypadne za   prohlášení.....No ale kdyby   to tak mělo vypadat ve   zdravotnictví tak nevím :)
jakuza29
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2009
Hugh Laurie
Nevedel by som si predstavit   ineho herca v roli   Dr.Housa,ako Hugh Laurie.On   nieje boh ani fenomen,ale   1.trieda medzi hercami.Pribeh   ma dostal a nevynechal som ani   jeden diel.Spojitost Dr.Housa   a Sherlocka Holmesa je   nepriehladnutelna. Tento   serial radim kazdemu co ma rad   dobry vkus a Hugha Laurieho.
gunny.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.12.2008
mé dojmy
Hugh Laurie je bůh. Pro   postavu Grega House se snad   narodil. Bez debaty je tou   nejlepší věcí na seriálu.   Ne však jedinou dobrou.   Schéma jednotlivých epizod   se možná trochu opakuje, ale   to neznamená, že by seriál   nudil. Na to má až moc   kvalitní herce a scénáře.   Třetí série je navíc   velice zajímavá a   částečně opouští   dřívější šablonu.
Seriál s velkým   "S"! Hugh Laurie a   jeho hlášky (které si   dokonce někdy sám vymýšlí   a podílí se i na   scénaři...) obojí s velkým   "H"! Co víc říct?   Neobyčejný seriál z   obyčejného nemocničního   prostředí, a přitom   vždycky originální. Jen tak   dál!
RoboDevil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.9.2008
Fenomén Dr. House!
Osobně si myslím že se   zrodil další fenomén v   oblasti seriálu.Hugh Laurie   je perfektní herec!Ovšem   nemůžeme opomenout i jeho   tým který má také   precizní obsazení!Seriálu   dávám 10 z deseti protože   více už nejde.Doporučuji   všem!
Jakeshi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2008
Tak tenhle seriál si   zaslouží čistou 10.   Lékařské seriály mě nikdy   netáhly ale tohle je prostě   výjimka. Jen by mě zajímalo   co by si Dr.House počal bez   přítele Wilsona. :D
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2008
Dr. House... ten   nejdokonalejsi serial z   doktorskeho prostredi, ktery   byl natocen. Nikdy na neho   nedam dopustit. Jeho hlasky,   pohledy a stery ostatnich jsou   bravurne vyresene.
Tink
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Hugh Laurie je   nepřekonatelný! Dokáže   zlehčit každou situaci se   svou arogancí a   používáním ironie. "   Kostní dřeň pro vašeho   syna nenajdeme včas."   "Ale my ho nemůžeme   nechat umřít, třeba se   ještě najde dárce"   "Ano a třeba přijede na   duhovém poníkovi":-D   Báječný seriál a velmi   poutavé prostředí   nemocnice. Nemůžu jinak než   10!
Isabella116
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.8.2008
Před začátkem vysílání   seriálu jsem si říkala:   bože, to bude zas něco na   způsob pohotovosti... Ze   zájmu co to bude koukám na   první díl a od té doby jsem   nevynechala ani jeden. Dr.   House je prostě seriál,   který nemá chybu - najdete v   něm všechno, co potřebujete   k dobrému seriálu a ještě   mnoho navíc. Je jasné, že   kdo se podívá, už se   neodtrhne. Obsazení skvělé   a ty diagnózy! Prostě bez   chyby.
mikiopel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.8.2008
Dr. House super nátura.
Osobně jsem tento seriál   kdysy zachytil v 1 třetině   první řady a totálně mě   chytil za pačesy. Makal jsem   v práci tak aby mi neutekl   zádný díl. Housík nemá   chybu a jeho hlášky a   diagnózy jsou skvělé. Je to   tvrdý černý humor a on   mrzout a dacan, ale má   srdíčko i když to dává   málo vědět, ale je to   prostě Dr. Hoouse.
Ancient
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Dr.House je cynik,   nepříjemný morous a   skvělý hláškař. Těžko   říct proč mě to tak   strašně baví, ale musím   doporučit. Neméně dobré   jsou i ostatní charaktery   hrající druhé housle.
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.8.2008
Tenhle seriál jsem si velmi   rychle zamiloval, ten černý   humor v poddání Dr. House   nachází nových rozměrů a   zaskočí svou upřímností.   Jsem moc rád, že Hugh Laurie   konečně dostal roli, v níž   naplno uplatní svůj talent i   charisma. Humoru a vtipu   tleskám stejně jako   kvalitním hercům (a podle   mě zdařilému dabingu...)
veverka-zrzka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.7.2008
Opravdu skvělý seriál z   lékařského prostředí. Jak   to dopadá, když se lékař   ironik a flegmatik střetne s   pacientem vážným a   pesimistou?? Nevíte, koukejte   se!!!
friday
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.7.2008
Muž dvou tváří, navrch led   a ironie, uvnitř...? Na tu   scénu s operací   nenarozeného dítěte asi jen   tak nezapomenu. Doporučuju!
Prasoid
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.7.2008
Tohle nesnese delšího   komentáře, tolik   dvojznačností, jež se v   duši Dr. House skrývá za   jeho pichlavostí a černým   humorem, se jen tak nevidí.   Ps: kvalitní, hodně   kvalitní dabing.
Snape
Hodnocení:
Přidáno: 30.6.2008
Hugh Laurie je neuveritelnej   herec, resp. dokonalej cynik.   Je to presne ten typ humoru,   ktery v serialove produkci   chybi.
vampyer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.6.2008
Najprv ma tento serial velmi   nechytal, ale po case som si   ho velmi oblubila, az ako sami   vidite ma mojich 10/10, co si   malo kto zasluzi.:) Zboznujem   u nho ten jeho cierny humor a   podpichovanie vsetkych   naokolo. Sklamalo ma, ze sa   neostalo pri povodnom obsadeni   Housovho timu, ale zmena je   zivot. A tak som si zvykala na   nove tvare, ... az kym nedosli   casti :( Takze sa velmi tesim   urcite aj s ostatnymi   priaznivcami, lebo kto si ho   raz oblubi, tak ten bude   netrpezlivo cakat na kazdy   novy pripad pre Dr. Housa. A   este jedna vec: "Vsetci   klamu."
Petra.Barbie
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.6.2008
S humorem tohoto seriálu se asi míjím...
...příznivci mne   proklínají za nizoučké   hodnocení, ale dát vyšší,   to by znamenalo lhát sama   sobě. Seriál mi byl   doporučován ze všech stran   a tak jsem se na něj   několikrát zkoušela dívat,   jenže...nikdy jsem u   žádného dílu nevydržela   do konce, nechytlo mne to.   Přitom onen proklamovaný   humor asi není špatný a   věřím, že určitá ironie   a naprosté vyjadřování bez   servítek diváky baví,   ovšem mne to prostě   nevtáhlo do děje a   přistihla jsem se, že se   sice sem tam můžu   některému výroku zasmát,   ale bohužel seriál sledovat   nikdy nebudu. Nebudu ale   psát, že je to špatný   seriál, není...je jen   prostě určen té cílové   skupině diváků, která je   naladěna na jeho vlnu, co u   mne není.
Rendys
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2008
Lékařské téma, oblečené   do elegantního a perfektně   padnoucího pláště.   Sarkasmus v té   nejkrystaličtější podobě.   Ovšem ne bez úcty.Velmi   podařený který vás ze   začátku dravě pohltí, jako   bomby . Spíš jen tak pomalu   plyne a po nakoukání více   dílů zjistíte, že se bez   Houseova stírání všech   okolo prostě neobejdete.
vratik7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.6.2008
Gregory House v podani Hugha   Laurie me zaujal predevsim   jeho vtipnymi poznamkami a tim   jak dokaze prijit na pricinu   nemoci z tak nemoznych veci az   to neni mozne.
Devilian
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2008
House...To je ten kulhavý   zamamraný chlápek! Ale   pozor! Taky je to výborný   doktor! Seriál, který mě   chytl snad od prvního dílu.   Od té doby jej pravidelně   sleduju. Hlášky vymýšlí   snad nějaký génius...ty   jsou parádní. :)
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Po několika dílech první   série mě Dr. House doslova   učaroval a donutil mě svým   nevybíravým chováním ,   břitkým a černým humorem ,   skvělým úsudkem a   perfektními schopnostmi   diagnostikovat ty   nejzapeklitější případy ,   hltat další a další   pokračování tohoto velmi   originálního a zajímavého   seriálu z nemocničního   prostředí. Hugh Laurie je   maximální ďábel! Prozatím   90%
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.3.2008
Děsím se myšlenky,
že tento seriál skončí.   Pondělí není zrovna   nejpříjemnější den v   týdnu, tedy ani pro mne,   důchodkyni (62), ale vím,   že dočkám Dr. House. David   Morse se, doufám, již   neobjeví, v Zelené míly byl   perfektní, jako v každé   své roli. Po shlédnutí   Tance v temnotách jsem ho   nenáviděla, i když se   objevil v jiné roli, stále   jsem ho měla spojeného s   tímto hudebním filmem.   "Dr. House" jako   tatínek z   "Myšáka", ten mne   tedy dostává pondělí co   pondělí! Celá   "parta" lékařů je   báječná. Děkuji všem!
Renuleee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2008
Gregory House je jediný muž   o holi, který mi kdy   připadal sexy.:) (myslela   jsem, že tahle věta bude   mluvit za vše, protože ódu   na tento vynikající seriál   tady pějí všichni. Ale mnou   nepochopitelné pravdila   přidávání komentářů mi   přikazují napsat více, než   100 znaků, do kterých se má   první věta nevešla.)
pravo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.3.2008
Seriály s nemocničného   prostredia už pár rokov   zapĺňajú obrovský priestor   na TV obrazovke a človek má   s nimi väčšinou obmedzenú   trpezlivosť. Tiež som si   jedného dňa povedal –   dosť bolo doktorov,   sestričiek a pacientov a   vypustil som podobné   seriály. Lenže námatkovo   som zazrel epizódu, kde   krívajúci chlapík hltá   množstvo liekov a k svojim   podriadeným sa správa   neuveriteľne pohŕdavo, a   seriál z lek. prostredia je   späť s novým hrdinom a   novým pohľadom ako ma dobrý   seriál vyzerať. Autori si   uvedomila, že ľudia majú   radi kriminálne seriáli (   viď Monk,CSI,Poirot) a   hrdinov s osobitnými črtami   a spravili s Dr. Housa   medicínskeho detektíva,   ktorý nepátra po ľudskom   páchateľovi zabijakovi, ale   po biologickom vrahovi   ľudí(choroby, vírusy,   baktérie...). Mne sa tento   typ seriálu veľmi páči a   Hugh Laurie je veľmi   sympatický nesympaťák a   preto hodnotím vysoko.
martas_v
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2008
Za kamaráda bych ho nechtěl,   ale jako lékaře ano. Hezký   seriál z nemocničního   prostředí, něco jako naše   Nemocnice na kraji města.
Brcko.GOS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Paráda
Zbožnuju tento seriál,   skvělé obsazení,   nepřekonatelný Hugh Laurie,   ale stejně nejvíc na tomto   seriálu zbožňuju doktorku   Cameronovou a ještě víc jí   zbožnuju s jejím novým   účesem :-D stačí pohled na   ní a jsem v koncích :-)   doporučuju seriál všem, z   odborných terminologií se   občas člověku rozskočí   hlava, ale na to se dá časem   přivyknout
Necker3
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2007
Podla mojho nazoru najlepsi   serial z medicinskeho   hladiska,aky bol kedy   vytvoreny.Doktor House je   skvely.Jeho hlasky,spravanie   su obcas strasne   zarazajuce,ale smiesne a   spravne.Je to naozaj skvely   serial,nie je vobec nudny,ako   tie ostatne a dokonca sa   clovek aj niecomu priuci.
Areska7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2007
Naprosto skvělý seriál,   doktůrkovy hlášky jsou   nezaměnitelný a cesta k   určení diagnozy naprostej   nervák, fakt ho žeru :-)))
Bumbacius
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Tento seriál podle mě nemá   konkurenci, rozhodně   nejlepší seriál co jsem kdy   viděl. Dr. House je opravdu   "řízek" který   vždy najde řešení i když   se třeba do konce dílu   přesně neví v čem nemoc   spočívá.
DejnaDee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2007
Vůbec nejsem seriálová   divačka, ale Dr. House nemá   chybu! Jeho sarkasmus,   arogance, cynismus, ironie,   drsný humor, a především   jeho diagnostická genialita   ve spojení s atraktivním   prostředím nemocnice jsou   prostě úžasné.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.10.2007
Nevybíravé způsoby a   brilantní mozek génia(nebo   něčeho podobného) jsou   dobrou devízou seriálu,   který se odehrává ve vysoce   atraktivním prostředí s   velmi atraktivními herci -   klasické americké skladby -   krásná běloška, blonďák,   černoch..a také jedna s   mexickými či španělskými   předky...Každý si najde   nějaký vzor, s kterým se   lze ztotožnit. Ale o co jde   především - o napětí a   vtip. A to se seriálu daří   v každém díle. Od třetí   série mi však přijde, že   se diagnózy, příznaky a   zápletky již opakují a   scénáristům pomalu   dochází dech.

No a od páté série   (čtvrtá už byla hodně   slibná!) opět hltám každý   další díl, protože   scénáristé chytli druhý   dech a seriál je nyní plný   zvratů a zajímavých   dějových linií...Housův   nový tým sice není to co   býval ten starý, ale on sám   naštěstí nic ze své   břitkosti neztratil...
MildaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Seriály z nemocničního   prostředí jsou divácky   velmi vděčné. A to   zvlášť u národa který   vyrostl na Dietlově Nemocnici   na kraji města.
Sarkastický doktor   Gregory House, který svým   drsným humorem častuje nejen   kolegy, ale také pacienty,   ale protože je výborný   diagnostik, tak mu jeho   chování zatím prochází.   Je opravdu zjevení a ani po   první sérii se mi   neokoukal.
Výborný   seriál, výrazně lepší   než konkurenční   Chirurgové!
chipushit
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Doktor House. Pojem. Ráda se   na seriál dívám a zkouším   hádat, jestli dle příznaků   uhodnu diagnosu. Podařilo ale   jen jednou.
Sarkastický doktor,   který si do ničeho nenechá   mluvit, ale v   diagnostikování je   jednička. Pokud on neodhalí,   co pacientovi je, nepříjde   na to už nikdo.
jedlickaj
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Nedávno jsem se díval na   Prázdniny Mr. Beana abych se   zasmál. Ztráta času měl   jsem se raději podívat na   dva díly dr. House a jaho   sarkastický pohled na   všechno co se kolem něho   vyskytuje. Doufám že si   seriál udrží sledovanost a   budu se moc bavit i další   týdny, protože je to jediná   věc na kterou se dá v TV   dívat.
kaylin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Už zase nějaká nemocnice?
Ano i ne. Osobně mám dost   seriálů z nemocničního   nebo doktorského prostředí,   pořád nějaká Stephanie,   Doktor z hor, Chicago Hope   nebo Pohotovost. Nikdy mě to   moc nebralo, protože to bylo   pořád o tom samém. Tenhle   je vážně nemocný, tenhle   umře, tenhle přežije,   tenhle má problémy, tahle se   blbě zamilovala, no prostě   Beverly Hills, akorát, že   tam umírá víc lidí. Ale   doktor House mě přesvědčil   o tom, že ještě jde   natočit seriál z nemocnice,   který bude originální a   který bude jiný a hlavně   lepší než to všechno   kolem. Princip každého dílu   je sice stejný, House a jeho   tým řeší pacienta, který   trpí kdo ví čím, průběh   dílu se spíše podobá   detektivce, ale s dokonalým   hlavním hrdinou. Houase je   člověk, který vám řekne,   že umíráte a bude se na   vás usmívat, a ten úsměv   bude myslet vážně. Je to   hajzl, je cynický, je   ironický, se svými pacienty   se nerad stýká a obecně   nemá lidi moc rád, alespoň   navenek. A kulhá a nejspíš   je závislý na prášcích.   Ale přesto přese všechno,   je tenhle chlápek dokonalý.   A mě nezbývá než říct,   ať žijí moderní americké   seriály. Ne všechny, ale ty   nejlepší:-)
weitinger
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.5.2007
Výborný seriál z   lékařského prostředí,   nenapodobitelný Hugh Laurie,   zajímavé případy /co by na   to řekli lékaři, je jiná   otázka - o to tu nejde/, za   repliky by se nemusel stydět   ani Woody Allen. Postavičky   doktůrků jsou velmi   různorodé, sympatické. Můj   povzdech aaach jooo, oproti   našim /nic si nenalhávejme,   i americkým/ skutečným   felčarům, je na místě.
Jen jedna otázka na   okraj: dá to nakonec   dohromady se svou bejvalkou   nebo s tou mladou doktorkou,   co po něm od začátku jede?   Aby nás nepřekvapil, jako   už tolikrát, a nevybral si   Formena...
flufit
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Dobře natočený seriál z   lékařského prostředí ...   každý díl jiný případ a   díly na sebe nijak zvlášť   nenavazují ... občas se i   zasmějete Houseovu sarkasmu a   cernymu humoru :)
hejtman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.1.2007
Netradiční a velmi povedený   seriál z lékařského   prostředí, Dr.House je bezva   týpek a jeho černý humor a   vypečené hlášky dělají   tento seriál něčím jiným   a lepším než např.Chicago   Hope.Celkově je seriál   dobře sladěn i   natočen,dobrý   scénář,káždý díl jiný   případ a jiná nemoc a   spousta životních pravd.Hugh   Laurie snad ve své nejlepší   roli.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih67472minih67472Sherlock (2010) [TV seriál] 
Sherlock n
minih138328minih138328Už je tady zas (2015) 
Er ist wieder da n
minih128982minih128982Já, Mattoni (2016) [TV seriál] 
Já, Mattoni n
minih22842minih22842Vražda v Orient expresu (1974) 
Murder on the Orient Express n
minih50692minih50692Tajemný mnich (1965) 
Der Unheimliche Mönch n
minih40522minih40522Šifra mistra Leonarda (2006) 
The Da Vinci Code n
minih139979minih139979Masaryk (2016) 
Masaryk n
minih25102minih25102Průšvih (1992) 
In the Soup n
minih22670minih22670Vodní svět (1995) 
Waterworld n
minih24850minih24850Zlaté rybky (1977) 
Zlaté rybky n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190569
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376599
Obsahů a biografií: 178287

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10