NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb

Ron Shelton

Známý jako:
Ronald Shelton
Národnost:
Věk:
76
Narození:
15.9. 1945, Whittier, Kalifornie

Životopis (biografie):

Ron Shelton (režie a scénář) si své jméno v Hollywoodu vytvořil především jako režisér filmů se sportovní tematikou. Mezi jeho nejznámnější snímky patří film Bílí muži neumějí skákat (1992), kde do role jednoho z ambiciózních basketbalistů obsadil tehdy ještě málo známého Woodyho Harrelsona. Ten se nyní - už jako hvězda - objevuje v Sheltonově dalším filmu Boxeři po boku neméně slavného Španěla Antonia Banderase.
Filmografie (režisér):
1988 Bulí Durham
1989 Blaze (Záře)
1992 Bílý muži neumějí skákat
1994 Cobb
1996 Zelený svět
1999 Boxeři

distirbuční list BOXEŘI  .....zobrazit více 


Novinka
Hodnotil/a jsem
Chci vidět
Komentoval/a jsem
Mám ve filmotéce
Kliknutím na plus můžete film ohodnotit, okomentovat, přidat do filmotéky nebo do chci vidět
 
Na první pohled, vidíte zda jste film hodnotili, komentovali, máte ve filmotéce nebo jej chcete vidět.
 
 
Filmografie: (řadit dle: roku | hodnocení)
Režie:
2017 
Vaše hodnocení:
minih155867minih155867 Villa CapriVilla Capri [72] n
2002 
Vaše hodnocení:
minih34285minih34285 Detektivové z HollywooduDetektivové z Hollywoodu [57] n
 
Vaše hodnocení:
minih35830minih35830 Temný stín nad L.A.Temný stín nad L.A. [57] n
1999 
Vaše hodnocení:
minih28561minih28561 BoxeřiBoxeři [54] n
1996 
Vaše hodnocení:
minih23762minih23762 Zelený světZelený svět [51] n
1994 
Vaše hodnocení:
minih5221minih5221 CobbCobb [49] n
1992 
Vaše hodnocení:
minih4053minih4053 Bílí muži neumějí skákatBílí muži neumějí skákat [47] n
1989 
Vaše hodnocení:
minih4214minih4214 BlazeBlaze [44] n
1988 
Vaše hodnocení:
minih4782minih4782 Durhamští BýciDurhamští Býci [43] n
Autor námětu:
2002 
Vaše hodnocení:
minih29584minih29584 Mizerové IIMizerové II [57] n
Scenárista:
2019 
Vaše hodnocení:
minih166817minih166817 Policajtky z L.A.Policajtky z L.A. [TV seriál] n
2017 
Vaše hodnocení:
minih155867minih155867 Villa CapriVilla Capri [72] n
2002 
Vaše hodnocení:
minih34285minih34285 Detektivové z HollywooduDetektivové z Hollywoodu [57] n
 
Vaše hodnocení:
minih29584minih29584 Mizerové IIMizerové II [57] n
1999 
Vaše hodnocení:
minih28561minih28561 BoxeřiBoxeři [54] n
1996 
Vaše hodnocení:
minih22358minih22358 Velký švindlVelký švindl [51] n
 
Vaše hodnocení:
minih23762minih23762 Zelený světZelený svět [51] n
1994 
Vaše hodnocení:
minih5221minih5221 CobbCobb [49] n
 
Vaše hodnocení:
minih11106minih11106 LanařiLanaři [49] n
1992 
Vaše hodnocení:
minih4053minih4053 Bílí muži neumějí skákatBílí muži neumějí skákat [47] n
1988 
Vaše hodnocení:
minih4782minih4782 Durhamští BýciDurhamští Býci [43] n
1986 
Vaše hodnocení:
minih118205minih118205 Ty nejlepší časyTy nejlepší časy [41] n
1983 
Vaše hodnocení:
minih16021minih16021 Pod palbouPod palbou [38] n
Produkční:
1996 
Vaše hodnocení:
minih23762minih23762 Zelený světZelený svět [51] n
II. režie:
1983 
Vaše hodnocení:
minih16021minih16021 Pod palbouPod palbou [38] n
Asistent režie:
1986 
Vaše hodnocení:
minih118205minih118205 Ty nejlepší časyTy nejlepší časy [41] n
Producent:
2002 
Vaše hodnocení:
minih34285minih34285 Detektivové z HollywooduDetektivové z Hollywoodu [57] n
Vedoucí výroby:
1994 
Vaše hodnocení:
minih11106minih11106 LanařiLanaři [49] n
 
 
 
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 178561
Osobností: 679404
Fotografií: 715315
Plakátů: 339926
Obsahů a biografií: 162966
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jedinečný (2001)

Jedinečný
Nějak mě to nenadchlo,   takže jsem to v půlce   vypnula. Navzdory tomu, že tu   hraje Jason Statham a Jet Li.

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Jestřábí moudrost (1989)

Jestřábí moudrost
Tahle koprodukční pohádka   má docela drsný "tuning" a   nemůžu se zbavit dojmu, že   je spíš pro dorost a   dospělé než pro děti.   Opěvovaná více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Seabiscuit (2003)

Seabiscuit
Nemusím být jockey, abych   poznala, že herecké   máchání rukama před   obličejem, že jako   vyjíždím koně, je úplně   blbě.
Počáteční   více >

Autor: beneva | Hodnocení: 5 / 10

Ochránce (2021) [TV seriál]

Ochránce
Výborné, i když ne   dokonalé. Ukázat velké   problémy v současném   českém školství byl   skvělý nápad, navíc   podpořený atraktivní   více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Sólo pro starou dámu (1978)

Sólo pro starou dámu
Přes naprosto špičkové   obsazení hlavních i   vedlejších rolí a tomu   odpovídající herecké   výkony nevyznívá tento film   moc přesvědčivě. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení