reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

České pohádky [TV seriál]

O chytré královně (1968) - 6. díl

Žánr:
Rok:
1968
Délka:
8 minut
„Pohádka podle Boženy Němcové.“

Celkové hodnocení filmu O chytré královně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.9.2009
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2008
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih30529minih30529Loupež po italsku (1969) 
The Italian Job n
minih19653minih19653Staying Alive (1983) 
Staying Alive n
minih53549minih53549Daleko od stromu (1982) [TV hra] 
n
minih20833minih20833Texaský masakr motorovou pilou (1974) 
The Texas Chainsaw Massacre n
minih52954minih52954Dračí past (2008) 
Dragon Hunter n
minih7962minih7962Grand Prix (1966) 
Grand Prix n
minih21567minih21567U pokladny stál (1939) 
U pokladny stál n
minih39072minih39072Červený a černý (1976) 
Krasnoje i čornoje n
minih12155minih12155Matka Kráčmerka (1934) 
n
minih55336minih55336Chicago Overcoat (2009) 
Chicago Overcoat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
6   - Kuvik
7   - R.RICKIE
5   - MaKy92z
5   - jambroz58
10 - žižalka
4   - Merry

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

12 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy předmětů

18:55 - 19:20

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

47 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141364
Osobností: 605606
Fotografií: 526034
Plakátů: 253687
Obsahů a biografií: 130186

Poslední komentáře

Skřivánci na niti (1969)

Skřivánci na niti
Vidět takový parádní film,   bylo mi ctí, viděl jsem jeho   první vysílání v televizi   hned po revoluci, spatřit   skvělé herce, Brodského,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Ženich uvízl (1976) [TV inscenac...

Ženich uvízl
Královsky jsem se bavil.   Taková prkotina a jaké   zmatky kolem. Z mé strany   naprostá spokojenost.   Výborná inscenace. Bohužel   nelze ocenit jako   plnohodnotný film. Škoda.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.42/0.387