Duben
ohodnotit

Chalupáři [TV seriál]

Žánr:
Rok:
1975
Délka:
55 minut, 55x 11 dílů (díl cca 43-55 minut)
„Jiří Sovák, Josef Kemr a Jiřina Bohdalová v oblíbeném komediálním seriálu.“

Komentáře k filmu Chalupáři

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 45
jarda53
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2010
Jeden z nejlepších   seriálů, jaký byl vůbec u   nás v čechách natočen. Co   všechno se stane v malé   vesničce. Nejsmutnější na   tom je, že už těch herců   není moc na světě, že to   dost prořídlo. Líbily se   mě hlášky jaké měl   Hlinomaz a Bejvl.
hledaseniki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.5.2011
Chalupáři
Tohle je můj bezpochyby   nejoblíbenější český   seriál. Výborný Jiří   Sovák v roli věčně   nespokojeného dědy a stejně   tak vynikající Josef Kemr v   roli Bohouše. Seriál, který   se mě nikdy neotráví a   patří i k mým oblíbeným   seriálům to by ani jinak   nešlo.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.8.2013
"Když máš v chalupě orchestrión -
Seriál je plný pohody,   laskavosti, humoru a švandy,   které řeší leckdy   svérázné vesnické   postavičky v čele s   revizorem v ivalidním   důchodu, který se přišel   na venkov zotavit po nervy   devastujícím zaměstnání i   po rušném městském   prostředí, ve kterém   předtím žil. :-)) Seriál   se mi líbil hned při prvním   uvedení (tenkrát jsem byl   malý kluk) a čím jsem   starší mam ho radši - nej   je snad díl ve kterém jedou   navštívit   "velkoměsto" Prahu   a vrhají se do městké   vřavy, ale i všechny   ostatní díly sou dobrým   relaxem. :-)

"Když máš v   chalupě orchestrión, nevadí   že do ní prší"...   :-))

!!!!! na   toto musím reagovat - co to   blábolí pan Omnibus ve svém   komentáři o neveselé   době??? Ta doba byla daleko   veselejší, pohodovější   než tahleta doba!!! -   dopsáno 26.9.2013, poté co   jsem si přečetl jeho   stupidní komentář, ve   kterém se snaží tu dobu   módně "mo(u)dře"   ptákovitě pošpinit.
Lienocka22
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.6.2008
Kultový český seriál plný   výborných hercov :o) už   odmalička som sa rada   pozerala na tento seriál a   ani dnes mu nemôžem   odolať...
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Výborný komediální, letní   seriál, pro lidi kteří   vyrůstali na vesnici, dýchne   na ně tu atmosféru, klidu a   pohody v létě.   Neuvěřitelný koncert   Jiřího Sováka, v roli   protivného morouse Humla
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.6.2012
Nejlepší český seriál - sálá z něj pohoda a Sovák
Klasika všech klasik a   zároveň také asi nejlepší   český seriál všech dob,   opravdu můj milovaný   televizní kousek. Jsem rád,   že se stále vrací na   obrazovky. Kromě úžasné   písně Waldy Matušky a její   nezapomenutelné melodie to   tady stojí hlavně na   hercích. Sovák s Kemrem se   vyřádili fakt naprosto   parádně a ostatní naši   milovaní herci jim jako vždy   báječně sekundují. Spoustu   povedených zápletek a   výborných hlášek dělají   tento seriál z pohodové   české vesnice to, čím   opravdu je. Nesmrtelnou   klasikou. 100%.
payo1555
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2012
Mám rád tento seriál, je   veselý a neotravuje   "nastavováním   zrcadla", já se prostě   bavím. Spíše mě baví   Sovák s Kemrem, když v   legraci konfrontují své   životy. Do toho se jím   vtírá vdavekchtivá Fuksije   paní Jiřinky Bohdalové.Já   hodnotím nejvyšším   známkou, protože legrace   není nikdy nazbyt.
Nasudr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2008
Seriál Chalupári, možno   jednoznačne zaradiť medzi   špičku v oblasti seriálov,   kde boli krásne vykreslené   jednotlivé postavy ľudí a   život typickej českej   dediny. Seriál je možné   smelo porovnať s   nedostižnými Dietlovskými   seriálmi. Vynikajúce výkony   hlavných predstaviteľov i   vedľajších postáv.
Krupe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.6.2012
Bože, to je prostě boží   seriál. Byli to všechno   velicí borci, kterým ti   dnešní nešahají po   kotníky. Až se člověk   kolikrát zamyslí a podiví,   co se za hnůj dá natočit   dnes, čemu se říká humor   atd. Chalupáři se mi   neomrzí do konce života.   Howg
radegaster
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.2.2015
Chalupáři
mají jediný nedostatek a   tím je , že mají jen 11   dílů. Škoda , že po čase   nevznikly další příběhy,   už jen hvězdné herecké   obsazení si o to říkalo..   Dneska už se k něčemu   takovému nedostaneme, nejsou   tvůrci ani herci a tak   nezbývá než pustit dvd a   zavzpomínat
mikee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.5.2008
Nejlepší český seriál ,   plný hereckých osobností ,   kterým vévodí   nezapomenutelní Jiří Sovák   a Josef Kemr , dva   nerozluční sokové snad ve   všem možném , nuceni trochu   proti své vůli spolu ze   začátku žít v jedné   chalupě. A jak to tak bývá   , stanou se z nich nakonec   přátelé. Seriál je plný   vtipných a komických   situací a semeniště   hlášek všeho druhu. Nemám   co bych ještě více dodal k   této seriálové perle! 95%
AshT
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2009
Štěstí nekoupíš za ............
Chalupáři z 1975 roku.Dobře   ad si lidé říkaji že je   to nuda a trapnost tady   podemnou ty komentáře.Ale na   ten rok 75 komunisti   zakazovali točit filmy co by   jjen trochu je zmínilo a na   tu dobu a na ty možnosti to   byla bomba a já myslím,že   je.
vo.truhlastvi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Chalupáři
Už jen název Chalupáři a   skvělá ELITA českých   herců nás uvádí do   tradiční české vesnice 70   let dvacátého   století.Seriál kde se   zasmějete.To dnes už se   netočí.
Warden
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Výborný seriál se   skvělými českými herci.Dva   body ale musím srazit za dva   vcelku nudné díly Romeo z   autobusu a Režisér
K.I.T.T
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Herecký koncert Josefa Kemra   a Jiřího Sováka.   Chalupáři jsou nejlepší   televizní seriál.   Inteligentní humor, skvělé   výkony herců...
Sparta33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.6.2009
Luke
Vynikající........!!!!!!   Není co dodávat,vynikající   herci,jejich   výkony.Vynikající český   seriál.Každý z dílů mě   vždycky pobavý!!!
Kecka1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2005
Skvělej českej seriál plnej   vtipů. To je prostě klasika   v podání Sováka a Kemra.
Petr1984
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.1.2009
Tohle je určitě jeden z   našich nejlepších   televizních seriálů.   Narodil jsem se hodně let po   jeho natočení, ale přijde   mi, že se na vesnici až tak   moc nezměnilo. Hlavní   koncert je samozřejmě Sovák   a Kemr. Višňovou trochu   znám. Vypadá skoro stejně.   Jen ten barák nebo spíš   původní chalupa - to se   změnilo. Povedla se taky   titulní písnička o   orchestriónu.
Svarcneger
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2021
Za me osobne nejlepsi miniserie, ktera existuje...
Je samozrejme tezke, neco   vysvetlovat neznalym, ale   tohle je serial, ktery   milovala babicka, maminka a   ted i my a dokonce i nase deti   a proc. Protoze je skvele   napsan, rezirovan i obsazen.   Reziser dal prostor i na   "improvizaci", je to   komedialni koncert Kemra a   Sovaka. Pak je dalsi vec,   kterou na tomhle serialu   miluju, ta atmosfera klidu a   miru v dobach, kdy se nezilo   tak lehce, jako dnes, ale zilo   se proste jinak, vice si   vazili pratelstvi a spory se   neresily u soudu. Zaroven   nejde o tak nasilnou   politickou propagandu, i kdyz   producenti si dali zalezet,   aby vse natacene bylo nove,   nebo natrene ;)))).
remky3
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.6.2009
Jedním slovem   "FANTASTICKÝ".   Seriál, který by neměl   chybět v žádné filmové   sbírce sbírce. Inteligentní   humor a skvělé herecké   výkony excelentních herců   jsou zážitkem.
TarabasCz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Klasický starej dobrej   českej film z venkova.
Skvělé herecké osazení   - jemný humor od začátku do   konce zaručen.
Co víc   dodat? Mohu jenom doporučit -   je to serial na shlédnutí   jak pro starší tak i   mladší generaci.
Nálada se Vám zaručeně   zvedne třeba si pak budete i   pospevovat slova "Když   máš v chalupě   orchestrion.... "
Petík
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.3.2005
Můj nejoblíbenější   seriál z dob   socialistických, které jsem   však nezažila.I když jsem   ho viděla už mockrát,   pořád si vychutnávám   herecké koncerty Kemra,   Sováka a Vinkláře alias   vypočítavého Sioli.
Utah79
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2007
Český seriál chalupáři, v   hlavních rolích Josef Kemr a   Jiří Sovák, moc hezky   natočený seriál, patří   mezi mé oblíbené.
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.5.2009
Chalupáři jsou jedny z mnoha   mých oblíbených českých   dobrých seriálů díky   úžasnému Sovakovi a Kemrovi   samozřejmě je v seriálu   mnoho dalších skvělých   herců .
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.7.2013
Výborný seriál při kterém   je spousta zábavy hlavně   proto že je to z vesnického   života tak jak to dříve   chodilo,přispělo k tomu   výborné herecké obsazení.
Serpentina
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.11.2005
Seriál patřící mezi   filmovou klasiku s hvězným   obsazením. Publikum baví už   desetiletí a bude bavit   stále jako i mě. Škoda, že   už se takové seriály   netočí.
JanaOss
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2008
Chalupáři jsou milý a   příjemný seriál. Postavy   starších mužů, kteří   spolu obývají jednu malou   venkovskou chalupu jsou   úsměvné a milé. Celá   atmosféra seriálu je velice   příjemná, obsazen je   skvělými herci, hudba je   také skvělá. Je to tak   trochu s nadsázkou a humorem   vykreslené stáří lidí,   kteří ještě chtějí něco   dokázat a nechtějí, aby je   někdo strčil do starého   železa. Zažívají své   lásky, zklamání, úspěchy.   Je vidět, že i příběhy   starých lidí jsou zajímavé   a poutavé.
toaneta
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.7.2013
Výborný komediální   seriál, který vznikl už v   polovině sedmdesátých let.   Kdesi jsem četla, že se   uvažovalo o jeho natočení   ještě s Jaroslavem Marvanem   a mělo to navázat na   úspěch filmů o revizorovi   Andělovi. Po Marvanově smrti   snad měl roli Evžena Humla   hrát Jan Pivec. Ten se ale   dlouho rozhodoval, zda roli   přijme. Nakonec obsadili   Jiřího Sováka.
Seriál měl velký   úspěch už v době před   revolucí. Soustředil se jen   na rodinné a mezilidské   vztahy a žádná politika. Je   vystavěn na oblíbené dvojce   nervního mrzouta a   pohodového kliďase.   Kontrolór Evžen Huml se   odstěhuje z hektické Prahy   na venkov a postupně se   sžívá s jeho obyvateli.   Poznáváme i osudy dalších   lidí z půvabné vesničky.   Výborný Vladimír Menšík   jako záletný řidič ČSAD   nebo proměna jeho ženy z   domácí puťky v dámu   velkého světa skvěle   zahranou Gabrielou Vránovou.   Seriál patří k tomu   dobrému a kvalitnímu, co v   tehdejší Československé   televizi vzniklo. Většina   dnešních seriálů se s ním   vůbec nedá srovnat.
markes13
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.6.2009
fakt dobrý český seriál   tak jsem se dloho nezasmál   skvělí herci hlavně dvojice   kemr+sovák fakt super!!!!!
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Docela zlomyslné téma,   protože se seriál upnul na   chalupáře, kteří se   plošně šířili z   větších měst, aby si   užili venkova. Cíle bylo   dosaženo, když se divák   bavil a tak trochu zapoměl na   všednodenní realitu.
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.10.2009
Příjemný a pohodový   seriál o (tak trochu   vynuceném)soužití dvou   starších pánů (a jedné   hrací skříně) ve staré   venkovské chalupě. Ryze   lidové, milé a zábavné   pokoukáníčko s celou   plejádou vynikajících   českých herců,z nichž už   mnozí bohužel nejsou mezi   námi... včetně   legendárního W. Matušky,   jehož zpěv tu tvoří   neodělitelnou součást   seriálu. Jo, když máš v   chalupě orchestrión...
P.S. - Chalupáři se prý   moc líbili nejenom u nás,ale   i např. v Polsku. Dokonce tam   vyšli i na DVD.
Omnibus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.8.2013
Do hrací skříně tohohle   orchestriónu se podařilo   zavřít celý zástup   vynikajících herců,   dokazujících, že není   malých rolí, a že i v   neveselé době se mohl   natočit veselý seriál,   napumpovaný hláškami a   působící pohodově i dnes,   po tolika letech. Ano, je to   také obraz doby, ve které   vznikl. Ale i tenkrát, v onom   „...na věčné časy a   nikdy jinak!“ se lidi   chtěli pobavit a zasmát se   blbůstkám z každodenního   života, aby ho pak sami lépe   snášeli, a to nám tenhle   seriál dopřál měrou   vrchovatou.
cerfik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.12.2014
Důsledky již rozjeté   normalizace jsou na   Chalupářích víc než znát   a tak je to zároveň taková   nadprůměrně kvalitní sonda   té doby. Ikdyž je znát, že   tvůrci se snaží vpašovat   co možná nejvíce   zesměšnění tehdejších   nešvarů, přesto je zde   linie propagandy patrná   přespříliš a působí zde   nepatřičně a celkový dojem   pak padá dolů. Duo Sovák a   Kemr je skvělé a je jen   škoda, že nedostali tolik   svobody a tak kvalitní   námět jako o několik let   dříve Sovák s Horníčkem v   Byli jednou dva písaři. Ten   rozdíl mezi těmito dvěma   seriály je více než   patrný, přesto Chalupáři   patří do zlatého fondu   československých seriálů,   ale víc jak 80% ze mě   nevymáčknete :-)
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.8.2004
Nechtěný podnájemník
Inteligentní humor, který   vás dokáže pobavit i dnes.
AlCapone
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Jeden z mála povedených   seriálů minulé doby.Humor a   herecké výkony na   100%,sranda od začátku až   do konce :)
Rendys
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.10.2007
Celkem povedený seriál,   hlavně herecky.Z některých   situací se dalo vytěžit   více. Ale každopádně je to   skvělá zábava.
eda37
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.4.2010
Myslím ,že tento seriál   zaujme i mladší generaci   hlavně díky skvělému   obsazení a hereckému umění   Jiřího SOVÁKA,který v   tomto seriálu naprosto   exceluje!!!
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.3.2008
Když máš v chalupě   orchestrion ... Takovými   slovy v písni začíná   každý díl seriálu.   Pamětníci si jistě   vzpomenou na jednu z repríz   seriálu (na konci   osmdesátých let) kdy   úvodní znělka byla   doprovázena pouze melodií a   nikoliv písní v podání   Waldemara Matušky. To byl   jeden z projevů hlouposti   minulého režimu.
Seriál je místy dosti   prostý, místy hodně   zábavný. Určitě mohu   napsat, že patří mezi   seriály lidové. Trochu jsem   a vlastně stále mám   problém s jeho hodnocením.   Do hodnocení musím zahrnout   další fakt, který u   seriálů nebývá píliš   častým jevem - herci si při   jeho natáčení toto   natáčení hodně užívali.   A to je velký plus.
Petra.Barbie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Višňová nebo Třešňová? Co je správně?
Pravdu mají samozřejmě obě   strany, ať dávají možnost   první či druhou. Višňová   je skutečný název vesnice   na Příbramsku, kde se   natáčelo, Třešňová pak   seriálový název. Mnoho se   zde od té doby změnilo,   zejména ona typická   chaloupka s orchestrionem je   dnes již moderním domem,   ovšem i ten je často   zvědavými nadšenici   okukován a fotografován.   Seriál má bezesporu své   kouzlo, není sice zrovna mým   vysloveně   nejoblíbenějším, některé   díly považuji za slabé, ale   jiné naopak docela baví,   např. Romeo z autobusu o   zájezdu do Prahy, ten je asi   nejlepší. Navíc tu vyniká   komika pana Menšíka. Jde o   přehlídku mnoha   vynikajících herců a   hlavně díky nim má seriál   svou hodnotu. Pravda, dají se   zde najít i agitační prvky   (JZD apod.), ale není to   přehnané a navíc podobné   momenty bychom našli ve   většině filmové tvorby z   totalitního období.   Alespoň, že písnička o   orchestrionu se mohla po   převratu vrátit zpět do   titulků s hlasem   "zakázaného" pana   Matušky:-)
miláček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.12.2009
Herecký koncert pánů Kemra   a Sováka dělá seriál   opravdu   zdařilý.Přiznávám,že   díla Františka Filipa moc   nemusím,Chalupáři jsou   vyjimkou.Soužití dvou   "strýců"nepostrád   á vtip.
kedar6
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Tento seriál se skvělým   obsazením je sice starý, ale   čas mu neubral na kráse.   Skvělý jemný humor v   podání pana Sováka, Kemra a   Jiřiny Bohdalové je   nadčasový. Takže pokud   ještě neznáte "Když   máš v chalupě orchestrion,   nevadí že do ní   prší..." tak se na   tento seriál mrkněte!
petrusmev
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.7.2014
Především herecký koncert   Jiřího Sováka, ale i   dalších oblíbených   českých herců a hereček,   spousta humorných situací   odkoukaných z vesnického   života (na rozdíl od Slunce,   seno... se zde naštěstí   netlačí tolik na pilu), ale   že by to byl bůhvíjak   skvělý seriál, to se mi   nezdá.
jardiv
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.5.2012
Pozor na orchestrión!
Musím se přiznat, že tento   seriál mě v době svého   vzniku nezaujal. Měl jsem   tehdy v hloubi sedmdesátých   let totiž poněkud jiné   zájmy než koukání na telku   (pití piva v putyce, chození   za holkama)... Jenže páni,   on mě nezaujal ani dnes, po   celých desetiletích - a to   mám už přitom zájmy docela   opačné (bačkory, pití   lahváčů u placaté telky,   výchova dcer)!
Tak   proč jsem sakra vydržel   brejlit na vobrazovku dokavaď   na ní neproběhlo všech 11   dílů? No, nemějte obavy že   by se děj a zápletky staly   zničehonic součástí   světové pokladnice umění   anebo že bych už tak   strašně zesenilněl, avšak   sledovat herectví Sováka,   Vinkláře, Menšíka, Sloupa,   Hlaváčové nebo třeba   Bohdalky (i když se mi zdá   že ta tady trochu   přehrává) bylo, je a bude   samo o sobě požitkem.   Dokonce i ten neustále   přihlouple pochechtávající   se „předseda“ Větrovec   pobaví.
Takže proto.   A možná taky se mi zachtělo   proti všem těm Šeldnům,   Oliviím Dunhamovejm,   Kalisiím (Daenerys Targaryen)   a čertvíkomu dalšímu pro   změnu zas něčeho takového   obyčejného, malého, ale   našeho.
Klidně si to   teda taky skoukněte, jen   pozor na Waldu. Ten jeho   orchestrión se vám   chca-nechca po pár dílech   zavrtá do mozku tak, že si   ho budete bzučet i ze spaní.
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Nechci upírat hercům   výkony, své postavy si   "vymazlili", ale s   odstupem času mi to už   nepřijde tak zásadní, tak   komické.
Při   záběrech na ves a okolí je   pěkná hudba. Jak to tam asi   vypadá dnes?
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.9.2012
Chalupáři
Protože se považuji za   fanouška české   kinematografie, shlédnutí   této legendární série o   dvou dědcích v chalupě pro   mě byla přímo povinnost.   Hned po prvním díle jsem   však poznal, že to není   můj šálek kávy a že mě   asi nepobaví tak, jako   většinu tady. Ale přesto   jsem dal Chalupářům šanci   a nenechal si ujít jedinou z   jedenácti epizod.
Za   co jsem rád, tak je   účinkování Menšíka - i   když jeho role není ta z   nejlepších, přesto mě   potěšila. Mám tohoto herce   velmi rád a jsem šťastný,   že moje mamka má od něj v   památníku kresbu - vždycky   jí potají obdivuji. Další   z mých oblíbených herců je   Sovákův syn Schmitzer, i   když o něm si myslím, že   je lepší muzikant než   herec, na jeho posledním   koncertu mě překvapilo, jak   dokáže takový starší pán   vtáhnout plně mladé   publikum do akce.
Takže shrnuto -   Chalupáři mě neoslovili,   nic mi nepřinesli a rozhodně   se na ně už nikdy   nepodívám znovu. Na druhou   stranu neříkám, že nemají   své kouzlo a své kvality, a   kdyby se mě někdo zeptal zda   stojí za skouknutí, asi bych   mu je i doporučil...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih144038minih144038Maigret klade past (2016) [TV film] 
Maigret Sets a Trap n
minih41686minih41686Populace 436 (2006) [Video] 
Population 436 n
minih72816minih72816Iši: poslední z kmene (1978) [TV film] 
Ishi: The Last of His Tribe n
minih47880minih47880Znásilnění (2000) [TV film] 
Znásilnění n
minih10574minih10574Korunní svědek (1959) 
Tiger Bay n
minih44116minih44116Následník (1973) 
L´Héritier n
minih14585minih14585O statečném kováři (1983) 
O statečném kováři n
minih8296minih8296Hlava rodiny (1991) 
Father of the Bride n
minih28035minih28035Drsná Oklahoma (1973) 
Oklahoma Crude n
minih24772minih24772Uloupená hranice (1947) 
Uloupená hranice n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

24 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy divočiny

12:50 - 13:45

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

34 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190559
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376586
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10