Duben
ohodnotit

John Wick [2k digital]

Žánr:
Rok:
2014
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
23.10.2014
„Tohohle chlápka nechceš naštvat.“

Komentáře k filmu John Wick

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.9.2017
Sice to jen kopíruje spoustu   vendeta filmů, ale   střelecké scény jsou   opravdu excelentní. Má to   švih, občas i gore, skoro   bez hluchoty, takže hodnotím   jako nadprůměrný snímek.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2015
5 minut sentimentu jako   příprava a pak jen   akce...akce...ruská   větička...a akce. To jsem   čekala, to jsem dostala a   hlavně mě to nenudilo,   neuráželo (roz. teoreticky   byto bylo   "proveditelné") a   vizuálně jsem si to taky   užila..
Keanu už   není žádný vychrtlý   mladíček, ale je to kus   chlapa..stárne hezky..a   "hraje" stále   stejně :)

jediné co mi vrtá   hlavou...není to   předělávka něčeho? mám   neodbytný pocit, že už jsem   to viděla... :/
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.5.2015
Je zajímavé sledovat jak   Švéd a Američan govorjat po   rusky:-)
Společenstvo   nájemných zabijáků je   evidentně rozsáhlé a   nemají nouzi o práci a   občas si potřebují   odpočinout, takže mají   svůj hotýlek - budiž.   Keannu fyzicky zvládá ve   svém věku leccos, Michael si   měl syna vychovat lépe,   alespoň, aby nebyl takový   debil (pardon), Adrianne   Palicki s černým ohozem   nebyla k poznání, ale kope   jí to stejně slušně jako v   S.H.I.E.L.D.u, ale na špatné   straně, tak dostane po   zásluze co si zasloužila.   Film mi svou temností   evokoval Sin City a pejska mi   bylo neskutečně líto.   Postava "čističe"   skvělá.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2015
Zabít pejska a ukrást auto, to se nemusí vyplatit!
Moderně a drsně natočenej   akční výplach u kterýho   jde logika a jiné věci   stranou. Buď si tuhle jízdu   užijete nebo ne. Keanu Reeves   mně v roli mstitele sedl a   bavil ačkoliv někdy i Rambo   a jemu podobní by bledli   závistí, jak se dá vydrtit   několikanásobná   přesila:-)) Zkrátka solidní   akčňák.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2016
Zabili mu psa a ukradli auto.   To neměli dělat. Další   příběh o bývalém   vyhlášeném zabijáku,   který byl vyprovokován   vejít na cestu nemilosrdné   pomsty a to proti svému   bývalému zaměstnavateli. Po   pomalejším rozjezdu se   naskytá rychlá a drsná   akční jízda, kde se opět s   vervou sobě vlastní vyšvihl   Keanu Reeves. Svoji roli   zvládl očekávaně dobře, i   když bych si u něj   představoval přeci jen o   něco drsnější výraz.   Snímek je jinak ve své   podstatě obdivuhodný. Nemohu   se ale zbavit dojmu, že je tu   určitý pokus zopakovat   akční fenomén   světoznámého krále   akčního filmu HK režiséra   Johna Woo.  Ale chyba lávky,   ten svého nástupce dlouho   mít nebude. Na druhou stranu   je škoda, že takovýto   námět zrovna on nenatočil a   že roli Johna Wicka nevzal   jeho kmenový herec Chow   Yun-fat. To by byla teprve   jízda. Chad Stahelski a David   Leitch mající v takovýchto   filmech zkušenosti coby   kaskadéři to spolu zkusili   po svém a dá se říci, že   se jim zdařilo. I přes   určité chybičky je snímek   patřičně rychlý, krvavý a   šílený. Pánové to rozjeli   naplno.  
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.4.2019
90. léta se vrátila? V   lepším provedením?
Keanu sice velmi mile   překvapil. Líbil se mně   jeho absolutně nekomropisní   ksicht - zabiju všechny.
Ovšem, tohle už jsme   všecko viděli.
prvosenka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.2.2015
JOHN WICK

Zdá   se, že svět je plný   nepřemožitelných hrdinů,   kteří určují kam se   ubírá naše společnost.

Svět ovládají   různé skupiny obchodníků a   mafiánů, kteří určují   pravidla a řídí osudy mnoha   lidí. Vládnou svému území   a svému městu rukou pevnou,   nestrpí odpor a důsledně   likvidují konkurenci. K tomu   potřebují spolehlivé a   vycvičené muže, kteří za   ně dělají špinavou práci.   A někteří jsou v tomto   „umění“ opravdovými   přeborníky. Přesto se   řídí jakýmisi paradoxními   zákony, mají své sdružení   zvané Continental a   dodržují stanovený kodex.   Před akcí se slušně   obléknou, jako by šli na   ples nebo jinou vrcholně   společenskou akci. Myslí si   o sobě, že prý jsou   „civilizovaní   profesionálové“. A pak   jdou a pro blaho svého bosse   se nechávají zabíjet. Pokud   mají šanci tak vraždí a   zabíjejí sami. Bez lítosti,   bez mrknutí oka rafinovaně   likvidují všemi dostupnými   prostředky své odpůrce a   protivníky. A diváci jen   němě zírají na tu   nekonečnou řadu mrtvol,   které umírají jako na   běžícím páse pro blaho   svého šéfa. Nevím, už   jsem na to asi přece jen   stará. Čím novější film,   tím více mrtvol. Mrtvoly na   nekonečně mnoho způsobů.   Takže jako divoká   střílečka budiž, ale jako   smysluplný film o něčem, to   je tedy bída.

Při pohledu na hodnocení   filmu nevím jestli někteří   diváci potřebují exkursi v   márnici nebo jen touží po   novém nesmrtelném hrdinovi,   který jim dodá před spaním   falešný pocit bezpečí.   Někdo jako kdysi býval   Bajaja…©
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.11.2014
Průměr, film nenabízí nic,   ale absolutně nic nového,   nezvyklého nebo   neočekávaného. Příběh je   klasika akorát kromě   manželky, která už je   mrtvá, mu zabijou psa. ( Sám   mám psů devět takže sem s   ním cítil :-) ) Keanu je   dobrej, snaží se a hází   dobrý ksichty. Takovej   akční film který sám sebe   nebere moc vážně a vznikl   jen proto aby byl nic víc nic   míň. 60%
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.12.2014
Solidní akční podívaná   K.Reeves jako profesionální   zabiják který pohřbí svou   ženu a při svém truchlení   ho přepadne banda Rusů   kteří mu ukradnou auto a   zabijou psa a K.Reeves   opráší své náčiní a jde   do akce,mrtvoly přibývají   po desítkách,akční scény   jsou povedené a svižné,s   hereckými výkony   spokojenost.
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.3.2015
Tak se nám z Keanu Reevese   stal nefalšovaný   béčkař... ono není divu,   dvacet let s výrazem tragéda   z vás lehce udělá nudného   patrona, který může   zaujmout už jen obsazením do   role frajera, co odkouká   fígl s tužkou od Jokera a   znásobí ho třemi... s tím   ale poněkud nekoresponduje   jeho neschopnost vyřídit   noční návštěvu komanda   zabijáků, nechat se seřezat   a ještě dopustit likvidaci   naprosto roztomilé   štěněcí fenky a   rozšířit si tak sbírku   relikvií na nočním   stolku... asi byl rozespalý,   já třeba kolikrát nemůžu   najít dveře, jsme jenom   lidi... Pak se ale naštěstí   zmátořil a následovala   nejedna akce, úderná jak   rána kladivem do betonu, pod   kterým měl pohřbenou svou   zabijáckou minulost, hudba   tomu dodávala správný   odpich a došlo i na pár   neotřelých nápadů,   nemyslím tím zrovna   clean-partu, tu předběhl   Viktor-čistič, ale   například hotel pro   zabijáky s přísnými   pravidly pro hájení,   stejnokroje mafiánských   poskoků na odstřel (to aby   byli v tančícím davu dobře   rozeznatelní) a vůbec, že   se adekvátnost odplaty   neodvíjela od pouhé ztráty   psího miláčka, ale měla   rozhodně hlubší smysl...   :-) Tak - jako už   poněkolikáté, opět jsem se   ukecala k navýšení o   nějakou tu hvězdu, nakonec,   takový čistý průstřel   hlavy před spaním někdy   fakt není na škodu :-)
RM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.2.2015
Jo, bylo to dobrý. Dávka   akce s jednoduchým   příběhem - kdo čeká něco   jiného, ať se poohlédne   jinde. Jinak fajn hotel :-)
Pecik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.11.2017
Přestože tento film je ve   spoustě směrech klasický   akčňák. ve spoustě věcí   se zároveň vymyká   klasickým zvyklostem a je   prostě něčím lepší. Sám   nevím, zda herecké   obsazení, přímočarost,   spád děje nebo ostrý ale   úsměvný scénář, ale   celkovým dojmem se řadí   mezi akčňáky, které se   nezapomínají a rozhodně   bude kultovní... :)
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2018
║Rozpočet   $20miliónov║Tržby USA   $43,037,835║Tržby   Celosvetovo $88,761,661 ▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $10,899,900║ Tržby za   predaj DVD v USA   $12,610,005║ akčný nárez   roka 2014, Keanu Reeves valí   ako v kedysi Matrixe,   priamočiara likvidačná   akcia, ktorá schová aj   konkurenta Equalizer, akčná   smršť kde je non-stop na čo   pozerať, ruky-nohy-náboje   lietajú v rýchlom slede,   proste masaker, akčná   maškrta ktorá nemá   konkurenta široko ďaleko,   plus na vrch to má luxususné   obsadenie a nápadito   vytvorený svet zabijákov,   kde nechýbajú pravidlá a   samozrejme že príde aj na   nevyhnutých   "upratovačov"   čističov obetí a po Johnovi   Wickovi ich ostávali fakt   kopy /100%/
roox
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.12.2016
jednohubka
Musím se přiklonit k   tvrzení, že Keanu Reeves je   hercem jedné tváře   (výrazu). To, jak to super   fungovalo v Matrixu, Ďáblovu   advokátu a Constantine, tak u   Wicka mě to už dost nudí...   k tomu kupa amerických   klišé... mno. Film   zachraňuje dobrej spád a   kupa headshotů (ale to má   třeba i Deadpool!). Taky   Willem Dafoe, ten je teda   parádní. Jenže, bacha   spoiler, na konci natáhne   brka... tak nevím, kdo bude   tahnounem připravované   Dvojky (John Wick 2 - 2017?).   Za mě ničím   nevyčnívající béčko,   který si v telce ještě   někdy možná dám, ale do   domácí DVD filmotéky   nepřidám. 6/10
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2015
Fofr
Spektakulární akční jízda   kde maximálně prvních 20   min bádáte, cože jste si   vybrali za film. Kdybych měl   film vystihnout dvěma slovy,   bylo by to HEAD SHOT :) .   Výrazně bych pochválil   střih, všechny záběry a   vůbec scény jsou velice   přehledné, a vy si tak   vychutnáváte akční   superjízdu na plné kulky.   Keanu je postupem času čím   dále více   uvěřitelnější, a celé to   graduje už tak cca od 1/2   filmu. Akční špička.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.10.2017
Záhadný zabiják po sté...
Solidny akcny film s vybornym   hereckym obsadenim.Choreo ma   neohromilo,ale suchy anglicky   humor bol vynikajuci.Ako   fanusik Keanu Reevesa hodnotim   vysoko,ale tomu humbugu okolo   /akcne prekvapenie roka,atd./   nerozumiem.Scenar je dementny   a podobnych filmov som za   poslednych 5 rokov videl   hromadu.
Film ako   oddychovku doporucujem.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.10.2015
Fantazie - paráda - sexy film   - nemám slov! Síla a moc   jsou tak sexy! Plejáda těch   nejlepších charismáků -   Reeves - Nyqvist - Dafoe za   přízvuku ďábelského   Marilyna Mansona. Orgasmická   auta. Prokletí smrti. Pomsta   za pomstu. Moje krev. Někdy   mne slova pro komentář   napadají už během filmu a   John Wick je toho zářivým   příkladem, plným vášně   ve všech směrech. Reeves se   v mých očích transformoval   na Hannibala Mikkelsena.   Souhlasím s Gemini, a tím   pádem jsem jako žena muž,   neb tohle je pro mou duši   opravdu "P.S.: I Love   You"...
karlosphonic
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.2.2017
Klišoidní béčko s   otřepaným námětem.Žádná   nová bojová   choreografie,žádný suchý   humor.Když už by to měl   být akční film jen pro   pročištění hlavy,měl by   nabídnout alespoň trošičku   něco navíc,což se nestalo.A   náctka nejsem,abych obdivoval   jen pohlednou tvář Reevese.
Xpojntman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.9.2018
Sice je fajn mlatit Rusy a   ostatní chatru -po jejich   svoloč-hlava nehlava, ale   tady to děla nějakej rusofil   nebo co. Ně to moc nechytlo   naví c byla sympatická   postava Adrianne Palicki. Je   to kus ženský a je   sympatičtější než baba   jaga Keanu Reeves.
MildaX
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2015
No vida, a pak že nejde   natočit dobrý akční film.   Pochopitelně se všemi   klišé které k žánru   patří, ale má dvě hlavní   plus, které film posune na   ostatní. První je Keanu   Reeves a jeho uvěřitelný   hrdina, který není   nesmrtelný a občas ho to   bolí. Druhý je choreograf   akčních scén (vsadím se   že Číňan, nebo bývalý   kaskadér), který jim dává   rychlý spád i překvapivost.   Pro milovníky akčních   filmů to je dobrá akce, nic   víc a naštěstí nic míň.   Doporučuju.
radegaster
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.8.2015
Samí zlí kluci..
John Wick, je velice   jednoduchý film, který   zdánlivě připomíná   akční filmy z kraje   devadesátých let. Zatím co   hrdinové tehdejší doby,   používali spíše pěsti,   kopy a v krajních   případech, většinou   finálních, zbraně, Wick   sice kontaktní boj má, ale   místo konečných ran   pěstí, používá pistoli z   centimetrových vzdáleností.   Vsadím se, že tento výtvor   se dostane na špici světové   kinematografie v počtu   prostřelených hlav   zabijáků z východu. Děj je   prostý - zabili jste mi   štěňátko, tak tady máte   kulku do ciferníčku bez   rozdílu dobrého, či zlého   bad guy, prostě všichni.   Přiznám se, že se divím,   jak je možné, že takový   rize béčkový příběh má   takovou úspěšnost...
bobo336
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.4.2015
John Wick
Náš hlavný hrdina menom   John Wick je bývalý   profesionálny   zabijak,ktorého nechcete   naštvať.Nedávno mu umrela   milovaná žena a jediné čo   mu po nej zostalo je maličký   psík s milými   uškami.Jedného dňa si ide   John kúpiť benzín do auta a   stretne pár Ruských grázlov   s,ktorými bude mať menšiu   výmenu názorov a oni sa mu   za to nepekne   pomstia...Johnovi teda   neostáva nič iné len sa   vrátiť do svojho oboru a   ukázať im čoho je   schopný...to by bol stručný   obsah filmu.Akčné scénky   filmu(Ktorých je tu hojne)sú   zvládnuté   perfektne.Jednoducho sa v nich   nebudete strácať a budete si   užívať každú jednu   sekundu(Pomohlo tomu aj to,že   John sa s tým nemazlí a   vraždí jedného zloducha za   druhým a ešte k tomu ja   efektne).Príbeh filmu je o   niečo jednoduchší...a to   proste klasická vendeta alebo   ak chcete zub za   zub...samozrejme to nevadí   nakoľko početné akčné   sekvencie vám to všetko   vynahradia.Pýtate sa či je   tento film prehnaný?Odpoveď   znie áno je prehnaný ale je   tak pekne natočené(Ako   vizuálne tak aj   akciovo)takže celkovo to,že   pán Wick príde a vystrieľa   polku baru len tak vám až   tak nevadí a skvelo si film   aj tak užijete.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.3.2015
Parta sráčů si vyřizuje   účty. Žádná kladná   postava, jenom samí vrazi. Co   má z filmu člověk co neni   sadomasochista? Vůbec nic.   Ale místo akvária se to dá,   je to barevný, hýbe se to a   nemusí se to krmit.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.11.2015
Dalo by se napsat vše začalo   mustangem. Nikdo by neměl   šahat na osobní věci   bývalého mafianského   zabijáka . Téma mnoha filmů   zlověstná ruská mafie   versus jejich bývalí   vrahoun. Film má spád   ,napětí ,akci jen konec je   každému jasný po deseti   minutách. Na konec odchází   se svým novým pejskem   sešitý sponkovačkou a   spokojen že je po všem.
kockak1
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.11.2016
Na akčňáky moc nejsem, ale   tohle mě sakra bavilo.   Neohrožený mstitel jde svou   cestou, do puntíku   promyšlenou, jako dobře   naprogramovaný stroj. Tvář   bez výrazu a bez náznaku   emocí, nic ho nepřekvapí   ani nevyvede z míry. Neumím   si představit, že by to   někdo zahrál líp, než   Keanu. Baštila jsem každý   jeho pohled, každé gesto.   Ani na chvilku film neztratí   tempo a nenechá vás   vydechnout. Prostě fakt   dobrý.
peginka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2016
Zabít psa se nevyplácí
Jo jo, to holt neměl ten   ruskej vejlupek dělat! Moc se   mi to líbilo, Keannu jako   vždy velice sexy, i když   párkrát dostal na budku,   desítky ruských mrtvol, a   dobře jim tak, film jsem si   užila a jako milovnice psů   velice vysoko hodnotím   závěr filmu. Nádhera.
kockyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.4.2015
Keanu opět nezklamal . Je   vidět , že i s jedním   výrazem (nasraným)se dá   zahrát. Za mě bomba a plnej   počet .
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.6.2017
Konečně jsem si ten film   pustil a můžu říct jenom   jedno

TY   KRÁÁÁÁÁSO

To je fakt masakr. Tolik   headshotů už jsem fakt   neviděl a nevzpomínám si,   jestli vůbec kdy v nějakym   filmu viděl. Závěrečšná   bojová scéna v dešti mezi   dvěma hlavníma postavama,   ala matrix, tak ta už to jen   vyšperkovala.

Mazec mazec mazec.
limjoe
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.1.2021
Jestliže se rozlobím budu zlí
Kdyby mě někdo řekl, že   stejný režisér natočil   komedii "Jesliže se   rozlobíme budeme zlí"   tak bych tomu i uvěřil. Ve   dvou zmlátili klidně i 50   chlapů bez škrábnutí, to   ale byla komedie. Kdežto   Honza zlikvidoval 100-300   chlapů také bez   škrábnutí, to ale komedie   asi nebyla. Jinak děj 0,   myšlenka 0. Zkrátka made in   new USA nepřítel Rus   alespoň ve filmu musí dostat   co proto.
brizaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2015
Poté, co jsem se znechutil   naprosto tupým Ptákomužem,   byl Honza něco jako balzám   pro mojí, artem zmučenou,   duši. Co je lepšího, než   masakrovat mongolský rusáky?   Tak možná masakrovat   ručníkáře, ale to   příště. Mozky stříkají,   uklízeči uklízí, Kontík   je hotová oáza a adrenalin   sviští. Naprosto jasně   vidím pokračování a Honzu   na dovolené v Karlových   Varech. Ach ano...
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.8.2018
Trochu mě to připomínalo ty   akčňáky z osmdesátých a   devadesátých, kdy tento   žánr byl na vrcholu. A   právě John Wick je jako by   jejich mladší brácha. ..   Jinak z pohledu thrilleru je   to slabý odvar, ale jako   akčňák je to naopak   slušnej odvaz. ....   HODNOCENÍ: 70%
naineko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.9.2019
Tohle bylo velmi příjemné   překvapení. Excelentně   zvládnutá akce, přijatelný   scénář, výborně (v rámci   akčních možností a   omezení) zahrané.
mates05
Hodnocení:
Přidáno: 10.6.2019
Akcnarna
Čekal jsem trochu víc   příběhu a lepší zápletku   a ne nesmrtelného typka skoro   proti všem,i tak super   hlavně ten mladej spratek z   hry o trůny no a hudba se tam   hodila skvele,moc reálnosti   bych tam nehledal.
AtemuLukas
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.10.2019
Klasika jednou a navždy
Tak tento díl mám hodně   rád. Mísí totiž   originální příběh a akci.   Dle mého názoru se jedná o   nejlepší díl série. JW2 a   JW3 jsou pak už jenom   nastavované díly, které   jsou víc brutální na úkor   příběhu. Keanu tu je však   perfektní a do každého   dílu dal své postavě   nezapomenutelný styl a   charisma. Pokud máte rádi   akční filmy kde je i   příběh pak je JW1 film pro   vás.
Worech
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.5.2019
Srágora
Film o ničem. Dobrá kamera,   jinak bla bla nuda. Zabité   štěně, pár rusů,   chlápek, kterého nikdo   nezasáhne.. Čas zabitý jako   hlavní záporák - rychle a   nudně.
Filip.Rakos
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.2.2017
9/10
Po shlédnutí filmu kruhy sem   si řekl že od hororu si dám   pauzu nez vyjdou zase nějaký   perly hororoveho průmyslu..a   když sem v noci projížděl   internet narazil sem na john   wick no a řekl jsem si ze si   ten film..moc na akční filmy   nekoukam ale tohle byl opravdu   výborný akční film na 100%   doporučuji.
Marais
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2016
Když na jednom programu   dávají Miss a na druhém   pohádku, zvolíte si John   Wick a závěr? Je to film na   pohodu, není nutné   přemýšlet, furt se něco   děje, Keanu Reeves je tam   dokonalý skoro jako v   Matrixu, takže nakonec jsem   byl spokojen.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih126221minih126221Správnej dres (2015) [TV film] 
Správnej dres n
minih71296minih71296Elitní zabijáci (2011) 
The Killer Elite n
minih23549minih23549Zálesák (1996) 
Forrest Warrior n
minih42365minih42365Rytíři nebes (2006) 
Flyboys n
minih107121minih107121Podvody a lži (2008) 
The American Standards n
minih28274minih28274Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003) 
Terminator 3: Rise of the Machines n
minih28666minih28666Návrat mušketýrů (1989) 
The Return of the Musketeers n
minih51873minih51873Vesmírní trakeři (1996) 
Space Truckers n
minih42971minih42971Okamžik zlomu (2007) 
Fracture n
minih41938minih41938Mise pomsty (2000) 
Agent Red n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

John Wick: Kapitola 4 (2023)

 John Wick: Kapitola 4 (2023)
John Wick: Kapitola 4 n
John Wick: Chapter 4
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chad Stahelski

(pokračování)

John Wick 3 (2019)

 John Wick 3 (2019)
John Wick 3 n
John Wick: Chapter 3
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chad Stahelski

(pokračování)

John Wick 2 (2017)

 John Wick 2 (2017)
John Wick 2 n
John Wick: Chapter Two
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chad Stahelski

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

16:00 - 16:45

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

16:30 - 16:55

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

62 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

57 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10