Miro Noga

Povolání:
Rodné jméno:
Miroslav Noga
Národnost:
Věk:
59
Narození:
25.10. 1959, Bratislava, Československo
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Miroslav Noga narodený 25. októbra 1959, Bratislava v je slovenský herec, humorista a spevák.
V rokoch 1980-1984 študoval herectvo na VŠMU v Bratislave, v rokoch 1987-1990 člen činohry
Novej scény v Bratislave a od roku 1990 člen divadla Astorka – Korzo 90.
Spolu so Štefanom Skrúcaným interpret politicko-saritických televíznych, rozhlasových (Apropo Plus a Telecvoking) a revuálnych programov.
Spolu vydali 4 hudobné albumy - Keby som bol detským kráľom, Bomba kšeft, Molotov koktejl, No Problem.
V roku 1997 vydal sólový hudobný album Hra na telo.

Filmografia

1978: Sneh pod nohami
1979: Kamarátky (Anton Vondra)
1982: Čarbanice (manžel-vojak)
1983: Sojky v hlave (Albert)
1983: Výlet do mladosti (Zoli)
1985: Zelená léta (Masarovič)
1986: Alžbetin dvor (Miško)
1986: Mahuliena, zlatá panna (Bradatý)
1986: Utekajme, už ide! (Gabo)
1988: Sedem jednou ranou (krajčír Šimon)
1994: Vášnivé známosti (majster mäsiar)
1996: Bumerang (Imre Rehák)
1998: Rivers of Babylon (vodič Ďula)
1998: Stůj, nebo se netrefím (Klaus)
1999: Hanele (Ivo Karadžič)
2003: Zostane to medzi nami (Šimon)

Autor: ignac1

Životopis (biografie) / Informace:
english version

VŠMU 1979–1983 KÝM KOHÚT NEZASPIEVA /réžia: M. Oľha/
Čapek: R.U.R. /réžia: M. Oľha/
Festival VŠMU OIDIPUS /réžia: G. Marojevič/


Istropolis L. Jánošov: FUJAROWA SHOW /réžia: L. Halama/ 1980
L. Jánošov: RÝCHLOKURZ GENIALITY /réžia: L. Halama/ 1981
L. Jánošov: SHOW – MIX /réžia: L. Halama/ 1982
P. Juráň: ZLÝ SEN /réžia: I. Krajíček/ 1990
L. Jánošov: GAGTIME /réžia: L. Halama/ 1992


Štúdio „S“ STRAPATÍ GENTLEMANI /réžia: L. Halama/ 1983
S. Radič: ZMENA PREDSTAVENIA /réžia: J. Filip/1983
7 TRPASLÍKOV /réžia:. B. Farkaš/ 1994
S. Radič: ČO SME NAŠLI NA STOLE 1994
S. Radič: A POTOM ZA PLOTOM /réžia: J. Filip/ 1996


Divadlo WEST Banáš – Radič: NO COMENT /réžia: J. Filip/ 1998

Slovenské Národne Divadlo ZÁMKA ŚKRIPÍ /réžia: P.Haspra/ 1982
GARDEROBIÉR /réžia: M. Pietor/ 1983


Nová Séna /1985 – 1990/ KAPITÁN BUDZOGÁŇ /réžia: O. Katuša/ 1985
ACH OTECKO, OTECKO... /réžia: M. Pietor/ 1985
DON JUAN /réžia: V. Strnisko/ 1986
KÚPEĽ /réžia: O. Šulaj/ 1987
POKRVNÍ PRÍBUZNÍ /S. Párnický/ 1987
PANTAGRUEL A GARGANTUA /réžia: O. Šulaj/ 1987
REVIZOR /réžia: S. Párnický/ 1998
Muzikál NIEKTO TO RÁD HORÚCE /réžia: M. Lasica/ 2000
12 STOLIČIEK /réžia: V. Strnisko/ 2001
Muzikál KLIETKA BLÁZNOV /réžia: J. Bednárik/ 2002


Divadlo ASTORKA – KORZO’90 člen činohry od roku 1990 dodnes VYROZUMENIE /réžia: V. Strnisko/ 1990
TARTUFFE /réžia: V. Strnisko/ 1991
MŔTVE DUŠE /réžia: V. Strnisko/ 1992
KAZIMÍR A KAROLÍNA /réžia: J. Nvota/ 1994
PROCES /réžia: réžia: Polák/
CYRANO /réžia: réžia: Polák/ 1993
KABARET /réžia: J. Nvota/ 1995
INCIDENT /réžia: M. Huba/ 1996
ROSENKRATZ A GILDENSTERN SÚ MŔTVY 1992
MATKA /réžia: J. Nvota/ 1998
LES /réžia: R. Polák/ 1999
CINTORÍN SLONOV /réžia: J. Nvota/ 1999
VRAŽDA SEKEROU V ST. PETERSBURGU
/ZLOČIN A TREST/ /réžia: R. Polák/ 2000


Slovenská Televízia Rozprávky
POLEPETKO /réžia: I. Krajíček/
LOKTIBRADA /réžia: M. Kákoš/
DUCH VYDRIDUCH /réžia: L. Kocka/
PIŠTÁČIKOVE DOBRODRUŽSTVÁ /réžia: L. Kocka/
Kabarety /cyklické mesačníky/
RECEPTY NA SLÁVU /réžia: J. Takáč/ 1985-1989
DVAJA Z JEDNÉHO CESTA /réžia: J. Takáč/ 1990-1992
APROPO – TV /réžia: J. Filip/ 1994-1996
BUD BINDI /8 dielov – réžia: Heriban, Slovák, Jursa/
TV Inscenácie
PRPFESOR RAAT /réžia: M. Horňák/
PYTAČKY /réžia: M. Pietor/
ANATOL /réžia: V. Strnisko/
MODRÁ RUŽA /réžia: M. Lasica/
TV Seriály
DUCHOVIA /réžia: V. Fischer/


TV Markíza TELECVOKING /réžia: J. Filip/ 1996-2000
O 3 ŠTART /réžia: S. Gurka/ 2000-2002


Česká Televízia RANČ U ZELENÉ SEDMY /14 dielov – réžia: M. Balajka/

Film ANIČKA JURKOVIČOVÁ /réžia: Lacko/
SOJKY V HLAVE /réžia: J. Lihosit/
VÝLET DO MLADOSTI /réžia: P. Haspra/
SEDEM JEDNOU RANOU /réžia: D. Trančík/ CS,ITA,D,ESP
STUJ NEBO SE NETREFÍM /réžia: J. Chlumský/ CZ
BUMERANG /réžia: M. Bočan/ CZ
RIVERS OF BABYLON /réžia: V. Balco/ SK
HANELE /réžia: K. Kachyňa/ CZ


Reklama PAREXYL /J. Chlumský/
BI – FI /M. Steindler/CZ
ALIANZ /TV MARKÍZA-agentúra ROKO/


Koncerty BOMBA KŠEFT 1994
MOLOTOW COCTAIL 1995
NO PROBLEM 1997


CD tituly
KEBY SOM BOL DETSKÝM KRÁĽOM
BOMBA KŠEFT
MOLOTOW COCTAIL
HRA NA TELO
NO PRPBLEM
NOSKRUDAMUS
SOĽ NAD ZLATO
ŽIVOT JE KARNEVAL

Autor/Zdroj: /Internet

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Strach (1963)

22:45 - 00:25

15 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

ČT2 - Agrese (1975)

22:50 - 00:25

10 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

NOVA - Dokonalá vražda (1998)

22:55 - 01:05

5 minut již uběhlo
125 minut zbývá do konce

Prima - 13 schodů dolů (2012) [TV film...

22:20 - 00:15

40 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154814
Osobností: 640815
Fotografií: 591208
Plakátů: 280851
Obsahů a biografií: 141850
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Hra o trůny (2011) [TV seriál]

Za mě...

Hra o trůny
Výbornej seriál z dob dávno   dávných... Skvělé herecké   výkony i obsazení... Jen   škoda, že Sean Bean zase   zemře bolestivou smrtí :D

Autor: HanzWayne | Hodnocení: 10 / 10

Sněhurka a lovec (2012)

Kristen Stewart

Sněhurka a lovec
10 hvězd za Kristen - mám na   ni slabost. Ale jinak mě   příjemně překvapil i   slušný dabing, ve kterém   jsem to viděl na Nově.   Vizuálně: více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 10 / 10

Anakonda (1997)

Anakonda
Tohle nestojí za komentář,   obyčejný brak a utrpení,   které nezachrání ani docela   slušné obsazení.....

Autor: Krupe | Hodnocení: 3 / 10

Podivuhodná cesta fakíra, který ...

Úplně mimo

Podivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříni
Kniha byla naprosto úžasná,   vtipná, se zajímavými   myšlenkami, film je sice   vtipný, ale myšlenky z   velké části vymizely a   jediné, co více >

Autor: Adrilus | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalá loupež (2018)

Dokonalá loupež
Dost ukecané, občas   zbytečné scény, spád to   má jen občas. Mohlo to být   kratší. Dost věcí jsem   nepobral a podruhé na to   kvůli tomu koukat nebudu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Miro Noga

Noga Miro

Naposled navštívené:
Miro Noga

Noga Miro

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.047/0.011