Jeden svět

Přidání odkazu

Odkaz musí odpovídat závazným pravidlům, které naleznete níže na této stránce. Nedodržení těchto pravidel může vést ke změne odkazu nebo až k nezařazení odkazu do katalogu.

Odkaz právě přidáváte k: Sarah-Christine Reuleke

Internetová adresa stránky (URL):
URL adresa stránky na internetu. Např.: http://www.fdb.cz

Titulek:
Např.: Fan page.

Popis:
Stručně charakterizujte (do 255 znaků). Např.: fanouškovské stránky, fotogalerie, životopis apod.

Kategorie:
Vyberte, prosím, kategorii stránek ze seznamu.

Váš Email:
Emailová adresa na kterou Vám přijde potvrzení pokud bude Váš odkaz schválen. Např.: info@fdb.cz
Kliknutím na nabídku přidat, jej přidáte.


Pravidla pro jméno a popisek stránky:
- Pokud se jedná o recenzi, jméno je název serveru např. FilmovyServer.cz a popisek je jméno autora, který ji psal + případně nějaké další informace.
- Pokud se jedná o životopis, jméno je název serveru např. FilmovyServer.cz a popisek je jméno autora, který ho psal + případně nějaké další informace.
- Pokud se jedná o fanouškovské stránky, jméno je název stránek např. Fan Page a popisek obsahuje stručně to, co lze na stránce nalézt.
- Pokud se jedná o fotogalerii stránek, jméno je název stránek kde fotogalerie je např. Fan Page a popisek obsahuje kolik fotografií a jakých lze na stránce nalézt.
- Pokud se jedná o trailer, jméno je název traileru např. Terminátor a popisek obsahuje v jaké kvalitě lze trailer stáhnout.
- Pokud se jedná o zahraniční stránky, jméno je název stránek např. Fan Page a popisek obsahuje stručně to, co lze na stránce nalézt.

Pravidla pro přidávání odkazů:
- Přidávejte odkazy na stránky v českém nebo slovenském jazyce. Viz níže.
- Pokud se jedná o fotogalerii, mohou být stránky vyjímečně i cizojazyčné (rozhodne administrátor). Ostatní zahraniční stránky musí být v kategorii zahraniční stránky.
- Za přidání odkazu získáváte na svůj účet rovných 10 bodů (pokud jste přihlášen(a)).
- Pokud se jedná o trailer, URL musí ukazovat rovnou na soubor s trailerem. Pokud to není možné, může i na stranku s trailerem.
- Nepřípustné jsou rovněž odkazy, které zde již jsou nebo odkazy na duplicitní stránky (např. na stejnou recenzi, ale jinde na internetu).

UPOZORNĚNÍ: Provozovatel serveru FDb si vyhrazuje právo nezařadit přidávané stránky do seznamu odkazů bez udání důvodu. Do seznamu odkazů též nebudou zařazeny stránky, které jsou svým obsahem v rozporu se zákony ČR. Provozovatel také nepřebírá žádnou odpovědnost za obsah v seznamu odkazů stránek u jednotlivých herců a filmů. Provozovatel si rovněž vyhrazuje právo stránky kdykoliv vyřadit z katalogu.

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190366
Osobností: 697519
Fotografií: 763185
Plakátů: 375836
Obsahů a biografií: 177995
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Expend4bles: Postrad4telní (2023...

Návrat v dobrej forme...

Expend4bles: Postrad4telní
V nejakom článku som čítal   vyjadrenie Dolpha Lundgrena o   sklamaní zo štvrtého   pokračovania   Expendables.Určite mal na   mysli finančnú více >

Autor: pigal | Hodnocení: 8 / 10

Shromáždění starých mužů (1987) ...

Shromáždění starých mužů
Jestli máte rádi čistou   filmařskou práci, natočenou   podle výborné literární   předlohy, jste fanoušky   prvotřídního herectví v   podání více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Road House (2024)

Road House
Road House z roku 1989 jsem   kdysi asi 2x viděl a tenkrát   se mi to líbilo, další   pokračování z roku 2006   neznám a novej RH jsem chtěl   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10