reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 

Alžběta Beránková

Povolání:
Známá jako:
Bětka Beránková
Národnost:
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
MgA. Alžběta Beránková


Adress: K Běchovicům 159, Koloděje, Prague 9
Contact: +420 721454153, bjetaberankova@seznam.cz


2004-2010 Student of the Academy of Art, Architecture and Designe in Prague

2003-2004 Student of the Mcneilus Language School in Prague

1997-2003 Student of the Grammar school Český Brod, Vítězná 616

2007 – exchange stuium in the École nationale superieure des arts Décoratifs in Paris (ENSAD)


Filmography:

2004- animated film „ How to wake up Hippo“

2005- animated projection for theatre performance „Satyricon“

2006- festival jingle for the International festival of animated films Anifest 2006

2009- animated film „ Barriers“ - selected to the International festival of animated
films Anifest 2009, Femina Fest 2009, International film festival Anifilm 2010

2010- animated, stop motion film – diploma work - „Winter Pilgrims“ (10´)
selected to the International festival of animated films Anifest 2011, Ostrava Picture 2010, International film festival Anifilm 2011, Mfsf Pisek 2011
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2010 Special Mention of Jury in the Anifilm 2011

2011- „Home“ animation videoclip of the Republic of Two (Photolab remake)
- Prices: Honorary recognition in the Ostrava Picture 2011

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


reklama
 

Nejčastěji spolupracuje s


TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

179 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzelná školka (1999) [TV poř...

08:30 - 09:00

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

08:45 - 09:00

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:45 - 09:20

13 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141640
Osobností: 606665
Fotografií: 526644
Plakátů: 254003
Obsahů a biografií: 130324
foto ticket-art gopay

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Nejtemnější zlo (2009) [TV film]

Nejtemnější zlo
To skákání děje z místa   na místo mi pěkně lezlo   krkem. A ten guláš v tom…   Kdysi dávno jsem nějaké   práce od H.P. přečetl, a   nijak mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V sedmém nebi (2014/1) [TV pořad...

V sedmém nebi
Tento pořad mám moc rád,   dívám se a občas i nad   smutným případem ukápne i   slza, bez nich to nejde, když   jsem pracoval v Brně, tak   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Sbohem buď, lásko má (1944)

Sbohem buď, lásko má
Jeden z nejlepších filmů   noir natočený v roce 1944.   Nesnadná uchopitelnost, hra   světel a stínu, výborné   převedení detektivního   žánru více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bláhový sen (1943)

Bláhový sen
Hodně rozpačitá "satira".   Naprosto skvělé se tu mísí   s naprosto špatným. V jedné   chvíli dokonce zaspal   zvukař, nestihnuv včas   více >

Autor: Misantrop | Hodnocení: 6 / 10

Turbotarantule: Láva poraženým (...

Turbotarantule: Láva poraženým
Steve Guttenberg, Michael   Winslow, Marion Ramsey, Leslie   Easterbrook. Staří známí   matadoři z komediální   série ´Policejní akademie´   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Naposled navštívené:
Alžběta Beránková

Beránková Alžběta

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.344/0.332