Duben
ohodnotit

Wonder Woman

Rok:
2017
Délka:
141 minut
Premiéra v ČR:
1.6.2017
„Síla, půvab, moudrost, zázrak.“

Komentáře k filmu Wonder Woman

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 25
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.4.2018
Tak u mne je to tak asi   napůl. Půlka filmu zábava,   půlka nuda. No, dobrá,   musím uznat, že ten vizuál   je skvělý. Diana vcelku   ušla, dialogy už méně.   Zkusím někdy v budoucnu   mrknout ještě jednou a snad   něco přidám. Je velká   škoda, že z postavy   neudělali něco nového a ne   stále dokola ty supermanky   nebo spidermanky. Tak ještě   nymfomanky, to by šlo chá   chá. No, uvidím příště.
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2017
DC zdařile dotahuje Marvel a   využívá také svého   potenciálu, který má v   komiksech. Wonder woman se   nabízela už nějakou dobu a   čím blíže k Justice   league, tím více. SPOILERY:   Dočkali jsme se silné   hrdinky, její filmové   zpracování v podstatě   neuhnulo z jejího klasického   příběhu a po první,   téměř pokojné třetině   snímku, na rajském ostrově   jejího dětství, se ocitneme   ve válečné vřavě.   Zatímco na Themysciře měla   navrch Diana, v Londýně   dvacátého století je to   její z nebe spadlý průvodce   a jeho střety s Dianinou   naivitou a zároveň   přímostí jsou často   úsměvné. Poslední třetina   snímku spadla do   nábožensko-politických   intrik. Přeměny Davida   Thewlise jsou celkem   zajímavé. Chvílemi   kulhající rachitik a za   chvíli osvalený bůh, tady   si CGI vyhrálo. Celkem je   vidět, že snímek zfilmovala   ženská, ale pro mě OK,   stála pevně nohama na zemi a   vybrala si z příběhu Diany   to podstatné. Politickou   korektnost naštěstí   téměř minula a díky bohu   (jak kterému) za to. Gal   Gadot byla dobrá volba a   jestli v Libyi mají problém,   že je to Izraelka, tak ať se   jdou bodnout. Chris Pine měl   co dělat, aby Gal stačil a   občas jí jenom dobíhal. V   každém případě si DC   tímto snímkem na marveláky   došláplo.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.8.2019
Wonder Woman
Souboj mezi Marvelem a DC   trvá již od počátku   věků. Někteří bohové   jsou nakloněni Hulkovi, jiní   zase Aquamonovi. Ale podle mě   vítěz je již dávno jasný.   Ano, je to Marvel, který   zabral pole jako první,   který přišel se svými   Avangery hodně dlouho před   Ligou spravedlivých, který   představil ženské   superhrdinky s předstihem a   který se zapsal do historie s   jeho nejvýdělečnějšími   snímky.
Wonder Woman   by se dala s lehkostí   přirovnat ke Captain Marvel.   Naivní emancipovaná mladá   super hrdinka. Děj se   odehrává v minulosti.   Nějaký ten chlapík který   jí ukáže že láska je   všechno. Soundtrack pro   úžasnou ženu slabší.   Obsazení hlavní hrdinky   lepší. Klišoidní story   stejný.
Gal Gadot   dobře zvolená, víc se mi   líbila Robin Wright v roli   hlavní amazonky (také si jí   pamatujete jako nahou Jenny z   Foresta Gumpu?)...
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.10.2017
Gal Gadot je luxusní číča   a jsem se hodila na 100%.   Design a umístění do 1. SV   byl také dobrý tah a   ostatní herci + triky a akce   (kromě té závěrečné)   byli v pohodě. Zde výčet   kladů končí: zas   přepálená stopáž, spousty   kydů a vaty, chybí   drsnější a špinavější   akce, krev žádná. Hlavně   akce na pláži zde to vadilo   hodně (alespoň mně) že tam   nebyla! Chtělo to více scén   z bojišť, než plky z ulice   a kanceláří, závěr   přepálenej a nudnej,   doufám, že pokud   "Wonderka" bude   příště někde zasahovat,   tak to bude jiný a lepší   film!
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.4.2018
Je to jako slabý odvar   Captain America v ženským   provedení,herecky mi to moc   nesedlo,akční scény slabý   jako kopie z jiných   komiksů.Z toho výběru   komiksů tenhle patří k těm   slabým.
RM
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.9.2017
Začátek trochu otravný, ale   když se to pak rozjede, tak   je to vcelku koukatelné :-)   Gal to tam sluší...
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.9.2017
Musim potvrdit ze DC pro mne   po delsi dobe vyrovnalo   Marvelovske snimky a zaradilo   WW mezi povedene komiksove   kousky. Gal naprosto   okouzlujici a dej az na par   prehnanych scen a mozna   zbytecne "naslapany"   zaver take bezva...predevsi   prvni pulka filmu stala za to!
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.7.2018
║Rozpočet   $149miliónov║Tržby USA   $412,563,408║Tržby   Celosvetovo $821,847,012▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $79,309,822║ Tržby za   predaj DVD v USA   $14,549,213║ Dúfal som že   sa konečne odrazíme v DC od   dna príbehového blata po   roku 2016, keď to proste   neišlo ale neide to aj   naďalej. Máme tu až   strašne podobný klon Captain   America 1 v ženskom   prevedení. Áno Gal Gadol je   moc moc sympatická ale tam to   všetko začína aj končí.   Herecky je veľmi slabá ešte   že má tak peknú tváričku   a príjemný úsmev. Dejovo   ide už o 100x prevarenú   kašu, ktorá už fakt   nechutí. A hlavne pri tom,   keď dej sa nikam zvlášť   neposúva a sledujeme v   dlhých pasážach toporné   dialógy o záchrane sveta.   Postavy dosť do prázdna a   ešte keď nabehne verbovanie   tímu podivínov - nímandov   ako hrom ach ehhh, smutné,   tragické a hlavne nekomické,   lebo aspoň to to chcelo byť.   Veru chýba tomu aspoň tá   patričná ľahkosť, ktorá   tam silu-mocu chce byť ale   režisérka sa v tomto vôbec   nevie predať. Triky ako kde   niekde aj poslabšie. Aspoň   že kamera tu nie je   najhoršia, niektoré prelety   lesom, či ostrovom amazoniek   sú fajn, rovnako tak pri   všetkých súbojoch. Negatív   by sa tu dalo nájsť dosť.   Našťastie tu máme akciu,   ktorá chutí, ktorá má   grády a je prehľadná.   Normálne sa bojím, čo bude   zač Liga spravodlivých.   /videl v kine: 60%/
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.9.2022
Za Gal aj do pekla...
Tak stručne.Na ostrove   MILFiek sa narodí nádherná   Diana aka Wonder Woman, ktorá   zachráni svet.Takto vulgárne   sa dá zhodnotiť snímok s   nádhernou Gal Gadot, na   ktorú som čumel s otvorenou   hubou a vlastne celý dej mi   bol ukradnutý.No úplne takto   to nebolo.Komiksy milujem a   ženská superhrdinka ma   príjemne prekvapila.Chémia s   Chrisom Pineom fungovala,   naivita príbehu trošku menej   a miestami sa vyskytli   logické chyby.Efekty a   bojové scény   výborné.Ženský   režisérsky rukopis bol   cítiť a bolo to fajn.
Film jednoznačne   doporučujem.
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2018
Wonder Woman má chyby a víc   klišé, než by bylo nutné.   A kroutí si historii k obrazu   svému. Ale je taky snímkem,   který působí   neuvěřitelně svěže,   nepodbízí se, je chytlavý,   takže ani štědrou porci   stopáže nezaznamenáte. Má   vtip, má myšlenku, má akci,   udrží si diváka. Má   neotřelý pohled na bohy a   lidstvo. Má vypiplaný   vizuál i soundtrack. A díky   tomu všemu se dají odpustit   i ty větší mouchy.   Parádní jízda.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.9.2017
Wonder Woman a Gal Gadot mě   potěšily. Film se na jedné   straně neutápí v přemíře   digitálních efektů, přesto   je vizuálně dobře   udělaný. Je tam správná   míra akce a příběh se   odvíjí plynulým tempem k   závěrečnému souboji.
Xpojntman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.10.2018
Gal Gadot je fakt kus sexy   ženský. Někdo by mohl   namítat, že je to Židovka,   ale fakt to neva. Ten film je   jeden z lepších od DC   Comics.
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.11.2018
Vida, taková moderní Xena.   Další z fůry komiksovek   která nepřekvapí, ale   přežít se to dá a   zpracování není zas takový   malér.
RwlBem
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.9.2017
Příklad filmu,
který to přes všechnu   nepopiratelnou snahu u mě   prohrává na celé čáře.   Splácat zkomolené útržky   antické mytologie, několika   komiksů, špionážní   fresky, nadpřirozené hrdinky   a světové války nemůže   přinést nic dobrého, i   když se vizuálními efekty   nešetří. Zprvu jsem   nevěřícně kroutil hlavou,   ve střední části jsem už   jen doufal že to je nějaký   scénáristův sadistický   záměr, z něhož   vykrystalizuje nečekané   rozuzlení... jež ale   nepřišlo. Takže tohle fakt   ne. Miliony mrtvých, které   nelítostně pozřela první   světová válka, si takovéto   teenagersky pojaté   zpaskvilení opravdu   nezaslouží.
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2022
Amazónka povstává
Skvělý origin o ženské   hrdince ukazuje že i film se   ženou lze být akční,   vtipný a epický. Válečný   děj a ohnivé finále skvěle   doplňuje emocionální hudba,   a sympatická hlavní hrdinka.
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2017
Wonder Woman
Wonder Woman sa oficiálne   stala tým naj...ším DC   Originom aký sme tu doposiaľ   mali (V podstate jediná jej   konkurencia je Batman a ten od   Nolana je na úplne inej   úrovni ako väčšina filmov   podľa komiksu). Je síce   pravdou, že sa jedná o   čisto Marvelovský film   (Nečakajte žiadne temné   zábery ani dramatické   zvraty, len jednoduchú   akčnú zábavu pri, ktorej si   dobre oddýchnete) s miernou   dávkou emócií (A aj to   hlavne vo finále). Akčné   pasáže robené čisto na   efekt po štýle Zacka Snydera   s kvalitnými spomalovačkami   a do toho solídne   búchajúcim soundtrackom. Na   Amazonky v úvode filmu sa   dobre pozerá a príbeh   solídne kombinuje niekoľko   časových pásiem   (Súčasnosť kde mi ale   chýba nejaké väčšie   spojenie ako len logo Wayne   Industries, prológ s detstvom   našej hlavnej Amazonky, no a   hlavná dejová linka počas   prvej svetovej vojny čím sa   ponúka aj otázka druhej   svetovej v podobe   pokračovania) a zakončí to   síce prestrelením   "božským finále"   ale zároveň to nekazí dojem   z filmu. Jednoducho povedané   sa jedná o Marvelovský DC   film zo všetkým čo k tomu   patrí. Treba na záver ešte   podotknúť, že v DC sa v   poslednej dobe tvoria pomerne   slušné filmy (Batman v   Superman ma bavil) takže   dúfam, že Justice League   dopadne podobne dobre.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2021
Polonahá dívka ve směti   kulek. Možná zbytečně   zdlouhavé ale srozumitelně   vyprávěné. Pohledné   amazonky zachraňují svět   před německou začínajíci   nadvládou.
majkronyk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.9.2017
Tak musím říct, že po   totální haluzi jménem   Batman V Superman a trochu   menší haluzi jménem   Sebevražedný oddíl, je   Wonder Woman opravdu   příjemným překvapením.   Film s příběhem, pěkným   soundtrackem, zajímavým   zasazením tajemného ostrova   do našeho světa. Ničím   zvláštním mě to sice   nepřekvapilo, ale bylo to   dobré.
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Láska na všetky pohľady. A   najlepší DC od Man of Steel.   Parádne zachytený stret   fantasy sveta skrytého   ostrova s jeho čistými   hodnotami a ideálmi, so   svetom reálnym v jeho   historicky najťažšom   období, aké pamätáme. Dve   šikovne napísané, a po   celú dobu presne   režírované postavy,   zastupujúce tieto dva svety.   A ich prehlbujúce sa   vzájomné porozumenie a   nevyhnutná náklonnosť.   Podarilo sa nejakej inej   komiksovke s tak silným   fantasy backgroundom tak   trefne nastaviť zrkadlo   svetu? Wonder Woman má srdce,   ctí predlohu, je chytrá,   sexy a nemá jediný hluchý   vtip. Štyri a pol.
Jiftach
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2017
Super
Tak tohle se opravdu   povedlo,na recenze moc nedám,   ale v tomto případě došlo   k naprosté shodě. Film je   skvělý. Má všechno co má   mít. Když jsem uviděl   rodný ostrov Diany, zvolal   jsem, že tady je ráj.   Hlavní hrdinka okouzlující,   ale dovede se tvářit i velmi   drsně. To byla trefa do   černého. Film vůbec   nestojí na speciálních   efektech, Ale na příběhu s   trochou romantiky. Velmi mi   připomíná Kapitána Ameriku   v prvním díle. pokud budu   upřímný, Blockbustery   Marvelu už mě unavují a   přestávám je sledovat, ale   DC to vzalo za správný   konec. Snad jim to ještě   chvíli vydrží. ;)
SNCIS
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.12.2017
"Matka mne vytvořila z   hlíny a život mi vdechl   zeus." Okouzlující Gal   Gadot jako neskutečně   žhavá bohyně Wonder Woman.   "Etto kde je?" -   "Zkouší si šaty   číslo 226." Gala je   perfektní tak naivní a   nevinná role i kostýmek jí   neskutečně sedí. Akce   střídá akci a po vizuální   stránce fantastické.   Příběh s bohem války   Arésem originální, stejně   jako každá bojová část.   "Jen bůh může zabít   jiného boha." Patty   Jenkins si na tom dala   záležet, je to živé jsou   tam emoce. Miluji DC filmy a   tento film považuji za   klenot. "Teď už vím   že jen láska je schopná   spasit svět." Nemám co   vytknout, plný počet hvězd   jednoznačně. - 100%.
Wiikii
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.8.2018
Poselství zajímavé, leč   už ohrané. A zbytek filmu   už jen průměr, který až   na efekty se držel   béčkových hodnot. ....   HODNOCENÍ: 49%
Svarcneger
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.10.2017
Nudaaaaa...
Nejsem fanatickej fanousek   komiksu a kdyz sem neco cetl,   tak to byl hlavne Spiderman,   Batman a dalsi jim podobni,   takze nejaka "woman"   mi byla ukradena a tim to asi   je. Film je silena slatanina,   asi jako novy Titani. Dlouhe   minuty zbytecnych reci a scen.   Jedine, co me probralo, byla   zaverecna scena... Ale   protigustu :).
svaro
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.10.2017
odpad
Škoda vymýšľať siahodlhé   hodnotenia. Platí čo   napísal FLA. A režisérovi   zo scenáristom 100 dní   verejnoprospešných prác za   zhovadenie amazoniek. fuj
BOURQUE
Hodnocení:
Přidáno: 8.8.2018
To, čo „univerzum DC“ v   posledných dvoch filmoch   spackala, tak Wonder Woman   plošne opravuje a   zachraňuje. Príbeh filmu   síce obsahuje pár klišé   momentov (a riešení), ale   zase globálne je to dobre   režírované a i tie   jednoduché vtipy fungujú   dosť dobre. Hudba veľmi   premyslená a profesionálna,   skratka „cool“ a dobre sa   to počúva. Veľmi   sympatická a prekrásna Gal   Gadot. Už tu nie otázka –   Gal Gadot je tá správna a   pravá „Wonder Woman“! Po   dlhšej dobe veľmi vyrovnaný   výkon od Ch. Pine. Za   normálnych okolností by to u   mňa bola veľmi silná   trojica hviezdičiek, ale   kvôli hereckým výkonom   pridávam ešte jednu hviezdu.   (Uvidíme, že čo prinesie   pokračovanie.) Osobné   hodnotenie: 81%

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih17266minih17266Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 
One Flew Over the Cuckoo's Nest n
minih4469minih4469Bonnie a Clyde po italsku (1982) 
Bonnie e Clyde all'italiana n
minih75659minih75659Nezahrávej si s ohněm (2012) 
Fire with Fire n
minih62708minih62708Fighter (2010) 
The Fighter n
minih56022minih56022Smolař (1956) 
Comme un cheveu sur la soupe n
minih24678minih24678Slaměný klobouk (1971) 
Slaměný klobouk n
minih12679minih12679Mlhy na Blatech (1943) 
Mlhy na Blatech n
minih8847minih8847Hvězda zvaná Pelyněk (1964) 
Hvězda zvaná Pelyněk n
minih48429minih48429Solange: Teror v dívčí škole (1972) 
Cosa avete fatto a Solange? n
minih54922minih54922Nickyho rodina (2011) 
Nickyho rodina n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Aquaman a ztracené království (2023)

 Aquaman a ztracené království (2023)
Aquaman a ztracené království n
Aquaman and the Lost Kingdom
Žánr: akční / fantasy / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Wan

(pokračování)

Flash (2023)

 Flash (2023)
Flash n
The Flash
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Kanada / Austrálie / Nový Zéland
Režie: Andy Muschietti

(pokračování)

Blue Beetle (2023)

 Blue Beetle (2023)
Blue Beetle n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Mexiko
Režie: Angel Manuel Soto

(pokračování)

Black Adam (2022)

 Black Adam (2022)
Black Adam n
 
Žánr: akční / fantasy / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Jaume Collet-Serra

(pokračování)

Peacemaker (2022) [TV seriál]

 Peacemaker (2022) [TV seriál]
Peacemaker n
 
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn, Brad Anderson, Jody Hill

(pokračování)

Shazam! Hněv bohů (2022)

 Shazam! Hněv bohů (2022)
Shazam! Hněv bohů n
Shazam! Fury of the Gods
Žánr: akční / dobrodružný / komedie / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: David F. Sandberg

(pokračování)

Batgirl (2022)

 Batgirl (2022)
Batgirl n
 
Žánr: akční / dobrodružný / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Adil El Arbi, Bilall Fallah

(pokračování)

Sebevražedný oddíl (2021)

 Sebevražedný oddíl (2021)
Sebevražedný oddíl n
The Suicide Squad
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / mysteriózní / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Gunn

(pokračování)

Wonder Woman 1984 (2020)

 Wonder Woman 1984 (2020)
Wonder Woman 1984 n
Wonder Woman 2
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: Patty Jenkins

(pokračování)

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020)

 Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020)
Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) n
Birds of Prey
Žánr: akční / dobrodružný / komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Cathy Yan

(pokračování)

Shazam! (2019)

 Shazam! (2019)
Shazam! n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: David F. Sandberg

(pokračování)

Aquaman (2018)

 Aquaman (2018)
Aquaman n
 
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: James Wan

(pokračování)

Liga spravedlnosti (2017)

 Liga spravedlnosti (2017)
Liga spravedlnosti n
Justice League
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Kanada / Velká Británie
Režie: Zack Snyder

(pokračování)

Sebevražedný oddíl (2016)

 Sebevražedný oddíl (2016)
Sebevražedný oddíl n
Suicide Squad
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: David Ayer

(pokračování)

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)

 Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)
Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti n
Batman v Superman: Dawn of Justice
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké
Režie: Zack Snyder

(pokračování)

Muž z oceli (2013)

 Muž z oceli (2013)
Muž z oceli n
Man of Steel
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / sci-fi / komiks
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Zack Snyder

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178200

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10