Amor Comprado (2008) [TV seriál]

Amor Comprado

Další název: Kúpená láska / Bought Love

    Žánr: romantický
    Země: Spojené státy americké / Venezuela
    Délka: 45 min.
Život se s Marianou nemazlil. Vyrůstala v domě s bezcitnou macechou, která s ní zacházela jako se služkou a s milujícím, poctivým a pracovitým otcem, jehož srdce a vůli však zničil odchod její matky před 18 lety.

Na druhou stranu Willy strávil svůj život obklopen luxusem, který ho však šťastným neudělal. Rodiče mu umřeli již dávno a vychovávala ho přísná babička Gertrudis, která ho nikdy nemilovala. Ve skutečnosti mu přeje jen to nejhorší a výsledkem je takové oslabení jeho sebeúcty, že Willy skutečně věří, že ho nikdo nemůže milovat kvůli němu samotnému, pouze pro jeho peníze. A tak je jeho život sérií večírků a nepodstatných aférek. Několik dnů před jeho 30. narozeninami se dovídá o matčině závěti: nebude-li v den narozenin ženat, bohatství přejde do rukou babičky. Protože je Gertrudis sama již bohatá, má v plánu mu podstrčit za ženu Margot - mladou ženu, s níž by mohla manipulovat, aby mu dále znepříjemňovala život.

Proti plánu na ženění s Margot se ale Willy vzbouří a uveřejní v novinách inzerát, že hledá ženu. Sám netuší, jak moc se toho dne mění svůj život.

Marianin otec je právě ve vězení za náhodné zabití mladého muže, který se mu pokusil znásilnit dceru. Mariana zoufale potřebuje peníze na obhajobu, a když uvidí Willyho anonymní inzerát, ze zoufalství mu odepíše... a aniž by se kdy viděli, je vybrána, aby si jej vzala.

Ale osud zařídí, že Mariana a Willy se setkají ještě před svatbou, aniž by znali svoji skutečnou totožnost. Oba věří, že našli svou pravou lásku. Avšak o několik dní později, když se setkají tváří v tvář po podpisu manželské smlouvy, vše se změní. Willy najednou vidí Marianu jako mazanou zlatokopu, ona si zas myslí, že si ji koupil.

Navzdory jak moc se opravdu navzájem přitahují, manželství začíná otravovat nedůvěra a nedorozumění - které jsou však pouze komplotem Gertrudis, Margot a ostatních, kteří se proti páru spikli. Pouze čas a pravá láska může pomoci Marianě a Willymu najít štěstí, jaké si zaslouží.  Autor: efCZa

režie:
Yaky Ortega
 
 
hraje:
Elizabeth Gutierrez ( Mariana), José Ángel Llamas ( Ramiro), Karen Sentíes ( Leonora), Roberto Mateos ( Arturo), Anna Silvetti (Morgana), José Bardina (Don Luciano), Zully Montero ( Gertrudis), Fernando Carrera (Valentin), Isabel Moreno, Julián Gil (Esteban), Graciela Doring, Patricia Álvarez ( Natalia), Bobby Larios ( Hilario), Julio Capote (Don Jeremias), Raul Olivo (Enrique)
 
 
scénář:
Verónica Suárez
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.