Duben
ohodnotit

Ve spárech ďábla

The Possession of Hannah Grace

Žánr:
Rok:
2018
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
6.12.2018

Obsah filmu Ve spárech ďábla

 
Otřesný obřad vymítání ďábla se vymkne kontrole a vyžádá si život mladé ženy.

O několik měsíců později má Megan Reedová (Shay Mitchellová) službu v noci v pitevně, kam přivezou znetvořené mrtvé tělo. Megan, která je uvězněna sama v podzemních chodbách, začne mít strašlivé vidiny a zmocní se jí podezření, že tělo je posedlé nemilosrdnou démonickou sílou.

Falcon

 
Související odkaz
 
 
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
Falcon
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Distribuční verze:
česky, s titulky
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Ve spárech ďábla >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2020
V hororovém žánru prostředí pitevny, márnice   a krematoria vždy tvůrce přitahovalo a   přitahuje i nadále. I v české kinematografii   máme jeden takový, dokonce ceněný, kousek pod   názvem 'Spalovač mrtvol' (1968). Český   distribuční název dalšího snímku už ledasco   napovídá, o čem že to vlastně všechno zase   bude. Vymítání ďábla tu máme však pouze na   začátku, v podstatě jako takový malý prolog.   A tak, když už tímto víme oč běží,   můžeme se plně vcítit do situace mladé Megan   Reed, coby nové zaměstnankyně právě ve výše   představeném zařízení, kde se začnou dít   věci vskutku podivné a vlivem prostředí   děsivé. Námět je tedy daný a příběh pro   správné uchopení značně jednoduchý.   Samozřejmě hýří předvídavostí, neboť v   jádru věci nepřináší nic nového, avšak   atmosféru a napětí buduje dobře a diváka   zbytečně nezatěžuje složitostmi. Ocenění si   zaslouží Kirby Johnson, která ve své roli   využila své schopnosti takzvané hadí ženy. V   určitých záběrech si tvůrci CGI efektem sice   dopomohli, ale jinak je veškeré její zkroucení   a vykloubení kloubů skutečné. Klobouk dolů.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.2.2019
Tak nejdříve jsem zklamaně pyskoval, mylně se   domnívaje, že půjde o další kravinu alá   Exorcista. Proto jsem byl rád že jsem se mýlil.   No, dlouho mi ta radost nevydržela a přemítal   jsem, že napíši obsah takto: „Bývalá   policistka dělá v márnici. Něco se jí zdá, a   tak chodí po chodbách a všech čertech. A   stále chodí a někam načumuje. Furt chodí po   chodbách“. No, nebo tak nějak bych to napsal.   Ale nakonec, nebylo to zas tak hrozné. Trikaři   se rozhodně nepředřeli a maskéři s nimi.   Scénář nepřinesl nic nového a také měl   občas kratičkou hluchotu. Dám tedy   čtyřicítku s tím, že podruhé vidět vůbec   netřeba.
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.2.2019
Ve spárech ďábla prostě nefunguje. A ve své   podstatě představuje dno hororové zábavy.   Nejhorší, co se při sledování hororu, resp. v   tomto případě „hororu“ může stát, je   jednak to, kdy jeden nesmysl střídá druhý,   protože to uráží inteligenci diváků a   divaček. A druhak je špatné, když už si po   necelé minutě řeknete: „Ten démon by měl   dostat přes držku.“ Neboť to znamená, že se   prostě nebudete bát. Snahou o psychologický   aspekt si navíc tvůrci ukrojili příliš velké   sousto a celkově poněkud přecenili své síly.   Natočit klasický slasher, třeba by to dopadlo   lépe. Jinak taky nechápu, jak můžou uvádět   jako jeden z hlavních zdrojů inspirace   původního Vetřelce. A nechápu, proč ani to   prostředí márnice nepůsobí nijak znepokojivě   (ale to bude asi přímo tou nevhodně vybranou   lokací). Ještě štěstí, že se jako   Insidious: Poslední klíč nebo Sestra nesnaží   hrát v některých momentech na komediální   struhu. Fakticky se marně snažím najít něco,   co by Ve spárech ďábla zajistilo lepší   hodnocení, ale tentokrát příliš nezaujme ani   herecký výkon Shay Mitchell.


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Tajemství smrti slečny Neznámé (2016)

 Tajemství smrti slečny Neznámé (2016)
Tajemství smrti slečny Neznámé n
The Autopsy of Jane Doe
Žánr: horor / mysteriózní / drama
Země: Velká Británie
Režie: André Øvredal

(spin-off)

Ve spárech ďábla (2018)Ve spárech ďábla (2018)Ve spárech ďábla (2018)Ve spárech ďábla (2018)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178200

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10