Duben
ohodnotit

John Wick 2

John Wick: Chapter Two

Žánr:
Rok:
2017
Délka:
122 minut
Premiéra v ČR:
23.2.2017
„Nedráždi hada bosou nohou.“

Komentáře k filmu John Wick 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 18
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.6.2017
John Wick je zpět a ještě neporazitelnější!
Tak John Wick se vrátil v   plné parádě a opět   nekompromisně drtí své   nepřátele, tentokráte v cca   2 hod. podívané, která má   skvělej audiovizuál, barvy,   lokace a solidní bitky a   akční scény. Upřímně   jsem ale čekal trošku jiný   film, ta nezničitelnost Johna   Wicka a celková zápletka mi   zas tolik nesedla. Ale jinak   pokud máte rádi moderní,   výpravné akční thrillery a   Keanu Reeves je váš   oblíbený herec, zkuste to   zábava to není vůbec   špatná - 70%.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2019
Nejnebezpečnější hitman   světa je nucen se vrátit do   hry. A jako obvykle nezůstane   nit suchá. Volné   pokračování přináší   další slibnou akční   jízdu, která svou náturou   svádí k myšlence vytvořit   další akční filmovou   sérii. Jen to musí mít   stále dobré nápady. Změť   drsné akce a prezentace   násilí není vše. Tento   druhý snímek funguje úplně   stejně, jako předchozí.   Ten byl překvapivě   nízkorozpočtový, což opět   hrdě potvrdilo pravidlo, že   i z mála lze udělat hodně.   Nyní se rozpočet navýšil   na dvojnásobek a jestli je to   znát, záleží na dojmu   diváků. Co se týče   výpravy, efektů, barevnosti   a tempa, je na co se dívat.   Tmavé pozadí, neonové   osvětlení a uměle   vytvořené záběry prostě   stále fungují. Drsná   atmosféra se striktně drží   své nátury a vytváří   vzrušující akční zábavu   bez bázně a hany. Z Johna   Wicka se pomalu, ale jistě,   stává akční fenomén,   který by mohl mít v rámci   žánru něco do sebe.
PROCESOR
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Mě to přijde, jako bych   koukal, jak někdo hraje hru   na PS-4 a ne hraný film tedy   co se týká "akčních   scén". Hlavně   přestřelky, nikdo ho neumí   aspoň škrábnout do hlavy,   všichni tupě střílej do   těla i když velmi dobře   vědí, že je tam   chráněný. Ve tmě za ním   běžej s baterkami, aby   naprosto přesně věděl kde   jsou a mohl je střílet, jako   na střelnici. Mám rád,   když to vypadá aspoň trochu   reálně, ale tohle, jako   sorry.....Vlastně celou dobu   jsem měl největší starost   o pejska...)
M.A.G.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.4.2019
Až moc přehnané řekl   bych.
Ale tak je to   akčňák a vydělává   prachy, tak proč ne :-).
Obdivuju kaskadérské   komando - ti si tady museli   jistě dobře zařádit - za   ně dávám pětku.
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.10.2017
Docela dobrá akční   podívaná,až na akční   scény které působí jak   vystřižené ze hry   ,přestřelky kde John kosí   protivníky po desítkách ze   všech úhlů a pořád dokola   jak ze hry,Reeves působí   dost prkenně při   soubojích,R.Rose to   pořádně seklo.
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.11.2017
Akční podívaná ve velkém   stylu, duch prvního dílu se   přenesl se vší parádou,   ovšem když už jsem si   říkal zda to nezačíná   být ohrané a přehrané,   zjistil jsem, že film je   teprve v polovině a trochu   mě děsilo co bude ta druhá.   Nicméně musím uznat že   druhá půlka mě nakonec   celkem strhla a příběh   skvěle vrcholí. Trošku   škoda mnoha laciných scén,   kde se tvůrci místo kvality   přiklonili ke kvantitě a   špičkoví zabijáci zde   padají jak ovce, plazí se a   čekají na smrt atd. i přes   to vše ale pozitivní pocit a   zážitek...
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2018
║Rozpočet   $40miliónov║Tržby USA   $92,029,184║Tržby   Celosvetovo $166,835,326▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA   ║ masaker, Keanu Reeves   opäť valí a likviduje   všetko čo mu stojí v ceste,   samozrejme je to prehnané a   dejovo to je troška hrrr ale   tu ide o tú výbušnú akciu,   ktorá sa tu dá užiť   plnými dúškami, fakt   "krvavá" maškrta   pri ktorej šmakujú aj hefty   /videl v kine: 80%/
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.10.2017
John Wick: Chapter Two drzi vysoky level...
Pokracovania akcnych filmov su   vacsinou slabym odvarom   povodneho napadu.V tomto   pripade je to napad   zabijaka-odpadlika,ktory je   prevareny ako voda na caj.Z   tak primitivneho napadu vsak   dokazal reziser dostat   maximum.Herecke obsadenie je   solidne /Reeves-Fishburne   znovu na scene/.Choreo sa mi   pacilo uz v prvom diele a to   plati aj teraz.Hlasky a sucha   konverzacia su skvele.Dialog   medzi Reevesom a F. Nerom o   Santopadrem /nechcem   spoilovat/ je   fantasticky.Dalsie plus je   OST.
Pokracovanie si   prekvapujuco udrzalo   uroven.Doporucujem.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.7.2017
Akce jako řemen. Druhý díl   pokračuje v šlépějích   jedničky. Jen je   akčnější. Výborné   střelecké i bojové souboje.   Akce, akce, akce. Vizuálně   perfektně natočené, film se   pozvolna rozjíždí do   zběsilého závěru. Reeves   se s tím nemaže Konec nám   slibuje možná zajímavou   trojku.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.11.2018
John Wick je zpátky.   Naštvanější,   brutálnější a na to že   jde o nastavovanou kaši, tak   ještě stále dobrý.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.2.2017
Džonatan bumprásk kop 2.
Hvězdičkoví onanisti tady   zase exhibují nad   černo-černou tmou ve které   se odbývá 80% snímku která   má zakrýt konstatní   fádnost naprosté většiny   soubojů ve filmu. Inovace   tady sice malá je, místo   zlých a zprofanovaných   rusáků jsou hlavními   záporaky italské špagety z   Cosa Nostry.Matrixový hrdina   Keanu Reeves sice na šarmu   ani ohozu příliš neztratil   ale nemá pořádného   protihráče a dějově to je   ještě horší odvar Ramba   II. kde jedinou zápletkou je   kolik střel vyjde z hlavně   najednou.Na trojku by se   tvůrci mohli vypravit někam   do Číny ale uvidíme jak to   bude s americkými dluhy   vůči téhle zemi a tak je   možné , že si Keanu v   trojce zakope do hlav   mexikánů ...Nezáživné jak   hodně ojetá deska která se   není schopná posunout dál a   na stejném místě se vždy   zastaví a opět vrací do   výchozí pozice. O čem však   nepochybuji je fakt , že si   získá hordu příznivců   kteří pak nejlépe na ulici   budou předvádět své   počiny v duchu Jonathana   Wicka.
jardiv
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.3.2023
Můžeme se nudit při akčňáku?
Cožpak o to, když se ve   filmu střílí, kope, bodá,   seká, hlavní hrdina někoho   honí a pak je sám honěn, to   mi vůbec nevadí. Kvůli tomu   přece na akční film   koukám.
Jenže když   se prakticky celých 130 minut   neděje nic jiného, už je to   otrava. Jak se říká –   tohle by otrávilo i mrtvého.   A je úplně jedno, jestli byl   tenhle mrtvý odstřelen,   proboden nebo třeba   rozsekán.
Prostě,   čekal jsem něco podobného   jako jedničku, při které   jsem se bavil a teď se   cítím oklamán a podveden   (já vím, tyhle dvě slova   jsou vlastně synonyma, ale   zní to mnohem lépe než   kdybych se cítil JENOM   oklamán nebo podveden).
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.3.2018
Pokračování příběhu   nájemného vraha baby jagy je   tu. Přijde mi že už to   nemá takový spád. Zplatit   úpis a je volný ale to by   nebyl Jonh aby to nebylo i   napříč nepsaným pravidlům   trochu jinak. Konec volný   vhodný pokračování tak   snad bude lepší než tento   snímek.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.5.2019
Oproti jedničce je to   slátanina s rádoby   zápletkou s úpisem, která   má však značné trhliny.   Nemá to ten punc   vyjímečnosti, tajemno   pravidel podsvětí, glanc   přeslušmělých mafiánů,   prostě nic z toho, čím je   jednička vyjímečná.   Rvačky a střílečky   působí jako PC hra a přidat   roli pro tuctového Fishburna   nebyl dobrý nápad. Docela se   bojím podívat na trojku, aby   to nebylo ještě horší ....
100000052556420
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2019
Akcnak John Wick 2 je vcelku   dobry,Reeves zde docela   exceluje.Zabijak Wick zde ma   paradni auto,ale to trochu   ponici...Dum mu nepratele taky   zbori a on treba take ma   schuzku v narodni   galerii.Nakonec to vse prezije   a vse dobre dopadne.Davam 70   procent.
Venom_TomHardy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.5.2019
John Wick 2 bohužel není   nonstop akční jízdou, ale   zato je v některých věcech   trochu matoucí. Hlavně co se   skutků a replik týče.   Ovšem za zvláštní můžeme   označit i to, že mu kápo   Winston říká Jonathan. Pak   by to snad měl být Jon Wick,   ne? Ale to je jen detail.   Ideálnější by asi bylo   postavit celý film na   konfrontaci Johna a Cassiana   (Common), anebo svěřit   důstojnější úlohu Ruby   Rose, která se celou dobu   tváří bad-ass, a pak skutek   utek. Kdepak, bonusové   materiály toho naslibovaly   hodně, ale ta dřina, jaká   to evidentně musela být, ze   z výsledku celkově vzato   nějak vytratila. Chápu,   proč mnozí s hodnocením   nebudou souhlasit, ale podke   mě prostě inteligentní   akční film vypadá jinak.
naineko
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.11.2018
Přitom jak byla jednička   zjevením, je tohle nesmyslná   slátanina. V hudbě může   být důležité ticho. V   příbězích tomu může být   taky tak. Docela se děsím   JW3.
Masoks
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.1.2019
Jednička mě dost bavila.   Byla tam totiž akce a   odejspalo to, zatímco tady   akce sice je, ale je to   podáno tak špatně, že jsem   se vůbec rozmýšlel, jestli   to mám dokoukal . Nuda hned   od prvních deseti minut a   vlastně jsem to vůbec   nepochopil. John Wick 3 má   vyjít tento rok a pokud to   bude stejně tak špatné jako   toto, na JW4 se už   nepodívám (pokud bude).   Akorát mě zaujala hudba

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih29154minih29154Pekelná noc (1981) 
Hell Night n
minih19628minih19628Statečné srdce (1995) 
Braveheart n
minih181394minih181394Pod bodem mrazu (2021) 
Bajocero n
minih27607minih27607Vraždy podle Jidáše (1999) 
Resurrection n
minih24523minih24523Útěk (1967) 
n
minih27687minih27687Cesta z města (2000) 
Cesta z města n
minih148284minih148284Jsem vrah (2016) 
Jestem mordercą n
minih3732minih3732Za zdí (2008) 
Behind The Wall n
minih178651minih178651Pomsta (2019) 
Avengement n
minih15102minih15102Ostrov hrdlořezů (1995) 
Cutthroat Island n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

John Wick: Kapitola 4 (2023)

 John Wick: Kapitola 4 (2023)
John Wick: Kapitola 4 n
John Wick: Chapter 4
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chad Stahelski

(pokračování)

John Wick 3 (2019)

 John Wick 3 (2019)
John Wick 3 n
John Wick: Chapter 3
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Chad Stahelski

(pokračování)

John Wick (2014) [2k digital]

 John Wick (2014) [2k digital]
John Wick n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Kanada / Čína / Spojené státy americké
Režie: Chad Stahelski

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

5 minut již uběhlo
85 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

12:00 - 12:50

35 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:35

15 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190557
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376584
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10