reklama
 
ohodnotit

České pohádky [TV seriál]

O chytré horákyni (1968) - 1. díl

Žánr:
Rok:
1968
Délka:
10 minut
„Pohádka podle Boženy Němcové.“

Celkové hodnocení filmu O chytré horákyni

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2010
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2014
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.9.2009
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.2.2008
Merry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19190minih19190Smrtelné zlo 2 (1987) 
Evil Dead II. n
minih29395minih29395118 dní v zajatí l'adu (1998) 
n
minih11719minih11719Má je pomsta (1995) 
n
minih39767minih39767Ong-bak (2003) 
Ong-bak n
minih21727minih21727Boj na řece (1984) 
Up the Creek n
minih33049minih33049Naši synovia (1974) [TV film] 
n
minih28576minih28576Prokletí ostrova Saint-Pierre (2000) 
La Veuve de Saint-Pierre n
minih26523minih26523Hvězdná brána (1997) [TV seriál] 
Stargate SG-1 n
minih40753minih40753Nová Francie (2004) 
Nouvelle France n
minih59620minih59620Batman - Gothamský rytíř (2008) 
Batman: Gotham Knight n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Chytrá horákyně (2009) [TV film]

 Chytrá horákyně (2009) [TV film]
Chytrá horákyně n
Die kluge Bauerntochter
Žánr: rodinný / pohádka
Země: Spolková republika Německo
Režie: Wolfgang Eißler

(remake)

Koloběžka první (1984) [TV film]

 Koloběžka první (1984) [TV film]
Koloběžka první n
 
Žánr: pohádka
Země: Československo
Režie: Ludvík Ráža

(remake)

Královna Koloběžka I. (1981)

 Královna Koloběžka I. (1981)
Královna Koloběžka I. n
 
Žánr: animovaný / pohádka
Země: Československo
Režie: Dagmar Doubková

(remake)

Hodnocení filmu

67.1 %
6   - davidek
7   - R.RICKIE
5   - MaKy92z
10 - Miggi
5   - jambroz58
10 - žižalka
4   - Merry

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak si Chruščov podmanil Ameri...

17:10 - 18:11

22 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147951
Osobností: 626657
Fotografií: 562495
Plakátů: 266819
Obsahů a biografií: 135794

Poslední komentáře

Žabí muzikál (1969) [TV inscenac...

Žabí muzikál
Jeden výborný textař   (Vladimír Poštulka) je   autorem námětu a další   (Pavel Kopta) napsal pěkné   texty k písničkám Angelo   Michajlova. To více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Pod kopyty stád (1966)

Pod kopyty nudy a keců!!!

Pod kopyty stád
Lidi si děláte PRDEL, tohle   tady má cca 80%?? Naprosto   nudnej, užvaněnej,   nezajímavej film, kterej se   malinko rozjede asi po hodině   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Bluetoes, the Christmas Elf (198...

Bluetoes, the Christmas Elf
Je tady Štědrý večer na   severním pólu a všichni   pomocníci ze Santou jsou   zaneprázdněni, aby si   sbalili sáňky na start.   Vše, to je, více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Čertoviny (2017)

Čertoviny
Klasický Troškův odpad,   víc není co dodat. Nechápu   proč se pořád ještě   snaží když zjevně   nedokáže udělat alespoň   průměrný film...

Autor: SSandra | Hodnocení: 1 / 10

Sirotčinec slečny Peregrinové pr...

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
Film na motivy skvělé   knižní trilogie, který to   bere poněkud hopem, ale je   skvělý. Škoda, že nebyla   natočena celá trilogie,   dokážu si více >

Autor: SSandra | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.202/0.157