Duben
ohodnotit
 

Popis / Obsah / Info k filmu Crisis on Infinite Earths: Part 4

Obsah se zatím připravuje.
Pokud se chcete stát publicistou anebo napsat krátký obsah k filmu můžete zde.
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2022
Hodnotím Event jako celek
Na Arrow-verse jsem už před nějakou dobou   přestal koukat, protože už toho bylo moc. Ale   nedávno jsem koukal na Batwoman a tak jsem se   dostal k tomuto Eventu, protože jeho druhá   část se odehrávala právě v tomto   seriálu.

Začínáme v Supergirl, kde se   dozvíme o paralelních vesmírech, Minitor nám   popisuje, jak to všechno vzniká a funguje.   Všechny části se odehrávají na různých   zemích, kde se potkávají různé postavy.   Někdy i sami se sebou z různých realit, tak jak   tomu bylo například v Crisis on Earth-X. První   část je zakončena pěknou akční bitvou,   která vyvrcholí událostí jež tak nějak   předznamenává asi už pomalu blížící se   konec celého tohoto univerza.

Druhá část   odehrávající se v Batwoman je čistý fan   servis. Dostáváme zde například Batmana z   jedné paralelní Země, který už je, no   řekněme více temný, než by se asi leckomu   mohlo zdát. Navíc ho hraje dlouholetý herec,   který ho namlouval v animácích a ve hrách,   takže i tohle je fan servis. Odkaz na Smallvile.   Souboj dvou Supermanů. Do role Supermana se mimo   jiné vrací jeden z jeho představitelů z   minulosti. Není to špatné, ale z těch pěti   částí je to asi ta nejslabší.   Bohužel.

Třetí část odehrávající se ve   Flashovi už je o poznání lepší. A dostaneme   zde také zakončení příběhu Flashe v podání   Johna Wesleyho Shippa. Což vzhledem k jeho věku   dává tak nějak i smysl.

Čtvrtá část   odehrávající se v Arrow seriálu je pro mnoho   lidí asi ta nejemotivnější, protože se v ní   nadobro loučíme s Oliverem, který celý   Arrow-verse odstartoval. Z livera se tak stává   zachránce celého vesmíru a věta "You have   failed this universe" to je asi to nejlepší   zakončení pro fanoušky Arrowa, které mohlo   přijít.

Pátá část se odehrává v Legends   of Tomorrow. Je to už spíš taková dohra.   Hrdinové jsou dále hrdiny, záporáci   záporáky. Lex Luthor z toho vyšel opět   nejlépe, jak dovedl.

Jaký bude dál osud   Arrow-verse, to je otázka. Každopádně tohle je   asi nejvíc přirovnatelný k Engame od Marvelu.   Všichni se sešli, aby porazili největšího a   nejhoršího nepřítele, kterému zatím čelili.   A ne všichni se vrátili domů. To, co se Marvelu   podařilo ve filmovém univerzu, to se DC   podařilo v tom seriálovém. Arrowa a Flashe jsem   měl rád, Legendy a Supergirl jsem už tak moc   nesledoval. Batwoman je z toho všeho nejslabší,   ale to je dané prostě i tím, že ten seriál   měl spoustu problémů při jeho natáčení a s   tím se toho dá málo dělat. Když se lidi   nejsou schopni dohodnout, tak s tím nikdo nic   nenadělá.

Celou Crisis on infinite Earth   ságu jsem si opravdu užil a opravdu se mi   líbila. Hodnocení je asi trochu vyšší   vzhledem k tomu, že já jsem z toho byl   nadšený.


V případě Arrowa jsem si   přidal ještě tu jednu hvězdičku navíc,   protože z těch seriálů byl můj   nejoblíbenější a i ta část byla skvělá.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697753
Fotografií: 763813
Plakátů: 376398
Obsahů a biografií: 178215

Poslední komentáře

Jízda králů (1989) [TV inscenace...

Jízda králů
Jako rodáka z jižní Moravy   mě tady pár věcí   potěšilo, ale obecně vzato   si myslím, že tenhle   televizní kousek potěší   asi víc milovníky více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10