Jeden svět
ohodnotit

Obsah filmu Proč? 13x proto

 
Středoškolák Clay Jensen se ocitne ve víru bolestných vzpomínek a záhadných událostí vyvolaných tragickou sebevraždou jeho kamarádky.

Netflix

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Lukyn_N
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2019
♫Hey, it's Hannah, Hannah Baker, don't adjust   your, whatever device you're hearing this on. It's   me, live and in stereo. No return engagements, no   encore, and this time absolutely no requests. Get   a snack. Settle in. Because I'm about to tell you   the story of my life, more specifically, why my   life ended.♫Ahoj, tady Hannah.Hannah   Bakerová.To je v pohodě.Není třeba vylaďovat   to...cokoliv, na čem mě posloucháš.Jsem to   já, živá a stereo.Bez repríz, bez přídavků   a pro tentokrát rozhodně nehraju na přání.   Připrav si občerstvení.Pohodlně se usaď.   Protože se chystám vyprávět příběh svého   života. Nebo spíš proč skončil - Takto   začíná každý díl této série vycházejíc z   knižního bestselleru - seriál o tématech,   které se "nás" netýkají - ale ve   skutečnosti se můžou týkat každého z nás -   nebo lidí z našeho okolí - šikana,   znásilnění a jaký koloběh spustí jeden test,   a jeden večer strávený na houpačce se   školním fešákem? V jednu chvíli si říkáte,   Hanna - královna dramatu a že si za vše může   sama - v druhé řadě, si říkáte jak byste se   zachovali vy? Kdybyste stejnou situací   procházeli vy sami? Jak blbá souhra náhod -   ovlivní lidi z vašeho okolí? Clay - tichý   týpek, který se zamiluje do holky, která má   "pověst" coury, která dá každému?   Tyler - jehož zálibou je foťákem šmírovat za   oknem, Jessica - holka, co má "vše".   Bryce - boháč, co si kamarády a pozornost holek   kupuje penězi a vlivem svých rodičů? Alex -   rádoby emo kluk, co nikoho moc nezajímá?   Courtney šprtka a holka, která má zmatek v tom,   zda se jí líbí kluci nebo holky? Justin - kluk,   který má problém néjen s alkoholem, ale i   drogami a je pod vlivem svého "bráchy"   Bryce na kterého nedá dopustit protože sám   pochází z chudých poměrů - co tyto postavy   spojuje? Každý z těchto osob má svou vlastní   kazetu a svým způsobem můžou právě za to,   že Hanna "coura" Baker - ukončila   svůj život. Menší shrnutí za první a velmi   povedenou sérií, která Vás pohltí a nepustí!
RM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.9.2017
No, je to tedy docela síla. Přestože už   nejsem týnejdžr, a už vůbec ne americký :-),   tak to na mě silně zapůsobilo. Zajímavý styl   vyprávění pomocí kazet, kdy se některé   situace vidí z různých úhlů pohledu. Ne vždy   jsem dokázal pochopit jednání hlavní postavy   (nejsem holka :-), ale proboha, proč tam na tu   párty leze?), ale i kluk mi dával občas zabrat   (no, tak možná ty leta navíc ;-)
Nevím, co   má rozvíjet další série, pro mě by to mohlo   skončit. Pravdou ale je, že nějaké otazníky   zůstaly...
No, tak uvidíme :-)


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10